Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

29 decembrie 2011

Rac 2012

 21.06 – 22.07

Natura elementară:  - apă 
Genul elementar: - feminin
Tipul elementar: - cardinal
Guvernatorul zodiei: - Luna
Ziua norocoasă: - luni
Animal: - crustacee
Planta: -  năsturel, trandafir alb, mac; tarhonul ajută la refacerea stocului de săruri minerale, la fel verbina, iarba-surzilor şi ochii-şoarecelui sunt recomandate mai ales sub formă de tincturi.
Copacul: - salcia
Pasăre: - albatros, păun alb, bufniţa
Floarea: - liliac
Culoarea: - verde, alb, uneori purpuriu, argintiu, cafeniu.
Cristalul zodiei: - Acvamarin, Aventurin, Calcedonie, Carneol, Chihlimbar, Jad, Opal, Ochi de tigru, Piatra lunii, Smarald.
Metal : - argintul
Partea corpului pe care o guvernează: - pieptul, sânii, esofagul, stomacul, sucurile gastrice şi pancreatice, digestia.
Predispoziţii maladive: - afecţiuni pulmonare, digestive, alergii şi boli de piele; are predispoziţie umorală spre afecţiuni interne grave, care evoluează insidios, retenţia de lichide în organism, disfuncţiile digestive se fac simţite periodic, sub forma dispepsiilor
organice sau funcţionale, care încă din copilărie, pierderi de săruri minerale şi vitamine,  la bătrâneţe apare frecvent incontinenţa urinară.
Vitamine: - B 12
Remediul hometopatic: - Selenium, Argentum, Silicea, Antimonium crudum şi Kali
carbonicum.
Număr: - 2, 6
Alimente: - lichide, băuturi calde, alimente calde, alimente oferite de apă, ceaiuri, sucuri, mâncăruri tradiţionale zonei de origine,  lactate, zarzavaturi, salate, crudităţi, mărar, pătrunjel, carne alba (de pui sau de peste), mâncare fiartă, legume şi fructe de vară.
Condimente: - pătrunjel, mărar
Caracteristici de bază: - sensibil, senzitiv, casnic, matern
Temperament: - sanguino - flegmatic
 Caracter: - puternic
Fire: - visătoare
Muzică: - romantică, veche, melodii auzite în copilărie, tango, vals, charleston, muzică românească veche.
Sunete preferate: - apa curgând, susur de izvoare, valurile mării.
Instrumente muzicale: - taraf sau orchestră.
Spaţii prielnice: - sufrageria, dormitorul, baia, camera copilului, pivniţa.
Locuri unde se simte bine: - acasă, în oraşul său natal, în ţara de baştină, în locurile
copilăriei sale, în cetăţi istorice sau medievale, castele, în zona istorică sau veche a oraşului, în preajma apelor, lacurilor, mării, izvoarelor, fântânilor, piscinelor, în peşteri,
lângă primărie, restaurant, magazin, şcoli, grădiniţe, creşă, muzeu.
Zone benefice: - vestul ţării, vestul oraşului, în camere cu ferestre spre vest; să plaseze
patul cu capul spre vest..
Profesii: - agent imobiliar, constructor, marinar, primar, funcţionar în administraţia locală, istoric, oncolog, notar, baby sitter, medic, decorator, proprietar de restaurante, imobile, în alimentaţie publică, afaceri cu lichide şi băuturi, transport pe apă, grădiniţe de copii, creşe, jucării, îmbrăcăminte.
Aromele preferate: - pin, pelin, levănţică, cimbru şi brad. 
Aromaterapie : - trandafirii albi, nuferii şi crinii. Pentru succesul în plan personal răspund nucşoara şi trandafirul, iar santalul şi mirtul sunt însoţitorii permanenţi ai unei cariere de succes. 
Compatibilitate: - cu celelalte zodii de apă, Scorpion şi Peşti, şi cu zodiile de pământ,
Fecioară, Taur şi, cu prudenţă, cu Capricornul.

Şi în acest an interesul pentru cămin este pe primul loc. Cu toate acestea, norocul tău poate veni dinspre carieră şi, de asemenea, oportunitatea unor călătorii care vor face să îţi extinzi sfera afacerilor. Ai destulă energie încât să îi suporţi pe toţi cu capriciile şi toanele lor. Vei învăţa foarte multe despre ce înseamnă ca familia să fie unită şi cât de importante sunt uneori tradiţiile în viaţa noastră.
Psihologic, ţi-aş sugera să faci o analiză mai atentă a ceea ce îţi doreşti, să-ţi reevaluezi dacă este nevoie sistemul de valori ca să-ţi stabileşti priorităţile, cu adevărat nu doar în ce priveşte viaţa de familie. Trebuie doar să te focalizezi pe ceea ce îţi doreşti cu adevărat şi lucrurile vor merge de la sine.
Dacă ştii că eşti un tip norocos, ţin să te anunţ că perioada de început de an îţi este prielnică. Este perioada în care oameni cu influenţă, în special femei, te pot conduce spre succesul dorit şi resursele tale vor cunoaşte un excedent fără precedent. Mai mult şansele tale sunt nenumărate. În particular, succesul poate veni din zonele de interferenţă ale spaţiului economico-cultural, intelectual şi artistic, care se pot constitui pentru tine în adevărate surse de câştig. Aşa cum se prezintă se pare că frumuseţea lucrurilor constă tocmai în faptul că te provoacă.
Este important să te bucuri de căldura familiei mai ales dacă ai muncit pe rupte şi dacă nu acum poţi aprecia frumuseţea vieţii, atunci când? Gândeşte-te care sunt adevăratele valori şi ţeluri care te-au împins înainte? Este momentul să începi să le materializezi şi să integrezi aceste planuri în viaţa de zi cu zi. Atenţie însă, eşti vulnerabil moral în tot acest timp iar afaceri cu inima nu se pot face, ba te pot conduce pe un drum înfundat. Eşti uşor de sedus aşa că nu te arunca în vâltoarea câştigului imediat dacă nu cunoşti terenul aşa cum trebuie.
Un avantaj este şi dacă vei fii mai atent la relaţiile din spatele…relaţiilor, cele care te susţin acolo unde eşti, care îţi influenţează cariera şi care ţin de felul cum te prezinţi, cum te îmbraci, cum interacţionezi, într-un cuvânt ţin de stilul personal. Dacă vrei să deschizi anumite uşi învaţă mai întâi cum să o faci, ce înseamnă diplomaţia zâmbetului, de exemplu, şi abia apoi să treci la acţiune.
            Pe de altă parte este momentul pentru acţiuni de pionierat. Vei fi prins şi chiar confruntat, între ceea ce îţi doreşti să obţii, dacă crezi cu adevărat, şi în a-i convinge pe ceilalţi. Poţi să te şi lauzi puţin pentru că nu strică. Sorţii îţi sunt favorabili dacă va trebui să decizi ce este bine pentru tine din punct de vedere profesional. Va trebui însă să fi atent în relaţiile cu ceilalţi. Este o perioadă de disoluţie pentru foarte mulţi pe care îi vei întâlni acum, în mod special pentru bărbaţii la a doua tinereţe. Alcoolul şi calmantele pot nu unt de bun augur, după cum nici stimulentele nu-ţi sunt indicate. Eşti foarte uşor de atras pe un drum care nu este al tău, aşa că fii foarte atent. Poţi aluneca pe panta depravării cu foarte mare uşurinţă.
Provocările acestui se regăsesc tot în plan profesional pentru că este momentul când vei conştientiza că în viitor inspiraţia şi capacitatea de renaştere spirituală îţi pot fi de folos.
Vor fi momente tensionate, mai ales atunci când te vei afla departe de casă, în locuri străine şi vei cunoaşte alte culturi, alţi oameni sau când vei fi obligat să-ţi analizezi activitatea în raport cu ceilalţi. Progresul în carieră depinde de abilitatea de a adopta metode noi de lucru, tehnologia high-tech şi exersarea atenţiei distributive fiind şi ele un atuu important. Inventivitatea va cunoaşte cote maxime, problema este ca ceea ce gândeşti să poată fi şi practic.
În ce priveşte oportunităţile acestui an pot spune că vei călătorii mult, , statutul tău social va cunoaşte o reaşezare pe baze mai solide, vei întâlni oameni care îţi vor marca într-un fel sau altul viaţa. Ar fi bine să vezi dacă transporturile nu ţi-ar putea fi de ajutor ca să pui pe picioare o afacere în cazul că nu ai una.
Plimbările, discuţiile cu prietenii, posibilitatea de a lucra în străinătate poate fi pentru unii adevărată mină de aur.
Marea problemă a Racilor rămâne în continuare digestia, colita de fermentaţie sau cea de putrefacţie dându-vă în continuare bătaie de cap. De asemenea, va trebui să fi atent la echilibrul hidric al organismului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu