Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

31 decembrie 2011

Balanţă 2012

23.09 – 22.10
Natura elementară:  - aer
Genul elementar: - masculin
Tipul elementar: - cardinal
Guvernatorul zodiei: - Venus
Ziua norocoasă: - vineri
Animalul: - iepurele, şopârla
Pasărea: - lebăda, vrabia şi turtureaua
Planta: - menta
Copacul: - frasin, migdal, nuc, prun, mirt
Floarea: - trandafir alb, violeta
Culoarea: - galben, purpuriu închis, verde, verde-bleu
Cristalul zodiei: - Acvamarin, Amazonit, Aventurin, Carneol, Citrin, Cristal de stâncă, Cuarţ roz, Jad, Lapis Lazuli, Malahit, Opal, Piatra lunii, Piatra sângelui.
Metal : - cupru
Partea corpului pe care o guvernează: - rinichi, glandele suprarenale, vertebrele lombare
Predispoziţia maladivă: - nervoase (nevralgii, neurastenii, migrene, dischinezii biliare, si enterocolite, obezitate). Reumatisme, guta, retenţie de apă şi de toxine în organism, colibaciloza, circulaţia venoasă
Remedii homeopatice: - Cuprum, Pulsatilla, Anacardium, Thuya şi Apis.
Vitamine: - F
Număr: - 3, 6                         
Alimente: - alimente uşoare, zaharuri, dulciuri, carne de pasăre, fructe, ceaiuri din frunze şi fructe, mâncare din organe interne (rinichi), alimente de culoare galben sau verde,  verdeţuri, zarzavat, salate, crudităţi, mâncare fără foc, legume şi fructe de toamnă.
Condimente: - toate, mai ales ardei iute
Caracteristici de bază: - justeţe, farmec, sociabilitate, eleganţă
Temperament: - sanguin
Caracter: - flexibil
Fire: - echilibrată
Muzică: - moderna, de dans, vals, muzica de dans de societate.
Sunete preferate: - vântul, ciripitul păsărilor.
Instrumente muzicale: - orga şi instrumentele de suflat, clopoţeii de vânt.
Spaţii prielnice: - sufrageria, salonul, dormitorul, camera de oaspeţi.
Locuri unde se simte bine: - spaţii decorate cu bun gust, aerisite, în preajma muzeelor, sălilor de spectacol, în apropierea sălilor de tribunal, a sălilor de spectacol, al zonei centrale a oraşului, lângă discoteci, şcoli, spitale, parcuri de distracţii, expoziţii..
Zone benefice: - estul ţării, estul oraşului, în camere cu ferestre spre est şi să plaseze patul cu capul spre est.
Profesii: - decorator, pictor, stilist, medic, artist, muzician, designer de modă, asistent, consilier, arbitru, consilier, negociator, dansator, acrobat, gimnast, meserii legate de frumuseţe, justiţie, avocat, judecător, finanţe, servicii publice, artă, ocupaţii legate de divertisment, viaţă mondenă, distracţii, ceremonii, acţiuni umanitare.
Aromele preferate: - Balanţele reacţionează destul de rapid la mirosuri. Fără nici un fel de restricţie se pot folosi aromele de tămâie, trandafir, levănţică, brad şi ienupăr. Tămâia o protejează de deochi.
Aromaterapie : - uleiul sau parfumul de trandafiri imperiali, de zambile şi de toporaşi,
 produce calmarea nervoasă.
Compatibilitate: - cu celelalte semne de Aer, Gemeni şi Vărsător şi cu semnele de Foc, Leu, Săgetător şi, cu precauţie, cu Berbecul, care este zodia ei opozabilă.

Anul va debuta pentru tine cu o nevoie imperioasă de a fi doar tu cu tine. Pe cât eşti tu de echilibrată şi de luminoasă pe atât vei fi de închisă, aproape ermetică. Ai nevoie şi tu ca tot omul de câteva săptămâni de linişte interioară, de fapt o modalitate de a-ţi încărca bateriile pentru ceea ce vrei să faci în noul an. Cu toate acestea carisma şi felul tău de a fi nu deranjează deoarece odată cu primăvara vei înflori şi tu şi odată cu aceasta să sporească iar interesul pentru propriul loc în comunitatea în care trăieşti.
Renaşterea interioară şi încrederea în propriile forţe nu fac decât să-ţi deschidă calea şi să-ţi crească interesul pentru alte lucrurile iar atitudinea optimistă te predispune la experienţe mai mult decât plăcute în ce priveşte relaţiile de orice fel. Această atitudine poate lăsa impresia că totul este posibil, dar, Doamne, cât sunt de înşelătoare lucrurile la prima vedere!
Vei fi preocupat de călătorii, de extinderea afacerilor în străinătate, vei dori să investeşti în propria ta educaţie, în relaţiile cu ceilalţi în ideea că toate acestea te vor ajuta să-ţi materializezi proiectele. Ştii foarte bine ce vrei şi ce este bun pentru tine. Nu-ţi pierde timpul cu lucruri mărunte, succesul este condiţionat, printre altele, şi de calitate. Dacă chiar trebuie să pierzi vremea fă-o lucrativ, modelând, ajustând, îmbunătăţind planurile pentru viitor. De asemenea, nu te supraestima, nimeni nu este mai presus de sine, fă în aşa fel ca planurile tale să aibă un suport real.
            Din păcate toate acestea vor repercuta în plan personal unde sunt posibile rupturile, dilemele, discuţiile în contradictoriu, schimbările.
La acestea se adaugă o diminuare drastică a bugetului iar siguranţa locului de muncă devine presantă pentru tine pentru că simţi că se întâmplă ceva, că îţi scapă ceva din ce se petrece acolo. Poate ai avut prea multă încredere în cei din jur sau poate ai aşteptat prea mult de la ei fără ca tu să le răspunzi cu aceeaşi măsură. Purtarea copilăroasă sau inocentă nu te duce nicăieri, dimpotrivă s-ar putea să te transforme într-un personaj deloc popular.
            Atmosfera la locul de muncă este tensionată probabil şi pentru că un superior, femeie, încearcă să-şi impună autoritatea în forţă. Cu maturitatea pe care o ai poţi aplana lucrurile, ştii care îţi sunt limitele, ştii care îţi sunt responsabilităţile. Autodisciplina şi răbdarea în munca cu oamenii aflaţi în dificultate, ajută la dezvoltarea ta interioară. Dar, cineva influenţabil, în special femeie, te poate reorienta spre succes iar finanţele tale să înceapă să-şi revină. Succesul poate veni de unde te aştepţi mai puţin – activităţi artistice, editoriale, bursă. Gustul şi preocuparea pentru frumos se accentuează şi ele.
În a doua parte a anului, brusc te vei trezi că trebuie să pui în…balanţă ceea ce vrei şi ceea ce se poate face. Care sunt adevăratele valori pe care te poţi baza şi care sunt scopurile finale? Dacă vei fi prea indulgent, nu vei fi cinstit cu tine însuţi, s-ar putea să nu termini nimic sau să laşi totul baltă. Pe de altă parte, sensibilitatea ta creşte şi devii o ţintă uşoară pentru cei care au anumite interese, iar inima, nebunatica, o ia la galop cât ai zice peşte! Nu te arunca orbeşte în cine ştie ce relaţie că ai putea avea parte de un duş cu apă rece. Nu încerca să şuntezi legea şi nici să găseşti potecuţe de ocolire a ei în ideea unui profit mai mare, nu te alta dar legea nu iartă!!
Din toamnă, speranţa va prinde aripi, inspiraţia renaşte iar viaţa ta renaşte la rândul ei. Eşti extraordinar de inventiv, găseşti soluţii care până mai ieri îţi erau inaccesibile. Impulsul de a acţiona liber, fără să te consulţi cu colegii ori cu partenerii de afaceri, va fi o prioritate dincolo de ambiţiile personale. Şi cu toate acestea fii cu ochii în patru cum lucrezi cu instituţiile statului – poliţia, finanţele şi camera de muncă, plăteşte-ţi taxele la timp şi nu interveni pentru nimeni altfel imaginea ta va fi forfecată de comunitatea în care trăieşti şi nu-ţi va cădea deloc bine judecata acesteia.
Poţi simţi nevoia unei specializări, unei găselniţe gospodăreşti, să descoperi, de exemplu, arta gastronomiei. Şi chiar să urmezi un curs de artă culinară. Trebuie să te şi deconectezi, nu neapărat să fii prizonierul muncii nesfârşite. Foloseşte-ţi entuziasmul pentru a crea lucruri noi. Fii sigur că şi satisfacţia va fi pe măsură!
Cu sănătatea, dacă eşti atent la echilibrul hidric al organismului nu prea cred să ai probleme. Eventual să dai atenţie la circulaţia venoasă şi limfatică. Seara când ajungi acasă, pune-ţi picioarele pe un scăunel nu mai sta cu ele atârnate.

Un comentariu:

  1. Un comentariu dragut!
    Femeile ma coboara,femeile ma ridica...sa speram ca va fi bine.Se pot rupe relatii definitiv?Oare va fi mai bine dupa?
    Bine-ar fi dac-am sti de cine sa ne ferim,dar balanta cade cam des in capcane.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere