Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

29 decembrie 2011

Leu 2012

 23.07 – 22.08

Natura elementară:  - foc
Genul elementar: - masculin
Tipul elementar: - fix
Guvernatorul zodiei: - Soarele
Ziua norocoasă: - duminica
Animalul: - leul, lup, grifon
Pasărea: - păun, cocoş, vultur
Planta: -  hamei, gălbenele, rostopască
Floarea: - floarea soarelui
Copacul: - stejar, salcie
Culoarea: - auriu, portocaliu     
Cristalul zodiei: - Calcedonie, Carneol, Chihlimbar, Citrin, Cristal de stâncă, Jad, Ochi de tigru, Ochi de pisica, Onix, Smarald
Metal : - aur
Partea corpului pe care o guvernează: - inima, coloana vertebrală, circulaţia sanguină
Predispoziţii maladive: - tahicardie, cardiopatie ischemică şi hipertensiune arterială,  afecţiuni hepatobiliare; afecţiuni nervoase, nevralgie de trigemen, probleme circulatorii, şi cu ochii. Reumatisme acute şi cronice.
Vitamine: - A, D şi H2
Remediul homeopatic: - Aurum, Natrium muriarticum, Phosphorus şi Ignatia

Număr: - 1, 4

Alimente: - carne şi alimente energizante, alimente reci, vânat, alimente de culoare galbena si orange, mâncare prăjită sau friptă, legume şi fructe de vară.
Condimente: - şofranul, rozmarinul, menta, dafin
Caracteristici de bază: - creativitate, iubire, generozitate, leaderul prin excelenţă
Temperament: - coleric
Caracter: - dominant
Fire: - echilibrat
Muzică: - la moda, muzica de top, muzica clasica, muzica ritmata
Sunete preferate: -  focul trosnind
Instrumente muzicale: - instrumente de coarde: chitară, vioară..
Spaţii prielnice: - camera copilului, sufrageria, dormitorul.
Locuri unde se simte bine: - locuri centrale (centrul oraşului, centrul biroului), în spaţii
deschise, luminate, însorite, luxoase. Îi plac zonele deşertice, cu izvoare termale, zonele vulcanice, la saună, la sala de sport, în cluburi, cazinouri, săli cu jocuri de noroc, parcuri de distracţie, staţiuni, teatru, săli de spectacole, în locuri de joacă, la evenimente mondene, la cazino, la parade de modă, la petreceri, la coafor, la magazine de bijuterii, la magazine de îmbrăcăminte sau articole de lux.
Zone benefice: - sudul ţării, sudul oraşului, în camere cu ferestre spre sud; orientaţi patul cu capul spre sud.
Profesii: - Învăţător, actor, optician, oftalmolog, cardiolog, expert, bijutier, sportiv, trezorier, creator de modă, manechin, agent de turism, organizator de spectacole sau orice alt post în show business, ambasador, orice profesie legată de copiii, orice munca de creativitate (artist), orice funcţie de conducere.
Aromele preferate: - Trandafirul aduce bunăstarea în familie, iar santalul, rozmarinul şi
mărarul ajută să vă fie recunoscute meritele în cercurile de afaceri; mirtul aduce schimbări de bun augur în viaţă. 
Aromaterapie : - uleiul esenţial de isop, smirnă, pin şi levănţică.  Aromele de brad, ienupăr, levănţică, pelin şi crin sunt recomandate acestui semn numai în perioadele de oboseală şi nereuşite.
Compatibilitate: - cu celelalte zodii de foc, Berbec şi Săgetător, şi cu zodiile de aer, Balanţă, Gemeni şi, cu prudenţă, Vărsătorul.

Felul cum vei evolua în 2012 depinde foarte mult de ce rol joacă în viaţa ta, siguranţa de sine, dar şi felul cum ştii să îţi protejezi investiţiile. Siguranţa are rolul unui paratrăznet care te fereşte de eventualele atacuri energetice şi care te ajută să-ţi consolidezi bazele cunoaşterii de sine. Oricum anul acesta fie vei avea afacerea ta, fie te vei muta într-o locuinţa mai mare sau vei investi în imobiliare – case şi terenuri. De aceea îţi sugerez să ai încredere în intuiţia ta când este vorba despre afaceri, pentru că achiziţiile vor fi punctul forte ala cestui an.
Pentru unii dintre voi libertatea şi expansiunea orizonturilor va fi mai importantă decât siguranţa de sine. Impulsul de a vizita ţări străine sau locuri pe unde aţi dorit să mergeţi de foarte multă vreme, poate juca un rol important în carieră. Ai încredere în flerul tău, intuiţia fiind foarte bună în prima parte a anului şi vei avea ocazia să accepţi orice provocare. Deşi poţi descoperi că interesele exterioare sunt altele decât cele profesionale.
Este o perioadă de schimbări afective profunde aşa că să nu te surprindă dacă vei constata că te simţi mult mai bine în sânul familiei sau cu copiii ori că vei depune eforturi susţinute pentru a-ţi amenaja casa. Este foarte important să-ţi consumi energia şi entuziasmul care te caracterizează în tot acest timp.
Competiţia te-a stimulat şi te stimulează în continuare şi vei avea curajul şi inspiraţia să intri în culisele bursei de piaţă iar aici vei întâlni provocări pe măsura ta, fără să ţi se mai pară deosebite problemele financiare. Dar obstacolele susţinute te pot obosi mai mult decât crezi însă, în acelaşi timp, te ajută să-ţi depăşeşti propriile limite. Nu este însă momentul pentru activităţi care implică interese diplomatice pentru simplul motiv că vrei tot şi imediat dacă se poate, ceea ce îţi susţine dorinţele şi visele.
                Pe de altă parte este momentul propice pentru activităţi de pionierat, de la jumătatea anului încolo, posibil investiţii dincolo de graniţele ţării. Lucru care-ţi va stimula imaginaţia şi mai mult. Vei avea nevoie de multă răbdare şi energie ca să-ţi convingi familia mai întâi, apoi prietenii, că ideile tale sunt viabile. Dar la un moment dat încrederea lor nici nu mai contează, contează ce-ţi doreşti tu să faci.
                Şi mi se pare normal ca provocările să vină în acest an, tot dinspre zona profesională pentru că dacă vrei să devii puternic atunci va trebui să scapi de inerţie. Cu toate acestea simţi cât de extraordinară este stabilitatea financiară. Vei fi provocat să aduci sub lupă propriile-ţi limite pentru că trebuie să ştii cu ce porneşti la drum. Nu-ţi plac restricţiile de nici un fel deoarece viitorul te inspiră să-ţi iei zborul nu să te supui. Cu toate acestea va trebui să găseşti o modalitate ca să-ţi pui de acord speranţele şi ideile cu limitările impuse nu doar de profesie ci şi de societate. Este poate singurele spin care îţi poate pune piedici în carieră.

            Vor fi perioade extrem de agitate în care vei avea mult de muncă şi care vor alterna cu viaţa personală şi prezenţa ta va fi reclamată în mai multe direcţii decât ai putea face faţă. Dar eşti genul de om care îşi asumă responsabilităţile, şi aşa vei face şi acum, vei munci mult ca să-ţi atingi scopurile, dar succesele vor fi pe măsură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu