Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

12 martie 2011

Peşti 2011


19.02 – 21.03
Peştii vor evolua în 2011 în două moduri distincte şi uşor observabile. Primele trei luni vor fi mai provocatori, mai volubili, mai îndrăzneţi, vor fi în centrul atenţiei anturajului lor, iar în cuplu, se vor bucura de o intimitate adevărată, vor împărătşi cu partenera/ul o mulime de adeăvruri, vor face planuri împreună, se vor bucura de multe momente în doi chiar dacă uneori vor trebui să fie fermi pe poziţie şi chiar se vor lupta pentru părerile lor. Şi vor face acest lucru fără teama că vor jigni, colegii vor aprecia adevărurile spuselor lui. În ultima parte a anului se vor calma ca prin farmec, vor fi în armonie cu aspiraţiile şi cu sentimentele lor, dar mult mai energici, atenţia lor va fi concentrată pe lucruri reale mai mult decât pe cele sentimentale. Vor iniţia un dialog deschis în direcţia creării de strategii menite să le deschidă noi oportunităţi de afaceri.

Sociabilitatea acestor nativi va fi unul din cele mai bune argumente pentru a progresa în plan profesional. Vor detecta cu o precizie uluitoare intenţiile celor care vor să le bage beţe în roate lucru care îi va cam descumpăni pe colegi şi prieteni care nu mai ştiu ce să creadă, inducându-le în acelaşi timp, un soi de teamă vis-a-vis de ei.
Sunt favorizate în 2011 mai ales negocierile comerciale, vor trebui să acţioneze după un plan bine gândit, împărţit în etape succesive, îşi vor atinge scopurile ţintit chiar dacă de multe ori ceea ce fac pare pentru prieteni pierdere de timp. Pivotul acţiunilor acestor nativi, vor fi anul acesta lucrurile simple, realitatea imediată şi discuţiile deschise, la obiect. Această atitudine îi va face să poată păstra echilibrul în situaţiile mai delicate. Dacă lucrează în profesii care ţin de cercetare sau de investigare, intuiţia şi flerul lor va funcţiona ireproşabil, mai ales în toamna lui 2011, când vor da dovadă şi de îndrăzneală şi mai ales de faptul că au mare încredere în instinctul lor.
  Securitatea materială, încă de la începutul anului, le va stârni semne de îngrijorare, dar părerea mea este că sunt prea prăpăstioşi, mai ales că vor fi foarte mult timp pe drumuri şi norma, vor cheltui şi atunci vor fi obligaţi să găsească un echilibru între ceea ce au şi ceea doresc să aibă. Marile proiecte care le va monopoliza atenţia vor ţine de...casă, mobilier, alimentaţie ş.a. Vor face eforturi serioase ca să facă economii, deoarece vor căuta aproape tot anul să pună pe picioare proiecte de anvergură. Anturajul îi va împinge la unele cheltuieli care nu sunt întotdeauna judicioase aşa că le-aş sugera să se gândească de două ori înainte de a accepta anumite oferte sau...cereri. Noroc că timpul este aliatul lor şi nu îi va face să intre în criză.
  Pe de altă parte, anul acesta sunt mai decişi ca niciodată să facă ordine în viaţa lor, să pună capăt unor prietenii care nu duc niciunde, să scape de prietenii care trăiesc de pe urma lor, să pună punct unui Trecut care nu se va mai întoarce.Vor dimţi nevoia să iasă în evidenţă şi vor acţiona cu rapiditate faţă de cum le este obiceiul. Un asemenea elena energetic îi poate costa pe unii Peşti dacă nu sunt atenţi cum îşi dozează forţele şi dacă nu vor stabili o ordine adecvată cu interesele lor. Cel mai util instrument pentru ei va fi lista de prieorităţi! Şi dacă tot au decis să facă ordine în viaţa lor, să fie atenţi nu cumva să taie de pe listă şi relaţiile de care au nevoie, pentru că deciziile vor fi irevocabile şi oricum toate acţiunile lor vor da impresia unui infantilism gratuit dar este foarte greu să pătrunzi sufletul unor Peşti atunci când îşi pun ceva în minte.
   Dincolo de tendinţa lor naturală de a idealiza o relaţie sau o poveste de dragoste, stă o mare capacitate de materializare şi exprimare afectivă. 2011 va fi anul în care vor fi capabili să-şi concretizeze şi cele mai intime vise. Numai că aşa cum îi cunoaştem pe capricioşii Peşti nu vor avea răbdare să se detaşeze şi nu o să facă niciodată altceva decât ceea ce ştiu. Au mari dificultăţi atunci câns îşi propun să vadă cât cunt de consecvenţi în ceea ce îşi propun şi de fiecare dată sfârşesc prin aş afirma cu tărie...dependenţa, în special în primele trei luni ale anului. Dacă ar fi să-i facen să întocmească un raport de activitate cu obiectivitate vor vedea, că întotdeauna, datorează partenerilor ceea ce au sau ceea ce sunt. Totuşi în timpul primelor trtei luni din 2011, au şansa să pună ordine în viaţa lor sentimentală dacă nu se mai simt legaţi de partener, prieteni şi chiar de părinţi şi se vor aventura, e drept, pentru o scurtă perioadă de timp, în lume, nu de alta dar farmecul şi magnetismul lor special va avea un impact puternic asupra celorlalţi. Aceştia sunt Peştii jupiterieni. Pentru că cei Neptunieni, talonaţi de Saturn vor fi strepeziţi de teama de abandon şi care are rădăcini foarte puternice în subconştinetul lor, încă din prima copilărie. Chiar dacă vor fi tentaţi să-şi ia viaţa în propriile mâini, vor simţi permanent nevoia de a se asigura de fidelitatea anturajului şi de justeţea acţiunilor sale. Le-aş sugera ca înainte să facă aceste schimbări să-şi facă un plan serios de bătaie, să adune toate elementele definitorii şi abia apoi să purceadă la acţiune.
 În ce priveşte sănătate, anul acesta ea va trege de pragul vieţii emoţionale ţi afective. Sensibilitatea şi sănătatea lor este strâns legată de cât sunt de sănătoase relaţiile lor.  Dacă va pune suflet în acţiunile sale atunci îi va fi mai uşor să depăşească stadiul de inimi frânte şi să-şi găsească echilibrul interior în familie iar cel sentimental într-o relaţie serioasă, vor dispărea predispoziţiile spre alergiile de tot felul sau spre dermatoze pe fond digestiv. Impulsurile uraniene îns vor favoriza alergiile de contact, în special cele care ţin de mediu sau diverse metale. Combinaţia influxurilor Saturn – Jupiter sugerează cu o mare probabilitate, probleme dentare sau osoase. Atenţie mare, la produsele lactate.

  Despre Jupiter ştim deja că este încă în Peşti la trecerea între ani ca pe 22 ianuarie să intre pentru patru luni, în semnul Berbec, în Casa a 2-a. Pentru Peşti ceea ce se petrece la nivelul Casei personalităţii, a Casei 1, le sporeşte farmecul personal, mai mult pot să-şi pună personalitatea în valoare aşa cum merită. Cu Jupiter în această Casă, ei pot să evolueze în domenii dintre cele mai neaşteptate începând de la cel academic, politic, legislativ, turism şi încheind cu mass-media şi evenimente multiculare şi aceasta pentru că Jupiter este în domiciliu. Felul în care se prezintă, perspectiva din care abordează viaţa, norocul legat de această casă se datorează lui Jupiter.
   Ajuns în Berbec, va stimula spiritul de îniţiativă, entuziasmul, pasiunea exaltată şi dorinţa de competiţie, mai ales pentru a ieşi cumva în evidenţă. Fiind în Casa a 2-a, tot ceea ce ţine de acumulare de bunuri, bani veniţi din muncă proprie, va fi pendinte de cât ştiu să fie de inventivi, de entuziaşti şi de întreprinzători.  În Taur însă, Jupiter va ajuta la sporirea securităţii materiale, la asigurarea comfortului şi va acţiona la nivelul sinelui asemeni unui talisman norocos.
 Pentru Peşti, Jupiter este în Casa a 3-a, Casa fraţilor, a vecinilor, a comunicării, a comerţului şi a studiilor medii. Este o perioadă bună să facă planuri de afaceri, să demareze afaceri de familie care îi vor ajuta să atingă standardul de siguranţă emoţională şi financiară spre care tind. Nu este momentul să-şi asume riscuri inutile, ci vor trebui să fie ceva mai conservatori, mai atenţi la veniturile lor. Sunt  negociatori
prudenţi şi încăpăţânaţi dar cu Jupiter în acest sector au noroc la...bani. S-ar putea ocupa de afaceri care implică componente electronice, telefonia mobilă, transporturile. Şi ceea ce nu au mai simţit de foarte multă vreme, anul acesta se vor bucura dacă se vor vedea cât mai des cu familia. Și pentru că unul din atributele lui Jupiter este preaplinul, acești nativi se pot trezi cu rude neașteptate bătându-le la uşă, că vecinii sunt mai zâmbitor şi cu mai mult chef de vorbă, că reapar în viaţa lor colegii din liceu sau din studenţie şi de aici un întreg algoritm al vieţii. În acelaşi timp, popularitatea lor în comunitate din care fac parte va creşte şi vor trăi intens sentimentul că fac parte dintr-o uriaşă familie fericită.
Atenţie însă, că atunci când lui Jupiter i se adaugă alte planete nativii se vor simţi copleşiţi, sufocaţi efectiv pe deoparte de familie, pe de alta de prieteni şi de vecini, se vor trezi în situaţia că li se cere mai mult decât pot duce şi de aici colapsurile energetice dacă nu vor ştii să-şi gestioneze timpul liber.

Ştim deja că Saturn a intrat în 2011 fiind în semnul Balanţă, loc în care este exaltat adică celui care merită îi dă de nu mai poate duce iar pe cei care nu şi-au învăţat lecţia îi pune la colţ, şi va sta aici până anul viitor în octombrie.
 Pentru Peşti, saturn este în Casa a 8-a, casa încrederii, a partajelor, a intimităţii, loialităţii şi fidelităţii, a finanţelor comune – veniturile soţiei/ului, a creditelor, a moştenirilor dar şi a altor forme de profit. Casa a 8-a vorbeşte despre ceea ce este al nostru – finanţele noastre, trupul nostru, capacitatea noastră de a avea încredere în celălaltă şi prin urmare, egoismul, lăcomia, trădarea şi infidelitatea vor fi taxate pe măsură. În timp ce în Casa a 7-a Peştii primeau lecţii despre cel care le este partner, iată că acum lecţiile lor vor fi legate de încrederea în celălalt dar şi în sine. În Casa a 7-a problema se punea ce fel de prtener eşti, în Casa a 8-a, câtă încrederea se poate avea în ei. Poziţia afectează încă parteneriatele dar lecţiile sunt mai profunde, mai ţintite şi mai puţin generice.        
Cu Saturn aici, nativii Peşti ar trebui să se aştepte să se confrunte cu probleme financiare, drame legate de sexualitate dar şi cu cele legate de încredere. În următorii doi ani ei vor avea de învăţat lecţia fidelităţii, a loialităţii, a cinstei şi sincerităţii precum şi a distribuţiei egalitare a profiturilor, de orice fel ar fi ele. Este posibil să se confrunte acum cu incapacitatea de a contribui echitabil la parteneriate, de afaceri sau de cuplu, chiar dacă au un soţ sau un partner de afaceri fomidabil, poate trece prin situaţii care ţin de provocări sexuale şi care de regulă, pe Peşti îi afectează negativ pentru că la ei primează, de regulă, componenta afectivă. Nu este musai dacă Saturn se plimbă prin Casa a 8-a, ca cineva să fie infidel, lacom sau egoist, acum este pus sub lupă conceptul de încredere şi de împărtăşire a acesteia.

Excentricul Uranus se va afla până pe 12 martie în semnul acestor nativi, apoi la data amintită se va muta pentru câţiva ani, în Berbec. Şi bineînţeles o va face cu surle şi cu trâmbiţe, aşa cum are obiceiul. Cât s-a aflat în Peşti a fost cumva constrâns să fie cuminte, planetă de aer fiind se simte încorsetat atunci când se află într-un semn cu care nu are mare lucru în comun. În schimb, să nu uităm că semnul Peşti are în subordine forţele ascune, talentele care zac în noi şi de care, de cele mai multe ori, habar nu avem, iar Uranus are darul de a activa aceste puteri atunci când poate să o facă. Pentru Peşti, toate aceste lucruri se petrec la nivelul Casei 1, Casa personalităţii. Găzduindu-l pe Uranus în acest sector lucruri pot fi extrem de provocatoare, pentru că-i va învăţa pe Peşti să se încredeadă în propria intuiţie, să nu le fie teamă să acţioneze aşa cum simt şi nu cum ar vrea alţii, îi va îndemna pe aceştia să caute noi căi de aderare la munca în echipă, să gândească împreună cu alţii ca şi cum ar fi un Tot unitar.
 În Peşti, Uranus este concentrat mai mult pe psihologizare, pe credinţă, pe adâncirea conştiinţei şi pe educarea talentelor metafizice dar şi pe  abilitatea acestor nativi de a-şi organiya munca la birou, studiu, cercetare ş.a. Pe de altă parte, Uranus îndeamnă la revoltă şi dacă imaginea acestor nativi va fi într-un fel sau altul afectată se vor flamba mai repede decât o fac de regulă. Dacă însă nativii Peşti doresc să evolueze atunci Uranus le va sugera să o ia pe căi neconvenţionale, altele decât cele obişnuite.
Odată intrat în Berbec lucrurile se schimbă. Uranus se va afla din 12 martie în Casa a  2-a, Casa banilor proveniţi din muncă proprie, a siguranţei materiale şi a încrederii în sine. Viaţa financiară a nativilor Peşti va tinde să o ia razna. Semnul Berbec le aduce nelinişte, capacitate novatoare, îi va îndemna pe Peşti la investiţii antreprenoriale, la competiţie şi bineînţeles, cu cheltuielile de rigoare. Pe de altă parte, Uranus vine cu spiritulk de echipă, cu munca în reţea şi cu Internetul, că tot este în vogă. Combinaţia celor două  forţe pot fi extrem de profitabile pentru Paşti. Le poate aduce acestor nativi o dorinţă foarte mare de independenţă profesională, vor dori să muncească pe cont propriu şi nu se vor da în lături de a face cheltuieli, mai mult decât îi ţine cureaua, nu vor pregeta să ia credite numai să nu mai depindă profesional de nimeni. Este bine? Totul este în funcţie de tema astrală a fiecăruia. Berbecul scoate la lumină ego-ul: uitaţi-vă la mine, am făcut totul singur, aduce energie care dacă Peştii vor ştii să o folosească vor avea numai de câştigat.

  Pentru o scurtă vreme, Neptun se va afla în semnul lor, între 4 aprilie şi 4 august, în Casa 1, Casa Personalităţii, în restul timpului, se va afla în Vărsător, în Casa a 12-a. Pentru Peşti, Neptun în Casa a 12-a înseamnă o binecuvântare pentru că se află în Casa care are în subordine structurile mentalului, intuiţia, generozitatea, tendinţele secretative, a misterului spiritual dar mai ales a capacităţilor parapsihice, a tot ce ţine de condiţia metafizică a omului. La spiritul uranian al Vărsătorului cu nevoia lui de altruism, fraternitate şi originalitate, se va adăuga propria cale spirituală pe care o vor găsi nativii Peşti.
Cu Neptun tranzitând Casa a 12-a ani la rând pentru Peşti a fost o modalitate numai bună ca să-şi găsească nu doar propria cale spirituală ci şi credinţa care să îi apropie şi mai mult exaltarea spirituală. Ai ajuta pe alţii sau găsirea liniştei interioare au devenit mult mai uşoare datorită spiritului lor generos şi compătimitor. Bucuria lor se regăseşte în a-i ajuta pe ceilalţi, mai ales că ei iubesc conceptul umanitar, ei nu ar putea fi fericiţi călcând pe nefericirea altora, sunt bine intenţionaţi şi cu toate acestea pot avea probleme dacă nu vor distinge cu claritate între fantezie, idealism şi realitate.
În Peşti însă, Neptun este acasă, iar Casa 1 este Casa Personalităţii. În această poziţie, scopul lor este de a-şi spori intuiţia, de a-şi adânci spiritualitatea, creativitatea dar şi sentimentul de solidaritate cu restul lumii. Şi de cele mai multe ori reuşesc să atingă aceste obiective.
Cu toate acestea, Neptun în Peşti se simte confortabil, pentru că energiile neptuniene se armonizează cu semnul lor aşa că aceşti nativi nu vor avea prea mult de suferit cum se întâmplă când Neptun se află în Casa 1 dar în alte semne. Deci pentru Peşti, cele 4 luni din vară vor fi un bonus pentru ce îi aşteaptă în următorii ani.

Pluto în schimb, va fi pentru Peşti în Casa a 11-a pentru tot restul anului. În Capricorn el este concentrat să îndrepte lucrurile care nu îşi urmează cursul lor firesc.
Aceşti nativi pot găsi în cercetare ştiinţifică şi tehnologică precum şi în varii parteneriate sociale o industrie profitabilă pentru sine, putând concepe strategii care să să funcţioneze ani buni de-acum încolo.
 Brusc, nativii Peşti vor face o adevărată pasiune pentru munca de echipă şi activităţile de grup. Le va face o adevărată plăcere să muncească în asociaţii profesionale şi comisii sociale care le vor aduce şi succes profesional, şi bani dar şi un plus de imagine. Vor învăţa lucruri importante despre ei datorită prietenilor şi colegilor.
Vor manifesta un magnetism propriu care va atrage mulţi prieteni în viaţa lor, deoarece ştiu intuitiv în cine să aibă încredere şi în cine nu, dar mai ales vor ştii ce anturaj să aleagă datorită acestor calităţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu