Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

13 martie 2011

Când Uranus o întâlneşte pe Scheat sau...

De ce o asemenea nenorocire pentru japonezi?
Aminteam într-un material anterior că la eclipsa din 21 decembrie 2010, Nodul Sud era conjunct cu Betelgeuse, o stea fixă din Constelaţia Orion, care aduce succes militar, faimă şi avere, dar în acelaşi timp este asociată cu calamităţi, pericole de tot felul şi violenţă.
Să ne uităm acum puţin peste câteva momente convulsionate care au traversat cotidianul în ultimele 3 luni: păi, Japonia are în tema natală Luna conjunctă cu Betelgeuse (doar 13 minute le desparte de o conjuncţie fixă!) în comparaţie cu Australia care are Neptun conjunctă cu Betelgeuse (să nu uităm inundaţiile care au s-au transformat într-un adevărat diluviu pentru australieni) sau Egiptul care are Soarele conjunct cu aceeaşi Betelgeuse şi care a dus la căderea lui Moubarak (Soarele în astrologia mundană semnifică printre altele Preşedintele). Luna în astrograma Japoniei reprezintă poporul astfel că cei afectaţi direct de eclipsa de lună au fost oamenii. 
        Eclipsa de Lună din decembrie 2010 a afectat Luna din tema natală a Japoniei printr-o conjuncţie cu un orb de dorar 40 de secunde. În momentul cutremurului, Uranus făcea pătrat cu Luna din astrograma statului nipon. Uranus aduce evenimente neaşteptate, şocante, cum ar fi cutremurele şi accidentele care ţin de industria nucleară, ori este ştiută sensibilitatea şi experienţa acestei ţări vis-a-vis de puterea nucleară (Hiroshima şi Nagasaki). 
Cu Uranus conjunct cu Scheat , stea fixă deosebit de violentă când întruneşte toate condiţiile de maleficitate – nenorocire, înec (şi care la mijlocul anului trecut a trecut în gradul 1 Berbec. Ori adăugaţi la asta pe Jupiter şi pe Uranus care făceau acelaţi lucru, în acelaşi timp, astfel că efectul conjugat al acestor conjuncţii să se resimtă până în aprilie anul viitor adică 2011!) evenimente care induc catastrofe legate de apă – tsunami.
De asemenea, în momentul producerii cutremurului Nodul Sud în tranzit era conjunct cu Luna dar şi cu Luna din tema natală a Japoniei, Pluto era în opoziţie cu Chiron conjunct la rândul său cu Mercur, Jupiter era conjunct cu Venus, Ceres pe Mijlocul Cerului iar Saturn conjunct cu Ascendentul nipon. Luna Neagră era şi ea conjunctă cu Scheat şi cu Uranus şi împreună, cum mai spuneam, focarul unui Careu în T deosebit de intens. Mercur este în pătrat cu Vertexul (destin) şi conjunct cu steaua fixă Deneb Kaitos din constelaţia Regelui (Cetus), care pe lângă nenorociri şi schimbări majore aduce inhibiţii şi restricţii psihice şi fizice. 
Şi nu în ultimul rând, nu trebuie uitat faptul că Uranus trecea pe 12 martie în semnul Berbec şi că orice planetă grea atunci când trece dintr-un semn într-altul, cum am mai spus-o, o face cu surle şi trâmbiţe. Acum 7 ani când intra în Peşti s-a produs cutremurul din Indonesia soldat cu peste 300.000 de victime. Acum, la intrarea în Berbec, vedem ce s-a petrecut în Japonia.




Un comentariu:

  1. Interesante si pline de informatii articolele tale,Minerva!
    Acum te-as ruga, daca mai ai timp( eu chiar ma intreb cand mai dormi!)..sa ne spui ceva si despre Luna Plina asta din Fecioara...

    Ca sint o panica generala ca se instaleaza, sau e numai in sufletul meu!
    Pentru ca mie imi cade fix pe MC...
    si am mai trecut printr-un "cutremur " cand Lilith si Uranus earu pe ultimele grade Pesti...

    RăspundețiȘtergere