Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

9 iunie 2010

Luna Noua in Gemeni

Când are loc fenomenul? Pe 12 iunie, orele 13.12.

Ce se întâmăplă? Cu Luna Nouă în Gemeni vom fi mai curioşi, mai agitaţi, mai nestatornici, mai dornici de acţine. De asemenea, vom simţi o nevoie acută de risipire, de împrăştiere în mai multe direcţii, de a face ma multe lucruri deodată ceea ce ne va epuiza urgent.

Ce să facem? Ca la orice mement de Lună Nou, şi ziua de 12 iunie este o zi bună pentru a ne pune în practică ideile vizând următoarea lună (până la cealaltă Lună Nouă) şi să direcţionăm energia Gemeilor spre acumularea de informaţie, ca să punem cap la cap tot ce avem şi odată imaginea de ansamblu conturată, să punem în mişcare intregul mecanism de motivaţii ca să obţinem ceea ce dorim. Stăpânul Gemenilor este Mercur şi de obicei atunci când se găseşte în semnul pe care îl guvernează, odată în plus, devine suportul înţelegerii noastre.

La ce să fim atenţi?
Va trebui însă să avem grijă la aspectul cu Marte, un aspect tensionat şi stresant, care ne poate aduce destule neplăceri în sensul că vom fi puşi să ne împărţim între dorinţa de a ştii şi dorinţa de a acţiona, cu accent pe acţiune. Ori orice decizie luată sub imperiul impulsului de moment nu aduce niciodată ceva bun. Dacă totuşi reuşim să punem de acord dorinţa de a învăţa cu nevoia de a acţiona la care să adăugăm şi pasiunea pentr ceea ce facem, putem prinde aripi ca să spun aşa şi ziua să se dovedească extraordinar de productivă pentru unii dintre noi.

Şi din punct de vedere profesional? Să fim atenţi, la deciziile pe care le vom lua. Isteţimea, înflăcărarea, nestatornicia, simţul comercial, vioiciunea şi agerimea tipice Gemenilor, adesea se vădeşte limpede şi se manifestă clar în perioada de Lună Nouă, exacerbând agitaţia şi energia nervoasă. Aveţi grijă la voi înşivă, la felul în care gândiţi, deoarece va f mult mai dificil de lat o decizie fermă acum fără să îi afectaţi pe cei din jur, fie ei subalterni sau colegi, mai ales dacă aceştia vi se par mai capricioaşi ca altă dată. Este doar o impresie.
     Dacă sunteţi nehotărâţi, mergeţi pe ideea că orice poziţie aţi adopta tot veţi stârni animozităţi şi că cel mai bine este să vedeţi ambele feţe ale monedei şi că indiferent de decizia pe care o veţi lua aceasta este valoroasă şi atractivă. Reflectaţi asupra acesteia şi gâîndiţi-vă dacă este într-adevăr nevoie să alegeţi între două alternative, dacă nu cumva există şi o a treia, spun asta deoarece suntem capabili să creem structuri, planuri sau proiecte care să le cuprindă pe amândouă.

Ce afaceri sunt avantajate? – În primul rând cele de comerţ, cu accent pe vâmzarea de electronice. Nu întâmplător cei de la Apple au avut probleme cu lansarea noului telefon. Încă nu era momentul pentru această lansare, producătorii lui ar fi trebuit să aştepte Luna Nouă şi sunt convinsă că nu ar fi fost probleme.
   De asemenea, activităţile mass-media – de la presa scrisă la talk-show-urile cele mai reuşite, tranzacţiile de valori mobiliare şi imobiliare, negocierile, activităţile de brokeraj şi toate profesiile în care se lucrează direct cu omul, îndeobşte cele care au ca substrat avocatura.

Care sunt semnele implicate/ afectate? Luna aceasta, fenomenul are loc cu Soarele la gradul 21 şi 24 şi Luna la 21 şi 23. Toţi cei care îşi cunosc tema natală şi ştiu că au planete în Gemeni sau Ascendentul, Descendentul, Mijlocul Cerului şi Fundul Cerului în preajma acestor grade sau în aceleaşi grade dar în celelalte semne mutabile – Fecioara, Săgetător şi Peşti, vor simţi această Lună Nouă extrem de intens.

Sfaturi practice! – Cum Gemenii stăpânesc umerii, braţele, mâinile, plămânii şi sstemul nervos, le recomad tuturor să se bucure de natură; cum s-ar putea confrunta cu migrene le sugerez să se relaxeze, să fie atenţi la micile accidente casnice care implică umeri, braţele, mîinile, degetele ş.a. Deoarece posedă o energie impresionantă trebuie să înveţe să şi-o folosească corect, să o canalizeze conştient. Cafeaua şi alte stimulente vă pot crea probleme nervoase serioase şi de aceea ar trebui evitată. Ceaiurile de plante, în schimb, au un efect calmant asupra voastră.
    Să consume alimente cu un conţinut ridicat de clorură de potasiu (sarea lor cellară) cum sunt sparanghelul, fasolea verde, tomatele, ţelina, morcovii, spanacul, portocalele, piersicile, prunele, caisele şi orezul sălbatic. Pentru un sistem nervos viguros consumaţi şi grapefruit, migdale, peşte copt şi scoici, suc de grapefruit, mere şi stafide.
    Aromele care refac energia mentală sunt tămâia, isopul, rozmarinul, ienupărul şi mărarul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu