Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

23 iunie 2010

Elodia Ghinescu - drama din spatele misterului


 Elodia Ghinescu, 27.09.1968, ora 19.20, Campulung



   

         Nativitate Balanta explica profesia, Soarele la 4 gr 39, in Casa a 6-a Casa Profesiei, a aratat inca din clipa nasterii drumul pe care il va urma Elodia: avocatura.
       Ascendentul la 8 gr 34 in Taur vine si confirma materialitatea semnului - castiga bani frumosi din propria munca, ii placeau banii si se bucura din plin de ei. 

 
 
      Guvernatorul nativitatii si a Asc este Venus care se afla in Scorpion la 1 gr 15 si aproape in opozitie cu Asc si vizavi de semnul natal, Balanta.
     Venus in Scorpion insa este in exil si de aici imposibilitatea de stabilitate afectiva, nevoia imperioasa de altceva, legaturi pasagere care se consumau rapid. Pe de altă parte, pentru că Scorpionul, care răspunde printre altele şi de serviciile secrete, începe în Casa a 6-a, Casa Muncii si cuprinde şi o parte din Casa a 7-a, Casa Parteneriatelor de orice fel, posibil ca Elodia să fi cochetat cu asemenea muncă.
     Luna, unul dintre luminarii este in Sagetator, 14 gr 54, in Casa a 8-a. Face un patrat cu Jupiter care este guvernatorul Sagetatorului semn in care cade Casa a 8-a si este primul indiciu pentru o moarte prematura si violenta. Apoi face patrat Pluto, guvernatorul Casei a 8-a (traditional Scorpionul stapaneste Casa a 8-a, iar guvernatorii sai sunt Marte si Pluto). In mod normal am spune ca un eveniment extrem o supune unei serioase introspectii si obliga nativa sa-si schimbe drumul in viata, schimbare pe care aceasta o refuza. Aici se intrersecteaza planul material cu cel spiritual, primul dovedindu-se mai puternic.
      Pluto in tranzit este in Sagetator deci face patrat cu cel natal si trece peste Luna natala. Am verificat aspectul in cateva momente si se verifica decesul. In plus, Sagetatorul, semn de Foc devine malefic, el este OM doar pe jumatate iat cand instinctele primeaza avem deja altceva. Elodia era o instinctuala, mai mult nonconformista iubea chiar si sexul in grup, dupa cum reiese din bogata ei corespondenta pe mail.
       Scorpionul care este semnul sexualitatii, cade in Casa a 7 - a, Casa casatoriei sau a parteneriatelor. Printre altele, aici este si Neptun, planeta iluziilor care face un patrat cu Partea Norocului din Casa a 11-a semn ca nu isi dorea un prieten adevarat ci un partener de sex pe care nu il avea acasa.
       Celalalt guvernator, Marte in Fecioara la 3 gr 44, in Casa iubirii, adica in Casa a 5- a si in opozitie cu Partea Norocului asa ca am putea spune ca el impulsioneza sexualitatea debordanta a Elodiei. Mai mult, Marte in Fecioara vorbeste despre senzualitatea ei exacerbata si faptul ca i-au placut barbatii frumosi si mai tineri ca ea. Elodia este extrema.
Tot din tranzit, cu Marte peste Luna Neagra in Casa a 2-a a banilor munciti, in opozitie cu Luna peste care se pregatea sa treaca Jupiter, orbul era destul de strans, circa 4 grade, am putea spune ca a avut loc o cearta pentru bani, ca si cum sotii s-ar fi tras la raspundere reciproc pentru cheltuielile pe care le fac. Elodia prin eleganta si bun gust trecea pentru lumea buna brasoveana drept...un arbitru al elegantei. Cristian voia o casa.
       Luna in tranzit aflata in Casa a 12-a si Jupiter natal peste care trecea Mercur in tranzit (un orb de 2 grade!!) sugereaza pe de o parte dusmanii, o femeie, vizavi de munca ei. Avand in vedere ca era avocat si inca unul foarte bun, normal ca avea multi dusmani, deci dusmanii de pe urma dosarelor instrumentate a sumelor percepute ca taxe, si ne legam pentru ultima supozietie de faptul ca aceasta ultima opozitie forma la data de 29 august, impreuna cu opozitia Marte tranzit - Luna natala o cruce in semne mutabile, ceea ce aducea doza de lucruri fara noima aparent inexplicabile pe care le face un om, semnele mutabile aducand multa nehotarare, decizii gresite, stare de lehamite, lipsa de chef pentru munca s.a. Nu putem fi zilnic la fel. Casa a 12-a era in Pesti iar in Pesti tocmai se produsese o eclipsa totala de Luna deci iar un element care exacerbeaza, amplifica, detoneaza, mai ales ca urmarile eclipselor se resimt cateva zile, si inainte si dupa.



        Venus in tranzit si retrograda pe deasupra este si ea in Casa a 5-a si in Leu adica in chiar Casa iubirii. Din nefericire ea face un patrat cu cine alta decat cu Iunona, asteroidul casatoriei, aflata unde credeti? In Casa Casatoriei si parteneriatelor. Adica relatiile dintre soti erau deloc amiabile, as spune stresante pentru amandoi. Tot intre Venus retrograda si Neptun natal din Casa a 7-a se mai formeaza un patrat. Regretul de a fi ales partenerul nepotrivit, constatarea Elodiei ca a ales gresit.
      Cu Chiron in tranzit, la fel de stresat, in Varsator as spune ca Elodia trecea printr-o depresie pe care o masca cu foarte mare atentie, posibil sa fi fostconvinsa ca starea va trece de la sine. Iar Elodia era depresiva cred eu de ani buni iar o depresie netratata la timp poate duce la forme nebanuite de patogenie. La randul sau, Chiron natal face un patrat cu Pluto in tranzit. Cum acesta era in domiciliu, in Casa a 8-a, cerea imperios o schimbare care nu se mai facea, desi Chiron natal din Casa a 12-a o tot semnala. Iar in extremis, Chiron poate deveni violent, nu uitati el a baut din bautura zeilor si ametit a pornit-o hoinar fara sa se uite pe unde calca. Instinctul devenise mai puternic decat ratiunea. Normal doar era amortita de alcool. S-a ranit atat de rau ca i-a trebuit o vesnicie sa-si tamaduiasca genunchiul ranit.
       In tranzit Pluto din Sagetator este in patrat cu Jupiter, Pluto natal, Uranus natal, pe de o parte, iar pe de alta, Marte in tranzit face patrat cu Jupiter si cu Pluto natal.
În progresie, dupa cum a observat si un prieten, Marte ataca Luna prin careu, si este si Jupiter acolo. Acest aspect este extrem de greu...ca sa nu mai spun de revolutia solara care nici ea nu arata ceva bun.
       Toate cele mai de sus mă îndreptăţesc să cred că Elodia nu mai există.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu