Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

29 decembrie 2015

Capricon 2016

Pentru nativii Capricorn 2016, va fi un an tare curios, marcat de perioade de stabilitate urmate de altele de instabilitate şi vor avea timpchiar şi de distracție. Am putea împărţi anul în cinci etape.
            Debutul anului, până la sfârșitul lunii martie, ar putea să fie probabil perioada cea mai monotonă, nu negativă, dar nimic nu le iese cum şi-au planificat. De exemplu, dacă, din întâmplare, au planificat să plece în concediu acum, le-aş sugera să amâne pe toamnă. Nu înseamnă că sunt în pericol de moarte sau că are să li se întâmple ceva rău, dar experienţele prin care vor trece le va lăsa un gust amar poate tocmai pentru că nu se întâmplă nimic deosebit. Deci, recomandarea generală este că dacă vor o experienţă deosebită atunci să replanifice momentul undeva în toamnă.
            În afară de asta, ar mai fi de precizat că, încă de la începutul anului Capricornii vor trebui să-şi trăiască viaţa cum le este obiceiul, cu motoarele la ralenti, în caz contrar se pot confrunta cu probleme relaţionale. Aşa că atenţie la tot ce fac şi la tot ce spun.  
            Cea de-a doua etapă ţine din ultima săptămână a lui martie până în primele zile ale lunii iunie, o perioadă calmă şi activă, spre deosebire de felul în care au început anul. Acum îşi vor materializa cele mai multe idei și planuri. Dintre planete, Marte le va fi de un real ajutor în tot ceea ce fac. Să se aştepte la momente excelente, profesional vorbind, aşa că, iată măcar un motiv pentru care vor începe să-şi planifice evenimente de viaţă importante – căsătorie, admitere, schimbarea locuinţei, plecarea la muncă în străinătate, botezul copilului, dar și negocieri semnificative pentru un alt loc de muncă.   
            Dacă au o poziție de conducere atunci acum este cel mai bun moment al lor, cum ar fi de exemplu, să-şi schimbe maşina, tot au pus ei ochii pe un nou model de autoturism. Cu puţin efort vor perfecta actele în timp util şi vor avea maşina la scară. Cu siguranţă vor face eforturi, dar nu vorbim despre acţiuni suraomeneşti. Trebuie doar să fie atenţi, sinceri şi insistenţi. Marte îi va ajuta să-şi învingă adversarii cu condiţia să treacă la ofensivă, adică să se implice, nu să aştepte ca lucrurile să se rezolve de la sine.
            A treia etapă, începe odată cu sosirea verii şi se va încheia la începutul primei decade a lunii septembrie. Va fi o perioadă destul de liniștită și de pașnică. Cu toate acestea, etapa nu va fi la fel de aridă ca cea anterioară și li se va părea chiar mai armonioasă. Nu vor fi eveniemente care să le marcheze existenţa în vreun fel sau altul, totul va merge mai departe urmând un curs predestinat. Activitatea la locul de muncă s-ar putea reduce după cum, relația personală continuă să rămână într-o fază de lâncezeală.
Investițiile masive de resurse nu îşi au locul acum, așa că să nu încerce, la figurat vorbind, să se dea peste cap că nu vor rezolva nimic. În schimb pot fii mai atenţi la sănătatea lor. În acest sens, nu le-ar strica că meargă la sala de sport sau, dacă nu vor mişcare, pot ieşi la o scurtă plimbare, prin parc, după-amaiaza. Un cerc de prieteni în jurul lor, îi va face sa se simtă că sunt o persoană reală, plină de viață. Să nu rateze această oportunitate, deoarece bioritmurile lor vor fi foarte sensibile la antrenamentul fizic.
            Cea de a patra etapă va începe din a doua decadă a lunii septembrie și va dura circa o lună, puţin după începutul celei de-a treia decade din octombrie. În plină toamnă, când mulți dintre semenii noştri au tendinţe despresive sau sunt melancolici, Capricornii se vor afla în mijlocul unui vârtej nebun de evenimente.
În primul rând, vor trebui să depună mai multe eforti ca să fiealături de familia lor. Conceptul de familie este pentru ei, mult mai lax decât banala deja obişnuinţă de jumătatea mea. Să acorde mai multă atenție celor dragi, inclusiv celor mai buni prieteni. Unii dintre ei ar putea avea nevoie de ajutorul lor acum. Chiar dacă nu este un eveniment general, Capricornii  nu trebuie să uite că este un moment foarte bun pentru a perfecta anumite planuri, pe care să le pună în practică, treptat, în viitor. Deci, să nu fie leneși și nu doar să afișeze altruismul. Să nu confunde dorința sinceră de a-şi ajuta aproapele, cu aspirația pioasă fi mai buni doar de ochii lumii. Destinul nu poate fi păcălit.
            Etapa finală a anului va fi destul de amuzant pentru ei. Dacă înainte nu au avut nicio idee despre cum sau la ce dată să-şi planifice vacanţa, nunta sau altă sărbătoare de familie, acum vor rezolva şi cu aceste probleme. Să se pregătească sufleteşte, însă, deoarece nu toate planurile  lor vor deveni realitate. Și nici nu va fi nevoie de asta pentru că şi dacă doar jumătate din aspiraţiile lor se vor realiza, tot va fi ceva. Datorită spiritului special al sărbătorilor din această perioadă, se vor petrece unele lucruri care îi va surprinde chiar şi pe ei, predominant amuzante şi poate un pic moralizatoare, dar vital pentru ei deoarece îi încarcă cu cu energie pozitivă. Va fi un final de an firesc pentru o perioadă neobișnuită, care, în conformitate cu toate canoanele, nu se potrivește cu tonul interior al Capricornilor.
Dar cel mai important lucru este faptul că până la începutul lunii decembrie, îşi vor da seama, dintr-o dată, că unele dintre principiile lor de viaţă sunt, de fapt, departe de a fi ideale. Mulți nativi Capricorn va experimenta un salt spiritual interior puternic, posibilitate în care ei nici măcar nu cred. Sau chiar dacă au făcut-o, cu siguranţă nu se așteptau la o asemenea realizare. Deci, să nu îşi facă probleme pentru micile erori cu care s-au confruntat destul de frecvent pe tot parcursul anului. Mai important mi se pare faptul că, la sfârșitul anului, îşi vor fi câştigat calea adevărată, un câştig mult mai mare, ceva cu adevarat important, ceva care va fi relevant atât pentru destinul lor cât și pentru dezvoltarea lor personală.

Dragoste si familie
Perioadele cu un puternic dinamism și frenezie vor alterna cu faze de stagnare pur și simplu. În ceea ce privește dragostea, anul va debuta cu ușurință și încredere, tendințele anterioare vor continua să se dezvolte logic, în tipare emoţionale bine stabilite și îi vor îndrepta spre obiectivul pe care sunt setaţi.
În ciuda faptului că până la sfârșitul lunii martie viața lor personală, nu va fi susţinută de evenimente neaşteptate, vorbim de o lipsă de acţiune, Capricornii vor fi capabili să rezolve orice problemă și să împlinească toate provocările care le ies în cale. Singurul lucru în această etapă, care este mai bine să fie evitat, este să nu îşi planifice vreun eveniment care să facă atingere cu viaţa lor sentimentală şi emoțională, ci să îl înlocuiască cu o cina romantică, beneficiile unui asemenea gest vor fi mult mai semnificative decât o întreagă nebunie, cu invitaţi, cu cheltuială şi cu dezamăgire.
Cu toate acestea, în perioada martie-iunie, Marte va fi deosebit de activ și viața lor va deveni, după cum spun ei, mult mai interesantă. La urma urmei, Marte, zeul belicos, este responsabil pentru înflorirea și vitalitatea Capricornilor în această perioadă. Va urma o perioadă activă, dinamică şi de forţă. Siguri de sine, pot lua în considerare unele lucruri, ca să spunem așa, care însă le vor pune nervii la încercare.  Un moment bun și pozitiv, care va necesita ceva mai multă analiză și eforturi serioase, supraomenești aş spune, pentru a obține rezultatele dorite. Trebuie să împartă perioada pe etape de execuţie dacă vor efecte concrete şi trebuie să o facă acum, altfel, din toamnă energia debordantă scade, dramatic chiar, şi cum au obiceiul, Capricornii se vor blaya, indiferenţi la tot ce se petrece în jur. Prin urmare, trebuie să-şi rezolve toate problemele în perioada primăvară – vară pentru că nu vor mai avea timp pentru asta, mai târziu. E bine, să îşi planifice călătoriile şi concediul, de asemenea, pentru toamnă, ca să dea timp şi organismului şi sufletului lor să se vindece şi să se odihnească.
Atenţie, nu înseamnă că le va fi rău, ci mai degrabă o stare necesară, pentru că vor avea nevoie de energie în timpul iernii. Pun acum în mişcare planuri, idei, proiecte, activităţi menite să le absoarbă surplusul de energi. În ciuda faptului că natura lor este una introvertită, au un aspect sobru iar seriozitatea face să ţină la distanţă neaveniţii, dar acum înfloresc, metaforic vorbind, şi un al doilea aspect le va nuanţa viaţa în privinţa relațiilor personale. Dacă au crezut că o altă aventură poate fi o mare greșeală, acum îşi vor revizui radical atitudinea. Poate au dreptate şi doar se gândesc la asta pentru că nimic nu se schimbă în viaţa lor, în acest sens.
Dar să nu creadă că-şi pot ignora preocupările, vor apărea atâtea tentaţii şi atât de variate încât nu se vor putea abţine. Principalul este să nu îi uite pe cei dragi, familia este ultima linie de apărare împotriva celorlalţi, care îi va ajuta să depăşească momentele de cumpănă şi să meargă mai departe.
În general, 2016 va fi destul de bun pentru Capricorni, chiar dacă volatil și nu foarte stabil. Armonia nu iese din discuție, vor avea la propriu, experiențe de care aveau nevoie ca să înveţe ce este fericirea. Uneori, sinceritatea este singura cale de acces.

Cariera şi profesiunea
Un an cu modificări semnificative în aces sens, metamorfoze diferite ce pot fi luate în discuţie, de la o dorinţa bruscă de a-şi tatua ca în adolescenţă, un fluture de noapte, pe umăr până la a porni propria afacere, care va merge bine încă din primele luni ale funcţionării. În același timp, nu trebuie să uite de așa-numitele efecte secundare, care însoțesc, de obicei, favorurile pe care ni le face cadrul astral, puternic, deși mişcarea energiei implicate este una destul de volatilă, ceea ce înseamnă că, personal, pentru fiecare Capricorn este faptul că succesul acțiunilor lor nu vor fi marcate de decizii exclusiv, oneste. Cele mai diverse și neașteptate circumstanțe vor apărea în joc şi de aceea, în acest moment, trebuie sa fie extrem de atenţi, în principal, la starea lor interioară dacă doresc să-şi atingă obiectivele.
Prima jumătatea anului, până în a doua parte a lunii mai şi apoi, în a doua jumătate a anului, în principal din a doua jumătate a lunii septembrie până la mijlocul lunii octombrie, se vor dovedi perioade anoste, cu puține succese, cu destul de multe stagnări le va amărî viaţa aşa că nu cred că vor avea loc evenimente semnificative în această perioadă. Semnificativ, în acest caz, înseamnă ceva, mai degrabă important decât o mare lovitură de imagine.
Pentru ca activitatea lor profesională să înflorească este nevoie să mai aştepte, cel puţin până la începutul verii, şi deşi vor face totul ca lucurile să se producă mai repede, să nu uite că dacă se grăbesc, în loc de creştere profesională pot avea parte de o cădere profesională. Să fie atenţi la lucrurile mărunte, greşelile, de regulă, se ascund în detalii. Totuşi, nu trebuie să intre în panică şi nici să-şi imagineze că un tip rău cu un trident în flăcări îi va urmări pas cu pas, cel mai bun lucru este să se concentreze pe rutina de zi cu zi, toate acestea le vor cauza o mulțime de probleme dacă nu ţin cont de cele menţionate. De asemenea, să nu încerce să controleze lucrurile, să ceară ajutor prietenilor sau rudelor dacă este necesar.
Toată vara până toamna târziu, chiar şi în luna decembrie, le va aduce bucuria unor oportunități nelimitate. Va fi o perioadă plină de dinamism şi de energie. Să-şi folosească cunoașterea cu înțelepciune, deoarece acum este momentul să fie stăpâni pe ei, nu să depăşească măsura şi nici să se dezlănţuie aiurea.
Să nu-şi facă probleme, această modalitate de lucru nu le va intra în obicei și nici nu îi va suprasolicita, pentru că astrele vor încerca, într-adevăr, din greu să suplinească cantitatea necesară de energie. Este cea mai bună perioadă pentru a perfecta oferte, a semna contracte şi acorduri, dar mai ales este o perioadă în care să fie remarcaţi de şefi pentru o virtuală promovare. În funcţie de tema astrală a fiecărui Capricorn, daca astrele le sunt favorabile, totul va ieşi aşa cum îşi doresc ei. Tot ce au nevoie acum este să depună un efort suplimentar.

Financiar
Aspectul financiar și mediul de afaceri nu vor fi la fel de grăitoare ca în alţi ani, cîştigurile nu vor mai veni în cascadă încă din primele luni ale anului, aşa cum erau ei obişnuiţi. Se vor implica într-o serie de acţiuni specifice, Luna Neagră îi va ajuta şi îi va sprijini să ia parte la diverse acţiuni de amploare, dar din umbră, ca şi cum ei ar fi dirijorul unei orchestre nevăzute a cărei muzică îi potopeşte pe toţi.
În general, se pot aștepta ca succesul să vină undeva din a doua parte a anului, dar şi din atitudinea corectă a loc, numai aşa vor fi capabili să-şi sporească veniturile în mod semnificativ. Nu trebuie să se concentreze pe schimbări fundamentale, dar cu toate acestea, uneori este mult mai sigur și mai corect să lucreze cu ceea ce au, treptat și sistematic. 2016 va trebui să fie pentru ei un fel de o pauză, indiferent de faptul că, așa cum a am spus deja, anul va fi plin de evenimente surprinzătoare.
În perioada ianuarie-mai este puțin probabil ca ei să îşi facă griji cu privire la orice schimbare în ceea ce privește finanţele și serviciu. Resursele nu vor constituti pentru ei o problemă, dar nici nu trebuie să se aștepte la cine ştie ce sume restante pe care le au alţii către ei. Cu siguranţă însă şansa unui cîştig suplimentar va veni doar din ideile lor nu dintr-ale altora. Deci, nu au timp să se relaxeze chiar dacă alţii o vor face pentru că şi atunci când sunt în pauză mintea lor caută cu febrilitate soluţii. Poate de aceea perioada să fie marcată de o scădere alarmantă a energiei de care au nevoie ca să facă faţă solicitărilor, ceea ce ar explica și starea lor de spirit apatică care nu este deloc o motivaţie pentru munca expre. Deși momentul nu este un motiv ca să lgarda jos, să nu dispere că toate îşi vor găsi drumul în cele din urmă. Situația va depinde în mare parte de modul în care au cheltuit la sfârșitul anului trecut. Pot interpreta cum vor aceste momente dar părerea mea este că vorbim mai mult despre o percepţie greşită a relaţieie cauză-efect. Din partea lor.
Începutul verii ar putea aduce unele modificări mai ales că le creşte eficiența şi se vor simţi mult mai bine. Finanţele nu ar trebui să le dea bătăi de cap şi nici să le provoace probleme, de aceea este un moment excelent să-şi ia concediu şi să plece în vacanţă, ca să acumuleze energie pentru perioada care va urma. Este greu să trimiţi în concediu un Capricorn, harnic şi devotat în ce face, mai ales când el nu vrea altceva decât să muncească până cade din picioare, dar este musai să o facă dacă vor o creștere a veniturilor.
Începutul toamnei va se prezenta cu rutina de rigoare, cu plictis şi cu stările de indispoziţie tipice acestor nativi. Până în noiembrie nu trebuie să se aștepte să se schimbe ceva iar dacă au început propria afacere în prima parte a anului, acum vor fi ocupaţi, cu siguranță, în schimb pentru cei care lucrează ca angajaţi va fi mai greu pentru că ei nu se gândesc decât la ziua de mâine, nu au perspectiva viitorului. Situația este destul de grea și trebuie să o rezolve cât mai repede.
Dacă şi-au ales bine obiectivele și sunt suficient de motivați, venirea toamnei nu îi va afecta nici financiar şi nici spiritual. În plus, schimbările semnificative vin din noiembrie încolo. Din contră, încă odată vor constata că sunt mai aproape decât cred, să-şi vadă visul împlinit. Şi nu este nevoie să reducă cheltuielile pentru asta, fiţi siguri.

Sănătate
Din această perspectivă, astrele se vor dovedi a fi mai mult stăpân decât aliat.  Pentru o perioadă, cel puțin de la începutul anului până la mijlocul verii, Capricornii vor fi la pământ cu imunitatea şi ei, deci fără apărare împotriva efectelor negative din exterior, cu toate că vor fi poate semnul cel plin de resurse în această perioadă, aşa că va fi suficient să evite spaţiile închise, mall-urile, săritul peste mese, vorbesc de alimentaţie, pentru a evita să se îmbolnăvească.
Un risc sporit de manifestarea extremă, îl au bolile cronice ale tractulului gastro-intestinal și ale sistemului nervos. Există, de asemenea, un risc mare să facă amigdalită cronică sau pultacee, de aceea pentru a evita cea mai mare parte a posibilelor probleme, Capricornii trebuie să fie doar extrem de atenţi față de sine. Este mai bine chiar să se reducă numărul de plimbări în aer liber sau ieşirile la munte până când aerul se încălzește suficient. Chiar dacă sunt tentaţi să dea o fugă la schi, indiferent de condițiile meteorologice, nu este momentul să îşi urmeze instinctele. Vor avea de tras după aceea.
Începutul primăverii va echilibra situația, dar riscurile de răceală vor exista în continuare. Să ia vitamine dacă trebuie, să mănânce sănătos şi să consume ceiauri de plante.
Venirea verii le va aduce bucuria de a se simți mult mai bine, cu toate acestea, ritmul de muncă va fi în continuare acelaşi până la începutul toamnei. Vară va fi o perioadă sigură în ce priveşte sănătatea şi de aceea sugeram să meargă în concediu în lunile iunie sau iulie. August promite să fie o lună echilibrată chiar dacă influenţa jupiteriană o vor resimţi la nivelul ficatului.

Toamna se va prezenta cu probleme respiratorii acute, dar este vorba despre tulburari de sezon care nu au nimic de a face cu problemele cronice de sănătate. Lucruri cărora ar trebui să le acorde atenție este starea de sănătate a rudelor. Să încerce să prevină situațiile în care oamenii îşi neglijează sănătatea în favoarea muncii. Este extrem de important să construiască în jurul lor o atmosferă sănătoasă. Toate acestea îi va ajuta, mai întâi, pe cei dragi, iar în al doilea rând, în acest fel vor reduce riscul de a se îmbolnăvi mai târziu, în mijlocul toamnei și la începutul iernii. 

Un comentariu:

  1. Stimata doamna,
    Va doresc aici si acum un sincer La multi ani!alaturi de binecuvantarea Divina, spre binele nostru si al umanitatii.
    Cu stima prof. D Maria

    RăspundețiȘtergere