Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

19 decembrie 2015

Leu 2016

Pentru nativi Leu, 2016 va fi un an destul de ambiguu, instabil în multe privințe dar până la urmă pozitiv. Nu vor avea parte de oportunități excepționale și nici nu vor apărea schimbări neaşteptate în viața lor. De fapt, ceea ce se cere de la ei este de a-şi face treaba la locul de muncă și să-şi ducă la capăt planurile pe care le-au început. Le reamintesc acestor nativi că un drum bătătorit nu este neapărat o cale spre succes, dar este o cale de supravieţuire sigură.
În primul rând, trebuie remarcat faptul că stăpânul Leului, Soarele, în prima jumătate a anului le va trimite influxuri pozitive. Cu alte cuvinte, Leii vor simţi un aflux puternic de energie, performanțele lor vor crește direct proproţional iar obiectivele pecare şi le propun vor câștiga noi sensuri dar şi claritate. Dar, ca întotdeauna trebuie să existe şi un dar, aşa că trebuie să fie atenţi la o serie de momente care le transmit mesaje subtile. Repet, vorbim doar despre prima jumatate a lui 2016, ceea ce înseamnă că până la sfârșitul verii, impactul culminat al energiei solare îl vor resimţi Leii. Asta nu înseamnă că Leii vor fi lăsați din braţe sau fără susţinere astrală, doar că nu vor putea conta pe rezolvarea cu succes a situațiilor dificile. Leul, chiar dacă este o alegorie a puterii, gândindu-ne doar la ce reprezintă, este un semn puternic! Nu uitați că natura l-a înzestrat pe Leu cu colţi puternici si cu gheare la fel de puternice, faptul că acest semn se află undeva la mijlocul cercului zodiacal îi conferă natura leonină, asta în cazul în care nu vorbim despre un Leu ca în Vrăjitorul din Oz. În cazul acesta, le va fi greu să-şi găsească o Ellie pemăsură.
Mergând mai în detaliu, vor observa că în perioada ianuarie - sfârșitul lunii martie, vor fii, figurativ vorbind, la apogeul puterii lor. În acest moment, vor fi asemenea legendarul Cezar. Și nu vorbesc numai despre calitatea oratorică a acestui personaj istoric. Deloc. Vor demara câteva lucruri și, nu mă îndoiesc, vor avea puterea să şi termine totul, în ultimul clipă. De ce ţin să accentuez acest lucru? Pentru că este esențial să țină seama de acest punct, deoarece a doua șansă cu rezultate similare, nu va mai apărea prea curând pentru ei.
Noroc că încă de la începutul anului, Mercur, stăpânul mentalului, a comunicării și a comerţului, va fi de partea lor, în schimb nu cred că putem vorbi despre siguranţă materială, sfera financiară fiind destul de ambiguă. De asemenea este greu de spus de cât succes se vor bucura sau ce evenimente le va anima viața amoroasă. Nu au nicio restanţă în acest domeniu iar dacă se va întâmpla să se o producă vreo întâlnire pe care ei o cred de destin, atunci cred că vor trebui să ia în considerare şi alţi factori care ţin de tema personală a fiecăruia, ştim doar că aşa cum fulgerul nu lovește de două ori în același loc, la fel, nu pot trăi două iubiri identice. Şi pentru că tot suntem la capitolul iubire, Leii vor trebui să se bazeze, anul acesta, foarte mult pe intuiție și, eventual, să analizeze atent, dacă pot, logica evenimentelor, motivul carea dus la momentul respectiv. Nu este un panaceu ceea ce le propun, dar este un argument carele va da încredere în ceea ce fac și în consecinţă, vor fi în stare să-şi materializeze toate dorinţele şi tot ce îşi propun.
Din aprilie până la sfârșitul lunii iunie, situația nu se va schimba prea mult. Energia pozitivă a Soarelui va continua să îi infuzeze cu încredere şi le va furniza nativilor Lei toate instrumentele necesare: resurse, capabilitate și noroc. Singurul lucru de care reprezentanții acestui semn vor trebui să ţină seamă este faptul că sunt pe cont propriu şi să nu îşi piardă încrederea în ei. În ciuda faptului că nu sunt predispuşi la boală, undeva de pe la mijlocul lunii iulie pot cădea în capcanele depresiei din care vor scăpa cu foarte mare greutate, dacă nu sunt atenţi.
Motivele pot fi diverse, iar succesul, chiar şi total, nu poate împiedica astfel de stări. În această situație, astrele nu sunt în postura de a le da un sfat specific, așa că vor trebui să facă din complexitatea experiențelor senzorial – afective, o experienţă pe cont propriu. Ca un corolar, melancolia trecătoare nu va avea niciun impact semnificativ asupra vieţii lor. De aceea, sugerez, ca atenţia să fie îndreptată, în continuare, asupra relațiilor de familie, care, deși nu caracterizează  momentele controversate, necesită, totuşi o atenţie specială. Această atenţie specială va fi strâns legată de următoarea etapă din viața lor, care va începe odată cu venirea lunii august.
            Ultima lună a verii, august, va marca începutul unei alte faze, care va fi radical diferită de tot ce a însemnat până atunci 2016. Incepand cu mijlocul celei de-a treia decade, soarele nu le mai va fi chiar atât de favorabil și, prin urmare, Leii se vor simţi brusc epuizaţi, ca şi cum ultima fărâmă de putere îi părăseşte, fapt care se va regăsi într-o scădere mare a eficienței. Din fericire în acest moment, marea majoritate a proiectelor planificate de Lei pentru 2016, sunt puse în practică, deci au nevoie de un efort minim ca să se menţină pe linia de plutire. Este de remarcat faptul, că tocmai în aceste momente în nativii Leu se retrezeşte instinctul de lene specific tuturor felinelor. Dacă o pisică este capabilă să intre într-o cutie, Leul nu o poate face, dar poate toarce la fel ca şi aceasta. Deci, în toamna anului 2016 vor căuta din instinctiv o cuşca în care să se retragă, sigur peiorativ vorbind. Este momentul în care mulţi nativi Leu vor simţi nevoia imperioasă de a scăpa de tumultul din jurul lor, de a se retrage din lume, de a sta cu sine cât mai mult timp. Din fericire, nu este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui Om. În plus, în funcție de tema natală a fiecăruia, nu se văd probleme majore, indiferent că vorbim de locul de muncă sau de sînul familiei. Unele aspecte, cum ar fi micile certuri, vor cere mai multă răbdare, e drept, pentru soluționarea lor, timpul fiind un garant a lipsei de probleme majore.
Dar vor fi în stare să gestioneze aceste aspecte ale vieţii lor, fără a fi nevoie prea multe eforturi totul va fi ok. Principalul lucru pentru ei, din toamna lui 2016, este să facă faţă cu brio tristeţii, melancoliei ce îi va năpădi mai ales odată cu instalarea anotimpului alb. Restul, cum se spune, va veni de la sine!

Dragoste si viaţa de familie
Pentru Lei, anul 2016, din punct de vedere a iubirii şi a familiei, va sta sub semnul capriciilor stăpânului lor planetar, Soarele acest corp ceresc inimă a sistemului nostru solar şi care este conducătorul tradițional.
Cât privește dragostea, vorbim deja despre caracter dual. Pe de o parte, Leii vor rămâne puternici, decişi şi consecvenţi în ce priveşte afacerile personale; pe de altă parte le va fi aproape imposibil să se concentreze doar pe valorile înălţătoare ale inimii, chiar şi dacă vor avea cele mai puternice argumente, aparent covârşitoare.
 Deși consecveţa,  sau încăpățânarea, cine ştie, este, ca să spun așa, caracteristica genetică a Leilor şi în acest an se va dovedi deosebit de utilă. Soarele va permite Leilor să lupte pentru fericirea lor aşa că să nu le fie rușine să fie atace, să fie intransigenţi şi poate chiar nepoliticoşi dacă trebuie la locul şi la momentul potrivit, dar ponderaţi şi nu impulsivi după cum le este obiceiul. Atunci când sunt trataţi cu respect, să răspundă în acelaşu fel iar atunci când le este contestată autorittea să se lupte cu curaj.
Cu toate acestea, sprijinul Soarelui este un dezavantaj pentru ei deoarece se află în opoziţie cu Venus, în prima parte a anului, ceea ce înseamnă că este puţin probabil ca amanta cerească să cucerească inima unui Leu, pur și simplu nu va fi capabilă să străpungă scutul de energie ridicat de Soare.  Ce consecințe poate avea acest lucru în viața Leilor? Păi, să vedem, de exemplu, au planificat o nunta în cursul anului este mai bine să o amâne, 2016 nu este un moment prea bun pentru a se lega de cineva pe viaţă dacă nu sunt siguri pe sentimentele lor. Dacă însă sentimentele lor sunt sincere şi sunt gata să-şi accepte sufletul pereche aşa cum e, cu bune şi cu rele, cu toate defectele, este puțin probabil să fie dezamăgiţi. Dar în viaţă se poate întâmpla orice, nu aduce anul ce aduce ceasul şi atunci doar încrederea nu este suficientă, riscul fiind ca sentimentele lor să fie rănite, deci influenţa scăzută a lui Venus, va avea un impact negativ asupra lor.
Cu toate acestea, prima jumătate a anului 2016, inclusiv primăvara și vara, până la sfârșitul lunii iulie, va fi perioada cea mai stabilă a anului. Acum, vorbim exclusiv despre aspectele senzoitive şi afective ale nativilor Leu. Dacă la începutul anului, totul va merge fără probleme, aproape de începutul primăverii, se vor isca unele momente, destul de controversate, în relația cu iubitul sau iubita. Cel mai bun lucru este să rezolvaşi problemele rapid, la fața locului cum s-ar spune, fără echivoc. Este singura cale de a ieşi onorabil din situaţie altfel, măruntele conflicte interne vor câștiga şi îi pot afecta serios în viitor.
De la la sfârșitul verii, de la începutul lunii august până la sfârșitul lunii decembrie, situația se va schimba dramatic. Căutările spirituale ale nativilor Leu vor coincide cu trăirile erotice, ceea ce nu prea este în regulă dacă ne gândim că ei, de regulă, îşi doresc o relaţie serioasă nu doar o aventură şi confundând raţionalul cu senzorialul s-ar putea ca tot se leagă în pripă că-i coste mai multe decât face după aceea. Este bine să asculte sfatul celor dragi pentru că nu vor fi capabili, fără ajutor, să se ferească de greşeli. Îşi ascultă inima dar nu în măsura în care să şi judece putin lucrurile.

Cariera si profesie
Viitoarea an promite să fie extrem de norocos pentru reprezentanții acestui semn zodiacal, în special în ceea ce privește Soarele dar şi Mercur. Influxurile celor două planete, se vor resimţi puternic mai ales în prima jumătate a anului. Acest tandem este deosebit de puternic, dacă nu scăpăm din vedere faptul că Soarele este stăpânul de drept al Leului! Înseamnă că trebuie să fie atenţi la fiecare şansă care li se oferă, bineînţeles, în funcţie de tema natală a fiecăruia.
Vor începe din prima jumătate a lunii ianuarie şi vor menţine acest ritm până în a doua parte a lunii iunie. Dacă cineva îşi închipuie că Leii suferă de mahmureală imediat după Revelion şi că încearcă să-şi amintescă cum s-a terminat petrecerea la care au luat parte, se înşeală amarnic, pentru Lei, acum, este momentul favorabil să pună bazele viitorului lor profesional. Mai întâi de toate că nu le va fi greu să se impună deoarece nu au contracandidaşi pe măsură, apoi, în al doilea rând, ceea ce îi energizează sunt influuri proprii semnelor de aer, element cu care ei sunt în rezonanţă. Să fie cu ochii în patru pentru că sunt momente semnificative care le aduc oportunități neaşteptate. Să ţină minte asta și să acționeze rapid încă de la începutul lui ianuarie.  Succesul îi va urmării în tot ce fac, dar mai ales îi vor surpinde pe cei din jur cu capacitatea lor incredibilă de a face o mulţime de lucruri pe cont propriu! Nu trebuie însă se culce pe urechea că dacă astrele îi susţin ei nu mai trebuie să facă nimic. Greşit! Astrele îi susţin, ei dispun, în consecinţă trebuie lupte şi să acţioneze pentru a mterializa ceea ce îşi doresc.
Să-şi analizeze acțiunile și mediul în care se învârt şi să învețe să tragă concluzii corecte. Vocea rațiunii va fi aliatul lor de bază, nu trebuie decât să o asculte îndeaproape. Apoi să nu îi lase pe ceilalţi să se îndoiască de capacităţile lor, de puterea lor şi de mentalul lor. Soarele este planetă de foc dar este altfel decât Marte, dar nu înseamnă că este mai puţin bătăios aşa că nu se vor da în lături de la a folosi forţa dacă trebuie.
Undeva în preajma mijlocului lunii iunie, situaţia se va schimba radical. Mai întâi de toate, este important să spunem că în 2016, nativii Leu vor fi expuşi la  depresii devastatoare, stare cauzată de o grămadă de factori, dar problema nu este cariera şi nici munca, problema se va pune în clipa în care vor începe să amestece sentimentele cu tot ceea ce însemană carieră. Dacă vor să le meargă bine profesional, trebuie să înţeleagă din start că este imperios necesar să-şi ţină departe viaţa de creștere profesională; vor avea nevoie de foarte multă voinţă ca să evite această coliziune. În caz contrar, toate eforturile lor vor fi în zadar. Familia este familie, cariera este carieră. Dacă în familie sentimentele sunt cele care operează, în carieră mentalul este cel care formatează.
Aceasta este regula de aur de care trebuie să ţină seama. Chiar dacă sunt foarte siguri de ei şi dotaţi cu o voință puternică, nu este nevoie să își asume riscuri. Să evite prin toate mijloacele problemele sentimentale, să stea cu un pas în urma combinaţiilor de orice fel dacă doresc o evoluţie benefică a carierei. Dacă aspectele emoţionale se vor echilibra de la sine, cariera va necesita o atenție deosebită până la sfârșitul lunii decembrie şi nu  este nevoie să îşi facă griji dacă dinamica evenimentelor nu mai este atât de alertă ca în prima jumătate a anului pentru că acum se vor confrunta cu situaţii noi şi evenimente neaşteptate, greu de prevăzut.
Acum vor vedea beneficiile eforturile anterioare care îi va aduce, treptat, la calea care o au de urmat. A, şi nu este nevoie să grăbească evenimentele ci să-şi revizuiască strategia şi dacă trebuie, să-şi regândească ideile.

Financiar
Şi financiar, prima parte a anului se va dovedi nu doar dinamic ci şi aducător de profit. Din acest punct de vedere, este de aşteptat ca toate semnele zodiacale să simtă un spor de natură financiară, aşa că cei care sunt acum într-o situaţie financiară proastă să nu dispere. Statutul financiar al nativilor Leu va suferi metamorfoze suprinzătoare şi chiar dacă se dovedesc instabile, nu trebuie să îi sperie. Într-o zi pot avea bani de să nu mai ştie ce să facă cu ei, într-alta nu vor ştii pe unde să scoată cămaşa.
Încă de pe acum ei trebuie să vadă posibilităţi care în parte pot fi legate de locul de muncă, de găsirea unui loc de muncă sau o a doua slujbă part time. Leii care doresc să înceapă propria afacere încă de la începutul anului, se pot aștepta la un flux financiar normal în astfel de situaţii fără evenimente neaşteptate, fără cheltuielile în plus şi chiar cu un oarecare profit dar fără boomul pe care şi l-ar fi dorit ei, dar acesta nu este un motiv de disperare, mai ales că lucrurile sunt sub control şi totul se desfăşoară aşa cum au planificat. Nu trebuie să se grăbească, să nu uite că Roma nu a fost ridicată într-o zi!
Este de așteptat, ca situaţia să se schimbe la începutul verii. Influența Soarelui și a lui Mercur, tandemul astral care le-a ghidat primul semestru al anului, va slăbi în mod semnificativ. Important este să nu-şi piardă credinţa, nici în sine, nici ăn Dumnezeu şi nici să lase afacerea să le scape din mână. Aspectul financiar, în sine, nu le va provoca probleme pentru că veniturile lor vor fi stabile. Totul depinde de deciziile pe care le vor lua, cum spuneam. Chiar și cei mai de succes Lei nu scapă de presiunea evenimentelor, timpului, nerăbdării şi cum vor avea motive de bucurie, nu văd de ce trebuie să o lase mai moale. Trebuie să-şi păstreze calea şi să nu se lase pradă trăirilor interioare şi nevoii de a face totul în graba. Vor avea parte de oportunităţi financiare dintre cele mai neaşteptate pentru a pune pe picioare diverse proiecte şi să reţină că nu toate proiectele vor fi atât de promiţătoare cum vor părea la început.
De asemenea, când este obosit să nu-şi ocolească familia, să nu se concentreze exclusiv, pe modalităţi de a economisi cât mai mulţi bani, altfel se vor transforma într-un Harpagon modern, al cărui unic scop va fi să umple cât mai multe cufere cu bani, se vor dezumaniza şi vor eşua te miri în ce altceva.
Pe ansamblu, nativii Leu se pot aștepta ca anul viitor să fie destul de bun sub aspect financiar. Vor avea acea independenţă financiară pe care ei o iubesc atât de mult iar afacerile lor se vor extinde încet şi sigur sau dacă sunt angajaţi, îşi vor suplini veniturile şi din slujbe temporare.

Sănătate
Sănătatea acestor nativi, va depinde în 2016 de o grămadă de diverși factori, de felul în care gândesc și concep viaţa. 2016 este un an promiţător, chiar dacă nu va fi uşor, gândirea pozitivă va fi cea care le va impune ritmul, singurul lucru pe care îl au ei de făcut este să intre în ritm, restul vine de la sine.
Stăpânul lor planetar, Soarele, va avea un impact pozitiv şi asupra sănătăţii şi cu toate acestea, contează foarte mult siguranţa emoţională şi să nu regrete nimic. De ce spun asta? Pentru că vor mai fi situaţii periculoase, vor mai exista riscuri...se pot aştepta la sprijin, în timp util, cu condiţia să aibă o nevoie reală de el, nu doar o fandoseală, doar atunci când se impune şi nu oricând doresc. Egoismul este sursa tuturor problemelor de sănătate a acestor nativi, în 2016.
În prima jumătate a anului este puțin probabil să se confrunte cu probleme legate de sănătate, viaţa lor va fi destul de liniștită. Sigur, sănătatea este importantă, dar, cel puţin până în iunie, nu vor avea probleme. Pe de altă parte, iar, nu trebuie să caute problemele cu lumânarea ca să spun aşa. Să lupte de unul singur ca voluntar împotriva nu ştiu cărui virus sau a nu ştiu cărei maladii, nu este o soluţie. Altruismul este, fără îndoială, stare necesară dar ducerea lui în fanatism, este o altă poveste.
Sistemul imunitar va avea de lucru oricum, nu are nevoie de o supra sarcină, altfel se pot aştepta la revenirea unor boli considerate vindecate, la pusee acute care în scurt timp se vor croniciza şi, în situaţia din urmă, nu este vorba despre boli de care ştiau ci de altele noi. Să fie atenţi, să nu-şi asume riscuri inutile, în special în primăvară.
Altfel se va pune problema din iulie până la sfârșitul anului. Perioada va fi marcată de o funcționare mai lentă a sistemului imunitar. Nu trebuie să facă o dramă din asta, ci trebuie doar să mănânce la timp, să nu sară mesele, să se odihnească ori de câte ori au ocazia. 
Aproape de sfârșitul toamnei, riscurile de îmbolnăvire cresc direct proproţional. De aceea este recomanda să-şi stabilească din timp priorităţile deoarece acest fapt va duce la echilibru interior, la o creștere sporită a atenției și îi va salva de o serie de probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu