Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

21 decembrie 2015

Săgetător 2016

În 2016, nativii Săgetător nu vor mai avea un aliat de nădejde în Jupiter. Este dificil să-și dorească o altă susţinere mai puternică decât această planetă care controlează cea mai mare parte a fluxurilor de energie şi de care, într-un fel sau altul, este legată viața fiecărui Săgetator. Totuşi, Saturn este în semnul lor şi le va susţine, acolo unde există suportul, interesele.
Influxurile celorlalte planete vor fi, fie neutre, fie agresiv așa cum va fi şi cazul lui Venus. Acesta este motivul pentru care întregul an va fi destul de ciudat pentru Sagetator. Pe de o parte, nu vor mai avea oamenii pe care să se bazeze, ca până acum, oameni care îi puteau ajuta să-şi finalizeze la timp şi în bine, proiectele în care erau angrenaţi. Pe de altă parte, vor exista domenii și dar şi înfluxuri astrale care îi va obliga să depună eforturi serioase pentru a-şi putea finaliza planurile sau proiectele începute. Ca întotdeauna, aliații săi vor face front comun cu adversarii lor. Situația este ambiguă, și, prin urmare, extrem de complexă, de aceea necesită o analiză aprofundată și atenţie. În 2016, succesul oricărei întreprinderi va depinde de cât de adânc, de rapid, și, ce foarte important, cât de ţintit vor fi capabili să pătrundă în esența blocajelor şi piedicilor care îi împiedică să meargă mai departe.
Din ianuarie până în iunie se vor antrena, la propriu, pentru evenimentele din vară şi din toamnă. Nu va fi vorba doar despre voință sau despre dorință, ci și de oportunităţi, vor înţelege intuitiv multe lucruri, iar dacă vor mai avea puţină răbdare, cu atât toamna li se va releva mai spectaculos. La figurat vorbind, prima jumătate a anului nu este altceva decât perioada de construire a unei piste, suficient de largă şi de lungă pentru a găzdui şi un avion de pasageri Boeing 474, dacă este nevoie. Evident că cea mai importantă este pista, tocmai ca să poată decola şi ateriza în condiţii de maximă securitate, fie că este vorba despre sentiemente, fie despre bani sau despre serviciu. Principalul lucru este să fie atenţi, nu sunt singuri în eforturile lor, dacă lecţia de viaţă şi-au însuşit-o temeinic, Saturn îi va ajuta în situaţii critice. Însă nu toate problemele lor vor fi critice, penîn viaţă. Prin urmare, vor ştii când, cum şi unde să lupte pentru un loc mai bun sub soare.
Dacă au propria afacere, nu cred că vor avea nevoie de vreun backup anul acesta, indiferent cât de puternici sunt adeversarii lor, indiferent cât de brutală și de complicată este intruziunea lor, Săgetătorii nu vor renunta și vor rămâne pe poziţie!
 Chiar dacă la un moment vor avea impresia că şi-au pierdut fundamentul să nu cedeze ci să rămână concentraţi, să-şi regrupeze forţele și să încerce să recupereze cât mai mai mult şi cât mai repede posibil. Ei, în sine sunt o fundaţie solidă, demnă de luat în seamă aşa că să nu le fie teamă să recurgă la puterea și la potențialul său. În ceea ce privește relațiile personale, lucrurile vor fi un pic mai dinamice, mai intense aş spune. Jumătatea sau partenerul de viaţă o va lua pe căi abătute. De asemenea, este greu de precizat dacă această jumătate este una oficială sau doar un prieten gelos care va încerca să îi lovească indirect, prin aşa zişii prieteni. Săgetătorii le vor trece cu vederea tentativa, să nu creadă încă că dacă nu le reproşează ceva sunt chiar naivi şi nu ştiu ce se petrece pe la spatele lor, ştiu, doar că refuză să să declanşeze un război, din care ştiu că, oricum, tot ei vor ieşi învingători. Pe de altă parte, ceea ce face într-adevăr diferența este faptul că vor putea să rezolve situația doar acu ajutor care poate veni de la cineva din afară şi care poate fi un părinte sau un prieten foarte apropiat. Vor avea nevoie doar de o apăsare, de un impuls, care, la figurat vorbind, le va stimula gândirea și le va permite să tragă concluzia corectă în cel mai scurt timp. Deci, să nu le fie teamă de ajutor, mai ales dacă este sincer!
De la sfârșitul lunii iunie până la mijlocul lunii octombrie, Venus va domina viaţa sentimentală a Săgetătorilor ceea ce nu înseamnă nimic bun şi nici nu pot face prea multe pentru a evita un eșec. În cazul în care au ocazia să plece în concediu, sfatul meu este să o facă singurul lucru la care trebuie să fuie atenţi, în cazul că merg în străinătate, la asigurarea de călătorie şi de sănătate, să schimbe destinaţia, chiar şi în ultima clipă, şi să adune cât mai multe informaţii despre locaţia în care merg. O să vă întrebaţi, de ce? Păi, pentru că vacanţa este sinonimă cu romantisme să vă temeţi de vacanţă! Doar că, asemenea tuturor celor care au afaceri, nu o să aibă linişte pe unde se duc, vor fi cu gândul numai la business, sunt o serie de aspecte legate de profesie care nu le dau pace.
De îndată însă ce ultima picătură de îndoială vis-a-vis de jumătatea lor va dispare, viața de familie va îmbunătăți semnificativ. Dacă încă există îndoieli, chiar și după o discuţii serioase, atunci au un motiv suficient de serios să-și reconsidere relația. Cu toate acestea, nu cred că vor avea suficient timp de gândire în această direcție, pentru că munca, profesia şi cariera le va solicita, atenția într-o mai mare măsură ca altă dată. Să se concentreze pe ceea ce le-a motivat începutul carierei. Prin analiza și estimarea scopurilor și obiectivelor, vor constata surprinşi că acestea s-au schimbat în timp, sub influența unei varietăţi de motive. Această reevaluare le va da un indiciu cu privire la ceea ce este cu adevărat important în viaţă și despre ceea ce este superficial, fără nicio valoare esențială.
În funcție de tema astrală a fiecărui  Săgetător, stăpânul lor astral, Jupiter, din păcate nu le va putea umple rezervoarele cu energie vitală, dar le va da ceva timp pentru a-şi ramforsa resursele şi asta este important, cred eu. Prin urmare, să folosească fiecare moment liber cu înțelepciune. Unii spun că dragostea durează trei ani. La sfârșitul lui 2016, Săgetătorii vor avea marea șansă de a confirma sau infirma această opinie.
Dacă sunt singuri, atunci rezolvarea acestei probleme ţine de așteptările pe care le au de la virtualul partener şi cred că vor putea spune că au găsit ceea ce au aşteptat atâta timp. Dacă sunt într-o relație, sfârșitul toamnei şi iarna vor fi un destul de anevoiase pentru ei. Să nu dispere şi pe de altă parte, chiar nu cred că totul ţine numai de ei. Acum este momentul să acţioneze în scopul de a obține rezultatele dorite care trebuie să fie nu doar suficiente ci şi necesare pentru a merge încotro îi duce destinul. A trecut vremea când credeau în basme, în Feţi Frumoşi şi Ilene Cosânzene, acum sunt cât se poate de cu picioarele pe pământ, raţionali şi independenţi şi trebuie să recunosc că nu îi prinde rău deloc.
Cu toate acestea, toate problemele sentimentale le vor rezolva, tot pe cont propriu, dar la sfârșitul anului, fără probleme și fără încurcături inutile. Un alt aspect important al perioadei respective va sta în faptul că vor trebui să înveţe să renunţe la o parte din principiile lor. Nu vă enervaţi! Nimănui nu îi place asemenea lucruri şi mai puţin unui Săgetător cunoscut pentru loialitatea şi convingerile lor. Este, dacă vreţi n ton final, e drept nu dintre cele mai optimiste, ci mai degrabă filosofic; este exact modul în care vor încheia anul, enigmatici şi sentimentali.

Dragoste şi familie
Cât privește sentimentele Săgetătorilor în 2016, nu se va întâmpla nimic surprinzător din acest punct de vedere. Multe evenimente se vor încheia, cum este de aşteptat, logic, cu învăţămintele de cuviinţă şi cu victoriile ajijderea. Iubirea Săgetătorilor va fi definită de triunghiul: Jupiter - Venus și Luna.
Din păcate, elementul central, Venus, nu va fi de partea lor. Dar chiar şi aşa nu îi va perturba negativ, bineînţeles, în funcţie de tema natală a fiecăruia. Nu va fi uşor, este adevărat, dar nu este neapărat să fie şi foarte rău. Probabil, vor trebui să acorde mai multă atenție sieşi și partenerului/partenerei de viaţă. Dacă nu au un partener, totul se va dovedi a fi de două ori mai greu, pentru că nu vor avea cu cine să-şi împartă disponibilitatea sufletească. Această tendință va exista pe tot parcursul anului, cu modificări minore.
În perioada ianuarie - sfârșitul lunii iulie, situația curentă, va escalada, treptat chiar dacă în alte sfere ale existemnţei lor lucrurile merg bine. Preocupările profesionale şi de carieră este posibil să îi împiedice să vadă amenințările emergente în viața lor personală. Mare grijă! Problemele sunt similare cu un cargo de buşteni, care nu este foarte bine echilibrat şi asigurat şi care la un viraj mai strâns pot duce la răsturnarea camionunului. Deci, mare grijă la felul cum echilibrează viaţa personală cu cea profesională. În caz contrar, este posibil să nu aibă destulă putere pentru a rezolva sarcinile urgente în timpul util şi de aici alte blocaje. Dacă acționează rațional și strategic, atunci să nu îşi facă griji, vor reuși.
Sigur, dragostea nu poate fi calculată, nu este nici o rădăcina care să fie derivată și nici nu poate fi inclusă într-o ecuaţie logaritmică, iar acest lucru sugerează că logica nu are ce căuta aici atunci când vorbim despre sentimente. Dacă iubita sau iubitul, promit dragoste eternă iar sunt surpinşi cuplaţi cu prietenul lor cel mai bun în lift, normal că vor fi obligaşi să se îndoiască de sinceritatea sentimentelor lor. Aşa că, să nu ezite să îi întrebe, chiar şi în pat dacă trebuie, acest lucru.
Din prima decadă a lunii iunie până la mijlocul lunii octombrie, influența lui Venus care, după cum știm, este setată să îi ardă pe Săgetători acolo unde îi doare mai tare, va exploda, ca să spun aşa, va fi maximă ceea ce sugerează că nu există nicio modalitate de a evita o discuţie serioasă. Prin urmare, să nu ezite, nu are sens să se ascundă după degete ci doar încearcă să tragă de timp.
Dacă au ceva important de spus să o spună chiar dacă, de exemplu, vor trebui să alerge după ei sau ele pentru asta, vor vedea cât de ușuraţi și de liniştiţi se vor simţi. Să nu îşi facă griji în cazul în care relaţia lor se duce pe apa sâmbetei, înseamnă că nu era ceea ce trebuia să fie, nicio casă care nu are o temelie solidă, indiferent cât este de frumoasă, nu va rezista şi la prima furtună se va dărâma, asta înseamnă undeva până în toamna, deci este doar o chestiune de timp.
Totul va merge așa cum ar trebui să meargă, mai ales că la sfârșitul anului, inima lor rănită li se va vindeca, cu ajutorul noilor cunoștințe, care sunt foarte drăguțe și chiar foarte fermecătoare.

Profesie şi cariera
Pentru foarte mulţi Săgetători, Jupiter va fi cel care le va monitoriza cariera şi viaţa profesională în 2016. Dacă la capitolul iubire nu s-a amestecat, nici la cel al familiei, iată că profesia, cariera şi imaginea socială vor fi sub oblăduirea Marelui Benefic. Consecințele acestei situații vor fi duble: pe de o parte, sprijinul lui Jupiter va fi extrem de puternic,pe de alta, efectele dinamice şi concentrate ale acestuia vor pune în umbră, efectele exterioare ale celorlalte planete, indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Efectele le vor simţi chiar de la începutul anului, atunci când se vor confrunta cu o grămadă de obstacole, dintre cele mai diverse şi care ar putea să li se pară coplesitoare, dar foarte repede îşi vor da seama că au suficientă energie și puterea să depășească dificultățile cu ajutorul stăpânului lor planetar.
Transformările care vor surveni în cursul anului 2016 vor fii cu siguranţă interesante şi vor avea prea puţine clipe care să le permită să se relaxeze în fața unui șemineu în flăcări, cu un pahar de vin în mână. Sunt, exact momentele de care le va fi dor, dar vor uita repede de asta. Se vor odihni prin muncă şi aceasta le va aduce bucuria relaxării, după cum spun ateii pragmatici, trebuie să folosească fiecare moment pentru a-şi atinge scopurile. In plus, îşi vor da seama că, de fapt, munca a fost cea care i-a ajutat să depăşească momentele critice şi că munca heirupistă a dus la rezolvarea problemelor cu un randament absolut neașteptat, dar cu rezultate previzibile. Iar aceste rezultate îi vor face să se simtă mult mai bine decât înainte.
Până la mijlocul lui 2016, pot lăsa deoparte temerile legate de factori din afară. Afacerea lor îşi va urma dezvoltarea  într-un ritm constant și poate, singurul lucru căruia ar trebui să îi acorde atenție, stă în faptul că reuşitele sunt mai aproape decât au crezut. Poate că unul dintre partenerii de afaceri sau colegii de muncă vor juca rolul un cal troian. Vă amintiţi povestea, nu? Ei, bine, să reţină că înțelepciunea lui Ulise s-a transformat într-o victorie legendară pentru greci dar a fost şi sfârşitul unei alte civilizaţii, într-adevăr, cea a Troiei şi a Asiei Minore. Dacă nu vor ca afacerea lor sau locul de muncă să aibă soarta polisului legendar, să fie cu ochii în patru permanent. În schimb este greu de precizat care sunt punctele care necesită atenție specială, asta însă nu înseamnă că musai trebuie să se transforme într-o persoană paranoică şi să suspecteze pe toată lumea de trădare. Este o problemă destul de delicată care cere o gândire profundă, dar asta nu însamnă să se transforme într-o obsesie. În caz contrar, s-ar putea toate oportunitățile să-i scape printre degete deoarece ei caută un spion, uitând de fapt pentru ce au început această afacere sau care îi sunt atribuţiile de serviciu.
Din a doua jumătate a anului, din perioada iunie-iulie și până la sfârșitul celei de a treia decade a lunii decembrie, se vor petrece schimbări de tipul – restrângerea unui segment din afacere, schimbarea locului de muncă cu unul mai bun sau pur şi simplu, nevoia de a nu mai face nimic. Cea mai mare parte din energia lor va fi îndreptată spre problemelor de afaceri şi de familie. Nu e nevoie să lupte cu morile de vânt, ci pur şi simplu de aia au nevoie în acle momente. În plus, dacă au făcut alegerile corecte nu va fi nevoie să se împartă în mai multe direcţii. Se vor putea concentra pe altceva, care să nu aibă legătură cu locul de muncă şi să lase afacerea să meargă de la sine. ropriu.

Financiar
În prima jumătate a anului putem vorbi despre un flux stabil de finanțe. Este puțin probabil să fie nevoie să economisească bani indeferent dacă afacerea lor necesită sau nu infuzii financiare sau dacă salariul nu le ajunge să acopere o serie de cheltuieli care ţin de gospodărie.
La fel, încă de la început de an, un soi de energie interioară tipică lor, şi datorită lui Jupiter, bineînţeles, îi va impulsiona de asemenea manieră încât ritmul de muncă va creşte direct proporţional cu motivaţia pentru muncă şi cu toate acestea, nu vor fi mai mulţi bani în conturile lor, indiferent ce artificiu de calcul vor face. Ideea de a pleca în concediu, la începutul sau la sfârşitul lunii mai nu este una rea. De ce? Pentru că bugetul lor va supravieţui cu uşurinţă oricăror cheltuieli. Au şansa însă să-şi administreze veniturile aşa cum vor până, undeva, la începutul verii. Apoi, le-aş sugera să ia în considerare ideea, că vor trebui să planifice lucrurile şi pentru anul viitor, adică 2017, de maniera unor evenimente care se vor lăsa cu cheltuieli semnificative. De asemenea, trebuie să aibă în vedere faptul că dezvoltarea afacerii lor şi rezolvarea sarcinilor de serviciu în timp util sunt obiective principale ale momentului. Dacă nu cred în aceste lucruri, atunci cred că este momentul să-şi  reconsidere opiniile. Nu e nevoie să-şi contrazică propriile principii, dar dacă există o șansă să-şi înceapă propria afacere sau să promoveze la locul de muncă, de ce să nu profite de această șansă? Sigur, contează foarte mult circumstanţele în care se produc aceste evenimente, pentru fiecare Săgetător, în parte, sunt specifice, dar viitorul finanțelor personale depinde, în totalitate, de ei, de deciziile pe care le iau, de fapt. Acțiunile lor din prima jumătate a anului viitor, reprezintă nu profitul viitor, ci potențialul de materializare a tot ceea ce şi-au planificat.
La începutul lunii iunie, şansele de a ieşi în faţă sau de a-şi adjudeca partea leului, vor trece în plan secund deoarece vor fi absorbiţi de tot ceea ce înseamnă procesul muncii. Efectelor influxurilor astrale se vor îndrepta într-o altă direcție şi aş spune că principalul obiectiv vizat sunt relațiile de familie. Săgetătorilor nu le va fi uşor, dimpotrivă se pare că se vor confrunta cu probleme la care nu s-au gândit sau care le-au scăpat din calcul, cine ştie?! Mai de grabă, aş crede că este momentul să înţeleagă că nu toate problemele pot fi rezolvate cu bani. Sunt probleme care îi implică, specific pe ei, și nu factori externi sau de probabilități sociale ori economice. Mai mult decât atât, fiecare problemă cu care se confruntă are o bază energetică pe care ei o pot schimba cu uşurinţă.
În a doua jumătate a anului 2016 vor trebui să înveţe o mare lecţie de viaţă, diferită de tot ceea ce au învăţat până acum şi care ţine de dezvoltarea lor ca oameni de afaceri. Vor înţelege că banii, de fapt, abia rezolvă o mică parte din probleme. Asta nu înseamnă că trebuie să renunțe la ideea de a-şi crește veniturile. Banii nu sunt întotdeauna suficienţi, mai ales când aveți cele mai bune intenții. Ei nu trebuie să uite acest lucru atunci când urmăresc un viitor profit, deoarece tot ceea ce li se întâmplă este, uneori, lecţia de viaţă de care au nevoie reprezentanții acestui semn zodiacal.

Sănătate
Din acest punct de vedere, Segetătorii vor fi sub semn saturnian, ceea ce sugerează o activitate în forte a sistemului imunitar, bine asta nu presupune să se plimbe liber prin vreo secţie de spital unde virozele acute sunt în floare, nu, dar, în general, sistemul imunitar va funcţiona ceas și chiar dacă întreaga familie se va îmbolnăvi ei nu vor avea nimic.
Pot lua vitamine, dar nu trebuie să facă o obsesie din asta ci să se concentreze mai mult pe prevenţie, mai ales în perioada ianuarie și aprilie. Tot acum însă să fie atenţi la accidentele domestice minore – lovituri la nivelul capului, tăieturi, arsuri ş.a.  În schimb, este o perioadă bună să facă o scanare medicală, din cap până în picioare, cum spun eu. Pot descoperi un nivel crescut al colesterolului și probleme care decurg din asta. Chiar dacă au 25 sau 30 de ani când este vorba de boală acest lucru încă nu înseamnă nimic, deoarece mediul în care trăim, viciile alimentare, noxele şi poluarea nu ţin cont de vârstă. Uitaţi-vă câţi copii de 8 – 9 ani au artrită, de exemplu, o boală care până mai acum câţiva ani se spunea că aparţine vârstei a treia? Deci, la primul semn de boală să dea fuga la medic.
            Vara nu a duce prea multe modificări ale tabloului de sănătate de care aminteam, totuşi le sugerez o mai mare atenţie la predispoziţa spre accidente, de astă dată în afara locuinţei – căzături, lovituri, accidente de autoturism uşoare care se pot solda cu luxaţii sau chiar cu fracturi. Dacă îşi doresc un concediu fără probleme, să se gândească din toamnă.
Din septembrie până la sfârșitul anului, sistemul imunitar ar putea începe să de rateuri din cauza unor furtuni hormonale. E greu de spus motivul acestor furtuni, dar vor ştii cu siguranţă ce se întâmplă dacă se vor confrunta cu o asemenea situație. Problema este să nu intre în panică, dar nici să ignore simptomele. Chiar şi dificile situații, au soluții deşi, uneori, soluțiile ar putea să nu fie şi cele mai ușoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu