Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

2 martie 2012

Un sărut furat sub o ploaie de Foc


 Un trigon în semne de pământ, între Marte ( 14 gr 14 Fecioară, decanul lui Saturn, deci potențat oarecum de acesta, duadul de Berbec, uau!) – Jupiter (7 gr 18 Taur, decanul lui Venus - banii lichizi, sumele de care dispunem sau pe care ne bazăm, duadul stăpânit de Rac și este implicată astfel Luna un alt semnificator financiar)  – Pluto ( 9 gr 09 Capricorn, decanul lui Saturn, duad stăpânit de Berbec, deci Marte se implică și o face serios dacă ne gândim la agitația din ultimele luni), debutează furtunos pe 2 martie, la orele 10.40, ora Bucureștiului, și va dura aproape întreaga lună.
La ce am putea să ne așteptăm, de la trei planete de Foc în semne de pământ, loc în care ele nu se simt deloc bine, ci pur și simplu dinamitează totul, mai mult una dintre ele este retrogradă, iar pe 12 martie va intra în retrogradare și Mercur. Ia să vedem, luându-le pe rând, în câteva cuvinte: Marte în Fecioară, repară dar și doboară, ne obligă la reevaluări; Jupiter în Taur, facilitează acumularea, bani proveniți din resurse proprii; Pluto, acest Marte la puterea a 3-a, răstoarnă întreg sistemul de valori și obligă să construim altceva în loc, să găsim noi modalități de a acționa.
Pe data de 13 martie cele trei se vor afla în ceea ce se numește trigon regal, adică toate cele trei planete se vor afla la gradul 9, fiecare în semnul în care se petrece. Momentul culminat va fi 14 martie, când diferența de minute este extrem de mică și putem vorbi despre un trigon regal în toată splendoarea sa. Pe 15 martie cele trei planete își văd de drum și intră în aspect pe care l-am putea numi de-acum separant, ca pe 28 martie, acesta să se desfacă.
Fiind vorba despre semne de Pământ, lucrurile vor cunoaște o exacerbare, o ierarhizare și o implicare puternică, cu reale efecte, benefice sau malefice, în funcție de casele în care se formează aspectul. Avantajați din acest punct de vedere sunt nativii la care acest trigon are loc în case angulare pentru că sporește nu doar energia și dorința de a acționa ci chiar realizarea celor mai nebănuite lucruri. Aspectul vizat este destul de restrâns - finanțe, în general, finanțele proprii, finanțele naționale – posibile decizii surpriză, contracte fabuloase, totul în funcție de cum știu actorii implicați să își joace rolul, vor fi 3 zile în care domeniul real-estate-ului să cunoască o posibilă relansare - pot crește pentru puțin timp prețurile caselor, se pot face achiziții sau vânzări de bunuri mobile și imobile la prețuri neașteptate, se pot lansa prototipuri de diverse facturi care să prindă imediat la nivelul pieței, posibile tranzacții de bursă neobișnuite, fluctuații ale monedelor naționale în bine sau în rău în funcție de temele natale ale țărilor respective.
Pentru România aspectul se face la nivelul Casei a 2-a (Resursele naționale dar și instituțiile financiare implicate – posibile decizii vizând o minimă creștere a veniturilor din muncă proprie – 1 – 3 %, posibiliă stabilitate și chiar riviriment, zilele acestea, ale monedei naționale), Casei a 7-a (Casa diplomației – posibile rezolvări ale unor stări internaționale tensionate care vizează România – rezolvarea vizei Schengen, primirea unei noi tranșe de împrumut, Olanda se retrage de pe pozițiile belicoase, vom vedea) și a Casei a 11-a (Casa parlamentalilor, a aleșilor – poate vor lua și aceștia o serie de decizii care să nu ne mai umilească!). Casele a 2-a și a 11-a sunt case succedante, echilibrate și stabile, Casa a 7-a este angulară, deci posibl ca rezolvarea unor probleme financiare pentru România să vină pe cale diplomatică, din afară.
Aceste schimbări sunt cu atât mai posibile cu cât trigonul regal în semne de pământ este acompaniat de un trigon în semne de Foc, între Nodul Nord (în tranzit peste MC-ul României, 9 gr 92 Săgetător) – Neptun natal conjunct cu Junona natală (9 gr 14 R, Leu, părerea mea că vom asista la o răsturnare de situație în ceea ce rivește sistemul sanitar din România, pe de o parte, iar pe de alta de o decizie menită să reglementeze o serie de probleme de pe piața muncii; mai poate fi vorba și despre realizările unor români peste hotare – premii, recunoaștere, oferte) – Uranus tranzit conjunct cu Mercur retrograd tranzit ( 3 gr 59, respectiv 6 gr 08 Berbec, în Casa identității naționale, posibile decizii care să vizeze poporul român și care vor zgândări orgoliul multora, să nu uităm că Mercur este totuși retrograd!).
Mercur va intra în retrogradare pe 12 martie. Conjuncția cu Uranus nu face decât să exacerbeze dorința unora de a acționa și de aici o decizie nu tocmai bună de a face ceva care să lezeze imaginea României.
Pluto în aspecte benefice, posibile răsturnări de situații financiare. Întotdeauna avem surpriza ca în spatele unui aspect benefic, Pluto de fapt, să avertizeze asupra a altceva. Și în acest context, am putea asista la noi acuze de corpție aduse unor cunoscuți demnitari care să implice factorul juridic, fapt care ar putea aduce un sprijin neașteptat noului Guvern din partea unor partide dar și pierderea unor poziții și unui sprijin necondiționat.
Avantajații momentului din punct de vedere financiar și material sunt nativii semnelor implicate Taur – Fecioară – Capricorn, mai ales cei care au Soarele în preajma gradului 9, din punct de vedere a acțiunii și a determinării nativii semnelor de Foc: Berbec – Leu - Săgetător, mai ales cei care au Soarele în preajma gradului 9. Efectele, prin polaritate, se vor resimți în preajma aceluiași grad 9 și pentru nativii din celelalte semne, de Apă și de Aer. Aș spune că tot ceea ce se petrece în luna martie, va avea forța unui sărut furat sub ploaie de Foc.
                                                                                                                                                  - va urma - 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu