Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

1 ianuarie 2012

Peşti 2012


9.02 – 20.03

Natura elementară:  - apă
Genul elementar: - feminin
Tipul elementar: - mutabil
Guvernatorul zodiei: - Jupiter, Neptun, Kiron
Ziua norocoasă: - Joi
Animalul: - oaia, bivolul, foca
Planta: - alga, cânepa
Copacul: - salcie, ulm
Floarea: - liliacul şi garoafa
Pasăre: - lebăda, barza
Culoarea: - indigo, albastru electrizant
Cristalul zodiei: - Acvamarin, Ametist, Chihlimbar, Citrin, Cristal de stâncă, Hematit, Jad, Lapis Lazuli, Opal, Piatra lunii, Piatra sângelui (Heliotrop).
Metal : - platină, cositor, mangan
Partea corpului pe care o guvernează: - tălpile picioarelor, circulaţie periferică, sistem limfatic
Predispoziţii maladive: - apatie, stări abulice, neurastenie, depresii nervoase, viroze, pneumonii, amigdalite, reumatisme, enterocolite, colite, colecistite, dischinezii biliare, obezitate şi afecţiuni cardiovasculare.
Remediul homeopatic: - Tabaccum, Coffea şi Petroleum
Vitaminele: - toate
Număr: - 7, 2                          
Alimente: -  lichide, băuturi calde, alimente calde, alimente oferite de apă, cafea, ceaiuri, sucuri, mâncare din carne din zona membrelor inferioare ale animalelor, mâncare fiartă.
Condimente: - nimic
Caracteristici de bază: - imaginativ, inspirat, spiritual, nerealist
Temperament: - flegmatic
Caracter: - dual
Fire: - labilă
Muzică: - lentă, de relaxare, de meditaţie şi audiţie, religioasă.
Sunete preferate: - apa curgând, susur de izvoare, sunet de valuri.
Instrumente muzicale: - flaut.
Spaţii prielnice: - dormitorul, baia.
Locuri unde se simte bine: -  locuri retrase, departe de ochii lumii, la pescuit, la biserică,
în staţiuni de odihnă, în spaţii izolate,  în preajma apelor, lacurilor, mării, izvoarelor, fântânilor, piscinelor.
Zone benefice: - vestul ţării, vestul oraşului, în camere cu ferestre spre vest; patul să fie plasat cu capul spre vest.
Profesii: - asistent medical, psihiatru, pictor, consilier, fotograf, pescar, petrolist, spion, poet, scafandru, pedagog, laborant, psiholog, artist, preot, pastor, profesiuni în medii retrase, cu acces limitat cum sunt închisorile, spitalele, azilele, mânăstirile, profesiuni umanitare, de îngrijire, de compasiune.
Aromele preferate: - ale  florile de tei, cicoarea şi muşchiul de copac.
Aromaterapie : - tămâia, smirna, santalul, trandafirul şi nucşoara le aduc buna dispoziţie; rezolvarea unor probleme complexe o aduce bradul, levănţica, ienupărul şi pelinul. Acestea cresc în acelaşi timp rezistenţa în faţa bolilor;  reuşita bărbaţilor o aduce cimbrul iar femeilor, santalul; isopul amplifică darul previziunii şi al intuiţiei; crinul le reda încrederea în forţele proprii iar rozmarinul le creşte forţa şi le permite să evite multe greşeli în viaţă. 

Este un an în care marile provocări vin, atât dinspre zona profesionalului cât şi dinspre familie, iar succesul perioadei depinde de ce sprijin ai şi de autodisciplină. Aşteaptă-te la opoziţia celor puternici şi cu experienţă în domeniu, este probabil cea mai bună perioadă să înveţi foarte multe despre ei, despre modul lor de a gândi şi de a opera, ca în final să-i potoleşti cu propriile lor arme. Vei avea foarte mult de muncă şi va trebui să te organizezi şţi să foloseşti timpul la maxim. Seara, veţi face şedinţe fulger pentru a pune la cale ce veţi face a doua zi.
Cu toate acestea, nu vei putea să te rupi de familie şi de responsabilităţile domestice, aşa că nu te eschiva. Dacă eşti atent la nevoile familiei, lucrurile vor merge ca pe roate. Mai mult, calitatea de părinte este un atuu extraordinar al tău.
În ce priveşte relaţii de tot felul, succesul poate veni în urma întâlnirilor de lucru sau de familie. De altfel, contractele, de muncă sau de afaceri sunt favorizate în prima parte a anului, singura condiţie fiind să fii cât se poate de realist. Dacă nu ai un partener de afaceri, vei găsi unul ca împreună să porniţi la drum. Noi interese şi comune, vor cimenta relaţia, toleranţa  şi libertatea de mişcare vor prevala. Dacă ai un partener de afaceri, veţi forma şi în acest an o echipă imbatabilă. Acest lucru nu înseamnă că nu ai şi duşmani. Aşteaptă-te la atacuri, dar mai ales nu uita, că ai duşmani puternici şi cruzi. Vei constata că tot mai mulţi colegi sau angajaţi au probleme psihice – depresii mai ales, şi vei face tot posibilul să îi ajuţi. Este momentul să începi să-ţi dezvolţi abilităţile de psiholog pe care le ai.
În spatele muncii va sta şi o relaţie care va cunoaşte şi ea noi dimensiuni în această perioadă. Cele bazate pe inegalitate – concepţii de genul, eu ordon, tu faci sau lasă serviciul, cratiţa este de tine, subminarea încrederii în sine, gelozia or posesivitatea vor trebui înlocuite cu relaţii deschise, sincere bazate pe încredere. Dacă nu înţelegi că trebuie să faci această schimbare, vei pierde. Cel puţin din acest punct de vedere. Dacă vei cunoaşte pe cineva în această perioadă, va fi vorba despre o atracţie aproape fatală care îţi va pune rezistenţa interioară la încercare. Vei găsi pe cineva care va exercita asupra ta un magnetism aparte şi faţă de care vei simţi o puternică atracţie erotică.    Atenţie, atracţia sexuală bazată pe instinct şi de care să abuzezi ori în care foloseşti tehnici umilitoare, va duce la o relaţie imposibilă, de scurtă durată. Gelozia şi emoţiile obsesive care decurg dintr-o asemenea relaţie nu poate decât să vă arunce într-un abis al simţurilor din care veţi scăpa foarte greu. De asemenea, majoritatea problemelor sexuale se vor rezolva în acest timp.
În primăvară şi în toamnă, sume frumoase de bani îţi vor intra în buzunar încât te vei trezi la un moment dat că vei avea nevoie de sfatul unui consilier financiar. Acum vei vedea cum vor apărea prietenii ca ciupercile după ploaie. Toată lumea va dori ceva de la tine, toţi vor vrea să-i ajuţi. A fi om nu trebuie confundat cu a fi prost. Mecenatele sunt frumoase, problema este că tu vrei să scoţi un profit din asta. Mai bine n-o mai face, strici toată frumuseţea unui gest care ar fi trebuit să fie dezinteresat.
Din vară, te vei confrunta cu numeroase blocaje de comunicare ceea ce te va speria. Ia lucrurile pe rând şi uşor. Mai ales că în august şi septembrie vei avea probleme de comunicare şi cu colegii şi cu subalternii. Noroc că mai ai şi prieteni care înţeleg prin ce treci şi-ţi vor fi alături. Uşor, uşor, spre sfârşitul anului senzitivitatea ta îşi va da mâna cu inteligenţa şi te vor ajuta să ieşi din situaţii tensionate. Cu toate acestea, ai grijă, nu te apuca să faci confidenţe oricui. Dezvoltă-ţi răbdarea ascultându-l pe celălalt când îţi spune ce probleme are. Randamentul va fi formidabil, vei vedea.
Şi cum sensibilitatea ta nu se poate disocia de ceea ce faci, normal că va trebui să îţi asiguri o protecţie pe măsură. Cea mai sigură protecţie este cea din mijlocul familiei unde de altfel, nu te sfii să exprimi tot ce simţi. În acelaşi timp, problemele domestice vor face să-ţi modifici percepţia asupra ideii de carieră pe care o vei trece pe locul doi. Important este că vei avea revelaţia familiei şi acest lucru vă va consolida relaţia.
În ce priveşte oportunităţile acestui an pot spune că atenţia pe care o vei da lucrurilor mărunte te va inspira. Plăcerea de a practica micile ritualuri ale vieţii de familiei, gustul pentru curăţenie sau pasiunea pentru gătit, te vor face să descoperi noi faţete ale vieţii de zi cu zi. Fii generos cu micile plăceri ale vieţii şi viaţa va fi generoasă cu tine.
În schimb ai o vitalitate deosebit de scăzută, trebuie să te odihneşti, să petreci mult timp în aer liber, să bei multe lichide pentru că ai tendinţa să reţii toxinele în organism şi încearcă să limitezi consumul de cafea, de energizante şi fumatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu