Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

1 ianuarie 2012

Vărsător 2012

 21.01 – 19.02
Natura elementară:  - aer
Genul elementar: - masculin
Tipul elementar: - fix
Guvernatorul zodiei: - Saturn şi Uranus
Ziua norocoasă: - sâmbăta
Animalul: - vulturul, câinele
Planta: - degeţel roşu
Copacul: - pin, măr
Floarea: - orhidee, ghiocel
Pasărea: - cucul, albatrosul, phoenix
Culoarea: - indigo, albastru electrizant
Cristalul zodiei: - Agata de muşchi, Acvamarin, Ametist, Chihlimbar, Crisopraz,
 Fluorină, Granat, Hematit, Hiacint, Jasp, Lapis Lazuli, Obsidian albastru, Ochi de şoim, Onix, Opal, Safir, Topaz, Turcoaz, Zircon.
Metal : - uraniu, plumb
Partea corpului pe care o guvernează: - glezne, gambe, călcâie
Predispoziţii maladive: - spasmofilie, encefalita, tumori, Parkinson si nevroze obsesive, varice, arterită, accidente violente.
Remediu homeopat: - Uranium şi Phosphorus
Vitamine: - complexul B
Număr: - 7, 9                           
Alimente: -  alimente uşoare, produse obţinute artificial, fructe, ceaiuri din frunze şi fructe, carne de pasăre, , crudităţi, mâncare fără foc.
Condimente: - piper, curry, ardeiul iute
Caracteristici de bază: - prietenos, umanist, tolerant, independent, avangardist
Temperament: - sanguin
Caracter: - dubitativ
Fire: - emotivă
Muzică: - ritmată, modernă, electronică, computerizată
Sunete preferate: - sunetul vântului, ciripitul păsărilor, sunetul instrumentelor de suflat, sunetul orgii, clopoţei de vânt.
Instrumente muzicale: - pian, orgă, flaut
Spaţii prielnice: - camera de zi, camera de lucru, camera de oaspeţi.
Locuri unde se simte bine: -  în locuri moderne, luminate, spaţioase, la expoziţii auto, la târguri de calculatoare, la conferinţe pe  teme ştiinţifice, târguri de invenţii, la gară, la cinema, la aeroport, la farmacie, la şcoală, pe platforme industriale, parlament, prefectură, sedii politice.
Profesii: - aviaţie, aeronautică, ştiinţă şi tehnică, electronică, informatică, internet, moderne, telefonie, căi ferate, căi aeriene, presă, televiziune, cinema, publicistică, învăţământ, chimie, fizică, marketing, genetică, asistenţă socială, astrologie, literatura SF, asistenţă socială sau organizaţii neguvernamentale.
Aromele preferate: - Rozmarinul, ienupărul, bradul şi pelinul îi redau forţele şi îi apără acelaşi timp; sfera vieţii sociale şi de afaceri este controlată de santal, nucşoară, trandafir şi mirt; în viaţa personală aceste arome provoacă o explozie de pasiune;  mărarul îi protejează de deochi, iar de necazuri îi ajuta sa scape pinul. Cimbrul ajută la refacerea forţelor, iar levănţica aduce echilibrul şi liniştea în viaţă. 
Aromaterapie : - esenţele florilor de pomi fructiferi şi discretul parfum al orhideelor au efecte remarcabile.

Începutul anului se anunţă furtunos pentru tine deoarece poţi să te ridici deasupra condiţiei tale sociale şi să-ţi creezi o bază sigură pentru viitor. Nu-ţi pot spune că va fi uşor în tot acest timp deoarece vei avea mult de lucru şi-ţi vei asuma o grămadă de responsabilităţi. Pur şi simplu vei fi invitat, cu diverse ocazii, de oameni care au funcţii sus puse şi care îţi vor recunoaşte deschis valoarea lucru care te va cam destabiliza. Încearcă să onorezi invitaţiile nu te încăpăţâna să rămâi zăvorât într-un turn de fildeş. Posibil ca încrederea în propriile forţe să fie diminuată dar nu încerca să-i faci şi pe alţii să simtă ce simţi tu. Timpul va demonstra că ai putere să treci peste dificultăţi şi să-ţi atingi scopurile.
Planificare şi strategie este esenţa primelor luni ale anului de care te vei achita printr-o planificare lunară riguroasă, respectând termenii de predare a lucrărilor într-o manieră promptă. Pentru a nu-ţi veni greu, defalcă proiectele mari pe capitole pe care să le urmezi pas cu pas, conştient, fiind că ai o mare responsabilitate. Poate că vei trăi cu impresia că munceşti în zadar, dar munca asiduă va fi recompensată mai târziu, aşa că suflecă-ţi mânecile şi treci la treabă.
Afectiv, pe la mijlocul anului vei trece şi tu printr-o criză de identitate şi vei simţi că este timpul să-ţi iei viaţa în propriile mâini, să-ţi stabileşti un nou scop, şi poţi anunţa acest lucru între timp, fără să faci însă o mare zarvă din asta. Dacă faci schimbarea în timp optim, vei simţi o mare eliberare interioară şi  satisfacţia rezultatului final, în sfârşit,m după luni de muncă tensionată. Este o perioadă care îţi va stimula şi latura spirituală deşi, sinceră să fiu, este posibil ca acest lucru să nu te satisfacă în măsura în care te aşteptai, te poţi simţi lipsit de valoare şi nesatisfăcut de propria existenţă şi abandonezi lucru. Nici o problemă, activitatea care trebuie să continue va continua,  va fi întotdeauna cine să te bată la cap să nu cedezi şi te va supraveghea să nu clachezi. Această atitudine este rezultatul vieţii dezordonate pe care o duci. Lenea nativă care te scotea din multe situaţii acum s-ar putea să te blocheze. Mai bine încearcă să te reculegi o perioadă, în linişte, să meditezi şi să-ţi reîncarci bateriile ca apoi să te poţi apuca iar de muncă.
Din păcate, nu ai să găseşti nici un partener care să te ajute. Aşteptările tale au întotdeauna ceva nerealist în ele, inclusiv atunci când este vorba de iubire, şi de aceea te arunci în tot felul de legături care nu te vor satisface niciodată. Poate dacă te-ai gândi ceva mai serios de ce avem nevoie de o legătură vei înţelege că nimeni nu poate trăi singur. Inclusiv afacerile tale seamănă cu o scenă pe care urci, îţi spui monologul apoi te retragi în aplauzele generale.
            În plan profesional, acum mai mult ca niciodată, trebuie să crezi în instinct şi să faci schimbările pe care le doreşti. Pentru unii libertatea de mişcare este mult mai importantă decât siguranţa unui loc de muncă. Dacă profesia o cere, vei călătorii chiar dacă nu îţi place, în schimb, la întoarcere vei constata că toate întâlnirile au fost lucrative şi chiar te-au stimulat mintal.
Odată cu venirea toamnei vei constata că trebuie să te dispensezi de sentimentalisme şi să încerci să ai relaţii cât se poate de serioase dacă vrei ca afacerea sau la locul de muncă să-ţi meargă bine. Orice formă de independenţă va dispărea ca să facă loc emoţiilor, interesului pentru ocultism şi pentru psihologie. Schimbări radicale vei face şi în viaţa de familie care va avea prioritate de astă dată în faţa profesiei. Vei reexamina natura emoţiilor tale, îţi vei aminti lucruri ce păreau demult uitate şi îţi vei asuma lecţia de viaţă afectivă. Vei pune sub lupă auto-suficienţa, ezitarea şi lenea, tendinţa de delăsare.
Concentrează-te asupra avantajelor vieţii profesionale, a oportunităţilor care se vor ivi şi nu-ţi fă probleme dacă nu ai un partener, va apărea el până la sfârşitul anului. Oricum va fi o perioadă profesională în care norocul va fi de partea ta. Banii nu au stat prea mult în buzunarele tale niciodată şi nici acum nu vei face excepţie de la cauză. Totuşi n-ar strica să fii niţel mai strâns la pungă. Pentru liniştea ta.
Oboseala nervoasă, stările de depresie şi angoasa pot duce la spasmofilie. De asemenea, s-ar putea să vă dea bătăi de cap varicele si arteritele, rezultate ale proastei circulaţii periferice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu