Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

11 ianuarie 2011

Balanţă 2011


23.09 – 22.10
 Pentru nativii Balanţă, anul 2011 va fi un an în care vor trebui să oficializeze o relaţie, o legătură, să-şi lanseze propria afacere şi să depăşească situaţiile neplăcute legate de ceea ce doresc să facă, într-un cuvânt să-şi afirme valorile în mod clar, de la actele concrete pentru sine şi încheind cu cele pentru cei din jur. Dacă au scăpat din vedere aspectul constructiv al unei relaţii sau al unui proiect, înseamnă că nu au fost motivate în acea direcţie. Proiectele noi le vor acapara atenţia, le va fi mai uşor să conştientizeze nevoile personale iar acest lucru le va face să înţeleagă mai bine şi nevoile celor din anturaj. Prin discuţii cu cei care le stârnesc atenţia, va învăţa mai multe despre oameni şi-şi vor extinde orizontul căutărilor în mai toate domeniile. 
Să nu fugă de oameni, să nu îi fie teamă de relaţii, anul acesta nu le ajută cu nimic să stea izolate. Este un an decisiv pentru ele, ori vor merge pe drumul lor, ori se vor lăsa pradă depresiei.
Consideraţiile financiare vor fi cele care vor sta la baza opţiunilor sale atunci când li se va propune un post, o promovare ori să li se ia în considerare proiectele personale. Vor începe anul cu o nevoie imperioasă de a da curs măcar unora dintre ideile sale. Dacă nu vor oscila în a lua decizii şi în a se implica în proiecte serioase, pot anticipa posibilităţile financiare şi logic, conturile acestor nativi se vor încărca cu sume frumuşele de pe urma muncii lor, bani care îi vor scuti pentru ceva timp de probleme. Să evite procesele sau litigiile de muncă în special, mai ales în septembrie; să-şi administreze bugetul cu parcimonie pentru că periodic vor simţi tentaţia de a cheltui în ideea că îşi vor îmbunătăţii activitatea la locul de muncă. Investiţiile imobiliare necesită atenţie. Dacă vor să facă schimbări în afacerile lor atunci vor trebui să cântărească bine ce vrea să facă, să trieze şi să sorteze informaţiile de care dispune ca să nu dea greş.
Vor avea nevoie de stabilitate financiară mai mult ca în ceilalţi ani, mai ales dacă s-au dovedit cheltuitori sau resursele lor au avut de suferit de pe urma recesiunii economice. Anul acesta, din punct de vedere financiar vor fi în siguranţă cu condiţia să fie atenţie la ce cheltuieli fac. De fapt, instinctul de conservare va fi cel care îi va ghida şi îi va face să îşi planifice şi să îşi reorganizeze cheltuielile în funcţie de priorităţi. Dacă anul trecut au cedat impulsului de a achiziţiona, anul acesta vor rectifica erorile comise la încheierea contractelor, vor renunţa la o serie de mici plăceri personale pentru a-şi reechilibra bugetul. Dacă vor şti să păstreze măsura, să caute motivaţia acţiunilor sale în sine fără a ceda tentaţiei de a cheltui fără să se gândească, vor încheia anul pe plus. Cu Saturn în semnul lor va fi o provocare să facă faţă emoţiilor intense şi doar intuiţia va fi cea care le va îndrepta paşii pe drumul corect. Va învăţa cum să evite greşelile din alţi ani, vor fi mai siguri pe sentimentele lor, vor adopta un anunit comportament faţă de persoana pe care doreşte să o cucerească.
Pentru cupluri, climatul comun se anunţă mai mutl decât armonios, mai ales în primăvară. Iubesc complicitatea, tandreţea lor cunoaşte o paletă de tonuri şi de nunaţe care le sporeşte farmecul şi vor găsi nenumărate resurse interioare ca să-şi consolideze relaţia. Vor rezolva probleme amiabil, în armonie cu principiile lor de viaţă, fără a pierde din intensitatea afectivă care le este tipică. Din vară însă iubirea lor va lua o turnură neaşteptată, se va transforma în adevărată luptă şi se vor pomeni confruntaţi cu stăti dintre cele mai contradictorii, amalgamate din belşug cu întrebări de tipul – mai are rost? Dacă vor face faţă acestor distorsiuni, progresele vor fi mici dar sigure. Posibil să fie nevoiţi să ia o decizie, dar indiferent ce va alege sufleteşte tot va suferi. Ultimele două luni ale anunului vor fi mai uşoare, optimiste şi va aduce lumina de care au atâta nevoie şi în sufletele lor.
Relaţiile sale vor acoperi un domeniu vast în acest an, şi în funcţie de cum va ştii să le gestioneze aşa îşi vor satisface şi dorinţa de elevare, în mod special. Influcurile combinate ale Soarelui, ale lui Marte şi ale lui Saturn îi vor pondera în asemenea măsură încât îşi vor surprinde anturajul cu reacţiile calme pe care le au.
Obişnuite cu flexibilitatea, în 2011 nu vor mai ezita să-şi spună părerea, chiar vor regiza un mic spectacol în care vor spune tpt ce au pe suflet şi acesta le va ridica mingea la fileu, pentru a puncta care sunt problemele lor cele mai urgente. Cei cuprinşi în grupa de vârstă 28 – 37 de ani vor avea probleme în sensul că cei care le promit că îi vor ajuta nu o vor face sau vor primi răspunsuri evazive care până la urmă se vor finaliza printr-un Nu hotărât poate şi pentru că nu au aplombul sau dorinţa ca mesajele lor să fie clare, chiar spuse cu o notă de agresivitate. Pluto va încerca să îi impulsioneze, să îi facă mai incisivi, caustici chiar şi atunci ele vor trebui să echilibreze toate aceste mici neajunsuri. De ele depinde cum o vor face însă.
Ar putea fi tentate să încerce  diete neobişnuite, scheme de fitness  pe baza cărora vor încerca să elimine ceva din dieta lor sau urmând o cale spirituală. Va trebui să-i convingă pe toţi că este o decizie menită să înlăture un stil de viaţă nesănătos şi nicidecum un capriciu de-al lor. Trebuie să evite alimentele grele, să dea ceva mai multă importanţă meselor ca să evite intoxicaţiile şi infecţiile alimentare. Exicitanţii sunt, de asemenea, o adevărată otravă pentru pielea lor. Nu spun că sunt bolnăvicioşi ci că trebuie doar să fie atenţi la cei care le sugerează tot felul de regimuri şi de cure, să nu uite că drumul spre iad este întotdeauna pavat cu bune intenţii.
Pe de altă parte, vitalitatea lor va fi în 2011 unul din atuurile lor forte şi plăcute în acelaşi timp. Într-adevăr, intrarea lui Saturn în semnul lor, nu va face decât să întârzie manifestările unor boli sau suferinţe fizice dar asta nu înseamnă că trebuie să facă excese. Vor ştii, instinctiv, să găsească acele puncte de echilibru care să le permită schimburile de energie cu mediu, fără a-şi crea un disconfort interior.
Mercur este o provocare pentru mentalul lor şi care face să ţină echilibrul între lumea lor interioară, interesele care sunt în joc şi rezultatele care nu vor întârzia să apară. Jupiter le va aduce tendinţa de a reţine apa în organism. Să consume alimente uşoare, light, mai ale în perioada iunie – iulie 2011 pentru a evita supraîncărcare cu toxine a organismului.
  
Ştim deja că Jupiter începe anul 2011 în Peşti, în Casa a 6 – a şi va sta acolo până pe 22 ianuarie când se va muta în Berbec, respectiv Casa a 7-a pentru nativii Balanţă.
Prezenţa lui Jupiter în această casă este o adevărată desfătare pentru cuplurile care se vor forma în această perioadă, dar şi pentru obiectivele profesionale şi parteneriale, totuşi în funcţie de aspectele din tema natală a fiecăruia, nativii Balanţă vor trebui să fie atenţi, nu cumva acţiunile pe care ei le cred beneficie pentru ceilalţi să se întoarcă împotriva lor printr-un adevărat efect bumerang.
În această poziţie Jupiter va aduce mai multe parteneriate, colegi mai cooperanţi şi mai interesaţi de rezolvarea sarcinilor de zi cu zi,  mai mult prosperitate. Vor constata că au avut mai mult noroc ca altă dată,  în obţinerea poziţiei cheie în cadrul unui program şi că au fost capabile să rezolve într-un timp foarte scurt sarcini pe care altă dată le terminau,după foarte multe eforturi, într-un timp mai îndelungat.
            Jupiter le va da bună dispoziţie şi le va înpinge pe echilibratele Balanţe să ia parte la adevărate festinuri, să mănînce şi să bea peste măsură şi, în consecinţă, să ia şi kilograme serioase în plus. Ca să evite aceste neajunsuri jupiteriene le va fi de folos un abonament la o sală de fitness şi rezultatele vor fi minunate pentru triada minte-corp-spirit.
            În Berbec, Jupiter exalta spiritul de pionierat al primului, entuziasmul, pasiunea dar şi spiritul concurenţial. Şi cum acest lucru se petrece în Casa parteneriatelor de orice fel, este normal ca nativii Balnţă să-şi dorească superlativul atât de la partenerul de viaţă, de la iubit/ă, cât şi de la partenerul de afaceri. De altfel, partneriatele lor în 2011 vor fi romantice dacă este vorba despre căsătorie, cu bătaie socială lungă dacă este vorba desăre afaceri, ambele sub binecuvântare jupiteriană.
            Pentru Balanţele singure, care nu au fost căsătorite niciodată sau sunt divoţate, perioada ianuarie – mai va fi ideală pentru găsirea unui partener, iar prietenii nu se vor da în lături de la a le prezenta tot felul de oameni.
          Din 4 iunie, Jupiter se va muta în Taur, care, după cum ştim, este un semn ce iubeşte securitatea financiară şi materială, confortul, poziţia socială, dar se iubeşte şi pe sine deosebit de mult. Pentru Balanţe, Jupiter acţionează la nivelul Casei a 8-a, casa încrederii, a sexualităţii, a fidelităţii, a moştenirilor, a capitalizării unor bani, a investiţiilor, a finanţelor comune,a redevenţelor ş.a. Ne aflăm în zona al nostru spre deosebire de a mea specifică Taurului, este vorba despre împărtăşirea în comun a tuturor nevoilor şi despre încredere spre deosebire de lăcomie şi egoism.
          Este un moment bun pentru angajamente romantice şi financiare, de a avea încredere în partenerul de viaţă şi orice tentativă de a exploata sentimentele acestuia din urmă va fi taxate urgent. Balanţele vor trebui să se concentreze asupra oportunităţilor financiare care pot aduce profit spre deosebire de salariul lunar sau care să vizeze permanet conturile de economii. Trebuie să vadă lucrurile în perspectivă şi să nu se gândească numai la câştig. Este valabil pentru orice activitate financiară în comun, pentru împărţirea profitului, comisioanelor, plăţilor care vor fi de făcut etc.

Saturn se va afla în semnul lor până în octombrie 2012.  Şi atâta timp cât se va afla aici, atenţia lui va fi îndreptată asupra parteneriatelor noastre. După cum bine ştim, Balanţa stăpâneşte peste mariaj, prietenie, parteneriate de afaceri şi, în generral, peste tot ceea ce înseamnă competiţie. În această poziţie, Saturn ne va forţa pe fiecare să privim mai atent la cel pe care am ales să ne fie partener, să ne analizăm prieteniile, ce fel de parteneriate ne plac dar şi felul în care ne comportăm în interiorul acestora.
Nu este lucru neobişnuit pentru doi oameni prinşi în cercul căsătoriei, să sufere, ca o prietenie considerată indestructibilă să se destrame sau ca o asociere să se rupă. Spiritul concurenţial poate transforma partenerii. Ei pot devenii vicioşi, în special, atunci când acţiunile lor sunt orientate de propriul interes scoţând la iveală adevăratul caracter al acestora.
Pentru Balanţe, găzduirea Lui Saturn în Prima Casă, a Eu-lui şi a personalităţii poate fi destul de dificilă. Casa 1 reprezintă baza a ceea ce credem că suntem, felul în care apărem în exterior iar cu Saturn aici multe din laturile personalităţii pe care le credeam acceptate de ceilalţi acum pot fi contestate. Replici dure, de genul – sa te ia naiba dacă procedezi aşa pot fi auzite destul de frecvent cât Saturn se va afla aici.
Nu doar ei ca persoană se vor afla sub lupă, ci tot ceea ce fac sau este legat de ei - hainele, coafura, personalitatea, imaginea care o au despre sine, toate acestea vor fi acum sub semnul întrebării. Multe Balanţe vor trăi acut senzaţia că sunt judecate deoarece aşa zişii prieteni îi consideră prea tranşanţi, prea direcţi şi detaşaţi în acelaşi timp şi le vor întoarce spatele, iar ele vor considera că sunt prea duri cu sine şi pleacă prea mult urechea la criticile, pe care le consideră neîntemeiate şi aşa şi sunt, ale celor din jur. Şi atunci vor simţi nevoia să renunţe la lucruri care le credeau importante pentru ei, să-şi epureze relaţiile, să le abandoneze pe cele care nu îi mai aduc nimic, dar să antameze altele noi care le pot ajuta să meargă mai departe.
Obiectivul lui Saturn este acela de a le determina pe Balanţe să se privească cu un ochi critic, să aibă mai multă încredere în ele, să înveţe să-şi prezinte cartea de vizită cum trebuie, în sensul de a scoate în evidenţă cele mai importante calităţi ale sale atunci când se pune problema să se prezinte aşa cum sunt în realitate, de o manieră favorabilă şi echilibrată.  Saturn le îndeamnă pe Balanţe să fie deschise spre auto-analiză şi spre critică, să nu se supere dacă li se impută ceva ci să mediteze asupra celor spuse sau constatate. La urma urmei, lecţia lui Saturn este legată de abilitatea cu care Balanţele învaţă să recunoască că greşesc şi ele, dar ce este mai important, că învaţă să se detaşeze şi să se accepte aşa cum sunt şi să nu îi mai intereseze ce spun oamenii despre ei.

Uranus se va afla în Peşti, în Casa a 6-a, la începutul lui 2011, loc unde va sta până pe 12 martie apoi se va muta în Berbec, în casa a 7-a pentru următorii 7 ani. Deocamdată, în Peşti, el este oarecum supus în sensul că nu prea are chef de acţiune iar atunci când este cuminte, fiţi siguri că în ceea ce îl priveşte pe Uranus este liniştea de dinaintea furtunii. Apoi, ştim deja că semnul Peştilor guvernează lucrurile ascunse – boli, duşmani, evenimente neaşteptate până la bolile psihice şi dependenţele de orice fel – de la jocurile de noroc la pornografia pe internet sau mai ştiu eu ce alte lucruri care duc mai întâi, la autodstrugerea morală, apoi la cea psihică şi fizică. Pe de altă parte, toate guvernele lumii încearcă să găsesacă o modalitate de a neutraliza spamurile şi de a impune anumite reguli celor care folosesc Internetul. Dar, în acelaşi timp, avem la-ndemână căi spirituale care să ne ajute să ne păstrăm integră sănătatea mintală prin gândire pozitivă, chiar dacă încă ne mirăm cum de unii au ajuns atât de dependenţi de Internet.
Pe de altă parte, Uranus în Peşti, a acţionat asemeni unui catalizator care a ajutat oameni din toate colţurile lumii să se cunoască, s-au creat imensele reţele de socializare – Facebook, Twetter, H5 ş.a., altfel aceşti oameni nu ar fi ajuns să se cunoască. Uranus a acţionat spre fraternitatea în cyberspace. Să nu uităm că Peştii cred în sacrificiul pentru binele celuilalt, iar Uranus este un fan înrăit al umanitarismului. Împreună au dus la crearea site-urilor care promovează educaţia şi ajutorul reciproc, spre a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi. Poate că Uranus în peşti nu este atât de agitat şi de coleric cum este în celelalte semne zodiacale, dar sigur i-am simţit imboldul atunci când voiajam pe Net.
 Pentru nativii Balanţă, Uranus începe anul în Casa a 6-a, Casa serviciului, a sarcinilor de zi cu zi, dar şi a sănătăţii fizice. Cu Uranus aici lucrurile pot deveni mai vesele. Le face foarte bine celor care lucrează mai ales în telecomunicaţii, Internet, cercetători în domeniul Netului, administrează pagini web, lucrează cu dispozitive electronice portabile, în industria telefoniei mobile pentru că le dă energia cotidiană de care au nevoie.
Dacă profesia Balanţelor necesită munca în echipă, în reţele de socializare, activităţi de grup, asociaţii profesionale, ele vor găsi mult mai uşor aceste grupuri, pentru că au aceleaşi ţeluri şi obiective. Dar indiferent de colegi, de nivelurile de productivitate, de sarcinile de la locul de muncă, chiar dacă sănătatea lor o ia razna, vor fi mai entuziaşti şi soluţiile de care au nevoie vor fi mai uşor de adoptat.
Tot acum, unele Balanţe vor simţi imperios nevoia de a–şi schimba locul de munca, vor simţi că trebuie să facă o schimbare profesională pentru că se simt plafonaţi, pentru că vor mai mult, vor să evolueze. Uranus în Casa a 6-a îi va împinge spre a-şi găsi profesia care se potriveşte cel mai bine personalităţii lor de bază. Niciodată un extravertit, un om deschis şi sociabil, nu se va adapta la un loc de muncă în care să fie singur. De asemenea, o Balanţă activă şi dinamică nu se va simţi deloc bine într-un  birou. Ideea este că dacă vom găsi profesia sau munca ce se potriveşte talentelor noastre native şi ne place, atunci lucrurile vor fi mai uşoare. Apoi, performanţele lor profesionale vor fi un atuu pentru viitorii angajatori.
             Odată cu mutarea lui Uranus în Casa a 7-a, casa parteneriatelor de orice fel dar şi a duşmanilor declaraţi, în funcţie de predispoziţiile din tema natală, Balanţele vor constata fie că partenerii lor au început să se comporte ciudat, sunt rebeli, imprevizibili şi încăpăţânaţi, fie vor deveni brusc fermecători, amuzanţi, inovatori, vor străluci, vor iubi munca în echipă şi vor fi plini de surprize. Dacă cel mai bun prieten trece prin acest tip de metamorfoză, îi iei aşa cum sunt şi spui asta e, se mai schimbă omul, dar când soţul /soţia trece prin acest tip de schimbare, cu răsturnări neaşteptate de stări, este foarte dificil pentru parteneri să le facă faţă. Aşa că să nu surprindă pe nimeni dacă vor auzi că o Balanţă va considera, că singura modalitate de a aduce echilibrul în viaţa sa este fie încheierea partneriatului de afaceri pe motiv că nu îşi mai are locul, fie că mariajul s-a epuizat şi cu asta basta. Din păcate asemenea decizii, îi va face pe aceşti nativi să se angajeze într-o cursă nebunească de întâlniri sau interviuri în vederea găsirii altor parteneri de afaceri şi care se va dovedi la fel de imprevizibilă ca şi Uranus, de altfel. Doar că această decizie poate fi cu dus-întors, de fapt, este vorba despre abilitatea nativilor Balanţă de a face faţă acestui torent de evenimente, dar mai ales de stări interioare. Vor avea nevoie de multă chibzuinţă ca să asocieze extremele, să se accepte şi să îi accepte pe cei din jur aşa cum sunt, altfel vor simţi pe pielea lor ce înseamnă duşmanul care nu doarme, pentru că se pot trezi că omul în care aveau cea mai mare încredere îi va înjunghia pe la spate şi nu le va fi deloc uşor să treacă peste aceste momente.

Neptun va lua startul în 2011, din Vărsător, în Casa a 5-a a nativilor Balanţă, ca în perioada 4 aprilie – 4 august, să facă prima vizită în Peşti şi bineînţeles, în Casa a 6-a a acestora. Asităm în continuare la recepţia mutuală dintre Neptun şi Uranus, primul fiind în semnul stăpânit de ultimul, iar ultimul în semnul stăpânit de primul. Energiile lor se compensează, fiecare îşi face treaba sa concentrându-se pe subiectele celuilalt. În timp ce Uranus  a creat fraternitatea online, Neptun a acţionat la nivel mental şi spiritual, ca această fraternitate să lucreze pentru fiecare. Unul aducea munca în echipă pentru cauze umanitare, celălalt aducea cauze umanitare pentru munca în echipă. Uranus clama că este sigur pe sine şi poate fi un jucător de bază în echipă, Neptun doarea şi el munca în echipă pentru că era foarte sigur pe sine. Nu este de mirare că afirmaţia - da, împreună putem - a devenit motoo-ul mondial în 2008.
Pentru Balanţe, Neptun este în Casa a 5-a, Casa copiiilor, a iubirii, a romantismului, a creativităţii, a teatrului, televiziunii, a cinematografiei, a luxului şi a fericirii. În această poziţie se apropie de idealul Vărsătorilor - toţi pentru unul şi unul pentru toţi, fraternitate şi originalitate. Are o abordare naturală a ideii trăieşte şi lasă-i şi pe alţii să trăiască, abordează fericirea în manieră proprie tocmai pentru a-i lăsa pe ceilalţi să-şi găsească propriul drum spre fericire.
Cât timp Neptun a fost aici, Balanţele au trăit acut sentimentul că credinţa este cea care înalţă spiritul. Au devenit mult mai uşor conştienţi că a-i ajuta pe alţii să-şi găsească liniştea interioară înseamnă să fi plin de dragoste şi de compasiune faţă de ceilalţi dar şi faţă de sine şi a găsit bucurie în a-i ajuta pe alţii să se bucure de viaţă.
Iubirea şi dragostea lor se apropie de idealul de concep umanitar. Nu pot fi fericiţi în detrimentul altora. Viaţa lor, cu Neptun în Casa a 5-a poate însemna iubire, magie, frumuseţe dar ar putea, de asemenea, să fie sufocantă şi presantă în ideea găsirii sufletului pereche pe care îl tot caută şi care, în realitate, îi face incapabili să păstreze o relaţie de dragoste pentru că oricât ar vrea nu vor reuşi să-şi modeleze partenerul să fie aşa cum îşi doresc ei. Îşi iubesc copiii atât de mult încât pot fi orbi la defectele lor. Inima şi sentimentele lor sunt reale, intenţiile minunate dar pot avea probleme cu un soi de naivitate care îi face să nu vadă lucrurile aşa cum sunt de fapt.
             În semnul Peşti, Neptun este literalmente acasă. Aici, el guvernează conceptele de sănătate mentală, atitudini, vicii, autodistrugere, lipsa de onestitate, credulitate, bunăstarea emoţională, liniştea interioară, intuiţie, secrete, spiritualitate, activităţile paranormale, caritate, spitale, închisori, corporaţii şi a tuturor lucrurilor şi activităţilor ascunse.
În domiciliu, Neptun îşi recăpătă forţele pe care le-a piedut cu ani în urmă. Va face totul ca să scoată la suprafaţă sentimente ca iubirea, compasiunea, generozitatea, autosacrificiul. Dacă aspectele care le va face cu alte planete vor fi tensionate, Neptun poate aduce şi înşelăciune, şi iluzii şi foarte multă birocraţie în viaţa noastră.
  În momentul în care va trece în Casa a 6-a, Neptun va încuraja acele profesii strâns legate de spiritualitate şi de sănătate fizică. Balanţele vor simţi acut nevoia de a se face utile şi vor fi extrem de active în meserii axate pe ideea de a servi  decât pentru sine. Dacă vor opta pentru o profesie care să le satisfacă doar propriul orgoliu, se vor lovi de diferite obstacole, de blocaje, de decepţi şi pot stârnii chiar duşmănii secrete care lşe pot pune piedici atunci când va fi vorba de promovare.

Pluto este în continuare în Capricorn, unde a intrat în noimebrie 2008 şi în care va sta până în ianuarie 2024. Pentru nativii Balanţă, se află în Casa a 4-a, casa familiei, a vânzării sau cumpărării de locuinţe, a mamei, a copilăriei, a sfârşitului de viaţă. Tot aici se pot vedea evoluţia, profitul şi dezvoltarea afacerii dacă aceasta are ca obiect imobiliarele, decoraţiunile interioare, renovările sau tot ceea ce este legat de industria construcţiei şi întreţinerii unei case. Include şi activităţile care se desfăşoară  în casă.
            Pentru unii nativi Balanţă, această poziţie este un moment excelent pentru vindecarea unor probleme legate de copilăria lor, să-şi ierte părinţii şi să înveţe cum să fie un membru de familie de încredere. Dacă vor simţi nevoia să revină acasă unde să îşi aducă iubita/ul sau soţia/ul, sentimentul de iubire va fi stimulat de această energie pe care rădăcinile femiliei o transmit. Pentru Balanţele care doresc să se pensioneze, această poziţie îi poate ajuta să se pensioneze fără nicio problemă.
            Pentru că Pluto este o planetă care are în grijă şi împărţirea profitului, fidelitatea dar şi traumele din copilărie, acum este momentul pentru aceşti nativi pentru a-şi regla problemele cu trecutul. Prezenţa lui în Casa a 4-a, aduce energia care le ajută pe Balanţe să-şi creeze un mediu stabil, romantic şi stabil, un climat de încredere şi stabilitatea financiară pentru următorii ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu