Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

23 aprilie 2013

Invitatie in lumea...Cristalelor!



Va invitam cu drag sa descoperiti fascinanta lume vie a cristalelor, in Bucuresti, in perioada 25-26 mai 2013, intre orele 11:00 -18:00.
Cristaloterapia este o arta de vindecare, o arta straveche ale carei origini ne poarta pana in civilizatia Atlandidei si Lemuriei. Cristalele si pietrele sunt mentionate, de numeroase ori, si in Biblie.
Cristalele sunt daruri din partea pretioasei noastre planete, daruri menite sa ne ajute sa ne reconectam cu energiile Universului si sa vindecam ranile trecutului, prezentului si viitorului.
Cristalele sunt lumina condensata, iar lucrul cu ele aduce culoare si lumina in aura si corpul fizic prin sistemul subtil de chakre si meridianele energetice ale corpului. Vom invata astfel, la acest curs, sa interactionam cu cristalele si pietrele pretioase si semipretioase, sa le cunoastem si sa primim lumina lor in aura noastra. Vom invata modalitati de asezare a cristalelor si pietrelor pe corpul fizic, in variate forme de geometrie sacra, permitand astfel corpului fizic sa primeasca lumina vindecatoare.
Vom descoperi calitatile uimitoare ale cristalelor si pietrelor, si utilizarea lor pentru echilibrarea fizica, emotionala, mentala si spirituala. De asemenea, vom cunoaste metode de protectie aurica cu ajutorul cristalelor, si, odata dobandita maestria lucrului cu cristalele, veti asimila in propria aura Lumina protectoare ce izvoraste din aceste minuni ale naturii, ce se daruiesc in totalitate sustinerii, protectiei si mentinerii echilibrului energetic al fiintei.
Traim vremuri extraordinare, in care energiile Universului se revarsa din abundenta si, pe masura ce lucram si cunoastem cristalele, ne acordam cu noile vibratii planetare, deoarece cristalele receptioneaza energia emisa din Univers, o inmagazineaza  si o transmit frecvential mai departe, echilibrand astfel diferite zone bioenergetice ale fiintei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu