Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

25 aprilie 2013

Ce ne aduce luna mai?


Berbec
Noroc şi succes pentru nativii Berbec, în mai, o lună binecuvântată cu noroc. Este un moment bun pentru a înțelege dorințele subconștientului şi să-şi planifice viitorul în consecință.
În ce priveşte dragostea, relaţiile romantice vor înflori în această lună. Se regăseşte o veche iubire ceea ce la va zgândări din nou sufletul şi fantezia. Cuplurile căsătorite vor trebui să depună mai mult efort în cazul în care doresc ca relația lor să prospere. De asemenea, pentru cei care intenționează să se căsătorească, luna mai, contrar celor ce se spune, este o lună bună. Cel puţin anul acesta. De asemenea, şi în ceea ce priveşte relaţiile de familie semnalele sunt foarte optimiste. Vor fi recompensaţi fie de către un partener înțelegător fie vor găsi un suport excelent la ceilalţi membri ai familiei.
Luna aceasta ar putea aduce nativilor Berbec o promovare. La orizont se întrevăd şi  venituri suplimentare, atât de la locul de muncă, precum și din investițiile lor. Asocierile de afaceri sau pe proiecte vor fi un succes.
Bani se vor înmulţi faţă de luna precedentă. Bani ies şi din micile investiţii gen loto sau vreun joc de întrajutorare de la serviciu – celebrul reciproc sau roată ţigănească, aşa că este de la sine înţeles că o vor duce mai bine decât în ultimele luni. Călătoriile în străinătate rămân deocamdată la stadiul de planificare, în schimb, călătoriile de afaceri vor fi profitabile.
La capitolul sănătate, rămân valabile exercițiile periodice de fitness precum şi cele de relaxare prin meditație. Să evite consumul de alimente picante, care pot provoca probleme digestive.
Cuvinte cheie: calm şi încredere.

Taur
Nativii Taur ar trebui să ia-o ușor în această lună, să se concentreze asupra dezvoltării personale şi să nu-şi piardă timpul cu idei de genul, musai să am succes în carieră luna aceasta.
Dacă la începutul lunii vor simţi oboseală psihică, spre sfârșitul acesteia dragostea și viața romantică se vor îmbunătăți. Cei singuri vor cunoaşte bucuria vieţii în doi undeva de pe la mijlocul lunii. Relaţia cu familia se va îmbunătăți faţă de luna trecută și vor primi ajutor necondiţionat. Dască totuşi stările de tensiune interioară nu se vor disemina, atunci le sugerez o vacanță relaxantă cu prietenii și familia care sigur, îi va remonta.
Profesional să nu se aştepte la promovări luna aceasta. În schimb este o perioadă foarte bună să prospecteze, să analizeze, să ordoneze şi să facă posibile multe din ideile pe care le are pentru că va veni şi vremea lor.
Financiar, în schimb, va fi o lună bună, dar atât veniturile cât și cheltuielile vor fi mari pentru că se vor dedulci la unele cumpărături scumpe, deh plăcerea luxului se plăteşte.
Dacă nu se vor enerva şi stresa la serviciu, nici cu sănătatea nu vor fi probleme. Dacă însă profesia şi locul de muncă cer prea multă de atenție, sănătatea lor nervoasă poate fi afectată, mai ales dacă au un Mercur lezat prin Casa Sănătăţii.
Cuvinte cheie: răbdare şi cumpătare.

Gemeni
Pentru Gemeni este timpul pentru trezirea de sine. Trebuie să se ia în serios dacă vor să depăşească impresia de stagnare din viața lor. Atenţie însă, pasiunea şi iubirea intensă pot afecta gândirea logică.
Stau mult mai bine la capitolul dragoste decât luna care tocmai se duce, este un moment prielnic pentru tinerele cupluri sau pentru Gemenii aflaţi într-o relație, să se înțeleagă mai bine și să întărească relaţia de suflet. Relaţiile pasionale însă nu pot dura mult timp.
Pe de altă parte, se pot isca discuţii legate de proprietății sau o moştenire cu cei din familie. Vor trebui să se facă înţeleşi, să comunice aşa cum numai ei ştiu să o facă, pentru că au ghinionul să fie înțeleşi greșit.
            În ce priveşte cariera, mai va fi o lună agitată deoarece vor depune eforturi serioase ca să finalizeze ceea ce au început chiar şi în lipsa unei motivaţii. Să ia o pauză scurtă și să se refugieze într-o locație liniștită.
            Vor trebui să fie ceva mai strânşi la pungă pentru că nu se anunţă venituri neaşteptate decât cele din muncă proprie. Să nu investească şi să nu cheltuiască până nu vorfi siguri de veniturile lor!
Cu sănătatea nu ar trebui să aibă probleme, poate doar să dea mai multă atenţie mentalului şi stării interioare de nervozitate. Fizic se pot simţi în formă și activi, dar stresul le poate afecta gândirea şi logica. Să-şi facă timp pentru meditație și unele activități de relaxare.
Cuvinte cheie: agitaţie şi lene.

Rac
Luna Mai le va aduce nativilor Rac, în continuare, lucruri frumoase, ca o continuarea a celor din lua aprilie. Stabilitatea şi armonia de la locul de muncă le va permite să aibă mai mult timp pentru prieteni și familie.
Dragoste și perspectiva romantică este foarte bine reliefată. Îşi vor reevalua poziţia vis-a-vis de persoana iubită, astfel că încrederea, înţelegerea şi acceptarea unor lucruri vor fi la ordinea zilei. Viața de familie va fi pașnică și calmă. Vor avea parte de sprijinul familiei în toate activitățile pe care le întreprind, nu trebuie decât să li se dea spaţiu pentru a-şi urmări visele.
În ce priveşte cariera, luna mai este o lună extrem de profitabilă pentru toate tipurile de locuri de muncă și de profesii, în special, cele care vizează afacerile on-line . Dar toate acestea prin eforturi şi muncă serioasă, aşa cum numai Racii ştiu depune.
Nu vor duce lipsă de de bani, ba chiar vor fi tentați să investească în diverse acțiuni, să listeze la bursă și să rişte o serie de asociații doar de dragul de a-şi demonstra ce pot. Deci, atenţie, la schema de investiţie pe care doresc să o lanseze. Mai de grabă le-aş sugera o scurtă vacanţă cu prietenii.
Nici cu sănătatea nu cred că vor fi probleme, totul este să o ia uşor şi să nu exagereze. Moderaţia, în tot şi toate, este o opțiune bună pentru a nu avea probleme cu sănătate tot restul anului. Inclusiv în ce priveşte alimentaţia.
Cuvinte cheie: stabilitate şi armonie.

Leu
Pentru nativii Leu urmează o lună bună cu câștiguri materiale și înțelegerea spirituală, deci să nu ignore nici cele mai mici oportunități care vin drumul lor.
Dragostea Leilor poate culmina luna aceasta cu o…căsătorie. Vor găsi cele mai bune momente pentru a-și exprima dragostea. Reputaţia lor socială este în creştere. Se simt mulțumiţi dacă pot aă-si ajute pe cei care le cer ajutorul. Familia este casa și masa atunci când vine vorba de cariera lor. Copiii par să-şi fi găsit drumul şi înfloresc prin studiu. Ce mai, relaţiile cu familia sunt excelente. Să fie niţel mai atenţi atunci când sunt la volan. .
În ce priveşte cariera şi afacerile, este momentul ca Leii să se facă remarcaţi la locul de muncă prin idei şi prin impulsul pe care-l imprimă la locul de muncă  pentru a-şi atinge obiectivele. Să nu se agite dacă lucrurile întârzie, deoarece acum construiesc baza succesului din lunile următoare. Promovarea, majorările salariale și oferte profitabile sunt la ordinea zilei pentru aceşti nativi, iar călătoriile de afaceri sunt extrem de lucrative.
Cu banii va fi ceva mai greu şi cu toate acestea luna mai este un moment bun pentru a investi în piața de valori și pentru a cumpăra proprietăți. Veniturile totale vor fi mai mari decât cheltuielile, oricum, asta şi în funcţie de cum este aspectată casa banilor din tema natala a unui Leu.
Unii de Lei, de exemplu, îşi vor găsi chemarea adevărată în vindecarea spirituală. Afecţiuni minore, neglijate însă de ceva timp, i-ar putea deranja acum.
Cuvinte cheie: oportunităţi.

Fecioara
În cazul zodiei Fecioară, am putea spune că luna mai este o lună în care cariera şi finanţele ar trebui să se îmbunătăţească. Familia îi va ajuta să depăşească toate obstacolele.
În această lună vor trebui să-şi răsfeţe partenerul de viaţă, iubita, iubitul. În schimb, mofturile lor, de astă dată însă, nu vor mai fi trecute cu vederea atât de uşor de către cei din jur. Cu toate acestea, familia și prietenul/soţul/iubitul îi vor ajuta să depăşească momentul de criză financiară din a doua parte a lunii. Vor tinde să fie mai calmi, să instituie un soi de pace cu sine şi cu ceilalţi şi acest lucru se va reflecta în atitudinea Fecioarelor față de cei dragi. Plănuiesc vacanțe dar vacanța cu familia va fi cea mai bună idee.
În ce priveşte cariera nu ar trebui să aibă de ce să se teamă. Stăpânul lor, Mercur îi va sprijini tot ce vor face, inclusivi deciziile care trebuie să le ia legat de afaceri și de profesie. Să nu amâne sarcini care pot fi realizate imediat.
Financiar însă, după cum spuneam şi anterior, nativii Fecioară se pot confrunta, în a doua jumătate a lunii cu o criză financiară, dar spre sfârșitul lunii, stabilitatea financiară va reveni. Se întrevăd în schimb, o serie de călătorii de afaceri.
Cu sănătatea nu vor avea probleme. Să nu fie indulgenţi cu sine, să nu-şi concentreze energia în activități nedorite pentru că atunci vor dezechilibra statusul interior. Meditația și rugăciunea, pelerinajele în locuri sfinte vor fi pe primul loc.
Cuvinte cheie: bani şi prezenţă de spirit.

Balanţa
Luna aceasta lucrurile se vor așeza şi pentru nativii Balanţă, mai ales în ceea ce priveşte viaţa personală și profesională.
Dragostea le poate aduce şi bune cât și rele. Să stea departe de vechile relaţii care încă încearcă să le forţeze mîna cu ceva. Tot ce trebuie să facă este să se simtă bine alături de partenerul actual, să se răsfeţe dacă trebuie, să trăiască intens iubirea dar să nu sară calul. Totul moderat. Un scurt concediu cu familia si cu prietenii le va face foarte bine. Ca şi luna precedentă, si această lună va fi una agitată social pentru Balanţe.
            Cât priveşte cariera, bat la uşă foarte multe oportunităţi profesionale şi se întrebede chiar schimbarea locului de muncă cu unul mai bun, ei ştiu că doar consecvenţa şi munca asiduă este cheia succesului şi pe asta şi marşează.
Şi finanțele lor vor spori, dar se recomandă în continuare, o strategie stabilă pentru venituri şi cheltuieli, pentru gestionarea cât mai chibzuită a acestora.
Ca sănătate, în luna mai nativilor Balanţă le va fi mai bine decât în lunile precedente. Mintal, vor fi sensibili şi intuitiv și vor înţelege lucruri pe care mai acum câteva luni nu pricepeau de ce li se întâmplă tocmai lor, pentru Balanţe înţelegerea micilor lecţii de viaţă este vitală ca să poată merge mai departe. De asemenea, luna mai este un moment bun pentru a-şi detoxifia si reîntineri, organismul, sufletul și mintea pe căi naturale și holistice.
Cuvinte cheie: armonie şi strategii.

Scorpion
Pentru nativii Scorpion se anunţă o lună agitată din punct de vedere al vieţii sociale. Atitudinea personală se va schimba și va fi capabil să privească viața dintr-o perspectivă nouă.
Ce va avea prioritate luna aceasta? Dragostea, relaţiile şi prietenii. Pot întâlni pe cineva special care vrea să rezolve ceva legat familie. Dar cred că înainte de a vă implica într-o relație imposibilă este bine să vă mai gândiţi. Prieteni și ocaziile sociale îi vor ţine ocupaţi luna asta, din păcate însă planurile de călătorie nu se vor materializa în această lună. 
Cariera, afacerile şi asocierile vor trece prin multe schimbări. Oferte și noi parteneriate se vor materializa acum. Este un moment bun pentru a vă ajuta colegii, şi mai ales va trebui să ignoraţi deocamdată costul acestrui ajutor. Oamenii care le datorează bani, nu vor putea să restituie împrumutul, cu toate acestea veniturile personale și cele generale vor spori.
Nu trebuie să acorde o importanţă deosebită sănătăţii, ei oricum nu prea au probleme cu sănătatea, dar masajul practicat cu regularitate, poate relaxa corpul si mintea.
Cuvinte cheie: dragoste şi schimbări.

Săgetător
Luna mai poate fi pentru nativii Săgetator o lună norocoasă, binecuvântată cu ocazii fericite atât în plan profesional cât şi în cel personal. Vor începe să ia lucrurile în serios însă din a doua parte a lunii, fie că este vorba despre carieră, dragoste, relații sau sănătate.
Pentru cei singuri – necăsătoriţi sau divorţaţi, luna mai anunţă o poveste de dragoste interesantă. De fapt, este momentul în care aceşti nativi caută un angajament serios, îşi doresc să se aşeze la casa lor, îşi doresc cu adevărat să se schimbe şi să-şi asume nu doar declarativ, o relaţie serioasă. Pentru cei căsătoriţi şi prietenii de familie va fi o lună calmă, senină, chiar fericită. Vor reîntâlni vechi prieteni.
În ce priveşte cariera, pentru Săgetător luna mai aduce noi începuturi. Nu trebuie decât să se concentreze pe felul cum vor aborda problemele, în sensul că acestea trebuie rezolvate una câte una. Vor avea nevoie de echipă dacă vor să-şi atingă scopurile şi să aibă succes.
Financiar, luna mai se prezintă ca o lună stabilă monetar, ba chiar cu o creştere a veniturilor după data de 17 mai. Este o perioadă excelentă pentru a-şi planifica finanţele şi financiar anul viitor.
Le-aş sugera să fie puţin atenţi la capitolul sănătate, mai ales cei care au ţinut Post, deoarece excesele de după Paște, cu mese copioase stropite din plin cu oarece licori bahice până târziu în noapte, le pot crea probleme serioase, de la dischinezii biliare la pancreatite, deci atenţie. Mai de grabă, aş spune că este momentul să fie atenţi la dietă, la ce alimente le fac rău sau bine şi să apeleze cu încredere la remedii naturale care sunt la-ndemână deoarece acestea chiar pot fi portiţa spre sănătate şi longevitate.
Cuvinte cheie: noi începuturi.

Capricorn
Luna mai ar trebui să fie pentru Capricorn o lună a indulgenţelor. Trebuie să înveţe să se bucure de ceea ce are şi să ia tot ce îi aparţine fără teamă sau ezitări. Destinul le rezervă unele surprize, sper că bune, luna aceasta.
Vor fi mai apropiaţi de parteneri acolo unde există, sau se vor apropia cu maimult curaj de persoanele care le inspiră şi de aici până la iubire este mai puţin de…un pas. Cuplurile pot planifica naşterea unui copil sau poate merge mai departe, legalizând relaţia. Vor fi mult mai creativi și vor stârni interesul partenerilor. Capricornii sunt foarte sensibili şi rare ori dezvăluie ce poartă în suflet, aşa că fiţi fericiţi, îi vedeţi aşa cum poate s-ar putea să nu îi mai cunoaşteţi niciodată. Foarte activi social se vor bucura de compania prietenilor și a familiei. Le-aş sugera, celor care pot, să plece în călătorii la celălalt capăt al lumii. Spiritul de aventură nu şe este străin.
Profesional se întrevăd o serie de succese, de fapt, o încununare a eforturilor profesionale ale acestor nativi care au muncit din greu pentru asta. Stabilitatea în muncă și în afaceri este vitală pentru ei. Luna mai este, de asemenea, un moment bun pentru a-şi schimba locul de muncă sau profesia.
Ar putea scoate profit frumos din investiții de tip vânzare - revânzare. Luna mai este benefică şi pentru investiţii în proprietăţi funciare mai ales, dar nu sunt excluse nici proprietăţile imobile.
Natvii Capricorn, de regulă, se bucură de o sănătate bună. La fel va fi şi luna aceasta. Vor fi plini de vitalitate și de vigoare, dar să nu uite să aibă grijă de corpul lor. Aşa că îi sfătuiesc să se răsfeţe cu unele masaje de relaxare şi de întreţinere, cu terapii și tratamente de aromaterapie .
Cuvinte cheie: succes şi răsfăţ.

Vărsător
Pentru Vărsător aş spune că luna mai este mai de grabă o lună de meditație și de coborârea cu picioarele pe pământ, asta ca să fim conformi cu realitatea. Să facă eforturi ca să petreacă cât mai mult timp cu familia.
Relațiile cu iubitul/iubita sau soțul/soţia sunt extrem de delicate. Cuvintele spuse aiurea sau într-o doară pot fi interpretate greșit. În schimb, cei care sunt singuri, este posibil să-şi fructifice nevoia de iubire la locul de muncă mai ales dacă au pus ochii pe vreun coleg/colegă.
Lucrurile s-ar putea să le pară pre simple sau prea facile şi fie vor faulta o relaţie serioasă, fie se va îndepărta rapid de cei care îi atrag. Pur şi simplu pentru că nu au încredere în ei. Este posibil să fie nevoie să participe la acţiuni cu caracter social împotriva voinței lor. Luna mai este un moment bun să-şi concentreze toată energia în familie.
În ce priveşte cariera, ar fi bine să fie foarte atenţi la locul de muncă, la ce spun şi ce fac. Atenția și concentrarea le sunt disipate şi astfel predispuşi la greșeli stupide.
Financiar nu stau prea bine şi de aici frecventele dispute cu partenerul, cei care au un partener, dacă nu au atunci cu familia, legate de banii pe care aceşti nativi, ca un făcut ştiu să-i cheltuie ameţitor de uşor. Discuţia se pare că pleacă de dorinţa Vărsătorilor de a pleca într-un pelerinaj sau într-o vacanţă spirituală.
Să fie atenţi la sănătate, în special la bolile generate de stres. Nativii Vărsător sunt foarte vulnerabili la tulburările nervoase pe fond de stress. Pot încerca unele terapii alternative de vindecare ca să înveţe să se relaxeze mental ta. Un loc excelent, unde se pot relaxa, este domiciliu, deoarece foarte rapid vor ajunge să pună de acord emoţiile cu  inhibiţiile.
Cuvint cheie: prudenţă.

Peşti
Pentru nativii Peşti, luna mai este una în care vor trebui să se concentreze mai ales asupra preocupărilor intelectuale. Au nevoie de claritate în gândire şi de un mental odihnit dacă vor să-şi păstreze mintea activă.
Vor trebui să îşi dedice timp pentru a dragoste și relații romantice, altfel, acestea se anunţă a fi destul de dificile. Interesant este că, în acelaşi timp, cei căsătoriţi şi cuplurile în devenire vor sesiza o mai mare compatibilitate între parteneri. Viața de familie va fi calmă și pașnică şi se vor bucura de prezenţa părinților, a fraților și copiiilor. Excelent moment pentru a planifica o vacanță sau un  concediu în străinătate, împreună cu prietenii și familia. În ce priveşte cariera şi munca pentru nativii Peşti, se vor dovedi, domenii extrem de agitate. Vor prospera, ca să spun aşa, cei care au afaceri sau lucrează în marketing și publicitate. Posibil să plece cu colegii într-o excursie oferită de firmă şi care se va dovedi o oportunitate nesperată deoarece au ocazia să arate ce pot şi de aici, un plus…financiar, la întoarcere.
Finanțele vor fi stabile în această lună, cu condiţia să nu se lase duşi de val şi să facă vreo investiţie după ureche pe care apoi să o regrete.
            Dacă vor face exerciţii fizice regulate, vor evita problemele de sănătate. Au nevoie de exerciţii moderate, de tip cardio pentru a evita maladiile coronariene şi de odihnă, iată măcar un motiv pentru relaxarea în mijlocul naturii sau în spa-uri în care se folosesc esenţe naturale ori se practică vindecarea pe baza de fitoterapie sunt n excelent mod de a scapa de stres.
            Cuvânt cheie: atenţie şi sensibilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu