Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

7 iunie 2012

Între a da și a primi - 3


 În calitate de stăpâna a Casei a 2-a, Venus are în subordine și afacerile financiare, mai ales cele care se fac cu bani lichizi. Fiind vorba despre retrogradare, vechile texte și experiențele de-a lungul vremii, ne învață că acum nu este un moment bun pentru investiții și nici pentru a începe noi activități financiare. Valoarea produselor sau a mărfurilor este de cele mai multe ori umflată iar pierderile se vor resimții imediat ce Venus va intra în mers normal. Este un avertisment serios pentru nativii Capricorn care au o predilecție să facă investiții pe Mercur și Venus retrograd. Deși, Venus este puternic axată pe interacţiunea sexuală, ea poate fi destul de zgarcită, și în această ipostază guvernează fluxul financiar, precum şi condiţiile financiare ale vieţii de zi cu zi, astfel încât cuvântul "venal" exprimă foarte bine partea fără scrupule a lui Venus atunci când se pune problema financiară.În ce privește investițiile, deși s-a crezut multă vreme că Venus retrogradă acționează negativ asupra finanțelor și se recomanda să nu se investească în articole de lux, s-a remarcat că perioada de retrogradare venusiană are un impact benefic asupra modului de a gândi strategii de afaceri, de a găsi metode să ne sporim banii, după cum și marile fluctuații de pe piețele financiare par să ai aibă legătură cu această retrogradare.
Am întânit situaţii în care au fost închiriate spaţii de firmă sau de locuit pe Venus retrograd care au fost ba inundate, ba sparte frecvent ca să nu mai spun de problemele cu asociaţiile de locatari care nu odată i-au dat în judecată pentru te miri ce motiv. În schimb au fost situaţii în care, intuitiv, unii clienţi au folosit retrogradarea venusiană cu beneficii excelente: au achiziţionat acţiuni pe piaţa de capital care odată cu intrarea lui Venus în mers normal şi-au multiplicat valoarea de câteva zeci de ori. S-au licitaţii la care nu se prea închesuia nimeni. S-au cumpărat la pachet câte 4 – 5 apartamente care după ce au fost reamenajate s-au vândut cu un preţ triplu, bineînţeles când Venus era în mers normal. Părerea mea că este o perioadă foarte bună pentru a achiziţiona antichităţi, lucruri vechi la care nu se prea înghesuie nimeni dar care odată cumpărate şi restaurate, li se redă adevărata valoare.
S-a remarcat că perioada cu Venus retrogradă este excelentă pentru a renegocia o situaţie financiară cum ar fi un contract sau un împrumut bancar. De asemenea, perioada poate fi de ajutor în rezolvarea unor probleme interminabile, de natură juridică, în sensul că este o perioadă bună să fie schimbaţi avocaţii, să vină cu o a doua expertiză sau pentru recuzarea instanţei.
            Momentul este un timp excelent pentru a reflecta asupra propriului sistem de valori sau a experienţelor din ultimii ani, cu învăţăturile de rigoare, ori o aplecare mai atentă asupra relaţiei. Nu întotdeauna cel care este decarativ în dragoste este îndrăgostit şi în realitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu