Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

26 iunie 2010

Radiografia unei eclipse în contextul unui scandal mediatic


        
          Lucrurile au intrat pe făgaşul normal pentru unii, pentru alţii ba. Dan Diaconescu a fost eliberat şi viaţa îşi continuă drumul impasibilă, amalgamată cu bune şi rele, cu drame şi poveşti, cu săraci şi bogaţi cu de toate numai ca să îi dea culoare. Haideţi să vedem cum a acţionat eclipsa, pentru că eu spun că dacă nu ar fi fost această eclipsă, Dan Diaconescu era şi acum după gratii.        
         Actorul principal este, deci, Eclipsa totală de Lună. Ce este important legat de ea? Faptul că efectele ei se resimt la nivelul subconştientului colectivCe trebuie să ştim despre această eclipsă? Că acţionează pe axa 11 – 5 din tema natală a României ridicată pentru 1 dec 1918, ora 12.07, Alba Iulia, adică pe direcţia Caselor a 5-a şi a 11-a.




   Acum să vedem semnificaţia mundană pentru aceste case. Casa a 11-a semnifică Parlamentul,dar şi Guvernul, primăriile şi consiliile locale, protectorii, legea ca şi concepţie, profiturile rezultate de pe urma muncii. Casa a 5-a se referă la tot ceea ce înseamnă industrie a divertismentului, implicit televiziuni, teatru şi film, vorbeşte despre rata naşterilor, despre copii şi despre momentul conceperii acestora, despre sport, jocuri, speculaţii financiare, investiţii dar şi de abilitatea de a ne asuma riscuri vis-a-vis de plasamentele financiare de orice fel. Mai arată VIP-urile, dar şi conflictele cu Guvernul şi Parlamentul.Actorul principal este Luna, doar vorbim despre o eclipsă totală de Lună.        Ceilalţi actori implicaţi, Pluto aflat aproape în acelaşi loc cu Luna (conjuncţie) şi Nodul Nord, toate în trecere prin Casa a 11-a şi unde a dat peste Marte, planetă aflată acolo în momentul naşterii României. Cei patru magnifici care au speriat lumea, nu au fost singuri, ci li se împotriveau pe de o parte, Soarele, Mercur (foarte apropiaţi) şi Nodul Sud şi poate ar fi fost doar o stare de tensiune trecătoare, dacă în mersul lor, cei trei nu s-ar fi împiedicat de Jupiter şi de Pluto aflaţi în Casa a 5-a, şi iaca gata conflictul; pe de altă parte, găsim opoziţia dintre Jupiter – Uranus (Casa 1) şi Saturn ( Casa a 7-a). Este un război dur şi inegal, căci pe lângă opoziţie şi pătrat găsim şi o inconjuncţie şi de aici intrăm, deja, pe tărâm karmic.Să analizăm acum faptele.

 
Eclipsa

        Primul moment, al efectului acestei eclipse, se regăsesc deja în hotărârea Guvernului din 26 mai 2010 când a decis diminuarea pensiilor cu 15 % şi a salariilor cu 25 % precum şi impozitarea tuturor formelor de venit, fapt care a dus la un val de proteste.
     
  Al doilea moment, a fost respingerea de către Curtea Constituţională a articolelor care se refereau la efectele prezente ale unei acţiuni din trecut, adică la faptul că pensiile nu pot fi diminuate deoarece ele sunt efectul unor contribuţii de ani de zile din trecut, pe când salariile sunt efectele acţiunilor din prezent, cu mai puţin de 24 ore înainte de producerea eclipsei (Casa a 11-a).       
       Al treilea moment, izbucnirea unui scandal în industria divertismentului, adică arestarea unui cunoscut om de televiziune cum este Dan Diaconescu şi a unui relizator din aceeaşi televiziune, Dorel Pârv (Casa a 5-a) şi care implică, culmea, un primar (Casa a 11-a), cu trei zile înainte de producerea eclipsei.
        Al patrulea moment, eliberarea lui Dan Diaconescu, prin acceptarea recursului, cu doar 16 ore înainte de eclipsă. În tema natală a acestuia, eclipsa se produce la nivelul Casei a 3-a, Casa comunicării care în tema natală a României devine Casa puterii. Adevărurile afirmate şi dezvăluirile făcute pe acest post de televiziune de către Dan Diaconescu în talk-show-ul pe care îl moderează de ani buni, se pare că au deranjat. Păi, să ne gândim numai la Legea Cojocaru care a strâns peste 1 milion de semnături! Este vorba despre despăgubirile pe care ar trebui să le dea statut fiecărui român pentru dezastrul economic de după 1989, credeţi că acest lucru nu a avut ecou sau nu a speriat undeva foarte sus? Oho şi încă cum! Nu spun că pe Preşedinte sau pe Premier personal îi deranjează aceste lucruri, cât aş spune că deranjează politic ca să nu mai amintim imensa popularitate a postului doar este implicată Casa Puterii. Să nu uităm că ce s-a întâmplat cu Dan Diaconescu acum s-a mai întâmplat în 2002 când nu a fost aresta nimeni dar a fost închis postul câteva luni.
        Totul se petrece pe un fond de scădere dramatică a încrederii populaţiei în instituţia Guvernului şi a Preşedenţiei (Casa 1 şi a 6-a).


Aspectele  

       Meciul dintre greii Jupiter, Saturn, Uranus şi Pluto şi uşoarele Marte, Mercur şi Venus se pare că s-a încheiat cu victoria ultimelor trei. Dar este oare o victorie, dacă ne gândim la efectele stârnite? Vom vedea, deoacamdată acestea sunt faptele. Haideţi, să analizăm în câteva clipe şi aspectele care au generat cele 4 momente ale eclipsei.
       Din punct de vedere social, tensiunea dintre cuplul Lună – Pluto şi Saturn indică clar stăvilirea temporată a Guvernului de a umbla la o serie de drepturi băneşti care sunt protejate prin Constituţie.
       Apoi, tensiunile dintre cuplul Lună – Pluto şi cuplul Uranus-Jupiter. Pluto înseamnă moarte şi renaştere, Uranus –momentele de acţiune suprinzătoare, Luna – subconştientul colectiv şi Jupiter – justiţia. Dacă pensionarii au trăit o lună de zile între agonie şi extaz, reflectarea acestor stări se regăsesc în cele 3 zile petrecute de Dan Diaconescu în arest. Iar simpatia oamenilor crescut direct proporţional cu acestea. Şi aici postul de televiziune OTV a avut un rol determinant. Mediatizarea eveneimentelor, ore în şir, venirea specialiştilor în direct, analiza fiecătui cuvânt, se datorează lui Saturn care, aşa rău cum este considerat, a forţat scoaterea la lumină a adevărului jupiterian, a fost ca şi cum a ridicat un văl de pe ochii celor care trebuiau să vadă. Am văzut pe parcursul a 79 de ore, simpatii şi antipatii maniefstate zgomotos, de la deloc jurnalistica atitudine a lui Cristian Tudor Popescu şi a lui Ion Cristoiu, la curajul de a spune lucrurilor pe nume de către Anca Florea, de la poziţia de simpatie a unor parlamentari şi oameni politici – Corneliu Vadim Tudor, Sorin Oprescu, la cea de antipatie a altora. Diaconescu a fost denigrat şi adulat în acelaşi timp, unii s-au bucurat, alţii au lăcrimat, iar omul de pe stradă s-a identificat cu problemele pe care talk-show-urile moderate, de ani buni, de către Dan Diaconescu, le-a adus în atenţia telespectatorilor. Aş spune că simpatia faţă de Diaconescu este invers proporţională cu încrederea oamenilor în guvernanţi.
       Apoi, inconjuncţiile de care aminteam. Cea cu Venus arată că Diaconescu era de mult în vizorul unora şi nu atât DNA-ul a avut un rol important în aceste filaje cât informaţiile parvenite de la oameni cu putere, care îl cunoşteau pe Diaconescu. Casa a 7-a arată nu doar partenerii de afaceri, relaţiile sociale ci şi duşmanii. Lovitura a primit-o de la un om apropiat şi vă spuneam că inconjuncţia are un fond karmic, lucrurile aşa trebuiau să se petreacă tocmai ca să iasă la iveală altele, Diaconescu fiind mâna destinului în ceea ce îl priveşte pe Pârv. De fapt, adevărata plată era pentru cel din urmă. Mecanismul karmic, reglajele pe care le impune acesta sunt de neclintit şi nu depind de voinţa noastră. Dar faptele sunt consumate de acum şi, cum spuneam, viaţa merge mai departe. Totuşi greul nu a trecut şi i-aş sugera lui Dan Diaconescu, să fie foarte atent la zilele de 2-3-4 şi 8-9 iulie.  
           Cealaltă, cu Saturn, a acţionat în 3 direcţii clare: prima – a arătat duşmanii puternici pe care îi are Diaconescu iar unelata, cu care Saturn a făcut aceste dezvăluiri, a fost forţa de neînduplecat a eclipsei; doi – arată că acţiunea nu este finalizată şi vor mai urma dezvăluiri, totuşi Uranus nu va mai acţiona haotic şi fulminat ca acum şi trei –prietenii şi protectorii pe care îi are Dan Diaconescu, se pot transforma, într-o clipă, în duşmanii cei mai înverşunaţi.



         Şi încă ceva interesant. În tema natală a României, există o configuraţie greu de controlat, Yodul sau Degetul lui Dumnezeu. Focarul acestei configuraţii este tocmai Saturn, care în condiţiile date nu este cel care blochează sau restricţionează, ci devine mâna destinului. Aş spune că Dan Diaconescu este protejat de Saturn. A, şi încă ceva, mi-ar place ca Dan Diaconescu să-şi amintească ce i-am spus anul trecut, la telefon, când m-am întors în ţară.



4 comentarii:

  1. Buna Gabi, Vlad sunt din Arad... ma uit acum la OTV la tine despre Madalina.
    Ce parere ai despre Diaconescu ca presedinte? Mie mi separe ca merge intr-o directie buna,dupa ceea ce spune si face... tu cum vezi din astrograma, o sa iasa presedinte, o sa fie bine?

    RăspundețiȘtergere
  2. buna sunt gabriela sunt o telespectatoare fidela de-a dumneavoastra ,va urmaresc zi de zi felicitari.o intrebare daca se poate zodia leu cu fecioara ce puteti sa-mi spuneti eu sunt leu sotul fecioara .ma multumesc mult .MULTA SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Minerva,si felicitari pentru ceea ce faci,ai o inteligenta debordanta in mai toate domeniile am observat.Eu am o mare problema...ma numesc Georgeta dar mi se spune Gina si sint nascuta pe 14.03.1967 cam dupa amiaza mi s-a spus.....si am cam aceeasi configuratie ca a Madalinei Manole.Draga mea Minerva,de cind te-am auzit ca avea de doua ori in destin cifra 5,adica cifra mortii si ca oricum nu trecea de 50 de ani nu mai pot dormi noaptea deoarece la mine este la fel....am incredere in tine ca ma ajuti sa-mi gasesc somnul...spune-mi te rog 3 cuvinte si linisteste-ma !Te sarut si iti multumesc-Gina !

    RăspundețiȘtergere
  4. buna ziua Doamna Minerva,momentan sunt in Canada la fiica mea si v-am urmarit la DDD cu mult interes,am o mare rugaminte la dumneavoastra:ma numesc Veronica sunt nascuta pe 07 octombrie 1954 in Bucuresti,nu stiu ora dar daca va ajuta va pot spune ca in 1996 sotul meu a decedat,va rog din suflet faceti-mi si mie o astrograma,va sunam dar am o pensie mica si de aici costa cam mult si daca nu va este incomod trimiteti-mi astrograma cu tot ce puteti sa-mi spuneti pe adresa :veronica_verra@yahoo.com ,va multumesc din suflet

    RăspundețiȘtergere