Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

18 ianuarie 2018

Marte


Ciclul lui Marte - un ciclu semnificativ

Mi-a luat câteva ore să scriu și să revizuiesc materialul de mai jos. Este o lucrare de câteva luni, bazată pe obsrvaţiile asupra tranzitului lui Marte prin casele unei teme astrale. Este un ciclu foarte important, căruia mulți dintre noi nu îi acordă atenția cuvenită. Este un pivot al vieții noastre, legat de scopul, relațiile și caria personală. Aştept comentariile!        Minerva    

Marte trece prin Casele 1, a 2-a şi a 3-a
Cu acest tranzit, vorbim despre provocarea numită timp. De fapt, provocarea este direcţia pe care o ia viaţa noastră. Din acest motiv, se produc adesea crize finalizate cu un nou impuls, o nouă promisiune. Deseori, este nevoie de libertate interioară și de voinţă. Marte tinde să fie impulsiv, vrem să ne mișcăm cât mai repede. Cu toate acestea, în ciuda acțiunii instant, nu există realizarea imediată scopurilor propuse. În mod normal, acest lucru se va petrece abia în următoarele 6-12 luni când se vor întâmpla mai multe lucruri, inclusiv rezolvarea afacerilor și a detaliilor etc..Tot acum, relațiile și locul de muncă pot suferi din cauza impulsivității noastre. Este o perioadă foarte încărcată, aşa că pot apărea și conflicte. Însă tot ceea ce începem sau aplicăm va avea finalitates dorită mai târziu. Tranzitul prin casele de la 1 la 4, poate fi o perioadă foarte dinamică.
Pe măsură ce Marte tranzitează cea de-a doua casă, începem să înțelegem şi să vedem mai clar și mai concret ceea ce dorim aşa că trebie să luăm măsuri pentru punerea în practică. Există o nouă cale de urmat, de exemplu un nou loc de muncă, care se va concretiza pe deplin în următoarele luni.
Când Marte, care tranzitează Casa a 3-a, crește semnificativ viața noastră socială, ieșim mai mult, ne exprimăm mai mult, întâlnim oameni noi, implicațiile sentimentale sunt mult mai probabile și chiar călătorim mai mult.

Marte trece prin Casele a 4-a, a 5-a şi a 6-a
Cu acest tranzit, ne întoarcem spre interior căutând răspunsuri. Adesea suntem confruntaţi cu o dilemă care ţine de viața noastră, de exemplu cum să punem de acord cariera cu relațiile temă dezvoltată de tranzitul prin Casa a 4-a. Ne dorim ceva semnificativ sau poate că vrem libertatea pe care am dorit-o atât de mult când Marte trecea prin Casa întâi, în schimb, acum avem nevoie de siguranță, astfel încât trebuie să găsim o soluţie între cele două. Și astfel suntem presați să facem alegeri și compromisuri, uneori importante. Acest lucru poate fi un moment emoțional greu iar relațiile se pot rupe. Cu toate acestea, relațiile vor deveni o temă importantă mai târziu, când Marte va trece prin Casa a 7-a a parteneriatelor. Pentru că ne schimbăm ideile, le aprofundăm şi de multe ori lucrurile acestea se întâmplă pemăsură ce Marte schimbă Casa.
Când Marte tranzitează Casa a 5-a, poate fi o perioadă plină de bucurie, socială și activă. Curiozitatea, emoțiile, disponibilitatea sentmentală vor crește. Adesea este considerată o perioadă nouă!
Pe măsură ce Marte trece prin Casa a 6-a, punem toată energia în activitatea profeională de zi cu zi, atenţia este îndreptată spre realizările de la locul de muncă sau uneori pentru căutarea unui nou loc de muncă sau se iveşte o nouă direcție, importantă, în cariera noastră. Lucrăm pentru rezolvarea practică a problemelor legate de crizele rezultate din tranzitul prin Prima Casă. Uneori poate exista chiar și o criză de scurtă durată, cum ar fi cea legată de direcția și valoarea drumului și a afacerilor proprii sau găsim o cale nouă, mai valoroasă pentru vieța noastră. Acționăm de multe ori asupra a ceea ce urmează să se regăsească sub semnul trecerii prin Casa a 7-a.

Marte trece prin Casele a 7-a, a 8-a şi a 9-a
Acum, relațiile sunt în centrul atenției. Întâlnim oameni care vor însemna ceva în viața noastră. Suntem pe deplin angajați în relaţiile cu cei din jurul nostru. Aceasta este adesea cea mai mare implicare socială a ciclului. Adesea, indiferent de crizele care au avut loc în prima casă, este acum situaţia este echilibrată, deoarece avem o soluție. De exemplu, am putea avea o oportunitate pentru un nou proiect sau o relație.
Când Marte, trece în Casa a 8-a, relaţiile devin mai profunde, implicaţia se regăseşte la nivel intim. Deseori există experiențe sociale intense dar şi personale alături de omul iubit. De asemenea, interesul pentru spiritual începe acum să prindă o concreteţie mai pregnantă și poate nouă pe care o vom experimenta în următoarele 6-12 luni.
Când Marte trece prin Casa a 9-a Cunoaterea este completată de călătorii în cele mai neaşteptate locuri, cu experienţe dintre cele mai ciudate, stranii, copleşitoare; căutăm noi orizonturi, avem vise noi iar implicarea socială este încă semnificativă.

Marte trece prin Casele a 10-a, a 11-a şi a 12-a
Acum suntem în ultimul cadran al temei natale şi suntem presați să ne evaluăm viața. Să compromitem direcția noastră actuală sau să ne eliberăm. Ne simțim nesiguri și ne confruntăm cu acest sentiment de nesiguranţă în fiecare clpă. De asemenea, ne confruntăm cu redobândirea autorității asupra vieții noastre și cu multe probleme de viață cum ar fi soliditatea relațiilor noastre intime sau a locului de muncă. Datorită energiei saturniene care domină Casa a 10-a, ne confruntăm cu conflicte care ţin de autoritate sau de familia. S-ar putea să fim obligați să consumăm energie considerabil, luând măsuri practice care vizează cariera noastră - dacă suntem șomeri căutăm un nou loc de muncă, dacă suntem angajați, vrem un nou angajament. Putem imagina mai departe, o nouă cale pe care o descoperim încă de la trecerea prin Casa a 9-a, care ar putea fi o cauză a conflictului de mai târziu din prima casă. Adesea, pe parcursul acestui tranzit, viața se schimbă semnificativ - nou loc de muncă, o nouă casp, alt oraş, chiar și o nouă provocare – pe acest tranzit am plecat să lucrez în Ungaria. Și acesta este motivul pentru care este nevoie de energie suplimentară pentru că dorim să ne adaptăm la noua societate sau la noa slujbă. 
Pe măsură ce Marte trece prin Casele 11 şi a 12-a, contrar aşteptărilor, ne retragem din societate, s-ar putea să ne simțim mai înstrăinați din punct de vedere social, să explorăm alternative ale stilului nostru de viață și totuși să ne consumăm energia în căutarea unui mediu social mai apropiat de speranţele noastre până la un nou impuls, o nouă provocare și o nouă criză personală pe care o aduce trecerea prin Prima Casă. Înstrăinarea și visele din această perioadă vor da culoare primei provocări a casei 1.

Un comentariu:

  1. Acest lucru a fost chiar mai rapid decât mi-am putut imagina, dr. Noble (templeofjoyandprosperity1@gmail.com) Vă mulțumesc că ați luat timp să mă ascultați și să răspundeți la toate e-mailurile mele. Mă simt din nou emoțional puternic. Încrederea mea este din nou și îmi văd clar viitorul. Sunt pentru totdeauna recunoscător pentru ajutorul tău pentru re-unirea cu iubirea mea veche.
    Contactați-l prin templeofjoyandprosperity1@gmail.com
    Whatsapp Număr +1 405990-5764

    RăspundețiȘtergere