Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

25 septembrie 2016

Emisiunea din 24 septembrie 2016

5 comentarii:

 1. BUNA SEARA ! IN LEGATURA CU PLANETA MERCUR SI RETROGRADAREA LUI : DVS SPUNETI CA ULTIMA RETROGRADARE A LUI ESTE PE 2 DEC-22 DEC ??????? ESTE O MICA GRESALA ! RETROGRADAREA O SA FIE PE 19 DEC PANA LA FINELE ANULUI IN CAPRICORN ! VA ROG SA CORECTATI ACEST LUCRU

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate, Ciprian eu am gresit. Cera de-a patra retrogradare va incepe pe 19 decembrie si va dura pana in 8 ianuarie, ciclul retrogradarii incepe pe 2 decembrie.

   Ștergere
  2. Bună ziua, eu sunt Theresa Williams După ce a fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aducă înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut înapoi atât de mult din cauza iubirii am pentru el, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea la prietenul meu și ea a sugerat că ar trebui mai degrabă să contactați un aparat de turnare vraja care ar putea ajuta să-mi arunce o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vraja, am avut de ales decât să-l, încerc mail rolă vraja, iar el mi-a spus că nu a existat nici o problema ca totul va fi în regulă, înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător, în a doua zi, a fost în jurul valorii de 16. Fostul meu ma sunat, am fost atât de surprins, i-am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că el a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat că el a vrut să se întoarcă la el, că el mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și sa dus la el, care a fost modul în care am început să trăiască împreună fericit din nou. De atunci, am făcut promit că cineva știu că au o problemă relație, aș fi de ajutor pentru astfel de persoane de către el sau ea referindu-se la singura rolă vraja reală și puternic, care m-au ajutat cu propria mea problemă. e-mail: drogunduspellcaster@gmail.com puteți să-l e-mail dacă aveți nevoie de ajutorul lui în relația ta sau orice alt caz.

   1) Dragoste vraji
   2) vraji dragoste pierdută
   3) Vrăji Divorțul
   4) Vrăji Căsătoria
   5) ortografică obligatorii.
   6) Vrăji Breakup
   7) Alunga un iubitor rămas singur
   8.) Vrei să fie promovat în birou
   9) doresc să satisfacă iubitul
   Contactati acest mare om, dacă aveți orice problemă pentru o soluție durabilă
   prin drogunduspellcaster@gmail.com

   Ștergere
 2. As vrea sa vad si celelalte previziuniSuntem in 23 oct!

  RăspundețiȘtergere
 3. As vrea sa vad si celelalte previziuniSuntem in 23 oct!

  RăspundețiȘtergere