Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

5 decembrie 2014


Zodiac Cafe prezinta
ASTRO - Avanpremiere  2015
 Christmas Edition

              *Primele previziuni astrologice pentru anul 2015 va vor fi dezvaluite pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului, intr-o atmosfera cu parfum de poveste!

 Zodiac Café revine cu un spectacol magic, pregatit special pentru noua editie de Craciun, intr-o atmosfera guvernata de astre! Timp de doua zile, toti bucurestenii care vor sa participe la un eveniment deosebit, sunt invitati la INspayer Bistro, pentru a crea impreuna magia Sarbatorilor de Iarna la primul targ de astrologie, frumusete si sanatate din Bucuresti!
Daca vreti sa stiti ce va rezerva urmatorul an in materie de sanatate, dragoste, cariera, sau ce cadou sa oferiti in functie de zodia persoanei iubite, va asteptam pentru a afla cat mai multe secrete despre aceasta stiinta in zilele de 13, 14 decembrie, intre orele 12:00-20:00, accesul fiind gratuit! 
In cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie şi vor putea beneficia de astrograme personalizate si realizate pe loc de catre binecunoscutii astrologi Minerva, Alexandru Nicolici, Antonia, Diana Roman, Adina Binder sau Rodica Purniche.
Surpriza acestei editii o reprezinta momentele de dans si magie, decorul inedit cu elemente specifice, precum si invitatii speciali din cadrul proiectul ASTRO meets BEAUTY: T-sh Art, XS Remodelling, Body Art Wellness Club, Salon Ra, Henna Journey, Grafty Grandma by Janeta Ionescu, OneBeat Fashion, Bazar Nomad, Bucharest Style. Un motiv in plus de a va petrece acest weekend intr-o atmosfera placuta, relaxanta, guvernata de astre!
Impreuna vom crea o atmosfera unica, cu un parfum de poveste, intr-un loc cu mult bun gust si rafinament: Inspayer Bistro.
Dress-code: Feeling like THE Black MAGIC  woman!

    https://www.facebook.com/Zodiak.Cafe                 

Detalii:  PReda Signature /0749 321 492

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu