Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

11 noiembrie 2014

Previziunile saptamanii 9 - 15 noiembrie

Scorpion Jupiter, în calitate de planetă a justiţiei, a dreptăţii, nu îi slăbeşte deloc pe aceşti nativi. Pentru ei câteva luni de acum înainte, Jupiter este în domiciliu, în Casa Legiuitorului, e drept, în semnul Leului. Faptul că Jupiter se contrează cu tripla conjuncţie din Scorpion dintre Saturn -Venus si Soare, tensionează relaţiile cu socitatea civilă extrem. Saturn, inflexibil, scoate la lumină lucruri neştiute iar Jupiter are datoria să trieze adevărul de minciună şi o face atât de veridic încât majoritatea sunt convinşi că legea se aplică părtinitor. Atenţie, Luna Neagră este încă în onjuncţie separantă cu Jupiter şi ea este cea care creează stările de dizarmonie şi întunecă minţile oamenilor. Lor li se alătură conjuncţia dintre Marte şi Pluto din Capricorn aflată în pătrat cu conjuncţia Nodul Sud - Uranus în Berbec, alt aspect care vine să tensionze, să arunce în aer dacă vreţi starea de linişte, care îi face atât de urâţi pe nativii Scorpion, vine să bulverseze încât nimeni să nu mai ştie de ce, cum şi cu cine votează. Este un eufemism, nu mă refer la ce se petrece în societatea românească. Pe de altă parte o configuraţie de tip Zmeu, îi face pe aceşti nativi să se creadă invincibili, chiar le dau această certitudine, dar Luna Neagră este activată de Neptun, altă planetă care vine să ne buimăcească de tot, aduce incapacitate de analiză, dispersează, amăgeşte ca şi cum un văl de ceaţă a coborât peste minţile oamenilor. Singurul aspect care le mai atenuează stările este trigonul minor dintre tripla conjuncţie amintită mai sus Saturn – Venus – Soare, Kiron şi conjuncţia Marte – Pluto pe post de focar, ca si cum Scorpionii se retrag să îşi lingă rănile în familie deoarece numai acolo găsesc liniştea să o poată face. Marţi, 11 noiembrie, au şansa unui câştig valori, pot fi banii dar pot fi şi alte obiecte de valoare şi cum Luna este cea care activează o altă configuraţie de tip Zmeu, pentru câteva ore, aş spune că avantajate sunt femeile. Pe 12 noiembrie, un dreptunghi mistic pare să mai calmeze atmosfera datorită implicării femeilor în probleme cu aspecte juridic, economic sau administrativ. Joi, pe 13 noiembrie, un trigon în semne de pământ pare să aducă o decizie legală care să îi liniştească şi care pare legată tot de bani, de proprietăţi, de bunuri. De asemenea, însă, poate aduce citarea la o instituţie sau în conflict cu o instituţie de tip Tribunal, Procuratură, Senat Universitar, Conciliu religios ş.a. Deşi nu le place să-şi planifice viaţa, acum tinerele Scorpion îşi doresc un copil. Ca sănătate, le-aş sugera să fie atenţi la problemele endocrine, la cele care ţin de aparatul uro-genital dar şi la dverse forme de osteopatii.

Săgetător – ei rămân pe val, totuşi le-aş sugera să fie atenţi în ce scandaluri sau alte forme agitatorii sunt atraşi pentru că asta ar putea repercuta asupra reputaţiei şi imaginii sociale. Vor fi afectaţi de lucrurile care se spun despre ei, dar eu le sugerez să nu plece urechea la aşa ceva şi să-şi vadă de ale lor pentru că au ce să facă. Să îşi amintească, cum mai spun eu, că nu toţi cei care le zâmbesc le sunt şi prieteni. Au în schimb energia necesară să facă ceea ce îşi doresc. Trigonul în semne de Foc vine şi alimentează această voinţă şi nevoie interioară de a se implica, de a ajuta, de a spera şi de a crede în ceva. Apoi, configuraţia de tip Cort care acoperă Casa parteneriatelor dar şi mare parte din axa financiară, sugerează că sunt oamenii de care este nevoie ca să se poată urni un întreg mecanism economico-financiar şi care să susţină noile pârghii de lucru care se prefigurează. Rămâne destul de stresată Casa bolilor ascunse şi a duşmanilor, putem vorbii de duşmănii vechi care se repun pe tapet, despre boli cronice care revin în actualitate prin pusee dureroase, vizată fiind axa hepato-biliară, dar putem vorbi şi despre faptul că abia acum realizează Săgetătorii că prin modul de alimentaţie haotic au fost propriul lor duşman. Posibile mici discuţii vis-a-vis de nişte bani cu copiii, fraţii mai tineri sau cu un prieten sau dorinţa cuiva din familie care doreşte să cumpere ceva mai de valoare pare să le dea peste cap începutul de săptămână. Luni, 10 noiembrie, trigonul, de câteva ore, în semne de apă, pe care îl formează Luna împreună cu Mercur şi Neptun vorbesc de o sensibilizare la problemele unei anumite categorii sociale care îi impresionează şi îşi propun să facă totul pentru a-i ajuta. De asemenea, poate fi  vorba despre o discuţie de principiu care vizează un contract sau contractarea unor servicii care să le aducă un comision frumos. Marţi, 11 noiembrie vor trebui să dea mai multă atenţie unor probleme pe care le ridică implementarea unor proiecte pe fonduri europene care le dă bătăi de cp dar până spre seară vor pune lucrurile în ordine. Joi, 13 noiembrie, sunt avantajaţi Săgetătorii care sunt la drum, care studiază, care sunt în călătorii de documentare sau în pelerinaje. Vor avea energia necesară să parcurgă spaţii virtuale sau reale, însoţiţi cu creativitatea necesară unor asemenea momente. Imaginaţia debordantă îi va suprinde chiar şi pe ei. Pe 14 noiembrie vor pregăti un plan, vor trasa liniile generale ale unui proiect mai ampluu şi se vor lansa cu tot elanul în materializarea acestuia. Sfatul meu este să lucreze după un anumit program, pe care ei şi-l fac dar să se şi odihnească. Revin probleme care ţin de sănătatea aparatului uro-genital.

Capricorn – atmosfera se mai detensionează chiar dacă în fundal Careul în T continuă să facă victime, în ghilimele spus. Nodul Nord – conjuncţia Marte – Pluto şi Uranus, o conjunctură care va fi deosebit de activă şi de stresantă pentru nativii Capricorn şi vizează Casa străinătăţii sau a relaţiilor cu străinătatea – pot cădea acum nişte planuri legate de un drum în afară, cursul care ar fi urmat să-li predea pe alte meleaguri, se amână, principiile şi ideologiile vechi se confruntă cu cele noi lucru deloc pe placul Capricornului; este vizată apoi axa muncii efective, rutina la serviciu relaţiile cu colegii, disputele în care evită să intre şi care pot atrage, pe nedrept, invective la adresa sa şi chiar varii catalogări, dar şi bolile pe care Capricornul le duce ca şi vecinii lor Vărsător de altfel şi, să nu zâmbiţi, nu o fac pentru că nu ar putea să o facă ci pentru că au oarecare teamă de oamenii în halate albe. Cu toate acestea, stresul din ultimele săptămâni, schimbările climatice bruşte, au activat o serie de probleme pe care musai săptămâna aceasta să le rezolve, chiar dacă suportă dureri artitice şi artrozice, trebuie să meargă la medic; în sfârşit ce-a de-a treia casă vizată este este cea financiară, casa banilor proveniţi din muncă proprie. Uranus le poate ade pe neaşteptate bani dar le şi poate scoate bani din portofel. Cred totuşi că Zmeul, configuraţia astrală despre care vorbeam săptămâna trecută se menţine, le aduce tăria interioară şi forţa să depăşească momentele critice. Pe deoparte, pe de alta Kiron acompaniat de Soare şi de Pars Fortunae, vine să vindece o rană provocată de o pierdere financiară masivă, scoate a lumină teama şi nesiguranţa materială pe care Capricornii, au acum ocazia să o conştientizeze şi să o depăşească fără a se mai întoarce vreodată la ea. Luni şi marţi, 10 şi 11 noiembrie, femeile Capricorn vor fi cele care vor contribui din greu la consolidarea bugetului de familie şi o fac cu convingere şi cu dăruire, au idei, au lucrat prin diverse locuri part time şi iată că vine acum şi perioada recoltei. Pe 12 noiembrie le-aş ruga să fie atente la ce propunere primesc şi de care vor fi impresionate, dar Luna face o opoziţie puternică cu Marte şi Pluto tranzit aşa că le-aş sfătui să se gândească de două ori înaine de a răspunde pentru că nu ştiu în ce se bagă. Aş sugera ceva mai multă circumspecţie. Pe 13 noiembrie, Capricornii vor renunţa la un drum care se dovedeşte mai mult costisitor decât folositor iar pe 14 noiembrie pot discuta un contract, pot semna un contract, pot să-şi dea acordul pentru un parteneriat spre necazul unor colegi mai în vârstă. Ca sănătate, cum spuneam mai sus osteopatiile sunt la ordinea zilei.

Vărsător – Marea problemă a acestor nativi continuă să rămână planul financiar deşi nu se pot plânge dar încă nu au depăşit faza scoaterii dintr-un buzunar şi punerea în celălalt, adică pot fi numiţi fără nicio reţinere, jongleorii zodiacului după modul în care ştiu să facă slalom printre rate, taxe, impozite şi utilităţi. Periodic luna care formează cu Uranus tranzit şi Soarele natal un trigon minor, le alimenteată conturile prin care mai mereu bate vântul. Îmbucurător este faptul cu Saturn nu se mai ceartă cu Jupiter, ca să spun aşa, iar sextilul cu Mercur tranzit aduce oportunitatea unor posibilităţi de a câştiga ceva îm plus pe lângă salariu iar pentru cei care nu au nicio sursă de venit, aceste posibilităţi fac parte din categoria noroacelor raţional provocate. De asemenea, Saturn este în aspect separant cu Soarelel natala aşa că nu îi va mai struni, le-a tranmis ce a avut de transmis şi de-acum Vărsătorii vor observa că lucrurile au început să curgă, că nu mai sunt aşa de stresaţi şi că nu vor trebui să depună prea multe eforturi să obţină ce îşi doresc. Conjuncţia Marte – Pluto prin Casa lucrurilor ascunse, a duşmanilor şi a bolilor neştiute, în armonie cu Kiron, sugerează că Vărsătorul parcurge acum o etapă extrem de incitantă, de regăsire a sinelui, de conştientizare a propriului drum şi a misiunii spirituale pe care o are, de profunzime a mentalului; acum Vărsătorii sunt capabili să scoată la lumină instrumente spirituale cu ajutorul cărora să-i călăuzeazscă pe cei care au nevoie de un îndrumător. Sunt susţinuţi cei care au preocupări în domeniul terapiilor alternative -  astrologi, parapsihologi, bioenergeticieni, practicanţii diferitelor forme de terepii energetice, psihologii, consilierii de toate tipurile, profesorii, cei care lucrează direct cu oamenii. Luni, 10 noiembrie, trigonul de câteva ore în semne de Apă, le poate aduce printr-o femeie care încearcă să îi ajute, o propunere legată de proecte care implică străinătate şi mă gândesc că sunt destui Vărsători care lucrează în sistemul absorbţiei de fonduri europene şi aş sune că femeile sunt avantajate. 11 noiembrie este ozi care poate duce la pierderea locului de muncă sau la renunţarea de bună voie la acesta. Eu le-aş spune să se mai gândească. Doamnele se pot confrunta cu probleme de sănătate, fiind implicat sistemul digestiv, metabolizarea elelemntelor nutritive dar şi o componentă de natură articulară. 13 noiembrie le poate aduce materializarea unor proiecte la care lucrează de ceva timp – editarea unei cărţi, un contract de muncă avantajos, un post la care râvnesc de multă vreme, un nou job celor care caută de lucru, 13 noiembrie va fi o zi cu noroc. 14 noiembrie vine şi le aduce certitudinea a ceea ce ziua de 13 noiembrie le propunea. Să nu spună nu indiferent cât de ciudat ar suna propunerea sau cât de ciudat li se pare domeniul, cu viteaza lor de reacţie, de a învăţa şi de a aplica vor fi repede remarcaţi.
           
Peşti – pe aceşti nativi nu îi înţeleg de ce se agaţă de Trecut sau de diverse aspecte ale viecţii care văd şi ei că nu le-a adus nimic bun! Şi asta se trage de la predispoziţia lor spre dependenţe de orice fel. Sunt extrem de îndârjiţi şi dacă îi întrebi de ce fac asta nu ştiu să răspundă, se lasă doar duşi de val. Increderea în ei înşişi este la cote minime, başca, vine Uranus din Berbec care îi buimăceşte de tot. Poate dacă nu ar fi atât de apatici unii, agitaţi alţii şi influenţabili majoritatea, ar putea şi ei să-şi găsească liniştea. nu stau prea strălucit la capitolul comunicare în săptămâna care urmează. Mai de grabă aş crede iar au evadat în lumea lor şi de acolo văd lucrurile deformat, anesteziate parcă de nevoia lor de afectivitate şi stau cuminţi aşteptând zile mai bune. Doresc multe lucruri dar ca întotdeauna trece foarte mult timp până când le vor realiza pentru că se mobilizează lent sau poate nu le vor realiza niciodată. Afectivitatea lor exacerbată, emoţiile pe care le trăiesc acut îi fac în această săptămână parteneri greu de suportat, chiar şi pentru cei din familie sunt greu de înţeles. Acolo unde unul din parteneri este un nativ Peşti, pot apărea disensiuni provenite din încăpăţânarea şi capriciile acestuia din urmă care nu vrea să cedeze deşi de multe ori nu are dreptate, dar consideră că el trebuie să aibă ultimul cuvânt, mai ales dacă este bărbat. Naivitatea lor proverbială le poate juca feste şi la locul de muncă deoarece toată lumea profită de pe urma lor. Ei bine, săptămâna aceasta vor pune piciorul în prag, dar să fie atenţi în al cui prag pentru că riscă să strice relaţiile taman cu colegii de care au nevoie sau cu oamenii care îi pot ajuta în carieră şi cred că le-am mai spus asta. Au noroc de bani, dar îi cheltuie pe te miri ce încât atunci când se trezesc cu buzunarele goale încep să ceară în dreapta şi în stânga ceea ce îi transformă paraziţi în ochii altora. Atenţie şi la anturajul care trăieşte pe spatele lor! Luni, 10 noiembrie, şanse foarte mari, în special pentru cei care sunt artişti, succesul le bate la uşă şi ar trebui să fie atenţi la ceea ce li se oferă pentru că nu este rău deloc.
11 noiembrie le poate aduce supărări care ţin de sănătate Peştilor vârstnici dar şi adulţilor, în special probleme care ţin de imunitate şi de inimă. 12 noiembrie, doamnele să se aştepte nu doar la o recunoaştere formală a talentelor personale ci şi la una practică deoarece este posibil să fie promovate. 13 noiembrie aduce o calmare şi o relaxare a vieţii de familie iar 14 noiembrie, prin dreptunghiul misticcare se formează, le exaltă imaginaţia în special celor care lucrează în domeniul financiar, ceea ce s-ar putea concluziona într-un proiect de anvergură.

Berbec – iată nişte nativi care pot spune că se bucură de viaţă, simt pe pielea lor ce înseamnă să munceşti fără să precupeţeşti eforturi ca să te achiţi, în timp record, de obligaţii sau de sarcini. Cu toate acestea ar fi bine să nu se culce pe o ureche că sunt bine văzuţi, căci, indiferent că sunt femeie sau bărbat, trebuie să fie atenţi la sforile care se trag pe la spatelor lor, în special de către o femeie. Este ca şi cum cineva ar atenta la scaunul lor, la poziţia lor şi chiar la relaţia lor. Să fie atenţi mai ales că Marte, stăpânul lor, aflat într-o poziţie care nu îi avantajează deloc, adică conjunct cu Pluto în Capricorn, poate aduce unele turbulenţe de natură afectivă vis-a-vis de sine, de atitudine, de prezenţă de spirit etc. Cei tineri pot repurta mici victorii intelectuale datorită prezenţei de spirit şi vitezei de reacţie. Maturii pot repurta un succes financiar de pe urma creativităţii şi a originalităţii. Cum îi ia gura pe dinainte riscă să le fie furate ideile aşa că atenţie la ce spun dar asupra acestui fapt îi atenâionez de multă vreme! Mercur în Scorpion încă arată că mintea lor va suferi o transformare subită, din agerime şi promptitudine se vor pomeni vorbind despre seri sub clar de lună şi despre iubire, despre studii. Chiar vor promite că vor relua de acolo de unde au abandonat. Pentru alţi Berbeci vorbim despre o săptămână cu o încărcătură dinamică, benefică pentru cei care lucrează în sănătate, armată, industria extractivă, dar şi pentru cei care lurează în domeniul imobiliarelor. Să aibă grijă însă ce acte întocmesc că nu prea le stă mintea la muncă. În general vorbimd, mi se pare foarte interesantă anvergura posibilităţilor care îi însoţeşte destul de mult de acum încolo. Pentru unii este vitală încheierea unui ciclul al învăţării, pentru alţii reluarea şi finalizarea, lucrurile vin într-o cascadă de fapte şi de nevoie care se împletesc armonic, iar berbecii au energia necesară să le rezolve într-o manieră proprie. Pe de altă parte, trebuie să accepte lucrurile aşa cum se întâmplă şi să nu se împotrivească. Revelaţii asupra lumii nevăzute, relaţie care ţine de metafizică, realitatea de Dincolo. Două configuraţii de tip Evantai le antamează săptămâna. Evantaiul este o dispoziţie a planetelor care se foloseşte de o planetă ansă, în cazul lor vorbim despre Pars Fortunae tranzit în Casa familiei – posibilă o schimbare de domiciliu printr-un joc al destinului al cărui mecanism nu-l cunosc şi Kiron în trecere prin chiar semnul lor, în Casa a 12-a, ceea ce poate sugera o vindecare a unei bucăţele din sufletul lor chinuit uneori de amintiri neplăcute sau efectiv vorbim despre vindecarea unei suferinţe fiziologice care implică tractul digestiv, segmentul duoden – stomac- intestinul subţire.
            
Taur  - Şi pentru aceşti nativi lucrurile încep să se liniştească. Vor trebui să fie un pic mai încrezători în ceea ce îşi doresc să facă, să nu se mai agaţe de lucruri, de efemer şi iluzoiu şi cred că în ultimii doi ani au învăţat acest lucru cu vârf şi îndesat. U făcut foarte multe eforturi să pună în practică o sumă de idei, posibil care ţin de studiu, posibil de credinţa sau de un drum. Oricum blocajele se regăsesc încă la nivelul relaţiilor cu străinătatea, în special pentru cei care lucrează în comerţul exterior sau au afaceri cu străinătatea.         Maturii şi vârstnicii comunică excelent ceea ce nu aş putea spune despre tineri care par iritaţi de lecţiile pe care le primesc permanent. Trebuie să înţeleagă că dacă vor să-şi atingă scopurile, trebuie să ştie să comunice. Chiar dacă, aşa cum spuneam, comunicarea nu este strălucită, este totuşi altceva faţă de ce a fost de pe la mijlocul lunii februarie până acum. Ce mă bucură este că stau bine şi la capitolul financiar, fapt care le aduce şi veselia. Femeiele sunt primele care se deschid spre ceilalţi, au ceva mai multă încredere în sine, vor simţi nevoia să se destăinuie şi asta este îmbucurător. Cei care au de semnat contracte, să o facă. Discuţia unor contracte cu finalitate neaşteptată, adică bună, sensibilitatea accentuată le poate aduce noi prieteni dar şi o nouă dragoste celor care sunt singuri şi o îmbunătăţire vizibilă a relaţiilor de familie. Cred că se va pune iar problema unei decizii care, zic eu, este legată de studii. Greu, dar se hotărăsc, în sfârşit, fie să dea o licenţă amânată de câteva ori, fie reiau studiile de unde le-au lăsat, fie sunt convinşi că este momentul să facă un pas important pentru depăşirea condiţiei lor sociale şi elevarea intelectuală. Schimbări benefice în carieră. Pe de altă parte, Careul în T le poate aduce un soi de eliberare interioară, ceva apăsător care i-a chinuit mai bine de an şi jumătate încoace şi care se dovedeşte a fi, de fapt, nemulţumirea lor legată de cercul de prieteni, de mediul pe care mai mult nu îl frecventează decât îl frecventează. Reluarea unor relaţii îi face să conştientizeze acest lucru şi e bine. 10 noiembrie le poate aduce o sumă de bani spre bucuria lor; 12 şi 12 noiembrie le va scoate în evidenţă creativitatea şi logica organizării unui proiect sau unor proiecte care îi pot scoate din anonimat. Pe 14 şi pe 15 noiembrie să fie atenţi la ce discută cu familia pentru că lucrurile pot degenera şi pot lua o întorsătură neaşteaptată şi tot ce au clădit afectv până acum se poate prăbuşi.  Sănătate rămân problematice în continuare, tulburările hormonale.
           
Gemeni – chiar dacă Careul în T mai zgândăre el din back-groud, săptămâna aceasta nu cred că se pune problema ca Gemenii să aibă probleme, poate una de alegere, dezamăgire sau neîmplinire şi este vorba despre ceva ce îi loveşte afectiv, e ceva care demult timp îi chinuie mintal mai de grabă, şi care, acum, fie le dă lovitura decisivă, fie îi ridică în slăvi. Afectiv nu aş putea spune că lucrurile merg ca pe roate pentru simplul motiv că ei sunt foarte detaşaţi sentimental şi de aici riscul ca relaţia să ia o turnură neplăcută, cu o finalitate neaşteptată. Din acest punct de vedere cel mai bine le merge nativilor care sunt singuri. Cei care ştiu că au o componentă scorpionică pe axa iubirii să evite conflictele dure pentru că vor deveni agresivi ceea ce nu prea e bine. Cei tineri marşează pe ideea de noutate şi inventivitate în cuplu şi câştigă. Totuşi, nu merg relaţiile cu părinţii, fiecare vrea să-şi impună punctul de vedere. Problema este că nici unii, nici alţii nu înţeleg că în destinul cuiva nu poate pătrunde nimeni, nu avem voie să determinăm sau să impunem ceea ce ne place ci trebuie să lăsăm liberul arbitru să vorbească. Devin speciali, pentru că încep săptămâna cu certitudinea stabilităţii locului de muncă în condiţiile în care instituţia sau firma în care lucrează se restructurează. Au un sprijin în şefii sau patronii lor care nu se pot dispnesa de ei însă să nu li se urce la cap! O promovare neaşteptată, undeva pe 12, 13 sau 14 noiembrie, fapt care vine să confirme creativitatea Gemenilor. Femeilor le-aş sugera ceva mai multă atenţie la ce mănâncă sau ce dietă ţin, nu de alta dar îşi vor da bila peste cap în aşa hal încât este posibil să ajungă la spital. Unii Gemeni decid că este timpul să se aşeze la casa lor şi nu doar că-şi cer în căsătorie partnerul dar stabilesc chiar data nunţii. Discută contracte, alţii le semnează, majoritatea însă dorindu-şi ceva mai mult decât au, este bine să se lupte pentru asta singura condiţie este să nu transforme aceste discuţii într-un război personal. Profesional sunt pe val, demonstrează dacă mai era nevoie, că sunt omul potrivit la locul potrivit şi este posibilă găsirea a unei a doua slujbe, part time, care le pot băga bani frumoşi în buzunare. Spontaneitatea ideatică şi comunicarea îi tranformă în vedete dar să fie atenţi că accesele de vedetism nu le fac bine, mai ales pe 11 şi 12 noiembrie. Calmi şi ponderaţi pot găsi răspunsuri acoplo unde nimeni nu se gândeşte să le caute. Ca sănătate, sunt cei mai sensibili nativi la..răceli şi la problemele cu gâtul.
           
Rac – iată nişte nativi cu adevărat fericiţi. Aş spune că le merge bine pe toate planurile, cu mici excepţii pentru că viaţa se cere şi condimentată, dar aş spune că segementul afectiv, studiu, serviciu şi chiar sănătate cunt foarte bine susţinute. Stăpâna lor, Luna este în fază de descreştere şi le poate accentua stările de somnolenţă, de indispoziţie şi de energie, iar pe 10 noie vor resimţi intrarea lui Mercur în Scorpion ca pe o explozie mentală, o avalanşă de stări, de trăiri, de rememorări care îi va transforma nu doar în interlocutori vivaci ci şi într-un difuzor de idei care de care mai îndrăzneţe, vizând, ce altceva decât familia, viaţa în cuplu şi copiii. Afectiv lucruril merg ca pe roate, cu excepţia celor tineri care nu prea au încredere în ei sau sunt foarte legaţi de fustele mamii. Cam greu la tinereţe să separi ceea ce ar fi trebuit să faci la adolescenţă dar le-aş sfătui pe acele mame şi mai ales native Rac, să fie puţin atente la cum gestionează relaţiile cu copiii. Poate acum nu pare ceva de luat în seamă dar mai târziu când lucrurile se vor înrăutăţii îşi vor pune disperate întrebarea de ce nu se căsătoresc, de ce nu îşi găsesc pe cineva, de ce, de ce, de ce, păi, pentru că ei nu ştiu să ia decizii fără ajutorul mamei şi cred că v-am mai spus asta! Sfatul meu este încurajaţi-vă copii să se implice, să ia decizii singuri pentru că doar aşa vor învăţa ce este responsabilitatea şi îi veţi responsabiliza! Este valabil mereu, inclusiv săptămâna aceasta! Pentru unii, în sfârşit, vine vestea cea mare, vor fi părinţi! Zilele de 11 – 12 noiembrie sunt numai bune pentru asemenea veşti. Mă bucur că pentru aceşti nativi lucrurile se aşează aşa cum trebuie, că pot simţi şi ei că trăiesc cu adevărat, că şi pentru ei lumea are suprize şi bunătăţi, că se pot pune în valoare aşa cum numai ei ştiu. O atmosferă deconectantă, veselă şi debordantă în care se regăsesc mai mult decât ne închipuim. Lăsând deoparte ranchiuna şi micile răfuieli de alcov, nativii rac săptămâna aceasta vor da dovadă că ştiu pentru ce trăiesc dar ce este mai important vor înţelege că viaţa trebuie trăită la adevărata ei valoare. Pentru cei care lucrează, săptămâna nu pare să fie cu obstacole, restructurările şi schimbările care au loc, deocamdată nu îi vizează pe ei, personal. Dimpotrivă aş spune! Dacă se iveşte, undeva pe 10 sau 13 noiembrie un post pentru care se dă concurs să se prezinte la concurs. Unii pot alege să plece la muncă în străinătate, să nu se îngrijoreze pentru că nu vor fi probleme. Pot fi chemati la un interviu pe 14 noiembrie, să se prezinte fără teamă. Ca sănătate, destul de incomod ce se petrece pe axa digestivă, dar şi problemele renale, mai ales dacă răcesc, şi, cunoscutele dureri de articulaţii.
           
Leu – În sfârşit, se liniştesc apele sau mai precis, se limpezesc apele şi pentru ei. Cei care sunt însă deja în corzi vor trebui să suporte consecinţele propriilor acţiuni, nu au ce face, deşi aş spune că pentru unii problemele sunt trucate, sunt aranjate, sunt victinele unui concurs de împrejurări, ceva ce se ocultează şi loveşte unde doare mai tare. Dacă sunt implicaţi în acţiuni care vizează comerţul exterior sau se pregătesc să dea vreun examen le sugerez să nu se grăbească, ci să ia totul pe îndelete. Atmosfera săptămânii este una de creativitate dar şi de purjare a prieteniilor, de eliminare a relaţiilor toxice care le-au amărât viaţa până acum. Relaţional s-au petrecut o serie de schimbări în viaţa lor în sensul că au învăţat că nu încăpăţînarea şi orgoliul sunt baza afectivă! A fost o lecţie dură pentru aceşti nativi pentru că este foarte greu să renunţi la mentalitate şi la mândrie mai ales când tu eşti cel care greşeşte. Cinstitţi cum sunt însă, cei care au înţeles că pot pierde iubirea vieţii lor dacă nu se schimbă, au recunoscut că au greşit, alţii au rămas cu buzele umflate ca să spun aşa, din păcate nu sunt ei de vină şi nici părinţii ci educaţia paternalistă care afirmă că bărbatul este totul, el poate face orice iar femeia să stea la dispoziţia lui. Principii de viaţă devenite anacronice de care trebuie să se elibereze şi dacă nu se vor adapta va avea grijă Pluto să o facă! Leoaicele singure pot găsi iubirea acolo unde nici nu se gândesc pe 13 şi 14 noiembrie! Chiar dacă li se pare că îşi văd ameninţate poziţia socială şi cariera să nu se ambaleze deoarece este doar o impresie. De asemenea, trăiesc acut senzaţia că cineva are ceva cu ei, lucru total eronat, dar din când în când mai suferă şi ei de mania persecţiei aşa că trebuie să îi luăm cum sunt nu cum am dori să fie. Poate toate acest stări să se datoreze schimbărilor pe care Jupiter le aduce în viaţa lor, le dă certitudinea puterii, convingerea că ei sunt centrul universului şi de aici tendinţa de supra-evaluare. Staţi liniştiţi, le va trece şi abia după ce se vor linişti veţi putea să vorbiţi cu ei. Zile tensionate 11, 12 şi 13 noiembrie. Acum sunt fie timoraţi, fie prea plini de ei şi probabilitatea dea eşua în tot ce vreţi să întreprindeţi alături de ei, la fel de mare mi ales pe 12 noiembrie. Multe se vor schimba în viaţa acestor nativi, pentru unii tot ceea ce înseamnă poziţie socială, pentru alţii familia şi tot ce implică ea, alţii vor cunoaşte dimensiunea autoreevaluării iar concluzia la care vor ajunge îi va surpinde chiar şi pe ei. Mare atenţie, în continuare la problemele cardiace dar şi la colon sau afecţiuni ginecologice.

Fecioară – unele Fecioare trag spaime serioase de pe urma controalelor şi se pot pomeni că tulburări cardiace sau de digestie. Nu trebuie decât să se liniştească şi să-şi vadă de viaţa lor că lucrurile se vor aşeza aşa cum trebuie. Unii pot fi sfâşiaţi între datoria faţă de familie şi datoria faţă de locul de muncă ceea ce îi va tensiona mai mult decât cred dar mi-aş permite să le sugerez să-i păstreze calmul deoarece de aici pot avea ciocniri cu parteneri de viaţă şi cu copiii, cu cei din familie, spiritul critic exacerbat îi poate transforma în adevăraţi monştri, Marte prin Casa familiei ii face nu doar nervoşi ci şi agresivi şi să nu ne mirăm dacă auzim că x şi snopit consoarta sau copilul în bătaie şi autorul este o Fecioară. Pe de altă parte celor care ştiu că au un vecin Fecioară să facă bine să nu se bage în ciorba lui căci indiferent de gestul pe care îl fac, tot prost va fi interpretat şi se mai aleg şi cu o duşmănie pe viaţă. De miercuri încolo lucrurile se liniştesc, realizează şi ei că au sărit calul şi vor încerca să-şi împace familia scoţând-o seara la un restaurant sau pregătindu-i pentru o escapada de câteva zile acolo unde îşi doresc. Profesional sunt foarte bine susţinuţi, creativitatea de tip uranian se supune mentalului analitic de tip mercurian şi de aici ies lucruri extraordinare care ar trebui să le ridice mingea la fileu în zilele de 1o, 12 şi 13 noiembrie. Avantaj tinerele Fecioare, fetele îndeosebi, vor da dovada unei logici şi a unei capacităţi sincretice imbatabile şi le vor evidenţia mai ales dacă au de susţinut vreun parţial sau vreun un examen de orice fel. Pentru bărbaţii Fecioara argumentaţia şi logica orală sunt atuurile cele mai bune în aceste zile. Profesional, la moara lor este apă, alături de colegi par să uite de problemele de acasă şi ar putea avea surpriza să li se propună un nou job sau o mutare temporară într-o altă localitate unde să pună pe picioare un atelier, o secţie, este vorba de producţia manifacturieră şi de bunuri de consum. Pentru alţii poate fi vorba de  o regândire a producţiei la locul de muncă, o reorientare profesională pe care ar trebui să o ia în calcul dacă ne gândim la schimbările din viaţa lui. Poate fi vorba nu doar de schimbarea structurii unui proiect ci a întregului concept pe care se fundamentează acesta. Zile de muncă forte 12, 13 şi 14 noiembrie. Financiar încă sunt pe economii, chiar dacă le vin bani din salariu, unora însă şi din slujbele part time, le spun că încă nu a avenit momentul să îi împrăştie, oricum ei nu sunt chletuitori din fire dar vor lăsa parcimonia deoparte pentru aş satisface unele mici plăceri sufleteşti. În ce priveşte sănătatea, este foarte important, să se ferească de răceli pentru că sunt semne predispuse spre căderi imunitare.


Balanţa – încă îi mai bântuie stafiile propriilor demoni, dar pentru ei lucrurile trebuie să se fi aranjat. Au energia necesară să se ridice, să-şi oblojească rănile şi să meargă mai departe. Singurul segment la care mai au de lucrat este comunicarea, domeniu în care ei încă nu se regăsesc. Şi nu este vorba doar despre comunicarea cu colegii, subordonaţii sau cei din familie, este vorba despre comunicare, în general. Trebuie să schimbe ceva la acest nivel. Pentru ei iubirea este o chestiune indispensabilă, dacă vrei să vezi ce înseamnă un om fericit atunci când iubeşte, nu trebuie decât să priveşti o Balanţă. Săptămâna aceasta sporeşte interesul pentru familie, realizează că în ultimul timp au fost interesaţi doar de carieră şi au lăsat planul afectiv deoparte. Nu trebuie să-şi pună cenuşă în cap doar să aprecieze ceea ce face partnerul pentru ei şi va fi de ajuns. Acolo unde sunt implicaţii şi copii, trebuie să fie atenţi şi la nevoile afective ale acestora. Totuşi relaţional încă resimt reculul unor convulsii afective, deşi spuneam, încă de săptămâna trecută, că, afectiv, lucrurile încep să revină la normal, poate şi pentru că au unele satisfacţii vis-a-vis de revoltele, celor dragi, care s-au dovedit o luptă cu morile de vânt exact cum intuiau şi cum i-au avertizat. Am mai spus şi asta, acum însă vor fi alături de ei şi vor încerca să le susţină moralul. În special în zilele de 12 şi 13 noiembrie. Este o disoluţie a lucrurilor în jurul lor ceva de speriat şi cred că aici concură şi faptul că nu ştiu să ceară la timp, ajutor, convinse că ele ştiu totul, pot totul, controlează totul. Ei bine, săptămâna aceasta le va demonstra exact contrariul. Să o lase mai moale, să fie atenţi şi la nevoile celui sau celei care le este alături, altfel lucrurile ameninţă să o ia razna şi Balanţele să suferă din nou şi din nou, aceeaşi suferinţă din care nu au învăţat nimic data trecută. O zi grea este 14 noiembrie, din acest punct de vedere. Noroc că familia îi acceptă aşa cum sunt şi îi lasă să-şi consume această manie a grandorii alături, poate şi pentru că sunt obişnuiţi cu ei. Unii îşi vor în surprinde iubiţii, iubitele, copiii şi părinţii cu gesturi calde, tandre şi neobişnuit de darnice pentru această perioadă. Dacă au vreun proces, pe 12, 13 sau 14 noiembrie, să se aştepte la amânare, iar dacă este vorba despre o decizie legată de un drum, să o amâne. Cei care studiază vor avea o perioadă bună. Rămân în actualitate durerile de cap şi de spate, dar şi reacţiile digestive neaşteptate dacă ne gândim că ei mănâncă pe sărite şi numai ce le place, de multe ori făcând fixsţie pentru un anumit aliment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu