Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

9 septembrie 2013

Invitatie


Zodiac Café  este primul Targ de Astrologie din Centrul Istoric al Bucurestiului, ce se va desfasura in zilele de 28 si 29 septembrie, in Vintage Pub, intre orele 12:00-20:00. Pasionatii de astrologie si nu numai sunt invitati la acest eveniment pentru a intra in contact direct cu cei mai buni astrologi, numerologi, specialisti in domeniu, precum si pentru a afla cat mai multe secrete despre aceasta stiinta.
Vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie, vor primi sfaturi despre cum sa-si amenajeze locuinta dupa cerintele feng shui-ului şi de asemenea vor putea beneficia de astrograme personalizate si realizate de catre binecunoscutii astrologi Minerva, Barbara Bacauanu, Alexandru Nicolici, Luca Paval si vor fi consiliati de paraphihologul Eugen Bargaoanu.
 Tot in cadrul acestui eveniment, tanarul designer Georgiana Ionita va va invata cum sa va  alegeti vestimentatia in functie de zodie, care este make-up-ul potrivit fiecarui semn zodiacal. Surpriza zilei de duminica sunt cele 12 modele ce vor purta rochiile designerului, personalizate pentru fiecare zodie in parte. Nu va fi o simpla prezentare de moda ci un intreg moment de “fashion astrologic”, gandit special pentru cei prezenti.
Va fi un eveniment unic, menit sa atraga atat puplicul avizat dar, in special pe cel care inca nu are curajul sa se avante in mistica lume a astrologiei.  Decorul si atmosfera vor avea un parfum unic.
            Zodiac Café, este primul targ de astrologie din Centrul Vechi, dedicat tuturor celor pasionati de astrologie dar si celor mai buni astrologi. Decorul si atmosfera vor avea un parfum de poveste. Intreg evenimentul se va bucura de o promovare ampla si de un concept exclusivist.  Asa cum bine stim, site-urile, emisiunile sau articolele despre astrologie sunt preferate si printre cele mai cautate de catre public. Tocmai de aceea am hotarat sa coloram cultura urbana a Centrului Vechi . 
            Va asteptam in acest weekend pentru a afla ce ne rezerva astrele pentru urmatoarea perioada, in The Vintage Pub!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu