Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

5 februarie 2013

Omenirea in faţa unei noi paradigme

Cădem pradă formei sau lăsăm fondul să ne cotropească?

Am tot vorbit despre Pluto de patru ani în coace încât am ajuns să privim spre el cu indiferenţă, asta dacă mai privim, este arătat şi învinovăţit pentru criza financiară, este hulit în aşa hal încât ne-am grăbit sa-l reducem de la rangul de planetă la cel de asteroid, este Marele Pluto pe care încercăm pe toate căile să-l minimalizăm numai să nu mai auzim de el, iar caracterul său transpare din tot ce se întâmplă în jurul nostru. Cred că este momentul să dăm Cezarului ce este al Cezarului şi să-l aşezăm pe Pluto acolo unde se cuvine.
Acum 264 de ani, America se confrunta cu colonialismul, Anglia işi extindea puterea asupra Oceanului Pacific, Olanda, Belgia şi Ţările de Jos descopereau Africa diamantiferă iar Europa căzuse pradă baroccului în mai toate domeniile. Sintetizaţi tiparul anilor 1742 – 1746, aplicaţi-l Prezentului şi veţi vedea că nu este mare diferenţă. Tiparul este comun doar conotaţiile sociale, economice, de sănătate, stat de drept ori educaţie sunt paradigme epuizate care cer altele noi, iar Pluto exact asta ne impune...

Tranzitul lui Pluto prin Capricorn este unul lung, încă greu de înțeles şi grea viaţă pentru unii până în 2023, când va trece în semnul Vărsătorului. Capricornul este un cardinal, de pământ, maestru al tărâmului fizic, cel care a dă dimensiune Timpului, semn care construieşte si structurează, cel care limitează şi ordonează structurile. Este un semn de amploare și profunzime, ale cărui eforturi au tendința să se reflecte la scară cosmică. Capricornul este un semn pare să fie o parte activă a coloanei vertebrale a societății. În noiembrie 2008, Pluto in marşul său cosmic de când lumea, a intrat în Capricorn şi nu cu gânduri dintre cele mai bune. Scopul său este de a distruge ceea ce nu se mai potriveste cu planul evolutiv, el este setat să transforme structura însăși a societății precum și modul în care trăim.
Vom avea parte de un influx de energie revigorantă? Vom asista la o reinseminare cosmica si in acelasi timp o detoxifiere a planetei? Va accepta sistemul economic să fie reformat, astfel încât toate acțiunile mondiale să ducă la abundență? Boala și corupția din instituțiile guvernamentale să fie transmutate într-un ideal mai mare? Hmm. Totul depinde de felul în care facem faţă profundelor provocări la care ne va supune Pluto ca să ne găsim adevărata cale. De fapt, de 4 ani nu am avut parte decat de vise spulberate...
Studiile asupra lui Pluto spun că el este menit sa spargă structurile care s-au perimat, au devenit capcane ale creșterii economice chiar dacă ne agățăm de tot ce ne este familiar când aceasta se prabuşeşte. Iar atunci când credem că am ajuns la fund, Pluto ne împinge si mai in jos de parcă ar fi o groapa fără sfârşit, mai jos, tot mai jos... Tranzitul plutonian este menit să ne scoată la lumină deşi avem senzaţia că ne prăbuşim într-un hău nesfârşit. Și atunci se întâmplă minunea, ne dăm seama că suntem mai puternici decât atunci când schimbărie păreau că ne-au luat pe nepregătite şi că adevărata credință își are rădăcinile în caracterul nostru.
În acest moment, drama lui Pluto se joacă în domeniul finanțelor, a structurilor guvernamentale şi ale mediului înconjurător. Vedem un comportament disperat, teutocrat şi obsesiv - compulsiv pus sub lupă, vedem cât de anchilozat este un sistem care a fost revelat ca nesănătos. Pluto, asemenea unui medic, palpează realitatea, descoperă gândirea distorsionată și puterea exercitată ca fiind distructivă. Adevărul iese la lumină și în lumea financiară şi vedem o valoare – sistemul, în cauză, otrăvit de lăcomie, să ne gândimm numai la scandalurile izbucnite din interiorul sistemului, nu le cele din afară care au ajuns o obişnuinţă, un sistem care se bazează pe un fundament psihologic bolnav şi nu în armonie cu ciclurile de viață. Pluto practică un fel de a folosi a extremelor menit să pună punctul pe i, să pună sare pe rană sau să învârtă cuţitul în rană pentru că fără durere se pare că nu se clinteşte nimic.  
Adevărul pare inechivoc - un guvern corupt, politicieni penali, un sisitem fără speranță, în cârdășie cu interesele bancare dar şi cu cele ale puterii.
Ca "încrederea" în piață este pierdută o arată firele întregul sistem care au scăpat de sub control. Băncile nu mai împrumută bani contribuabililor, politicile rerstrictive in doemniu au fost extinse, iar oamenii sunt îşi regândesc prioritățile bugetare, nu mai merg la cumpărături decât atunci când este musai. Valorile se schimbă, iar investitorii caută cu disperare o pâlnie pentru activele lor în lucruri percepute ca având o valoare atemporală cum ar fi de aurul.
Tranzitul lui Pluto este o provocare pentru fiecare gospodărie, pentru felul in care vom ştii să ne adaptăm la schimbările din economie. Nu mai este de mult un subiect tabu, cum lucrează Pluto. Problema datoriilor proprii dar şi a datoriei naţionale este plină de emoții întunecate, sentimente de rușine, de vinovăție dar mai ales un pregnant sentiment ca nu mai avem controlul propriilor noastre vieţi.  Ce se întâmplă cu noi? Puterea întunecată a lui Pluto de a controla totul prin bani, este o tema cu care fiecare dintre noi se va lupta într-o formă sau alta. Se amplifică spectrul puşcăriei debitorului care nu mai are cu ce plăti, nevoia de posesiune cu orice preţ. În toate acestea există un potențial pentru vindecarea profundă a relației noastre cu banii și o cale, în acelaşi timp, de lichidare a datoriilor împovărătoare. Este nevoie de supliciu pentru a înţelege că trebuie să renaştem!
-         va urma -

3 comentarii:

  1. Parerea mea este ca scghimbarile nu vor fi aduse doar pe tranzitul lui Pluton ci si de alte aspecte si tranzite asa incit e posibil ca schimbarile interioare care se vor manifesta si in societate sa vina mai repede decit am spera.
    Ar fi nevoie de o analiza mai ampla -daca vreti o eschatologie astrologica smultan si religioasa -pentru ca daca esti astrolog nu iti interzice nimeni sa studiezi si vechile profetii si sa le intelegi mai bine.
    -personal nu sint astrolog insa m-a pasionat eschatologia inteleasa nu doar din textul scris dar si din revelatiile personale, cele calugaresti, ori din diferite colturi ale lumii.
    -din cite ini dau seama au mai ramas doar citeva etape care vor incepe intro zi in care vor avea loc mai multe evenimente deosebite:
    1 -o revelatie promita de toti oamenii si care pe fond va fi identica -se vor percepe in fata instantei justitiare divine intro stare de completa sibceritate spirituala insa va fi perceputa diferit de fiecare in functie de vinovatia fiecaruia, stare in general apasatoare care va continua toata ziua .va provoca atit o cautare de raspunsuri legate de semnificatia colectiva cit si imense cozi pt spovedanie la biserici.
    2- o minune sau doua dintre cele promise la Medjugorje si Garabandal.
    3 - un anunt public pe toate mass-mediile de natira dvina numit Avertisment care va cuprinde o seama de lucruri extrem de importante atit pentru prezent cit si pt viitor.- lucru care va provoca un adevarat razboi -unul efectiv pornit din ridicarea partii fanatice a silamului si unul religios dar doar mediatic in restul zonelor in care exista exclusivism religios.
    asa incit va incepe razboiul cu Gog si invadarea Israelului -lupta relgioasa prost inteleasa in care vor intra la inceput si iudeii si multi dintre mozaici caci cu totii vor avea un inamic comun;Dumnezeu inrupat si aparyut pe neasteptate desi a fost sugerat si inclus in diferite simboluri ori anuntari de taine ale lui Dumnezeu care se vor sfirsi.
    in furia pornirilor va fi intrerupta ofranda si va fi pustiita biserica Sf Mormant din Ierusalim si apoi si orasul..
    -grosul trupelor se vor aduna in Pkistan -loc indicat biblic printr-un indiciu istoric legat de sitoria straveche. va fi un razboi singeros cu tot feklul de arme de distrugere in care tinta principala va fi India si abia apoi religia cea noua a Celui vechi de zile prezent (Duhul SFint si Imparatia promisa a veni sa locuiasca cu oamenii) intre care va exista o strinsa legatura.
    razboiul si demonizarea piblica lui Dumnezeu (indicat de catrenele lui Nostrdamus prin expresia Regina Imbecila' ) vor fi oprite de catstrofa justitiara a celor 3 zile semintuneric vulcanic in urma carora vor mai ramane in viata doar doua treimi din populatia globului
    -la un scurt interval necesar unei minime organizari va iesi din anonimitate si Iisus cu noul nume si care chiar incepe cu A asa cum spun o serie de profetii care circula in occident. Prezentarea va fi dinainte organizata si anuntata ora sosirii.

    din acea clipa va incepe ultimul val justitiar care pina la Sf Judecatii in citeva luni va injumatati la una singura cel doua treimi ramase anterior.
    abia la sfirsit vor inceta incercarile specifice epocii adamice si se va incheia probabil suprapunerea cu Era Pestilor care a inceput in anul 1992 la echin de primavara. (se poate verifica cu I Ching).





    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate eu sunt astrolog nu escatolog...inteleg foarte bine ce spuneti, dar istoric, daca facem un racursi in Timp, perioada lui Gog si Magog a fost o perioada in care Pluto era tot in...Capricorn.

    RăspundețiȘtergere
  3. AAbia astept continuarea articolului. Grabiti-va va rog frumos!. Cu deosebit respect, Otilia.

    RăspundețiȘtergere