Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

28 noiembrie 2012

O eclipsă cu impact!


 Acţiuni frauduloase, ignoranţă şi fanatism
          Pe 28 noiembrie 2012, vom asista la ultima eclipsă din acest an, o eclipsă parţială de lună. Ciclul acestei eclipse, care face parte din seria Saros 145, a început pe 11 august 1832. 
Astrologic vorbind, Luna va fi la 06 ° 46 'Gemeni în opoziţie cu aflat Soarele la 06 ° 46' Săgetător, la 0ra 16.46, ora Bucureştiului.
Din start, spun că cel mai important aspect la aceasta eclipsa este yodul care se formeaza intre Luna Neagră (8 gr 35 Gemeni) conjunctă cu Luna şi în inconjuncţie, pe de o parte, cu Pluto din Capricorn conjunct cu Marte la 8 gr 10, respectiv 8 gr 44, iar pe de alta, cu Saturn conjunct cu Venus, în Scorpion, la 6 gr 21, respectiv 8 gr 07; eclipsa, mai precis Soarele din Săgetător este activatorul acestui aspect. Greu aspect, poate de aceea mi-a fost greu să şi scriu despre el, de altfel cu yodul ne vom mai întâlni şi pe 21 decembrie 2012, într-un altfel de context.
Cei care au planete în gradele 6 - 9  ale semnelor mutabile ar putea sa simta impactul acestui yod, care aduce atât lumină cât și întuneric.

 Venus în conjuncţie cu Saturn vorbeste despre angajamente solide în dragoste în timp ce Marte conjunct cu Pluto este profund erotic, zguduitor, generatorde sex vulcanic. 
Oare de ce am impresia că această eclipsă va aduce printr-o anumită conjunctură, împreună, sufletele pereche, dar într-un mod deloc ușoar. Poate fi vorba despre atracție fatală, despre reconectarea cu relaţie veche care v-a adus durere și tristețe şi în care unul dintre parteneri a făcut o obsesie pentru celălalt.
Cu Luna Neagră implicată există întotdeauna pericolul unei relaţii a trois, asa că cei care sunt deja angajaţi într-o relaţie ar putea interfera cu o terță persoană cu care unul din nativi au avut o legătură în trecut şi care acum vrea să se răzbune. Trebuie să fim conştienţi că reglajele karmice se fac pe neaşteptate iar conjuncţia Marte - Pluto conjunctă cu steaua fixă Facies;  Facies este de natură jupiteriană, aduce interesul pentru religie, politica, filozofie, călătorii. Facies văyut prin prisma plutoniană conferă psihologizare, introspecţie, o natura intensă, profundă, cu unele asocieri cu partea întunecată a vieții.
Pe de altă parte, Luna din această eclipsă este una complexă, cu aspecte multe! Incepand cu conjuncţia cu Luna Neagră, această combinație trebuie să îmbine paradoxul virginei cu versatilitatea femeii de moravuri uşoare, altfel spus  manifestarea cea mai rea a ultimei poate ieşi la suprafaţă. Este un aspect care implica amantul.  Apoi, cu Soarele în opoziţie nu poate fi vorba despre o luptă interioară, care mai apoi să fie proiectată asupra oamenilor.  Identificarea cu Soarele poate duce spre un exemplu de bunătate, spre deosebire de identificarea cu Luna Neagră care vă poate aduce în orice clipa în postura de proscris social.
          Cu toate acestea eclipsa este un moment propice pentru o serie de reajustări karmice.
Venus în conjuncţie cu Saturn vorbeşte despre cuplurile căsătorie tradiţionaliste, familia sigură. Mai ales că îl are şi pe Jupiter alături.
Luna în inconjuncţie cu Venus vrea ca toată lumea să fie fericită, iubitoare și simpatică, dar pot face o obsesie în ce priveşte corectitudinea și perfecțiunea .
Luna în inconjuncţie cu Saturn vorbeşte despre abordarea tradițională a relaţiei, investit cu paza şi gestionarea problemelor cuplului care acum sunt din belşug, iar conjuncţia Marte - Pluto vine să condimenteze viaţa acestuia.
Ce avem de cealaltă parte a baricadei? Că tocmai am vorbit despre ei, pe Marte şi Pluto, războinicii renegați sau deviații sexuali. Marte conjunct cu Pluto sugerează că este nevoie de o persoană extrem de conştientă care să ştie să folosească această combinaţie explozivă în aşa fel încât să nu se autodistrugă.
Luna în inconjuncţie cu Marte arată nevoia de a proteja familia şi pe cei pe care îi iubeşte, sunt oamenii care reacţionează excelent în situaţii de urgenţă.
Luna în inconjuncţie cu Pluto, pe de altă parte sugerează că sexualitatea lor este sufocantă, dar în acelaşi timp, excentrică și un fel de tabuu. Aceşti nativi pot avea mai multe căsătorii, relațiile cu persoane de acelaşi sex, fiind fie foarte dezinhibaţi sau au un fetiș sexual ciudat, ce mai asistăm la o inconjuncţie perversă.
Oare echilibrează sextilul dintre cele două perechi de conjuncţii echilibrul între cele două planete? Sunt sigură că ambele parteneri vor deveni oameni mai buni, ca urmare a  acestei reechilibrări karmice mai ales că Luna ar putea face minuni, aducând mai puţin cupluri cât grupuri, împreună şi totul să ducă la o soluție creativă și inspirată. Totuşi reechilibrarea nu va fi chiar atât de uşoară precum am crede datorită implicării Hyadelor sau Ploioaselor care deţin controlul emoţional, au forţă de manipulare, aduc pasiuni puternice, strategii îndrăzneţe şi induc atitudini obsesiv-compulsive. De aceea este nevoie de mult calm, stăpânire de sine, concentrare analiza atentă a deciziilor pe care le avem de luat.
Dacă mă îngrijorează ceva cu adevărat, la nivel mundan, este conjuncţia Nodului Sud cu Algol, stea fixă de natură marţiană, deosebit de violentă. O privire pe harta, arată calea pe care o va urma eclipsa; Luna este aproape de Ascendent in timpul eclipsei în centrul Europei, în special în unele zone din Polonia, dar și din Ungaria, România și Turcia. Efectele imediate ale eclipsei pot fi de așteptat în aceste părți ale lumii.
Apoi, nu este de ignorat conjuncţia lui Jupiter cu Luna și care conduce eclipsa fiind în faţa Lunii, în Gemeni şi retrograd este, prin urmare, de o importanță majoră, jucând un rol cheie la momentul eclipsei. Harta arată că linia sa acoperă Siria, Iordania și Arabia Saudită, sugerând efecte imediate ale eclipsei lunare acolo, de asemenea. Jupiter este retrograd, șoimul călător și, în esență debilitat. Ca atare, Jupiter poate reprezenta acțiuni frauduloase, ignoranță și nepăsare, dar, de asemenea, religiozitate hipercritică, fanatism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu