Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

10 august 2011

...Tindem să aprofundăm aprecierea lucrurilor care ne-au făcut întotdeauna plăcere




 - 3 -  

Cu toată confuzia pe care o aduce Mercur retrograde aş spune că nu este o idee tocmai bună pentru antamarea unor relaţii romantice. Cu toate acestea există anumite dimensiuni relaţionale care pot fi favorizate pe parcursul celor trei săptămâni de retrogradare. Ce avem de făcut? Păi...
Atenţie la data când alegeţi să vă căsătoriţi ...vă căsătoriţi sau nu faceţi nunta în această perioadă. Legământul căsătoriei este unul dintre evenimentele cele mai importante pe care le facem în această viaţă. Nu cred că vreţi să descoperiţi, odată cu revenirea lui Mercur în mers normal, breşe profunde în ceea ce consideraţi că ar fi trebuit să fie o relaţie solidă. Dar să nu mergem aşa departe, să ne gândim numai la nuntă. Ne putem trezi că că totul o ia razna, la primărie sunt înscrise un număr neaşteptat de cupluri ceea ce poate decala cununia religioasă, ofiţerul Stării Civile poate descoperi că ceva nu este în regulă cu actele voastre, preotul nu acceptă decalarea orei ceremonialului, restaurantul se dovedeşte neîncăpător şi de aici problemele cu bucătăria sau pur şi simplu să vă pomeniţi că acolo unde trebuia să se ţină nunta voastră are loc o alta! Deci, consultaţi şi un astrolog când alegeţi data căsătoriei.
Atenţie la aniversări... programaţi aniversări sau alte ceremonii, dar dacă vreţi să sărbătoriţi dragostea voastră puteţisă o faceţi într-un cerc mai restrâns, cu prietenii şi cu familia. E, dar se poate întâmpla ca la această distracţie cineva să se îndrăgostească. Nimic mai efemer în schimb poate fi ceva fulminant, ceva ce nu aţi mai trăit, ceva la care aţi visat toată viaţa, odată însă cu revenirea lui Mercur în mers normal, se va dovedi că totul nu a fost decât un balon de săpun.
Atenţie la agresivitate...nu dezgropaţi securea războiului. Indiferent de diferend, acum este un moment propice să faceţi primul pas spre reconciliere. Nu este musai să vă împăcaţi şi să jucaţi ţonţoroiul, dar Mercur retrograd vă va permite să analizaţi faptele care au dus la despărţire, iar dacă vă veţi împăca va trebui să vă schimbaţi atitudinea care a dus la separare. Mercur retrograd oferă o ocazie minunată să corectaţi greşelile Trecutului.
Atenţie la comportament ...nu puneţi la încercare răbdarea celor dragi! Dacă între partneri izbucneşte un conflict  aceasta se petrece probabil, din cauza unei neînţelegeri mai degrabă decât din cauza unor diferenţe ireconciliabile şi luaţi lucrurile ca atare, adică o furtună într-un pahar cu apă. Dacă găsiţi modalitatea să vă abţineţi, veţi vedea că în momentul revenirii în mers normal a lui Mercur lucrurile se vor linişti ca şi cum nu s-ar fi îmtâmplat nimic.
Atenţie la comunicare..nu vă lăsați manipulați de cei care se lingușesc! Mercur retrograd este sensibil la vanitatea omenească şi vă poate aduce în situaţia de a avea încredere în cine nu trebuie.Aşa vă treziţi cu o prietenă peste noapte dar care a pus ochii pe partenerul sau iubitul vostru şi vrea să îl ia cu orice preţ, ba a aflat că vă trageţi dintr-o familie cu stare şi vor şi ei să ciupească ceva din agoniseala părinţilor, ba te potţi trezi cu un admirator care abia acuma are curajul să-şi verse off-ul, ba un partner de afaceri ajuns la anaghie îşi aduce aminte de voi mai ales dacă aveţi şi ceva pus deoparte iar el vrea cu orice preţ să-şi salveze firma. Atenţie este mai mare daraua decât ocaua! O să vă golească conturile cât ai zice...peşte!
Atenţie la iubirile pasagere...lăsaţi inima să v-o ia razna dacă apare vreun iubit/ă din Trecut! Dacă aveţi un prieten/ă încercaţi să nu vă implicaţi sentimental pe două fronturi ci mai bine puneţi-vă întrebarea de ce şi-au adus aminte de voi tocmai acum. Încercaţi să vedeţi ce se ascunde dincolo de aparenţe – orgoliu, vanitate, invidia de a fi pierdut ceva ş.a. Veţi vedea că după ce Mercur revine în mişcare directă acest interes dispare ca prin farmec. Apoi nu uitaţi că respectul sau respectiva v-a mai părăsit odată pentru altul/alta şi la fel va proceda şi acum. Oamenii care nu învaţă din propriile greşeli sunt condamnaţi să repete greşeala.
Atenţie la provocări!...nu reacţionaţi agresiv, indiferent ce veţi auzi. Într-adevăr Mercur retrograd face dificilă comunicarea dar asta nu înseamnă să spui DA sau NU din prima clipă. Încercaţi să gândiţi puţin, nu vă aruncaţi cu capul înainte că zidul rămâne zid dar capul se sparge. Astfel, o glumă care altora li se pare teribilă vouă să nu vă spună nimic sau o observaţie serioasă să vi se pară un avertisment prietenesc. Invitaţi pe cineva la un spectacol sau la un restaurant fără să faceţi rezervare şi când ajungeţi acolo ba nu sunt locuri, ba nu mai sunt bilete. Chiar dacă aveţi mintea clară, ideile voastre se află pe un drum cu trafic intens şi prea puţini ţin seamă la indicatoare.
Ridicaţi romantismul la cote maxime...dacă sunteţi foarte îndrăgostiţi şi vreţi să arătaţi partenerului/ei acest lucru, mergeţi la localul în care a avut loc prima întâlnire, dacă vremea vă permite mergeţi în parc şi staţi ceva mai mult pe banca preferată, dacă aţi făcut luna de miere într-un loc fantastic, faceţi-le partnerilor surpriza de a pleca câteva zile în...acelaşi loc. Mercur retrograd tinde să aprofundeze aprecierea lucrurilor care v-au făcut întotdeauna plăcere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu