Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

29 decembrie 2015

Peşti 2016

Iată că am ajuns şi la ultimul semn al zodiacului – Peşti. Încă din primele zile ale lui ianuarie, Jupiter, cel de-al doilea stăpân al lor, ar trebui să îi favorizeze pentru că opoziţia nu înseamnă doar ciocnirea a două forţe ci şi complentaritate, ceea ce nu ai tu am eu şi ce nu am eu ai tu. Eu, pentru Peşti mizez pe complementaritatea lui Jupiter, asta nu înseamnă ca nativii Peşti să dea fuga la primul magazin Loto Prono şi să cumpere toate biletele, nu, totul este funcţie de tema astrală a fiecăruia.
Norocul de care aminteam, se va ţine de capul lor până pe la jumătatea lunii aprilie. Atenţia la detalii, va fii punctul forte care îi va face remarcaţi. Este însă imposibil să se diferențieze, care anume aspect al vieţii lor va fi mai bine susţinută deoarece beneficiile se vor regăsi în toate domeniile. Oportunităţile vor curge gârlă, nu trebuie decât să fie atenţi să le fructifice. Cel mai important lucru pentru ei este de să-şi atingă obiectivele, să recurgă la talentul şi la priceperea într-ale muncii, să îmbine viaţa sentiementală cu sfera financiară și spirituală. În general, o serie de căi li se vor deschide pe parcursul întregului an, singura sugestie care mi-o permit este să evite excesele şiiii...extremele.
Din aprilie până la sfârșitul celei de a doua decade a lunii iulie, Peştii se vor afla într-o situație destul de dificilă din punct de vedere energetic. Pe de o parte, Jupiter nu îşi va slăbi influența asupra lor, dar pe de altă parte, Mercur și Venus le vor jalare mişcare. Și dacă Venus le va fii binevoitoare, dar Mercur nu, va fi un adevărat talmeş balmeş. De exemplu, vor decide să sărbătorească ceva şi imediat după ce dau startul petrecerii, se ia curentul în tot cartierul, până a doua zi, stricându-le tot cheful.  
Cu toate acestea, sintagma folosită frecvent de astrologi - astrele predispun, omul dispune, le va fi utilă. La urma urmei, scopul principal al astrologia este de a avertiza și de a preveni anumite evenimente mai degrabă, decât pentru a face o previziune anume aşa cum cei mai mulți cred. Deci în a doua parte a anului, vor trebui să-şi limiteze dorinţele. Dacă nu se pot abţine şi vor neapărat să facă ceva nemaivăzut, nemaiauzit, extraordinar, să-şi tempereze elanul şi să verifice de câteva ori, atent, tot ce vor să facă.
De la mijlocul lui iunie, cu un vârf culminant undeva în mijlocul verii şi până la sfârșitul primei luni de toamna, Peştii vor trebui să pună un accent deosebit pe dezvoltarea lor spirituală, să încerce să înveţe să armonizeze energiile din jurul lor şi să să facă propria energie să rezoneze cu a celor din jur. Se vor confrunta cu destul de multe probleme locul de muncă și vor încerca să intre în rutina obișnuită iar certurile cu cei din familie vor fi, mai de grabă, o excepție decât o regulă. Va fi un moment bun în schimb, pentru a merge undeva în vacanţă şi este vital pentru ei să ajungă şi în locurile recunoscute pentru încărcătura spirituală, nu de alta dar au nevoie să îşi încarce bateriile epuizate. Este un fapt la fel de important pentru ei, cât şi pentru prietenii lor dar şi pentru nativii celorlalte semne zodiacale. Sfatul este bun mai ales celor care au decis ca în 2016, să se căsătorească sau să conceapă un copil. Nu va fi nevoie de niciun efort suplimentar, doar să-şi urmeze instinctul şii...inima.  Şi nu este vorba nici pe departe de plăcerile senzuale, cât despre împlinirea destinului lor. În general, 2016, va fi un an crucial în acest sent pentru multe dintre semne zodiacale.
            Toamna și iarna până pragul dintre ani va fi o perioadă de neuitat pentru ei, evenimentele vor avea coloratura momentului, claritate și le va aduce un grad de bunătate cristică. Și nu va fi prea mare diferenţă între ceea ce vor obţine din aceast punct de vedere, faţă de ceilalţi, când în căutările lor spirituale începuseră să identifice realităţi pe care anul acesta le vor trăi cu bucurie.
Ce va conta de fapt, va fi exact ceea ce ei vor putea să conceapă și foarte important, modul în care vor ştii să folosească această nouă informație. Fără îndoială vor fi capabili de reuşită pentru că şi-au suprimat prea mult timp darurile native în loc să le dezvolte. Din păcate, probabil cei mai mulţi au făcut-o dar sunt şi ditr-aceia care au reuşit, e drept parțial, să le cultive chiar dacă acum nu mai pot reveni la potenţialul iniţial, dar au destul care să le perimită să schimbe detule în lume. Pas cu pas, încetul cu încetul, treptat, începând, ca de obicei, cu ei însuşi. În ceea ce privește locul de muncă, va trebui să fie un pic mai atenţi şi mai susceptibili, dacă se poate. Pluteşte, destul de multă invidie în jurul lor. Prin urmare, vor trebui să facă faţă provocărilor la care vor fi supuşi, să o ia uşor, şi nu va fi nevoie să se adâncească în mlaştină prea mult pentru a vedea cu cine au de a face.
Mulţi se vor simţi atraşi de pelerinajele religioase, vor fi fascinanţi de o mănăstire sau de viaţa vreunui sfânt şi vor dori să afle mai multe despre acesta. Vor merge frecvent la biserică, vor asista pioşi la slujbe, vor încerca o comunicare cu imanentul altfel decât au făcut-o până acum. Îşi vor face planuri să plece la locurile sfinte, dar din diferite motive nu vor putea să-şi satisfacă această dorinţă deoarece abordează relaţiile de familie dintr-un sentiment de datorie mai de grabă, decât din plăcere, poate pentru că şi responsabilități lor familiale a crescut în ultimul an - și tendința continuă, împovărându-le umerii şi aşa firavi, ştiut fiind că ei nu au o rezistenţă fizică prea mare şi că atunci când greutăţile îi depăşesc se refugiază fie în alcool, fie într-o lume numai a lor, dincolo de realitate. O parte din aceste probleme este că nu se pot sustrage sau nu pot scăpa de aceste responsabilități, un membru al familiei este bolnav și ei îi au în îngrijire, sau mutatul pentru o perioadă relativă la părinţii care stau în cealaltă parte a localităţii, într-un apartament nou unde spaţiul este mai strâmt decât şi-au imaginat şi trăiesc acut sentimentul de a fi înghesuiţi, atât emoțional și fizic şi deşi, mulți dintre ei şi-ar dori să se mute, nu o vor face în acest an. Familia este activitatea de grup căreia vor trebui să-i facă faţă în 2014, deci trebuie să stăpânească dinamica de grup. Ideea de libertate maximă este exclusă mai ales că trebuie să-şi impună singuri anumite limite și responsabilități. Le place libertatea şi tind să fie lipsiţi de măsură atunci când vine vorba de disciplină, în tot şi toate, nu doar acasă, astfel încât necesitatea de a stabili disciplina în casă, mai ales cu copiii,  nu este ceva normal pentru ei prin urmare trebuie să accepte provocarea. Totuşi le-aş sugera să impună toate acestea lejer, nu cu atitudine milităroasă, vor fi mult mai naturali şi mult mai uşor de înţeles.
Dacă nu sunt atenţi, vor continua să facă aceleași greșeli din nou şi din nou, vor trebui să meargă pe drumuri nedesţelenite dacă vor să perceapă imaginea de ansamblu. Acest lucru va fi pentru ei cu o experiență de neprețuit. Să nu descurajeze, chiar dacă lumea nu pare perfectă pentru moment. De fapt, este perfectă, dar au nevoie de ceva efort ca să o menţină astfel.

Dragostea si familia
În ce priveşte viaţa sentimentală, Pestii vor descoperi că Jupiter este de partea lor şi în acest sector, ca să spune aşa. Acesta este cu siguranţă extrordinar şi, cu toate acestea, are unele feţe ascunse. Pentru Peşti, ca și în cazul celorlalte semne ale zodiacului, efectele benefice ale astrelor se vor concentra, în mare parte, în sectorul muncă. Ei bine, nu au ce face decât să ia lucrurile cum sunt pentru că este şi aceasta o modalitate de a evolua. Faptul că pot conta, în continuare, pe unele acute spirituale, morale și etice, translatate în falia sentimentală măcar ştiu că viaţa lor va fi liniştită din acest punct de vedere, cel puțin până la începutul verii. Şi dacă stăm să ne gândim un pic, în anumite circumstanțe, aceste mici deraieri se pot transfroma într-un avantaj. Să nu uite că şi cele mai apropiate tendințe pe care le remarcă la începutul anului vor antrena treptat evenimentele, deși, în aparenţă, nu par dinamice, cu atât mai puţin să sugereze dezvoltarea. Și totuşi aşa se va întâmpla! De exemplu, un model de testare tipic piscean este dacă să se relaxeze şi să-şi ignore sentimentele sau să tatoneze terenul din jurul persoanei care face obiectul secret al admirației sale. Nu sunt de aşteptat nu ştiu ce evenimente extraordinare ceea ce mi se pare logic pentru că etapa de indiferenţă emoțională este necesară pentru toată lumea. Dacă cred că acum nu este momentul şi nici locul potrivit pentru astfel de momente, din păcate, nu pot lupta împotriva curentului pentru că nimeni, în afară de ei, nu va fi responsabil pentru rezultate.
Din a doua decadă a lunii iunie, situația va începe să se schimbe treptat. Peştii singuri vor începe să atragă sexul opus și nativii acestui semn zodiacal vor simţi cum un val de energie neaşteptat le va zgudui fiinţa scoţându-i din amorțeală. Nimic nu se va întâmpla la…întâmplare; toate domeniile vor fi atinse în acelaşi fel, simultan iar ritmul de dezvoltare se va accelerarea treptat. Chiar dacă o fată sau un băiat le zâmbesc sau le trag cu ochiul iar ei simt cum fluturii le-o iau razna prin stomac, nu înseamnă că musai trebuie să le ofere inima şi să se căsătorească.  Foarte mulţi nativi Peşti vot experimenta astfel de dorinţe nebuneşti legat de noile lor pasiuni. Normal, axioma nu se aplică celor deja angajaţi într-o relaţie sau căsătoriţi deja! Pentru ei viaţa de familie este stabilă și armonioase, ceea ce nu înseamnă că  relaţiile nu se mai pot îmbogăţii, dimpotrivă, acum să nu se aştepte să nu mai existe dispute sau certuri din te miri ce, să nu uite că nu în fiecare zi este sărbătoare!
A doua jumătate a anului mi se pare mult mai concentrată şi mult mai realistă. Cu cât se va apropia iarna, cu atât şi sensibilitatea lor se va accentua şi inima le va bate mai repede. Această flacără va fi incredibil de puternică, mai ales dacă sunt implicaţi direct, dacă celălalt sau cealaltă nu răspund semnaleleor atât de evidente, flacăra se va stinge iar ei îşi vor vedea de drum. Cum și ce anume vor face este o întrebare retorică, este o întrebare pe care şi-o pun lor şi nu astrelor. Un motiv tot va fi dacă ne gândim că trecerea într-un nou an are ceva magic în ea, pentru toate vârrstele!

Cariera şi profesia
Primele luni ale anului promit să fie o perioadă favorabilă pentru nativii acestui semn zodiacal. Jupiter va reveni în postură de ghid principal pentru ei în aceste momente, de aceea îşi pot lăsa deoparte temerile, inclusiv adeversarii dar și necazurile.
Vor face față cu ușurință problemelor, în special, în perioada ianuarie-aprilie, moment destul de important şi semnificativ pentru evoluţia lor ulterioară. Spun asta deoarece vor avea parte de oportunități dintre cele mai neaşteptate şi după cum bănuiţi deja, vor trebui să facă o alegere dar cum nu şiu prea multe despre ceea ce li se oferă, până în vară vor avea timp să se documenteze, să încerce, dar mai ales ăs vadă dacă le place, rezonează pozitiv cu ceea ce ar urma să facă. Nu trebuie decât să se concentreze şi să se gândească de două ori înainte de a accepta sau de a refuza o propunere. Poate fi o alegere excelentă pentru acei peşti vare doresc să înceapă ceva pe cont propriu, alţii s-ar putea concentra pe un al doilea job fără a-şi lăsa poziția actuală. Nu trebuie decât să fie conştienţi că este nevoie să acţioneze rapid, că nu au prea mult timp de gândire şi că odată porniţi pe un drum, cale de întoarcere nu mai există.
Folosind o caracteristică a manticii șamanice, aş spune că perioada aprilie până pe la mijlocul lunii iulie, este marcată de runa Isa, ceea ce s-ar traduce prin idee de rece, de gheaţă. Asta înseamnă că după o perioadă destul de lejeră, plină de diverse evenimente şi acţiuni este normal să pună frână, să încetinească pentru a putea reconsidera acțiunile și alegerile anterioare. Gerul şi viforul din sufletul lor se va imblanzi în urma arderilor interioare. Au nevoie de o pauză în acest moment, chiar dacă nu îşi dau seama încă de asta. Nu trebuie să lupte împotriva acestor tendințe, influxurile astrale îi ating făţiş şi de aceea trebuie să urmeze necondiţionat recomandările lor dacă vor să aibă succes.
Apoi, din iunie până în septembrie fluxurile de energie se vor regla, atât în ​​afara cât și în interiorul lor. Va fi perioada cea mai productivă; şleauri de gheaţă din sufletul lor au luat-o la vale şi ameninţă să inunde cu ape primăvăratice ceea ce până atunci a fost un sezon mort pentru ei. Să se concentreze pe alegerile pe care le au de făcut la începutul anului. Acum răspunsul lor va fi absolut obiectiv și lipsit de prejudecăți ori de temeri. Vor fi în măsură să analizeze evenimentele, luând în considerare toate aspectele. Permanent vor avea această capacitate singura condiţie este ca ei să şi-o antreneze, de aceea este important să analizeze fiecare moment din viața lor. De asemenea, este important să nu ridice acum un zid între ei şi cei care îşi oferă ajutorul fără să l-il ceară, nu înseamnă rea voință dar au cu siguranţă este un interes material la mijloc şi în care altruismul nu are ce căuta. Deci, să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie.
Toamna și iarna vor marca activitatea lor pe termen lung. Pot, exista schimbări radicale în așteptările lor, totul este atât de personal în aceste momente încât depinde foarte mult de deciziile pe care le iau și acțiunile legate de acestea. Nu contează dacă au pierdut ceva pe drum, să încerce să facă ceva pentru ei, în parte sau total, niciodată nu este prea târziu să repari o greșeală.
Sfârșitul anului îi va prinde respirând uşuraţi, când suprizele neplăcute sunt departe şi totul va urma calea personală pe care au luat-o.

Financiar
Şi în acest domeniu se pot aștepta la suportul complet a lui Jupiter și într-o oarecare măsură şi a lui Mercur. E cel mai bun moment pentru a incepe propria afacere! Momentele extrem de favorabile, în toate formele şi la toate niveluril, vor dura până în aprilie.  Cel puţin în prima jumătate a anului trebuie să le meargă bine. Jupiter în Rac le aduce şi respectul de sine, le creşte cota profesională, pot promova şi să aibă parte de oportunităţi neaşteptate. Nativii implicaţi în artele creative, ca artişti sau chiar pe partea de business, ar putea avea câștiguri minunate. Jupiter în Rac nu aduce doar bunăstare, adevărata fericire a lor este faptul că au o adevărată bogăţie în ei, creativitatea lor este proverbială. Averea lor, constă de multe ori într-o idee, nu neapărat artistică, într-un mod nou de a aplica ceva sau de a produce un lucru nou pornind de la un produs vechi. Au o înclinaţie aparte, datorită abilitaţilor native, să vadă noul în vechi şi să-l scoată la lumină.
           Banii pot veni de la copii sau de la implicarea în munca cu copiii. Este posibil ca aceste implicații să conducă  că ar putea face ceva sau spune ceva care să declanşeze anumite acţiuni. Cei care cu copii mari care au prosperat vor fi, probabil, generoşi cu ei sau poate vor întoarce părinţilor împrumuturi vechi.
O poveste de dragoste cu un şef sau cineva de statut social ar putea duce la icreșterea veniturilor. Cei care sunt oameni de afaceri, rodaţi ca să spun aşa, ar fi bine să se orienteze, anul acesta, spre investiţii în sport, divertisment, industria turismului şi a serviciilor în turism sau spre industria alimentaţiei publice. Există oportunități de profit nebănuite. Marte, stăpânul lor financiar va trece, din iulie, prin mai multe semne și case din tema na că veniturilor lor se vor rotunji din oportunități care vor veni în multe feluri, printr-o varietate de surse, în funcție de aspectele pe care le va face Marte în tranzitul său. Şi aduce noroc în speculații, e drept doar până la 1 august. Marte indică nevoiea de a depăși teama financiară, nativii Peşti trebuie să-şi urmeze intuiţia fără teamă și cu curaj deoarece ar putea strânge o mică avere.
Un accent deosebit este pe Casa carierei. În acest an v-or prevala statutul profesional, prestigiul și reuşita. Peştii vor simţi ca dacă au un anumit statut social sau profesional şi o reputație bună pot câștiga bani mai uşor. Mutarea lui Jupiter în Balanţă va face minuni pentru cariera nativilor Peşti din august încolo. Se pot aştepta la majorări salariale, promovări și locuri de muncă mai ofertante. Cum Jupiter, stăpânul Casei Carierei şi a statutului profeional se află în Casa a 6-a, arată o tendință de a se juca cu locul lor de muncă în cea mai mare parte a anului, cu decizii îndrăzneţe care le-ar putea periclita numele dacă nu sunt atenţi.
Marea provocare a nativilor Peşti rămâne însă păstrarea atât a carierei cât și a familiei. Le place să fie percepuţi de către public ca oameni de bogăție spirituală și materială, de generozitate și filantropie. Admiră persoanele angajate în proiecte de anvergură pe care ar dori să le coordoneze ei înşişi. Pe scurt, le place să se implice în acţiuni de proporţii în care se fac lucruri pe măsură. Pentru a se realiza pe deplin profesional și pentru aş pune potențialul profesional în valoare trebuie să călătorească mai mult, să se educe mai mult si să înveţe mai multe despre lumea. Cu alte cuvinte, au nevoie de o parte din optimismul Săgetătorilor dacă vor să ajungă departe.
Cea de a treia decada a lunii iulie până în prima decadă a lunii decembrie se va învârti, exclusiv, în jurul preferințelor personale. Per ansamblu, circumstanțele îi vor obliga să fie mai activi ceea ce nu este rău deloc. În lunile octombrie, noiembrie și decembrie tot ceea ce au ales va fuziona şi se va consolida, asta dovedeşte că astrele nu i-au lăsat din braţe, deci nu vor avea probleme.

Sănătate
Pestii vor fi extrem de norocoşi, practic, în toate sensurile în 2016. Cu toate acestea, sănătatea persoanelor născute în Peşti va fi cel străluciă. Poate că, acest lucru nu va fi o surpriză prea mare pentru ei şi spun asta din două motive. Întâi de toate, trebuie să aibă o imunitate destul de scăzută după o perioadă în care au depus serioase eforturi să se descurce, iar în al doilea rând, nu poți avea totul, nu-i așa, surmenajul nervos din perioada ianuarie-mai. Să facă spor şi să îşi ia doza de vitamine! Să facă orice că să se menţină în formă! Poate că unii nu vor avea nevoie de de asta, ci este în funcţie de tema natală a fiecăruia.
Pornind de la primele zile ale lunii aprilie până în prima jumătate a lunii august, situația se va schimba, dar în acest moment este greu de spus în ce fel. Emoţiile vor juca un rol-cheie în acest moment, de aceea comunicarea în cercul de prieteni apropiați va fi crucială pentru ei.

Toamna, apoi iarna le va aduce bucuria unor evenimente noi și interesante,  dar şi un val tradițional de rinită, tuse si alte cele. De fapt, acest lucru nu este asa de rau cum pare. Încă de la începutul iernii este de așteptat exacerbarea, fără excepție, a tuturor bolilor cronice. De aceea, îndată ce observă şi cea mai mică slăbiciune, să găsească urgent un specialist, îi va ajuta să evite o grămadă de probleme în viitor. 

6 comentarii:

  1. Doamna Minerva, pe scurt, va fi un an bun sau nu pt pesti in 2016? Ca parca e cu urcusuri si coborasuri? Cand am citit ceva veste buna, pac a venit rapid Mercur sau alfe influente :)) Dpdv al carierei si al familiei va intreb (familiei in sensul de rude, nu sot/copii). Va multumesc f mult si va doresc un an nou super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde de harta natala...in asamblu, va fi un an bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Harta natala: pesti 19 martie 1990, nascuta in zi de luni, la ora 12 sau 13, parintii nu isi amintesc exact :)). Stiu ca asta inseamna cuspida cu berbec.

    RăspundețiȘtergere
  4. ADELINA CIORNEI.Doamna Minerva,mult as linisti-o pe mama care isi doreste de mult timp sa isi schimbe locul de munca.Se consoleaza singura spunind \nu mai rezist imi caut alt loc de munca.Dupa cum am citit ar fi o perioada posibila ptr ea de angajare in prima jumatate a anului.Ea este nascuta in 6martie 1972 zi de luni ora 13.Deci succesul va fi in prima jumatate a anului ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Minerva sunt in zodia pești dar nu imi merge deloc bine. Sunt născută pe 26 FEB 1996 ziua dupa ora 12 nu știu exact. Mă puteți ajuta să imi spuneți daca data in care m.am născut nu mă ajută? Vă mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamnelor, nu fac astrologie on line pentru ca nu am voie!

    RăspundețiȘtergere