Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

15 decembrie 2015

Gemeni 2016

Anul 2016 pentru reprezentanții zodiei Gemeni va fi unul destul de dinamic și destul de armonios, poate nu la fel de simplu cum şi-ar dori, dar în mod clar mai bun decât ultimii ani. Primul lucru demn de atenție este poziția lui Mercur în temele natale ale acestor nativi. Nu este vorba despre o schimbare extraordinară sau de relocalizarea lui Mercur, dar, în general, stăpânul comunicării, al cerului și al comerţului va avea de o influență mare, mult mai mare decât în ​​starea sa normală, în special în ceea ce privește energia. Pentru Gemenii, această situație va fi evidentă în faptul că vor obține anumite avantaje care le va permite să promoveze, pe neaşteptate, şi semnificativ în carieră.
Aceaste previziuni se referă și la persoanele care au propria afacere nu doar la cei care sunt angajaţi. Din nou, vorbesc despre caracteristicile temei individuale, iar pentru aceşti nativi, ambițioşi, concentraţi, creativi și armonioşi, anul 2016 poate deveni cu adevărat un moment de cotitură, al cătui rezultat să ducă la împlinirea visurilor lor. În același timp, pentru Gemenii mai leneși care doresc să obţină totul fără a face prea multe eforturi, lucrurile ar putea lua o întorsătură deloc prozaică.
Prioada de la începutul anului și până în primăvară, inclusiv cea de-a doua decadă a lunii aprilie, nu va fi atât de extraordinară și plină de evenimente cum ar fi de aşteptat. Pluto va fi foarte activ acum, asta nu ar fi problematic dacă nu ar fi  însoțit de o stare tensionată provocată de astă dată, de Jupiter care iată nu mai are nimic din bonomoa Marelui Benefic, ci dimpotrivă, acţionează zgomotos şi în forţă, şi nu promite nimic bun pentru Gemeni. Drept urmare, aceşti nativi ar trebui să nu îşi planifice activităţi majore sau acţiuni de anvergură, cum ar fi o nuntă sau semnarea unor acorduri ori contracte vitale pentru instituţia sau compania la care lucrează deoarec este foarte puţin probabil ca acestea să le aducă satisfacţiile după care tânjesc, de exemplu, ci să rezolve lucrurile şi problemele care au rămas nerezolvate la sfârşitul anului trecut.
 Nu înseamnă însă că ceea ce spun este musai un îndemn la inactivitate sau o direcţionare spre un anumit tip de acţiune, deloc, ci este un avertisment spre a-şi folosi mintea cu înțelepciune, în conformitate cu calităţile, talente şi creativitatea lor.  Ştiţi zicala, Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută, deci ei sunt propriul lor sprijin, să nu ceară ajutor nimănui căci nu vor primi.
Deci, ca o concluzie, începutului anului nu este chiar ceea ce şi-ar dori un nativ Gemeni, nu are nimic dinamic cum s-ar fi aşteptat, ci este un moment de reechilibrare, de reacordare şi de finalizare. Este o vreme în care au nevoie de linişte, când cea mai bună opţiune se referă la sine şi la lumea lor interioară.
Din a treia decadă a lunii aprilie până la începutul verii, situația se va schimba, încet şi sigur, dar nu radical. Este ca şi cum ei trebuie să meargă, la pas, spre atingerea scopurilor propuse, folosind mijloacele pe care le are la dispoziție. Şi tot acum zicala cu întoarce şi celălalt obraz când eşti lovit, pentru Gemeni nu are acoperire acum, în schimb, se pot ghida după sintagma tratează-i pe ceilalţi aşa cum ţi-ai dori să fii tratat. Respectul se tratează cu respect, iar lipsa de principii și egoismul ar trebui tratat cu aceeaşi monedă.
În același timp, nu trebuie să uităm că mulţi din jurul nostru sunt experți în a te trage de limbă, sporovăind vrute şi nevrute. Dar să nu scape din vedere nici faptul că nu toată lumea este aşa. Vor trebui să dea dovadă vigilenţă, să fie eficienţi și sinceri, să nu încerce vreuna din jongleriile lor verbale, că vor fi prinşi cu mâţa în sac. Asta până la începutul lui iunie. Atât dorinţa de a trăi cât şi progresul la locul de muncă vor depinde, în mare măsură, de acțiunile lor.
Principalul obiectiv pentru ei acum, este să nu forţeze lucrurile şi nici să treacă pe cineva pe linie moartă numai pentru că nu sunt de acord cu ei. Oamenii din subordine, colegii şi prietenii lor au nevoie de încurajări, de idei, de căi pentru identificarea unor oportunități, şi nu să treacă imediat la acţiune ci să planifice mai de grabă, acţiunea. În caz contrar, chiar şi cea mai strălucitoare ideea poate părea o gogoaşă desumflată. Să nu uite, că dacă vor să fie leaderi trebuie să se comporte ca un leader iar pentru asta schimbarea trebuie să înceapă cu sine şi prin exemplu personal.
S-ar putea crede că Gemenii sunt interesaţi de conducere, să fie şefi, dar nu, realitatea este alta. Gemenii ca şi Racii, de exemplu, sunt semne predispuse spre a fi leaderi spirituali şi de ideologii, de multe ori, împotriva propriei voinţe. Este dacă vreţi soartă sau destin sau orice altă definiţie metafiziă am vrea să-i dăm, dar fără îndoială, a doua jumătatea a lui 2016, va dovedi că această afirmație este adevărată şi până în decembrie, toate vor funcţiona pentru Gemeni, ca o singură entitate.
Cel mai probabil vor trebui să muncească, din greu, toată vară pentru a obține rezultatele dorite înainte de venirea iernii când tradițional, lucrurile tind să se dezvolte într-un mod diferit pentru că mulţi dintre noi preferă să-şi petreacă concediul de odihnă vara, iar sfârşitul anului să ne prindă la muncă, trăgând din greu să finalizăm ceea ce avem de terminat.
Pentru Gemeni din vară lucrurile vor lua o întorsătură fundamental diferită, iar aceste schimbări vor fi singurul mod care le va permite să îşi atingă obiectivele. Ar trebui să fie siguri de ceea ce îşi doresc iar dacă nu este aşa, vor avea mult de furcă şi cu ei înşişi dar şi cu ceilalţi.
Multe lucruri se vor schimba pentru ei, viaţa va avea noi valenţe, se vor lovi de obstacole dintre cele mai neaşteptate, oameni la care se vor aştepta cel mai puţin îi vor dezamăgi prin felul lor de a fi, ce mai este o perioadă dificilă de adaptare, într-adevăr, şi nu i-aşi sfătui să o ia personal pentru că nimeni nu scapă de asemenea probleme, de certuri și de dispute. Vor trebui să-şi găsească propriul drum prin meandrele societăţii moderne şi îi vor întâlni pe acei oameni care îi pot ajuta să-şi îndeplinească planurile. Toată vară până la începutul toamnei vor întâlni oportunităţi de a pune în practică ideile pe care le au. Să nu-şi piardă încrederea în sine, ci să-şi aminească că întotdeauna vor găsi un umăr pe care să se sprijine într-o situație critică.
În schimb, sfârşitul anului va fi unul nu ştiu cât de fascinant dar sigur relevant pentru ei. Vor fi uimiţi să-şi descopere capacitățile extrasenzoriale și va fi cu siguranţă o surpriză plăcută, dar ce îi va uimi cel mai mult va fi cât de important este gradul de conștientizare a propriul sine şi a faptului că nu sunt singuri, iar succesul nu l-a atins doar datorită talentelor şi creativităţii lor. Este doar o chestiune de timp până vor realiza cât de uşor faci lucrurile atunci când altruismul a luat locul narcisismului incontrolabil.

Dragoste şi familie
Este adevărat că 2016 va fi un an ciudat și ambiguu, dar nu și în ceea ce privește sfera emoțională. În anul care va veni, multe dintre resursele interioare ale Gemenilor vor viza rezolvarea problemelor legate de locul de muncă, de carieră și de finanțe. Este puțin probabil ca 2016 să le aducă o nuntă sau nașterea unui copil. Cu toate acestea, dacă asta îşi doresc cu adevărat nimic nu poate împiedica aceste lucruri să se întâmple, nici măcar Mercur, stăpânul lor, responsabil cu echilibrarea balanței în favoarea muncii şi nu a iubirii. Aşa că, sfatul meu este, să nu grăbească lucrurile și nici să se pună de-a curmezişul, ca să spunem așa, împotriva fluxului, mai ales atunci când debitul este atât de puternic.
Între începutul anului până pe la mijlocul lunii iunie, nu există modificări serioase în ce priveşte dragostea. Dacă totuşi doresc să-şi întemeieze o familie nu trebuie să se grăbească, indiferent care sunt împrejurările sau condiţionările ci să ia lucrurile pe îndelete. Chiar dacă partenerii insistă, să nu facă pasul până la sfârșitul verii.
Există posibilitatea ca după amânări repetate, partenerii să treacă la şantajul emoţional şi dacă vor vedea că nu obţin ce doresc să-şi schimbe radical comportamentul și chiar să rupă relaţia, e, atunci cred că nativii Gemeni ar trebui să îi mulţumească lui Dumnezeu că le-a arătat adevărata faţa a celor care credeau că îi iubesc. Adevărul este că prima jumătate a anului, pentru mulți Gemeni, este o perioadă de teste sentimentale, deci să se pregătească sufleteşte iar dacă văd că speranţele lor s-au năruit sau că lucrurile nu ies aşa cum şi-au dorit înseamnă că aşa trebuia să se întâmple. Le sugerez să se bazeze pe intuiţie, deoarece situațiile sunt diferite de la un nativ la altul și, uneori, o judecată pământeană este mai bună decât una astrală şi numai dacă ne amintim sintagma că astrele predispun, omul dispune.
Odată cu venirea lunii august, viaţa lor sentimentală se va schimba, pot lua de la început o relaţie, în timp ce altele vor cunoaşte o întorsătură neașteptată. Totodată, aspectul nu se referă doar la relațiile personale ci şi la cele de prietenie, cele cu familia si cu colegii. Sunt unii Gemeni căsătoriţi care mai călcau pe de lături, discret, şi nu li se pare mare lucru, mai ales că acasă îi aşteapta cineva. Deci, atenţie la ispite! Vor fi foarte multe dar niciuna atât de formidabilă încât să merite riscul. Aşa că tot ce li se va cere în 2016, va fi onestitate şi adevăr.
De asemenea, există posibilitatea ca anul să îi găsească pe unii Gemeni într-o relaţie imposibilă, o companie proastă cum ni se spunea în copilărie. Pasiunea se poate confunda cu obsesia, nesiguranţa cu gelozia, fascinaţia cu neputinţa, atracţia cu minciuna şi în, aceste condiţii, întrebarea care se pune este vorbim despre o relaţie de reciprocitate sau de una karmică? Nu au nicio garanție că o asemenea situație va fi cale de urmat în 2016, dar este bine să fie conștienți de această probabilitate. Vorba ceea, e mai uşor să previ decât să vindeci.

Profesia şi cariera
Mercur, patronul traditional reprezentanților acestui semn zodiacal, va fi în Taur şi de aceea pentru Gemeni începutul anul viitor va debuta mai lent. Dar aceasta nu înseamnă că această lentoare implică doar aspecte negative. Chiar dacă 2016 va fi un an mai greu, cu multe suişuri şi coborâşuri pentru aceşti nativi, aceasta se datorează influxurilor plutoniene care însă vor aduce acestui semn zodiacal şi o serie de vibrații pozitive. Poziția neașteptată a lui Mercur în 2016 îi poate tulbura într-adevăr, oarecum, dar destul de repede îşi vor da seama că el le aduce şi schimbări pozitive. Vor observa că acest flux de energie, consistent, le dezvăluie talente ascunse de care ei habar nu aveau. Posibil ca în prima jumătate a lunii februarie să simtă, la figurat vorbind, ciupiturile lui Mercur deoarece stăpânul lor chiar dacă nu le va da prea multe indicii despre modalitățile de îmbunătățire a statusului profesional şi financiar care vor urma, îi susţine. Pentru cei care doresc altceva acum va fi cel mai bun moment pentru cei care decid să înceapă propria afacere. Cu toate acestea, şi cei care sunt angajaţi, nu neapărat în poziţii de conducere sau au ambiţii dintre cele mai lumeşti, se pot aștepta la bonusuri semnificative. Până la sfârșitul primăverii, Pluto le va dezvălui ceea ce au de făcut și vor trebui să încetinească puţin ritmul. Uneori trebuie să se oprească pentru că şi motoarele trebuie să se răcească. Această moment descrie perfect situația.
În vara anului 2016 nu ar strica să-şi treacă în revistă toate resursele disponibile. Acest lucru nu se referă neapărat la ideea de a-şi planifica evenimente speciale pentru această perioadă ci se referă, în special, la semnarea, parafarea sau preluarea de acte, contracte, acorduri sau oferte. Perioada seamănă într-un fel cu modul cum au început anul doar că atunci nu erau conștienți de opțiunile şi posibilităţile pe care le au. Iar acum, când au toate cărțile pe masă, este timpul să acţioneze dar, în acelaşi timp, astrele, le sugerează să fie atenţi la tot ceea ce fac, la tot ceea ce li se propune sau semnează, la toate afacerile în care se bagă. Nu este nevoie să se grăbească, dar lumea trebuie să știe de proiectele lor ambițioase. Și nu văd de ce să nu le repet să fie prudenţi,  o voi face ori de câte ori voi considera că este necesar. De ce spun asta? Deoarece influxurile plutoniene le-ar putea afecta rezultatele şi eforturile, dacă nu sunt atenţi, în cel mai neplăcut mod posibil şi tot ce a însemnat  realizări anterioare să fie anulate urgent.
Începutul toamnei este o perioadă pe care o putem numi, în continuare, grea prin eforturile pe care le reclamă. Fără să ţină cont de metafizică și etimologia descriptivă a momentului, anotimpul de trecere dintre vară şi iarnă, se va dovedi perioada cea mai productivă şi mai de succes. Punctul forte este încrederea în sine. Spun asta pentru că Gemenii sunt înconjuraţi de oameni care îşi ascund cu abilitate intenţiile reale – gelozie, invidie, interes mataerial, în spatele măştii bunăvoinţei şi ajutorului necondiţionat. Întotdeauna când primesc ajutor şi nu li se cere nimic în schimb, să fie atenţi pentru că acei oameni ascund ceva. Cel mai important lucru este să nu se lase influenţaţi şi să nu abandoneze drumul pe care sunt. Ştiu care este direcţia lor, şi-au jalonat viitorul foarte bine asftel că nu mai au nevoie nici de sfaturi şi nici de ajutor, mai ales dacă acestea vin cumva pe căi ocolite, sunt date cu un ton din care se subînţelege că mai există ceva sau se fac într-un mod persuasiv ori pur şi simplu încearcă să îi facă să se îndoiască de sine.
Odată cu venirea ierii îşi vor atinge obiectivele și cu puţin efort aş spune că vor avea un sârşit de an cum nu au mai avut demult.

Financiar
Din punct de vedere financiar se pot aștepta la o creștere substanţială a veniturilor pe tot parcursul anului viitor. Asta nu înseamnă, neapărat, că vorbim despre schimbarea locului de muncă sau de oferte substanţiale în acest sens, nu. Cu toate acestea, influenţa sportiă a lui Mercur, pe tot parcursul lunii iunie, le aduce, fără îndoială, o serie de oportunităţi, ceea ce înseamnă că ei nu au prea multe de făcut decât să le fructifice cu ingeniozitatea caracteristică.
Începutul de an va fi marcat de un sprijin susţinut, aş spune că pentru ei seamănă a miracol şi că ar trebui să fie un îndemn explicit spre acţiune. E greu de spus, ce viteză de reacţie vor avea în luarea deciziilor, din moment ce totul se petrece la nivel personal. Unii ar putea simți nevoia să aștepte măcar până la sfârșitul lunii februarie, alții ar putea pierde toate șansele care se ivesc dacă nu se apucă imediat de treabă, adică prima jumătate a lui ianuarie, alţii vor sta tot timpul cu ochii în patru, dacă se mai iveşte ceva, iar alţii vor lua lucrurile pur şi simplu aşa cum sunt.
De pe la sfârşitul lunii aprilie, vor avea şansa să înceapă propria afacere. Probabil că această perioadă va fi cea mai bună din moment ce ambele energii, terestră și celestă, sunt le desfăşoară sub nas un adevărat covor roşu spre noi începuturi, ceea ce ar putea semnifica şi faptul că afacerea lor va fi una de succes. Cu toate acestea, chiar dacă luăm în considerare aspectele bune ale momentului, se pot ivi pe neaşteptate tentaţii adică cheltuieli financiare semnificative, şi nu cred că este cel mai bun moment pentru a merge la cumpărături. De exemplu, îşi pot cumpăra o mașină nouă, în loc să investească în propria afacere, dar nu se vor alege cu mai nimic altecva pentru că pierd oportunitățile atât de promiţătoare. Să nu încerce să obţină un profit imediat sau să pună mâna pe tot cel le iese în cale, chiar dacă li se cere să acţioneze rapid, să fie și atenți, să nu uite că proiectele cele mai profitabile sunt, de obicei, cele pe termen lung.
Vara va aduce calm și liniştire. Ritmul de lucru va fi un pic mai lent, stare financiară se va echilibra și nu vor exista obstacole semnificative, cel puțin nu din acelea pentru care ar trebui să vă faceți griji.  Să se relaxeze şi să se bucure de viaţă, să nu se grăbească să acţioneze, iar dacă sunt pe cont propriu nu le trebuie decât un minim efort ca să reziste. Asta nu înseamnă că trebuie să lase lucrurile în voia lor, obiectivul lor principal trebuie să rămână controlul şi să nu intervină în forţă dacă primesc semnale că unele lucruri au luat-o razna, mai ales că situația lor financiară nu va avea de suferit iar perspectivele sunt mai mult decât luminoase.
Vor fi nevoiţi să reducă cheltuielile la începutul toamnei din moment ce vor să-şi dezvolte armonios şi considerabil afacerile, ceea ce înseamnă că perioada septembrie - noiembrie nu va fi chiar atât de ușoară financiar, deoarece vor trebui să renunțe la o grămadă de achiziții în favoarea investițiilor de prospectivă. În schimb, dacă folosesc această șansă cu înțelepciune, vor obține un profit peste asteptări, undeva pe la mijlocul lunii decembrie. Cu alte cuvinte, în 2016, cu cât vor fi mai chibzuiţi financiat cu atât rezultatul va fi unul pe măsură.

Sănătate
Creșterea influenței mercuriene îi va dinamiza pe nativii Gemeni şi va fi un aspect care va susţine sănătatea acestora în 2016. Asta înseamnă că Gemenii nu vor avea probleme cu escaladarea bolilor cronice deja instalalte şi se referă la toate tipurile de boală. De altfel, Gemenii sunt unul din puţinele semne zodiacale ale acestui an care nu se vor confrunta cu probleme grave de sănătate. Dar vor avea parte, mai ales în perioada iarnă – primăvară de pusee acute cum sunt răcelile, nas înfundat, sinuzite, dar, atenţie, şi pe unde umblă că îi pasc bolile cu transmitere sexuală şi aş spune că femeile, culmea, sunt cele mai vulnerabile.
Perioada dintre începutul lunii iunie până la mijlocul toamnei, ar putea fi marcată de o creștere a indispoziţiilor cu aspect de depresie. De fapt, aş spune că în comparaţie cu alţi ani, tulburările lor emoţionale sunt rezonabile și nu durează decât câteva zile.
Se pot confrunta însă şi cu depresii serioase mai ales atunci când sistemul imunitar le este slăbit. Este greu de precizat cauza acestor probleme, tot ce este important însă este ca ei să-şi păstreze siguranţa emoțională, mai ales în perioada de tranziție dintre vară și toamnă – să nu se certe cu colegii, să evite problemele la locul de muncă, să nu le fie teamăc ă îşi pierd locul de muncă ş.a. Liniştea emoțională și interioară le va asigura literalmente sănătatea fizică.
Toamna, târziu, poate sugera elevaraea spirituală; liniştea interioară va lua o întorsătură în bine și, drept urmare, vor deborda de energie, se vor bucura de un sistem imunitar fortifiat. Asta nu înseamnă, că musai trebuie să alerge desculţi prin zăpadă sau să stea într-o încăpere unde majoritatea oamenilor sunt răciţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu