Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

21 decembrie 2015

Scorpion 2016

În general, 2016 va fi incredibil de bun pentru Scorpioni, cu pasaje mai luminoase, cui altele mai întunecate, dar tot ceea ce li se va întâmpla în viitorul an este cu siguranţă un lucru bun.
Scorpionul este cel mai extraordinar exponent al elementului apă; acest semn zodiacal uimitor și nestatornic va suferi cea mai extraordinară transformare pe tot parcursul lui 2016. Şi acum nu mă refer cu precădere doar la influxurile astrale, cât la mediul în care se învârte Scorpionul. Printre altele, aceşti nativi vor trebui să fie foarte atenţi şi să nu treacă cu vederea momente cu adevărat importante care se vor petrece în jurul său, evenimente care fie se constituie într-o adevărată trambulină pentru ei, fie îi aruncă într-un abis fără fund.
  Totul va fi ca în basmul lui Andersen, Hainele împăratului - mulțimea se uita la împărat; dar acesta nu vedea pe nimeni. Chiar dacă nu vor să fie în centrul atenției, volens-nolens, vor profita de această poziție și ei chiar nu au nicio vină pentru asta. Să vă dau un exemplu. Pe tot parcursul anului vor juca un rol care chiar dacă nu le place şi-l vor asuma pentru că aduce foloase, oamenii din toate mediile sociale vor apela la ajutorul lor, cu alte cuvinte toate drumurile duc la Roma, iar Scorpionii vor fi o Roma incitantă, provocatoare şi de forţă. Nu îi sfătuiesc să se depărteze de oameni ci să înveşe să fie peste tot şi de a se pătra în atenţia celor care cred că au nevoie de ei. Va fi o experienţă pe care mai târziu o vor considera de nepreţuit şi pe care o vor percepe ca pe o mănuşă perfectă, mai ales dacă această mănuşă poate avea unele conotații personale. Să nu uităm că fiecare dintre noi este o parte a unui Întreg. Uneori pot întâmpina, și Scorpionii, în mod special, numeroase obstacole pentru aceasta dar, ştiţi cum se spune, aceasta este o altă poveste.
2016 poate fi împărțit în trei etape, fiecare dintre acestea fiind caracterizate de propriul set de caracteristici distinctive. Prima, va include primele trei luni ale anului până la jumătatea lunii aprilie. Perioada poate fi descrisă ca fiind cea mai vibrantă și dinamică. Iar acest lucru se datorează în primul rând faptului că în toată această vreme, până la mijlocul primaverii, Marte va exercita o influență mai puternică asupra unora dintre nativii semnului Scorpion. Iar influenţa va fi nu doar puternică ci şi belicoasă şi este puțin probabil să le afecteze performanţele profesionale, în schimb sigur îi va ajuta să rezolve multe din ipostazele în care i-a pus viața de vreun an şi jumătate încoace. Ar putea reveni asupra unei situaţii care a stârnit confuzie și neînțelegere în domeniul carierei, o situaţie în care asistența lui Marte le ridică mingea la fileu şi le dă forţa de care au nevoie ca să lămurească lucrurile. Dacă acum trebuie să rezolve o problemă, nu vor întârzia să o facă, marşând pe ideea că e mai bine mai târziu decât niciodată, profitând şi de timp şi de situaţia în sine pe care o vor exploata aşa cum numai ei ştiu. Trebuie remarcat faptul că, la începutul anului, vor avea numeroase oportunități să-şi învingă adversarii pentru că Marte este puternic şi nu se recomandă să ezite tocmai acum când au un asemenea sprijin. Acum se cere să se acționeze cu fermitate și fără compromisuri, moderat și fără extreme, şi să nu uite că, cu cât va fi mai mare încrederea în sine afişată cu atât mai puține vor fi dilemele cu care se vor confrunta în viitor.
Cea de-a doua etapă, îi va împingepe Scorpioni, să ia constant, deciziile cele mai radicale. Este vorba despre sfârşitul lunii aprilie până la sfârşitul lui august când dinamica evenimentelor face ca furia din jurul lor să dispară oarecm, și, cu toate că vor fi, în continuare, în centrul ateţiei mediul pe care îl frecventează, dinamica eveniemntelor va scădea în intensitate.
În primul rând, este o altă șansă pentru ei de a da un exemplu și să-şi demonstreze calitățile, cele mai pregnante, spectaculoase și pozitive. Apoi, orice formă de timiditate iese acum din discuție; indiferent unde se află, să nu aibă temeri ci să acţioneze, să spună ce gândeşte, să arate cu degetul dacă trebuie. Însă, tot acum, li se mai transmite un semnal. Venus le recomandă să ţină cont de propriile valori, să nu se implice în intrigi de culise și steadeparte de aventurile riscante, aventuri, subliniez, cu conotaţii sexuale dar şi financiare.
Fiind conștienți de natura lor, aceasta va fi, probabil momentul cel mai sensibil care atenţionează că posibilele excese induc probabilitatea aventurii. Dintre toate calitățile, suficient de puternice, una zic eu este caracteristică semnului Scorpion şi anume simţul înnăscut al justiției. Și dacă nu au ştiut sau nu au avut când să-şi dezvolte această latură a personalităţii lor acum este momentul potrivit să o facă, mai ales datorită faptului că circumstanțele, ca să spun așa, îi va face sa se miște în această direcție. Să fie sinceri, deschişi și imparțiali față de influențele exterioare. Asta nu înseamnă că nu îşi ascultă colegii şi consilierii, mai ales dacă au o cunoaștere profundă a subiectului și știu exact despre ce vorbesc. În orice caz, vor trebui să treacă prin unele momente cheie din în jurul lor care le va permite să retrăiască, aşa cum numai Scorpionul poate trăi, momentul.
A treia etapă, care începe cu sosirea toamnei și se termină la sfârșitul anului  va fii una pașnică și armonioasă. Această tendință este, spre supriza multora, tipică multor semne zodiacale în 2016. Influxurile astrale sunt  minimă dar predetermină independența vie, explicită a evenimentelor care se petrec în jurul nostru. Acum, mai mult ca niciodată, vor fi liberi să aleagă modul în care îşi vor dezvolta, în continuare, planurile de viitor. Acum, pot spune nu vreau să studieze, vreau să mă căsătoresc, nu vreau director de şcoală, vreau primar, așa să fie, este propria decizie și va face ceea ce va crede el de cuviinţă, oricum.
Apoi, să nu intre în panică în cazul în care situația începe să scape de sub control. Care situație? Oricare! Chiar dacă evenimentele din jurul lor sunt în fierbere, nu vor lăsa sentimentele să le întunece judecata, mai ales când vine vorba de afaceri. În ciuda declinului general, a scăderii susţinerii energetice astrale, munca şi afacerile nativilor acestui semn vor înflori. Deci să nu se gândească dacă acţiunile lor sunt necesare ci să acţioneze în consecinţă, să fie ponderaţi dar nu în măsura în care să se  transforme într-o mașină care lucrează în gol. La sfârșitul anului ar trebui ca munca acestor nativi să fie în atenția tuturor, ar trebui să fie bine acasă, cu viaţa de familie, dacă nu cumva aceasta s-a dus pe apa sambetei, în toamnă.

 Dragostea şi familia
Cea mai importantă planetă care va influenţa destinul Scorpionul în 2016 este Marte. Planeta Roșie va determina viața amoroasă a Scorpionilor, din ianuarie până în decembrie. În acest sens, anul va fi cu siguranţă pe placul lor, şi le va permite acestor nativi să-şi înţeleagă pe deplin care este locul lor în lume.
Poate că în timpul acestei perioade, din ianuarie până în aprilie, unii dintre ei îşi vor da seama că au fost ghidaţi de valori false întreaga lor viață, și deşi unora să li se pară neașteptat, va pune piciorul în prag. Deci, este vital să fie aproape de persoana în care au încredere. Dacă nu se va pune problema orgoliului şi a vanităţii nu vor avea probleme semnificative, principalul este să-şi asculte instinctul şi ceea ce le semnalizează cel de-al 6 lea simţ. 
Dar perioada cea mai intensă va fi din mai până în august, când Scorpionii sub influența lui Marte vor fi cei mai dinamici, mai energici, mai gata de luptă. Afluxul de energie vitală în viaţa sentimentală va lucra în avantajul lor deoarece vor avea parte de experienţe memorabile. S-ar putea produce unele schimbări radicale în cadrul familiei sau este posibil să se schimbe ceva în relaţiile personale, schimbări care într-un fel sau altul, le va afecta viitorul. Să nu credeți că ceea ce li se întâmplă este ceva accidental, deloc, orice ceartă sau orice reconciliere vor fi sursa, dezvoltarea sau încheierea, cât se poate de normal a unei anumite situații, generată de ei, de relația sau de familia lor.
Nu uitați un lucru important, deoarece cuplul este baza unei relaţii între doi oameni şi problemele sunt rezultatul unei interacţiuni dintre doi oameni, doar că acestea nu pot fi rezolvate decât fie de comun acord, fie unilateral, de către unul dintre ei. De fapt, aceasta este o lege fundamentală a armoniei. În 2016, această lege va fi la îndemână pentru nativii Scorpion, mai ales în cazul în care situația depășește cu mult relația personală. La rândul nostru, şi noi trebuie să înțelegem că putem ajuta o persoană doar atunci când el sau ea este gata să accepte acest ajutor, în caz contrar lucrurile se complicămai mult decât am crede. Nimic nu este mai rău decât a merge împotriva curentului, adică a voinței altora, chiar şi din motive nobile, mai ales atunci când vine vorba despre sentimente.
Toamna lui 2016 nu va fi caracterizată printr-o scădere a intensităţii relaţiei lor, dar probabil, că îi va obosi, ceea ce sugerează că nu este nevoie să eludeze circumstanțele. Dacă nu ţin pasul, se vor simţi epuizaţi, iar ces lucru nu se va înâmpla mai devreme de a doua jumătate a anului. Să nu se grăbească să revizuiască rezultatele pentru că anul nu s-a terminat și mai au o mulțime de lucruri interesante de făcut sau de descoperit. Poate cineva dintre cei dragi îi va surprinde, dar să nu le fie teamă. De cele mai multe ori soluțiile radicale, sunt singura cale de urmat pentru a ieşi dintr-o relaţie care simţi că te sufocă, și dacă nu o vor face tranşant pot greşi cu uşurinţă atunci când vor să repare lucrurile.
În iarnă, vor constata cât de importantă a fost bătălia cu sine pentru că au învăţat să aibă răbdare, să fie concilianţi, adică cu alte cuvinte, au învăţat să-şi ţină în frâu demonii interiori.

Carieră şi profesie
În 2016, Scorpionii vor descoperi că au o grămadă de talente ascunse și de consum sau de interes, atât pentru ei, cât și pentru ceilalţi, sigur, nu toate acestea se vor dovedi a fi surprize placute, dar, ceea ce este important pentru ei este că vor deveni mai puternici prin conştientizarea acestora dar şi prin dobândirea de noi cunoștințe. Fără a intra în detalii, că nu ne-ar ajunhe hârtia, este important să spunem că, viața Scorpionilor, în afară de propriile dorințe și acțiuni, va fi impulsionată destul de puternic de trio-ul despre care am amintit şi anume Marte, Venus si Pluto. Şi apropo de planete, Pluto este astrul cel mai ciudat în acest scenariu, deoarece poziția sa în mod normal nu ar avea cum să îi afecteze, dimpotrivă, şi cu toate acestea, există un motiv pentru care această planetă şi-a câștigat un renume întunecat. Ei, bine, anul acesta Pluto îi va obliga să conştientizeze ca una din metodele extraordinare de interrelaţionare este comunicarea nu doar cu sine ci şi cu lumea exterioară, fapt care îi poate ajuta foarte mult în anumite momente din viaţa lor. Vor sesiza pe cont propriu ce metodă funcționează cel mai bine și când ceea ce le va deschide nu doar mintea, ci le va de imboldul să-şi urmeze vocea rațiunii.
În general, profesional nu au de ce se plânge. Primele trei luni ale anului ce vor mai aduce schimbări neaşteptate. Vor fi plini de energie acum ceea ce înseamnă că trebuie să o folosească în avantajul lor atunci când s-ar putea să nu aibă altă șansă. Să nu-şi piardă încrederea în sine ci să lupte cu adversarii, fără milă. Marte îi va ajuta să alunge din sufletul lor lucrurile inutile, cum ar fi sentimentalismul. Pot fii siguri că vor face alegerea corectă. Este esențial să ia măsuri de prevedere, în cazul în care nu vor să piardă ce le-a dat Dumnezeu. Vor fi în centrul atenţiei, un fel de tribună de unde ideile bune îşi vor lua zborul, vor fi punctul cheie de care se va lega soarta multor evenimente viitoare. Acest lucru le va oferi oportunități semnificative privind ascensiunea profesională, aşa că nu au voie să ignore o astfel de șansă.
De la sfârșitul primăverii și până pe la mijlocul verii, nu se va întâmpla nimic formidabil profesional. Toate şi tot vor fi destul de echilibrate, nu sunt de așteptat izbucniri dramatice sau alte furtuni; fiecare moment îşi va urma calea despre care am vorbit. Dar dacă cumva iau vreo decizie peste capul şefilor, să şi-o asume, pentru că evoluţia lucrurilor va depinde, în acel moment, de domeniul în care controlul și responsabilitatea Scorpionillor este eficient dar şi factor de stabilitate. Dacă nu au controlul deplin al situației, adversarii îi pot răsturna cu ușurință barca, și nu va fi chiar atât de ușor să iasă din apele reci. Cel mai indicat este să evite astfel de momente  şi să se concentreze pe obiectivele reale și să-şi urmeze calea treptat, asemenea unui sportiv de performanţă, să dea un pas înapoi înainte de a sări un obstacol, de a analiza și a găsi soluții care să-l depășească.
Începutul toamnei îi va găsi în poziţia de luptă. Este puţin probabil că, chiar și adversarii cei mai puternici se vor retrage din luptă. Pentru ei nu contează acţiunea ci cauza. Este mult mai important să fie calm şi radios şi atunci nu va fi nevoie să lupte cu balaurul, această poziţie le va permite să se apropie de locul comorii, cum se spune, raţional şi și deliberat. Un model similar care este comun şi altor semne zodiacale, aşa că, probabil, va reacţiona la fel ca ceilalţi.

Financiar
Aspectul financiar în 2016, va fi pentru Scorpion, în mare parte, influențat de pozițiile lui Pluto și a lui Marte. Da, anul aceasta, Mercur îi va lăsa în pace și, drept consecinţă, s-ar putea confrunta cu o grămadă de schimbări neașteptate. Cu toate acestea, nu trebuie să îşi facă griji cu privire la acest lucru, deoarece Marte va avea grijă să nu le lipsescă nimic, în special spiritul de luptă.
În al doilea rând, nu cred că îşi doresc să se pună de-a curmezişul dorinţelor lui Pluto altfel o încurcă și nu cred că vor mai reuşi să scoată cămaşa. Revenind, trebuie menţionat că finanțele lor, cu greu vor fi influențate de factori externi. Este un lucru bun şi ca orice lucru bun, va necesita şi o atenţie sporită, mă refer, în mod special la primele trei luni ale anului, când influența energică a tripletei Marte, Venus şi Pluto va fi deosebit de puternică.
Până la sfârșitul primăverii, vor munci din greu, nicio clipă să nu se îndoiască de ceea ce au de făcut. Asta doar dacă doresc să-şi îmbunătăţească starea financiară.  Dacă nu au o astfel de motivație, atunci este puțin probabil să se petreacă eveniemnte neprevăzute.
Până la sfârșitul primăverii ritmul de lucru va scădea, fapt care va duce şi la o scădere considerabilă a profitului. Nu trebuie să îşi facă griji peste măsură, dar nici să stea cu mâinile în sân, nu le va face bine. În acele momente este important pentru ei să preia frâiele nu doar asupra afacerii ci să deţină controlul şi asupra tuturor mişcărilor din firmă sau din instituţie, spre necazul adversarilor ştiuţi şi neştiuţi.
Au la dispoziţie diverse mijloace de a obține informațiile de care au nevoie, fiecare mutare, fiecare acțiune îndreptată spre adversarii direcți va avea un efect imediat asupra profitului lor. Este o perioadă grea care cere din partea lor concentrare, autoritatea de a domina conştient şi controlul asupra tuturor. Per ansamblu, nu este nevoie de un efort suplimentar pentru că au totul la îndemână, astfel că dacă nu le iese ceva, vor stii pe cine să dea vina.
Perioada de vară până în primele zilea ale toamnei nu va aduce nici o modificare. Vor lupta în continuare pentru afirmare dar şi pentru un loc în soare, iar toate acestea se vor reflecta în conturile lor. De fapt, perioada de vară este cel mai bun moment pentru a-şi goli puşculiţa şi cum nu au nevoie de sume consistente nu le-aş sugera să se abţină de la nimic.
În plus, situația se va echilibra de la începutul roamnei și nu vor mai trebui să muncească pe brânci. Important în acest moment este să nu se grăbească, singurul lor suporter este Pluto, şi de la el nu se pot aştepta la prea multe, poate doar la un sprijin moral şi atât. Pe de altă parte, nu au nevoie de cantități mari de energie pentru a-şi atinge obiectivele.
Esenţial este să încheie toate proiectele în care sunt angajaţi, astfel încât sfârșitul anului, să îi găsească împăcaţi cu sine şi cu un sentiment de mulţumire propriu. În acest fel vor conserva un flux semnificativ de resurse care le va fi de folos în viitor, nu acum. De aceea trebuie să rămână concentrat şi va rezolva fiecare problemă care va apărea.

 Sănătate
Marte si Pluto vor fi planetele care le vor afecta sănătatea în 2016.
Şi în acest caz semnalul este - atenție sporită! Scorpionul este puțin probabil să fie atent la problemele lor de sănătate, aşa cum au, în schimb, grijă de ceilalţi. El este un semn aparte, ceea ce înseamnă că problemele lor sunt, de asemenea, la fel de speciale. Din ianuarie și până în august sănătatea nu le va da bătăi de cap, vor răci sau vor face o infecţie respiratorie destul  de greu. În primăvară, chiar îşi pot permite o avntură galantă pentru că nu vor avea probleme, dar să nu sară calul pentru că atunci Marte le va scoate iubire ca să spun aşa, pe nas.
Sănătatea lor depinde foarte mult de starea sistemului imunitar, de aceea nici nu vor ţine cont de primele semne ale vreunei boli. Dar, atenţie, sistemul imunitar este foarte bun, dar dacă ei nu ştiu şi sigur, nu se vor menaja, vor începe să dea rateuri, devin vulnerabili la cel mai mic semn de boală. Totuşi şansele ca ei să se îmbolnăvească sunt foarte scăzute, dar atunci când o fac, o fac! Pot ignora răcelile în condiţiile în care sunt atenţi la ei, dacă nu ştim toţi cum se termină acestea. Ce vă spun, repet, sunt generalităţi, în funcţie de tema natala a fiecăruia şi ei pot face febră cu uşurinţă, şi ei pot răci, ba, mai mult şi ei pot ajuge pe patul spitalului.
Începutul toamnei va aduce unele schimbări. Înseamnă că unele lucruri se vor schimba, dar în ce măsură se va întâmpla acest lucru depinde în totalitate de ei. Poate, vor trebui să facă o anumită alegere, la sfârșitul lunii august, și cel mai probabil ea ţine de viața privată. Ar putea suna surprinzator, dar decizia pe care o vor lua le-ar putea afecta în mod direct sănătatea. Cu toate acestea, nu este nimic extraordinar aici, ştim foarte bine că o problemă fizică este, de ordine, o reflexie a unor probleme interioare. Distrugerea energie organelor interne va fi urmată de o distrugere a corpului fizic. De aceea, dacă observăm că au anumite probleme de sănătate, vom știi cu siguranță, ce se întâmplă.
Într-adevăr, oamenii, care duc zi de zi o luptă cu familia lor, se simt rău mai des; ei au parte, zilnic, de certuri și probleme de rutină. Și odată cu aceste mizerii continuă şi acumularea de probleme de sănătate, aşa că este mai bine să se gândească la consecințe înainte de a intra într-o dispută. Este motivul pentru care e esențial să se acorde mai multă atenție sieşi şi să-şi asculte instinctul. 
Starea lor fizică se va transforma într-un fel de focar şi ar trebui să joace un rol cheie atunci când iau decizii. Să nu încerce să-şi rezolve problemele de sănătate îngurgitând o tonă de medicamente după ureche, ci să bea şi ei ca tot omul ceaiuri dacă este nevoie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu