Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

31 decembrie 2011

Scorpion 2012


23.10 – 22.11 

Natura elementară:  - apă
Genul elementar: - feminin
Tipul elementar: - fix
Guvernatorul zodiei: - Marte şi Pluto
Ziua norocoasă: - marţi
Animalul: - scorpion, lup şi panteră
Planta: - caprifoi, busuioc, nalbă; plante medicinale - mintea mâţei (cătuşnica), alunul de munte şi porumbarul. Siropul sau decoctul de porumbele are un efect deosebit de puternic asupra reducerii febrei mari pe care o fac Scorpionii şi ajută la regenerarea rapidă după forme acute de boală.
Copacul: - Ciulinul negru                                                         
Floarea: - iarba neagră
Pasăre: - şoim, vultur
Culoarea: - roşu intens, negru, maro închis
Cristalul zodiei: - Acvamarin, Agat de Botswana, Carneol, Hematit, Jasp, Malahit, Ochi de pisică, Ochi de tigru, Piatra lunii, Piatra sângelui (Heliotrop).
Metal : - Fier, plutoniu
Partea corpului pe care o guvernează: - zona genito – urinară
Predispoziţia maladivă: - afecţiuni cardiovasculare (cardiopatie ischemică,
 hipertensiune arterială, artrite), hepatobiliare (dischinezii biliare, colecistite, steatoză hepatică) şi neuropsihice (nevroze, depresii nervoase, paranoia, stări maniacale),
 reumatism, afecţiuni gastrointestinale, constipaţia, hemoroizi, prostatitele.
Remediu homeopatic: - Lochesis, Thuya şi Platina.
Vitamine: - P şi B12
Număr: - 4                         
Alimente: -  lichide, băuturi calde, alimente calde, alimente oferite de apă, ceaiuri,
 sucuri, alimente bogate in fier, alimente de culoare roşie sau neagră, carne roşie (de vită sau de porc), mâncare fiartă, legume şi fructe de toamnă.
Condimente: - condimente iuţi şi nu prea.
Caracteristici de bază: - intensitate, determinare, pasiune, secretos
Temperament: - flegmatic
Caracter: - determinant
Fire: - ascunsă
Muzică: - lenta, de meditaţie şi relaxare, cu tentă erotică.
Sunete preferate: - apa curgând, susur de izvoare, valurile mării.
Instrumente muzicale: - pian.
Spaţii prielnice: - dormitorul.
Locuri unde se simte bine: - în spaţii retrase, discrete, întunecate, misterioase, în preajma secţiei de poliţie, a garnizoanei, a cimitirului, a farmaciilor, a muzeelor, a ruinelor, a siturilor arheologice, a apelor şi mărilor şi oceanelor..
Zone benefice: - vestul ţării, vestul oraşului, în camere cu ferestre spre vest şi să plaseze patul cu capul spre vest.
Profesii: - farmacist, chirurg, ginecolog, militar, scafandru, arheolog, speolog, poliţist, spion, justiţie, armată, scriitor, detectiv, radiestezist, fizică nucleară, profesiuni legate de moarte, profesiuni legate de sex, erotism, pornografie, psiholog, astrolog, servicii secrete.
Aromele preferate: - crinul îl poate împiedica pe Scorpion să se ascundă în lumea sa interioară. Smirna, santalul, pinul şi nucşoara se pot folosi doar în momentele când puterile îl părăsesc. Mirosul de trandafir îl face invulnerabil în faţa unei acţiuni energetice. Santalul şi mirtul influenţează benefic atât afacerile, cât şi viaţa personală. Pelinul, levănţica, ienupărul şi bradul îl ajută să ia o decizie corectă.
Aromaterapie : - Un puternic efect liniştitor şi, în acelaşi timp, afrodiziac îl au asupra lor esenţa de glicină, uleiul de rododendron şi cel de aloe.
Compatibilitate: - cu celelalte zodii de apă, Rac şi Peşti, şi cu zodiile de pământ, Fecioară, Capricorn şi, cu prudenţă, cu Taur.

Cel mai important în 2012 pentru tine este să nu te simţi limitat, constrâns atunci când doreşti să faci ceva dar nici să-i condamni pe ceilalţi dacă nu îţi iese ceva. Va trebui să-ţi permiţi să-i laşi pe ceilalţi să îţi ceară ce să faci, tu doar să pui condiţiile. Dorinţa îţi dă energia de care ai nevoie şi va rodi mai repede decât crezi spre fericirea ta şi necazul altora. Acesta este un mijloc de a trasa liniile carierei şi arfi păcat să îl eviţi pentru că te poate ajuta să trasezi jaloane profesionale pe termen lung.
Din punct de vedere afectiv vei încerca întreg spectrul emoţional atunci când vei întâlni o oportunitate râvnită pentru că va trebui ca în acest an să fructifici cât mai multe oportunităţi dintre cele care se vor ivi.
Pentru tine felul cum se vor derula lucrurile va fi extraordinar de palpitant şi este posibil ca cele ce te vor provoca să perturbe liniştea aparentă cu care te obişnuiai să te înconjuri nu de alta dar se vor ivi la orizont şanse neaşteptate. În schimb nu te aştepta să te simţi în siguranţă în tot acest timp pentru că perioada mai ales cea de început de an, reclamă flexibilitate atât acasă cât şi la locul de muncă şi cum tu eşti un semn fix va fi cam greu să le pui de acord.
Vei munci mai mult decât erai obişnuit şi vei avea norocul să întâlneşti oameni din alte zone geografice şi să puneţi o afacere pe picioare. Vei conştientiza mai repede decât te aştepţi faptul că întâlnirea cu oamenii care te pot ajuta să faci ce-ţi doreşti este nu doar inevitabilă ci şi foarte importantă.
De asemenea, aşteaptă-te la foarte multe provocări dinspre relaţia pe care o ai sau dinspre partenerul de viaţă. Iubirea sau prietenia rezistă timpului? Iată întrebarea care te va măcina mai mult decât ţi-ai dori şi asta pdentru că iei foarte în serios orice relaţie, nu-ţi place să demonetizezi sentimentele ar nici nu ţii neapărat să fie constante, îţi dai seama că am muri toţi de monotonie!? Te vei concentra destul de greu pe o relaţie mai ales că romantismul nu te dă afară din casă.
În altă ordine de idei, este foarte important să să ştii ce anume îţi doreşti de la viaţă la fel ca şi Racii. Te sfătuiesc şi pe tine cum am făcut-o şi cu ei, să arunci balastul de care nu ai nevoie şi să mergi mai departe. Nu întotdeauna vechiul este suportul pentru nou. Nu-ţi faci probleme nici despre ce spune lumea, oricum gura lumii e slobodă şi poate spune orice.
Fiind un semn foarte sensibil şi senzorial vei simţi când este momentul să îţi apropii oamenii şi când nu. Cu un fler tipic Scorpionului îi vei găsi pe cei care te pot ajuta să urci mai repede scara socială. Formatorii de opinie, consultanţii financiari şi oamenii de afaceri străini îţi pot deschide noi perspective vis-a-vis de ce vrei tu în viitor. Vei simţi mai acut ca oricând că destinul tău este acela de face parte dintr-un mecanism mai mare şi, normal, care să-ţi aducă beneficii şi mai mari.
Din a doua parte a anului este posibil să ai parte de o reorientare radicală a menirii tale. Ca niciodată această constatare te va destabiliza puţin, dar să ştii că fiecare trece prin asemenea stări. S-ar putea să fi nevoit să îţi defineşti clar poziţia pentru a putea să-ţi foloseşti puterea la nivelul colectivului, mai mult s-ar putea să trebuiască să faci faţă unor adevărate teste ale puterii şi ale răbdării, în acelaşi timp. Calmul tău recunoscut ascunde o adevărată bombă cu ceas. Defulează aceste energii în scopuri lucrative altfel îţi vei face foarte mult rău.
În ce priveşte serviciul, unii dintre Scorpioni ar putea să-şi găsească un loc de muncă în instituţii de stat care au caracter de apărare a ordinei publice şi de  aplicare a legii – poliţie, SRI, servicii speciale ş.a., totul numai ca să te simţi în siguranţă. Pe de altă parte, locul de muncă trebuie să fie şi un loc stabil financiar.
Provocările anului se vor face simţite la nivelul comunicării, felul cum vei dialoga cu cei din subordine îţi poate aduce încrederea oamenilor sau o vei peirde. Te vei confrunta şi cu mărunţişurile inerente ale colegilor, încearcă să fii calm şi să vezi partea bună a lucrurilor. De asemenea, s-ar putea să fi provocat să faci lumină asupra unor perioade din viaţa ta pe care le ţii destul de bine ascunse. Vei da însă dovadă de cameleonism dar şi de rezistenţă şi nu vei spune decât ceea ce doreşti tu şinu ce vor ei.
Multe dintre oportunităţile anului vin dinspre colaborarea cu vechi prieteni, chiar dacă eşti Scorpion nu înseamnă că nu ai prieteni, puţini, dar buni, vorba ceea. Şi cu portofelul tău s-a cam subţiat trebuie să faci iar bani. Oricum situaţia ta financiară va cunoaşte o îmbunătăţire vizibilă din cea de-a doua parte a anului. A, încă ceva, investeşte în oameni!
În ce priveşte sănătatea cred că ar trebui să te apleci mai atent asupra problemelor renale sau ale vezicii urinare dar şi la digestie, în special colonul, care s-ar putea să îţi dea ceva bătăi de cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu