Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

29 decembrie 2011

Gemeni 2012

: 21.05 – 21.06

Natura elementară:  - aer  
Genul elementar: - masculin
Tipul elementar: - mutabil
Guvernatorul zodiei: - Mercur
Ziua norocoasă: - miercuri
Animalul: - maimuţa
Pasăre: - vulturul, cinteza şi papagalul
Planta: - toate speciile de iederă, sovârf; seminţe de anason şi cele de chimen (mai ales sub formă de ceai).
Copac: - cei bătrâni, majestuoşi
Floarea: - iasomie, iris,  
Culoarea: - violet şi galben strălucitor
Cristalul zodiei: - Acvamarin, Agat, Ametist, Aventurin, Calcedonie, Carneol, Citrin, Cuarţ roz, Heliotrop, Jad, Jasp roşu, Ochi de tigru, Opal, Smarald
Metal : - mercur
Partea corpului pe care o guvernează: - sistemul nervos şi umerii, plămânii, toracele, braţele, mâinile, respiraţia, trahea.
Predispoziţii maladive: - afecţiuni ale sistemului nervos  cum ar fi migrenele, nevrozele,  psihopatiile şi tendinţele spre surmenaj. Uneori, afecţiunile nervoase pot genera disfuncţii sexuale. Apoi, afecţiuni pulmonare repetate ca bronşite, pleurezii, pneumopatii ştiută fiind sensibilitatea Gemenilor la frig şi umezeală. Sunt frecvente rănirile umerilor şi mâinilor.
Vitamine: - B1 şi F
Remedii homeopatice: - Mercurius, Argentum nitric; sarea biochimică este Kali muriatricum; unii astrologi adaugă şi Arsenicum şi Kali phosphoricum.
Număr: - 3, 5, 9
Alimente: - zarzavaturi, fructe, alune, nuci, ceaiuri din frunze şi fructe, mâncare fără foc, lactate, salate asortate, crudităţi, legume şi fructe de primăvară.
Condimente: - verdeţuri.
Caracteristici de bază: - guraliv, superficial, neliniştit, comunicativ
Temperament: - sanguin
Caracter: - duplicitar
Fire: - labilă
Muzică: - clasică
Sunete preferate: - vântul, ciripitul păsărilor, clopoţeii de vânt
Instrumente muzicale: - cele de suflat şi orga
Spaţii prielnice: - camera de zi, camera de studiu, biblioteca, holul, sufrageria, biroul.
Locuri preferate: - spaţii aglomerate, străinătate, buticuri şi magazine, muzee, cenacluri, seri culturale, concerte, librării, biblioteci, dezbateri publice, conferinţe, simpozioane, cursuri, şcoală, serviciu.
Zone benefice: - estul ţării, estul oraşului, în camere cu ferestre spre est, să plasaţi patul cu capul spre est.
Profesii: - avocat, jurnalist, funcţionar de birou, secretar, publicist, librar, curier, poştaş, editori, în transporturi, comerţ, comunicaţii, radio, telefonie, internet,  literatură, mesagerie, presă, conferinţe, învăţământ, afaceri, vânzări.
Aromele indicate: - miresmele care refac energia mentală: tămâia, isopul, rozmarinul, ienupărul şi mărarul. Mirosurile de pelin, brad şi levănţică, provoacă rapid oboseala. Cimbrul ajută într-o situaţie conflictuala, însă nu trebuie să-l folosească prea des. Pinul şi smirna îl izolează. Crinul vă descoperă darul de a prevedea evenimentele neprevăzute. Nucşoara şi trandafirul sunt indicate doar în situaţiile critice. 
Aromaterapie : - uleiurile esenţiale care au un efect benefic asupra Gemenilor sunt lavanda şi lăcrămioarele, seminţele de anason şi cele de chimen.
Compatibilitate: - cu celelalte semne de Aer, Vărsător şi Balanţă şi cu semnele de foc, Berbec, Leu şi, cu precauţie, cu Săgetătorul, zodia lui polară.

Scopurile tale pentru acest an vor necesita multe eforturi pentru că schimbările pe care le doreşti sunt radicale şi necesită eforturi susţinute iar tu ai obiceiul să te apuci de mai multe lucruri deodată şi să nu termini niciunul. Posibil să fii preocupat şi de ce ceea ce se întâmplă în familie şi să nu te intereseze ce spun oamenii din jur. Majoritatea experienţelor inedite le vei încerca în mijlocul familiei. Oricum, în acest an, familia va avea prioritate în faţa problemelor de serviciu. Ai nevoie de energie ca lumea ca să faci ceea ce doreşti.
Din punct de vedere profesional, 2012 înseamnă şi schimbări structurale dar şi renunţarea la o serie de relaţii precum şi începerea altora noi. S-ar putea să-ţi schimbi chiar locul de muncă, asta în situaţia că eşti angajat sau dacă ai o afacere, să îi reorientezi obiectul de activitate.
În acelaşi timp, este posibil să pleci să lucrezi în străinătate şi cum învăţatul limbilor străine este o joacă pentru tine, sunt sigură că te vei simţi ca peştele în apă pe acolo pe unde te vei duce. O afacere proprie pe meleaguri străine este o mare provocare pentru tine nu de alta dar poţi să-ţi dovedeşti că eşti capabil să te ridic oriunde. Cum caracteristica ta de bază este comunicarea aceasta va funcţiona excelent, ba va fi dublată şi de un real talent diplomatic. Parteneriatele vor funcţiona ceas iar beneficiile vor fi pe măsură, mai ales că ele vor fi fundamentate pe noi baze, cu alte strategii. Fireşte cum eşti tu repezit şi împrăştiat câte odată poţi să ai parte şi de pierderi, dar acest lucru este mai puţin probabil, întotdeauna găseşti tu ceva ca să te redresezi în ultimul moment. Atenţie, dacă doreşti să ai alţi parteneri de afaceri, amână întâlnirile lucrative, până după Paşte cel puţin. Nu de alta dar trecerea de la primăvară la vară va fi pentru tine destul de dificilă, nu te vei putea concentra şi vei spune prosti sau vei fi neconvingător. De la sfârşitul lunii mai însă, poţi relua negocierile în vederea unei noi afaceri.
            Provocările acestui an le vei simţi la nivelul vieţii de familie când te vei putea trezi implicat într-o relaţie adulterină şi de aici cohorta de neplăceri, sau vei pierde şansa unui mariaj super dacă te vei codi mult timp, şansa îţi va fi suflată de un Scorpion şi cum aceştia excelează la capitolul senzualitate nu văd cum ai putea convinge că tu eşti cel mai bun.
Vei pus în situaţia să te întrebi ce vrei de fapt, de la viaţă în viitor, inconvenient major pentru tine obişnuit mai mult să vorbeşti decât să gândeşti. Saturn te înţelepţeşte dar nu în măsura în care să ia şi decizii în locul tău. Riscă şi dă deoparte tot ce nu-ţi mai foloseşte, adoptă o atitudine tranşantă şi nu duplicitară, cum ai obiceiul şi vei face faţă prezentului. Nu-ţi fie teamă pentru statutul personal sau pentru ambiţiile ascunse, dar nici nu pleca urechea la sfaturile celor care cred că ştiu ce este bine pentru tine. Şi tu, asemeni celor din Berbec, simţi foarte bine ce este sau nu este bun pentru tine. Adevărat, este foarte important să păstrezi echilibrul între viaţa de familie şi carieră. De aceea este  important să nu-i laşi pe alţii să-ţi conducă viaţa şi nici să se amestece în problemele tale.
Vei avea dificultăţi de adaptare pentru simplul motiv că multe din valorile pe care ţi-ai construit viaţa se pot prăbuşi acum. Ceea ce însemna idee călăuzitoare până acum trebuie revizuit şi regândit spre a-i da un nou sens, mult mai flexibil care să se armonizeze cu personalitatea ta. Trebuie să te desprinzi de cei care te-au ajutat până acum ca să porneşti pe drumul tău şi toate lucrurile pe care le-ai adunat în ideea că îţi vor da siguranţă, vor trebui aruncate. Orice structură sau credinţa de care te-ai agăţat,  nu mai are valoare.
În ce priveşte oportunităţile ele vin dinspre familie. Norocul dar şi energia ta debordantă pot fi folosite pentru a crea un mediu familial intim şi optimist. Bucură-te de venirea pe lume a unui copil, fă-i pe cei din casă să se simtă importanţi, şi viaţa ta va căpăta noi dimensiuni. Succesul şi satisfacţiile legate de cămin şi de familie vor fi baza resurselor afective pe care se va clădi cariera viitoare. 
Te vei da peste cap să obţii profit din nimic şi după cum îţi este talentul în a scoate bani din piatră seacă nu m-aş mira să ai un profit din te miri ce. Este momentul să începi să economiseşti ca să poţi folosi mai târziu. Ai marele dar de a-i face şi pe alţii să vadă lucrurile cum vrei tu şi iată măcar un motiv pentru care să faci bani.
În ce priveşte sănătatea, stările de anxietate, tendinţele de surmenaj, frecventele lovituri la nivelul umerilor şi mâinilor, nevralgiile intercostale, afecţiunile acute sau cronice ale plămânilor sau bronhiilor vă pot da bătăi de cao. Atenţie, uneori, afecţiunile nervoase pot genera disfuncţii sexuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu