Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

30 mai 2013

Previziunile pentru luna iunie

Berbec 
            Norocul le surâde celor din Berbec şi în iunie, nu au decât să se bucure de de vremurile bune și să nu exagereze cu nimic. Problemele psihologice vor dispare şi ele, curând.
Dacă sunt îndrăgostiţi, acesta este timpul lor. Unii îşi pot întâlni partenerul la…locul de muncă. Cei căsătoriţi vor da dovadă de foarte multă înţelegere. Dragostea si romantismul vor fi interesante și stimulative pe întreg parcursul lunii iunie, mai mult, pot ieși din oraș pentru o vacanţă romantică sau, cei căsătoriţi, să încerce să-şi petreacă ceva mai mult timp cu familia, să se ocupe de copiii, este o perioadă excelentă pentru a comunica cu cei dragi.
În ce priveşte munca, atmosfera de la serviciu este una relaxantă. Este luna în care pot avea loc schimbări în carieră și pot să apară noi parteneriate de afaceri. Este un moment bun pentru a-şi dezvolta abilitățile profesionale.
Şi pentru finanţe va fi o lună favorabilă. Asigurați-vă că vă investiţi economiile în lucruri palpabile şi nu aruncaţi banii pe fereastră. Banii vor veni doar din muncă proprie mai puţin din surse externe.
Şi la capitolul sănătate staţi bine, poate spre sfârşitul lunii unele probleme datorate stresului şi oboselii. Ca sfat: luați-vă măsuri de precauție din timp și respectaţi un regim alimentar sănătos .

Taur
           Luna iunie poate aduce unele modificări minore în carieră și finanțe. Îi sfătuiesc pe aceşti nativi să profite de oportunitățile care le întâlnesc.
Din start vă spun că este o luna bună pentru dragoste si romantism. Veți reuşi să atrageţi atenţia partenerilor voştri! Familia va avea nevoie de sprijinul vostru, mama, tata, bunica ori vreun nepot ar putea să se confrunte cu probleme legate de sănătate. De asemenea, părinții se pot confrunta cu probleme în căsnicie iar prietenii să fie cei care pun paie pe foc. Fiţi cu ochii în patru! Cred că o scurtă vacanță alături de partener, iubit, prieten va fi bine venită din partea a doua a lunii.
Cariera și succesul profesional sunt la cote ridicate. Răbdarea și modul conștiincios de a vă achita de responsabilități vă va duce fie o majorare de salariu fie o promovare.
Prosperitate financiară este și ea în cărți. Vă gândiți să vă schimbați modul de a economisii și să vă administrați altfel propriul buget. Unii dintre Tauri se pot pomeni cu o mică avere pe neașteptate – moşteniri, câştiguri la loterie etc.
Ca sănătate, mulţi Tauri se orientează spre capitolul frumuseţe, nu întâmplător sunt patronaţi de Venus. Vor alege tratamente cosmetice mai costisitoare dar cu efecte de durată, poate fi vorba chiar de chirurgie estetică. Pe de altă parte, vor fi înclinaţi spre vindecarea spirituală și îşi vor dori să petreacă ceva timp cu trezirea chakrelor, vor avea vise premonitorii şi premoniţii, iată măcar un motiv pentru care să-şi noteze visele!

Gemeni 

            Pentru nativii Gemeni urmează o perioadă de relaxare, care îi va pregăti pentru următoarele luni. În ce priveşte celelelate aspecte, se pare că tot anul va fi unul agitat, dar să le luăm pe rând.
Dragostea se va dovedi un domeniu în care vor dori să puncteze foarte bine lucrurile. Relațiile nu vor fi doar pentru distracţie, ci işi vor dori cu adevărat un partener care să îi înţeleagă, iar pasiunea va fi una controlată. Dacă trebuie să preia iniţiativă fără nicio problemă şi relaţia va fi cea pe care o caută de atâta vreme. Pe de altă parte vor trebui să se concentreze pe construirea unei legături mai puternice cu familia, cu prietenii și cu fraţii (acolo unde sunt). Sfaturile lor vor fi apreciate și de ajutor pentru persoanele care au tot felul de probleme.
Cariera stagnează iar cei care sunt implicaţi în afaceri ar trebui să gândească de două ori înainte de a lua o decizie, mai ales dacă se pune problema finalizării afacerii. Celor care au un loc de muncă, le-aş sugera să stea cuminţi chiar dacă inima le dă ghes să-şi caute alt serviciu.
Veniturile în schimb, vor fi stabile însă vor trebui să facă unele modificări în ce privesc cheltuielile și felul în care economisesc. În ciuda acestor sfaturi, vor găsi şi timp şi resurse pentru o excursie de tip city-brake din care se vor întoarce ramforsaţi cu energie si parcă întineriţi!
În schimb, în ce priveşte sănătatea, vor trebui să fie atenţi. Problemele legate de digestie și stomac se vor accentua luna aceasta.

Rac
În sfârşit o lună mai relaxată pentru aceşti nativi. Deși perioada va abunda în schimbări, lucrurile vor fi mult mai stabile.
În dragoste vor trebui să aibă răbdare cu partenerul lor, iar dacă doresc acţiune vor trebui să ia inițiativa. De reţinut că luna iunie este un moment în care vor petrece mai mult timp cu familia și prietenii, în schimb va fi destul de agitată în plan social unde vor trebui să facă faţă invitaţiilor, chermezelor ş.a. sau orice formă de activitate care cere prezenţa mai multor persoane.
Cariera este pe cale să îi aducă tot mai aproape de îndeplinirea obiectivelor stabilite, fie că este vorba despre un nou loc de muncă, fie că este vorba despre afaceri. La serviciu ar putea asista la o serie de schimbări, benefice pentru ei sau care să-i aducă în atenţia şefilor.
Vor trebui să ia importante decizii financiare pe care le-au tot amânat în lunile care au trecut. De asemenea, cei tineri pot face excursii cu prietenii pentru a se mai detaşa de alte gânduri.
La capitolul sănătate nu aş spune că sunt probleme, dar cred că luna iunie este un moment bun pentru a începe o dieta, după agitaţia din ultimele luni. Să urmeze un regim alimentar şi exerciţii fizice care se vor dovedi benefice pentru ei.

Leu 

           Ceea ce se petrece în semnele cardinale, sugerează pentru Leu, un avânt puternic pe frontul carierei. În general, iunie va fi o luna buna pentru cariera, familie, deplasări şi activităţi sociale și chiar şi pentru sănătate.
Partea frumoasă şi încurajatoare este că vor beneficia de o mai bună înțelegere din partea partenerilor/soţilor/iubiţilor iar pentru cei singuri se prefigurează, în sfârşit, un angajament. Unele relaţii însă pot fi pe punctul de a se rupe dacă nu depune un efort suplimentar în a demonstra celuilalt că înseamnă ceva pentru ei. Vor înflori noi relații şi viaţa lor socială va atinge un nou record. Într-un cuvânt - noii prieteni, petrecerile și excursiile îi vor ţine ocupaţi în această lună. S-ar putea ca la un moment dat, părinţii să aibă nevoie de ei. Ar putea să fie vorba despre renovarea casei lor. Pot planifica câteva călătorii scurte cu noii prieteni, dar se poate, de asemenea, materializa o călătorie în străinătate, visată de ceva timp.
Pentru Lei însă, obiectivul principal al acestei luni este cariera. Găsesc oportunități excelente sau primesc oferte neaşteptate pentru noi locuri de muncă sau o nouă afacere care se va dovedi de succes. Leii care au profesii creative vor fi extrem de mulţumiţi de noutaţile din plan profesional.
Să fie atenţi la aspectul fuinanciar în sensul să nu facă risipă pentru că alte cheltuieli majore nu vor fi luna aceasta.
În planul sănătăţii nu cred să fie probleme grave, eventual să acorde mai multă atenţie laturii emoționale şi afective în sensul să nu lase stresul si tensiunea să-i doboare.

Fecioară
 Fecioarele, aşa cum ne-am obişnuit sunt norocoase, astrele par să le fie benefice pe toate fronturile, în schimb iunie va fi o lună destul de agitată iar aele se vor afla mai tot timpul pe drumuri.
Ştiu să cultive ca nimeni altele romantismul pentru că îl au în sânge şi nu se vor da în lături de la a-şi supune prietenii la tot felul de teste. De asemenea, îşi vor testa prietenii în fel şi chip ca să se asigure de loialitatea lor. Iubirile interzise nu sunt acceptate de familie. Cuplurile vor investi în articole de uz casnic. Să dea mai multă atenţie relaţiilor cu părinţii şi fraţii.
În ce priveşte seriviciul se vor remarca progrese, luna aceasta. Pot avea loc schimbări în carieră precum și a profilului profesional. Trebuie să țină pasul cu cele mai noi tehnologii, dacă doresc să reuşească în profeia aleasa. Datorită telentelor menegeriale ar putea fii chiar mobilizaţi şi să lucreze în străinătate.
Financiar stau excelent aşa că se pot răsfăţa cu achiziţia unor bunuri de lux fără să le fie teamă că vor cheltui prea mult.
Sănătatea în schimb, ar putea să le dea bătăi de cap, trebuie să înveţe să se relaxeze şi, mai ales, să se odihnească dacă vor să prevină orice formă de îmbolnăvire. Cei care s-au născut cu anumite abilități psihice vor fi mai intuitivi în această lună.

Balanţă 

           Iunie pentru nativii Balanţă se arată a fi o luna care aduce modificări și momente dificile. Vechile credinţe, concepţii și percepții vor fi date deoparte de idei noi.
Angajamentele profesionale şi cariera vor deveni o prioritate. Trebuie să depună eforturi serioase ca să-şi realizeze cu succes obiectivele.
Le recomand să arate ceva mai mult interes partenerilor de viaţă dacă doresc ca relaţia să se cimenteze. Din punct de vedere social vor trebui să facă faţă asaltului prietenilor și familiei care îşi doresc ceva mai multă distracţie şi relaxare. Pe de altă parte, relațiile lor vor fi permanent testate. Au nevoie doar de un mental foarte puternic dacă vor să depășească toate situațiile nefavorabile.
În iunie, Balanţele trebuie să fie atente cu banii. Vor trebui să economisească mai mult și să petreacă mai puțin şi nu ştiu cum o vor face dacă ne gândim la ce-şi doreşte familia, ca să amintesc doar de aceasta. S-ar putea să amâne o vacanță planificată din cauza intorsăturiii neaşteptate a evenimentelor, de altfel, călătoriile în străinătate este mai bine să fie amânate.
Starea de sănătatea va fi, mai mult sau mai puţin, asemănătoare cu lunile precedente. Dacă vor continua cu naturopatia sau terapiile neconvenţionale nu vor avea probleme.

Scorpion
            Se pare că pentru Scorpion va fi o luna interesanta. Schimbare de statut social, promovări, relaţii noi, toate aceste îi vor ţine în priză.
La capitolul dragoste stau satisfăcător, poate mai slab ca în alte dăţi. Sunt obligaţi să se întâlnească cu oameni în prezenţa cărora nu se simt confortabil, unele relații se vor tensiona, în schimb, unii Scorpioni vor simţi nevoia să se aşeze la casa lor și astfel vor lua decizii importante legate de alegerea partenerului potrivit, lucru care va acutiza relaţiile cu familia sau cu copiii dintr-o altă căsătorie. S-ar putea fi o criză acasă cu părinții sau copiii. Dar ei ştiu ce vor aşa că nu se vor lăsa intimidaţi de…vorbe! Cu toate acestea ar putea pleca într-o vacanţă cu destinaţie exotică alături de cei dragi.
Cariera va avea prioritate însă în fața viații domestice. Şefii vor fi impresionaţi de calibrul lor, de capacitatea lor de a rezolva lucrurile tacit astfel că angajamentele profesionale vor crește la fel ca și responsabilitățile lor.
Dacă îşi administrează cu inteligenţă bugetul, îşi planifică atent cheltuielile, ar putea da lovitura pentru că ştiu să cântărească argumentele pro și contra înainte de a face orice fel de investiții sau economii.
Cu sănătatea stau bine, rare ori auzi despre un Scorpion că boleşte. Cei tineri vor fi fascinaţi de exerciţiile de fitness, dar îi atenţionez să se ferească de anabolizanţi. Oricum pentru Scorpion este o lună favorabilă mai ales că este însoţită şi de transformări interesante.

Săgetător 

           Pentru Săgetător este o lună cu realizări, mai ales că, în sfârşit, vor ajunge la un acord cu ei înşişi, visele lor şi cu realitatea înconjurătoare.
Oportunităţi interesante apar pe frontul iubirii, îşi vor răsfăţa iubitele şi iubiţii ca nimeni alţii. Totuşi în cuplurile căsătorite ar putea apărea neînţelegeri pe fondul neclarităţii scopurilor anumitor acţiuni. Se pare că viața de familie va fi supusă la unele schimbări serioase dar este doar paravanul care ascunde o altă perspectivă pentru în modul în care privesc relaţiile. Acolo unde nu se pune problema unor schimbări majore în cuplu, va domni armonia. În schimb, copiii Săgetător ar putea avea probleme cu şcoala, cu studiul sistematic sau învăţarea propriu-zisă.
În domeniul carierei lucrurile sunt agitate iată măcar un motiv pentru care le-aş sugera acestor nativi, să se gândească de două ori înainte de a lua o decize chiar dacă ocaziile par favorabile. Nu daţi pasărea din mâna pe cioara de pe gard, faceţi pasul abia când aveţi toate atuurile în mână.
Nu vor fi proble băneşti, câştigurile vor fi mai mari decât cheltuielile iar deciziile financiare pe care le vor lua vor fi bune, vor viza acţiunile în forţă ca să spun aşa. Pe scurt, câştigurile din infuziile sau din investiţiile pe termen scurt le sunt mai mult decât favorabile. Le-aş propune însă să evite orice fel de călătorie în străine luna aceasta.
Ca sănătate, nici la acest capitol nu se pot plânge, vor adopta remedii alternative care se vor dovedi benefice pentru un stil de viață sănătos. Abia spre sfârşitul lunii s-ar putea confrunta cu uşoare probleme digestive.

 Capricorn
           Pentru Capricorn, luna iunie va fi o perioadă de transformări și de modificări. Nu ar trebui sa îi supere schimbările ci să meargă mai departe cu zâmbetul pe buze, adică să ia lucrurile aşa cum sunt.
Din punct de vedere sentimental va fi o lună dificilă, de încercări. Vor trebui să-şi facă timp şi să-şi înţeleagă partenerul. În schimb cei care sunt singuri sunt pregătiţi să se angajeze într-o relaţie. Pe de altă parte, familia și prietenii îi vor ține ocupaţi luna aceasta. Cu toate acestea, relația cu frații, cu părinții sau cu partenerul de viaţă pot fi un pic tensionate aşa că nu ar fi o idee rea să-şi ia o scurtă vacanţă, ca să se odihnească.
Cariera solicită muncă şi efort intens. Este momentul să se concentreze pe punerea în lumină a abilităților profesionale şi pe actualizarea cunoștințelor. Se pot ivi oportunităţi pentru schimbarea locurilor de muncă, pentru încheierea demararea unor afaceri sau asocieri cu beneficii pe termen lung.
Financiar, cu răbdare se construieşte viitorul. Să nu se aştepte la un randament instant de la investiţiile pe care le fac, nu de alta dar nu sunt exponenţii câştigurilor imediate, ci a celor planificate.
Încep să-şi revină după toate aceste bulversări climatice şi chiar dacă nu mai dor articulatiile, spatele sau picioarele, nu înseamnă că trebuie să-şi neglijeze sănătatea. Unii suferă încă repercusiunuile lunilor anterioare. Să-şi păstreze optimismul, să cultive gândirea pozitivă și toate problemele de sănătate vor fi rezolvate, e drept, şi cu ajutorul unui regim alimentar adecvat dar şi cu exerciţii fizice .

Vărsător 

           Pentru Vărsători, luna iunie ar trebui să fie una de relaxare şi de petrecere a timpului liber altfel decât până acum. Vor face planuri pentru anul viitor și, în același timp, se vor bucura de viaţă la maxim. Planificarea adecvată simultană cu implementarea ei este cheia succesului lor .
Să fie însă puţin atenţi, deoarece romatismul și prieteniile pot fi afectate de această sarabandă a viselor. Ştim însă şi faptul că răbdarea este cheia unei relaţii de succes. Cuplurilor care îşi doresc un copil, li se poate îndeplini dorinţa deoarece femeile Vărsător au toate şansele să rămână însărcinate. Viața de familie pare destul de armonioasă. Copiii, părinții și soția le vor oferi sprijin total. Dar, în acelaşi timp este posibil să fie acasă mai mult oaspeţi. Nu sunt excluse călătoriile lungi, la distanță, în ţări exotice.
Deşi în mare nu apar prea multe schimbări profesionale, totuşi este de reţinut că politicile firmelor şi corporaţiilor, multinaţionalelor suferă transformări dramatice. Modul de lucru poate fi schimbat după cum şi o schimbare a locului de muncă fiind posibilă. Pe de altă parte, ar putea întoarce spatele unor oferte profitabile de afaceri.
Financiar stau excelent ceea ce nu înseamnă că trebuie musai să se arunce cu capul înainte fără centură de siguranţă.
Sănătatea este bună şi ea iar energie reînnoită, dominatoare şi acaparatoare îi va afecta pe toți cei din jurul lor transformându-i într-un lider activ și iubit.

 Peşti
           Pentru nativii Peşti, schimbări pe toate fronturile luna aceasta, şi personal şi profesional.
Acum, sinceră să fiu o schimbare de perspectivă este necesară dacă doresc să găsească răspunsuri la întrebările care îi bântuie.
Cu toate acestea romantismul va avea prioritate. Chiar vor trăi momente dramatice dacă nu reuşesc să se desprindă, să renunţe la dependenţa de persoane pe care o iubeşte. Vor petrece mai mult timp cu cei din familie. Ar putea rezolva multe neînțelegeri, dacă ar avea răbdare şi nu s-ar enerva atât de repede. Un concediu cu conotaţii aventuroase, undeva la ţărm de mare, alături de cei dragi, va fi punctul culminant al acestei veri.  
Luna se arată interesantă din punct de vedere profesional. Munca îi revigorează mental iată măcar un motiv pentru care vor marca succese în toate proiectele și asocierile sau afacerile pe care le au.
De asemenea, foarte bine susţinut este şi segmentul financiar, vor câştiga foarte bine luna aceasta. Aş spune că este vorba şi despre o schimbare de statut financiar. Investiţiile în casă pot fi profitabile pe termen lung.

Sănătatea este bună, să continue exercițiile mentale și fizice și evita bolile. Le-aş sugera să renunţe la alimentele picante și la abuzul alimentar. Dacă nu sunt atenţi, ar putea să îi ispitească consumul de droguri și de alcool.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu