Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

4 iulie 2013

Lovitura de stat din Egipt

De mai bine de 3 ani lumea araba se misca...
Vorbind despre Egipt este foarte interesant ce s-a petrecut acolo, ceva cam ca si cu USL-ul si cu Basescu...presedintele Morsi nu se prea consulta cu cei din Guvern pare-se, de ce spun asta? Pentru ca generalul Sisi cred ca a dat lovitura de stat cu ajutorul Guvernului si a Parlamentului... astfel că Morsi a ajuns istorie. Acolo, de altfel, scapasera lucrurile de sub control de cateva luni bune... Pe harta ridicata la momentul loviturii de stat, se regaseste un yod foarte puternic, cu foarul NN, semn ca este un lucru care era previzibil sa se intample dar nu cand voiau oamenii ci cand voiau astrele!
Yodul de ieri a fost activat de Luna care stim bine ca lucreaza la nivelul emotiile, afectelor si subconstinetului si care a trecut peste NS. Luna in astrologia mundana sugereaza oamenii, populatia si problemele cu care aceasta se confrunta. Locul in care se afla sugereaza natura conflictului. Luna era in Casa a 10-a, Casa Guvernului, a Presedintelui, a oamenilor cu putere si a reputatiei nationale, increderea in Guvern (ori egiptenii cereau de zile bune demisia presedintelui Morsi) si iata cum totul a fost posibil, nu stiu de ce dar parerea mea este ca generalul Sisi are un astrolog langa el!!
Cei doi pivoti erau formati din inconjunctia Uranus - NN, Uranus influenteaza puternic prin pozitia sa revoltele si tensiunea politică si nu ar fi exclus ca in Egipt sa se instaureze o dictatura militara, in Casa a 9-a (si in Berbec) care reprezinta drumurile lungi, comertul extern asa ca asocierea cu ideea ca cineva alimenteaza din afara acesta revolte nu cred ca este una deplasata ( si cam stim noi cine isi baga coada in lumea araba, de vreo cinci ani incoace, ca sa o dezbine!!), fiti convinsi ca Sisi s-a consultat cel putin cu un expert din afara pentru ceea ce a vea de gand sa faca deoarece nu cred ca toata armata este partea lui. Celalat pivot este format din Pars Fortuna (odata spuneam si spun in continuare ca Pars Fortuna i-a dat putere Reginei Elisabeta a II-a), aflat in Casa a 11-a, in Gemeni (iata cum trecerea lui Jupiter si Mercur retrograd din Rac si-au dat mana si au creat un cadru de actiunea!!) care inseamna Parlament care si-a dat acordul, macar in parte si de ochii lumii!! Iar Marte, la nici 7 grade de Pars Fortuna arata ca sunt dezbinati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu