Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

12 decembrie 2010

Sunt favorizate activităţile de spionaj dar şi agresivitatea individuală

             Ştim deja că atunci când Mercur este retrograd, toată lumea gândeşte mai introspectiv, accentul cade pe propria personalitate şi problemele şi preocupările de bază din această perioadă se referă la semnele implicate: Capricorn şi Săgetător.
            Cu Mercur retrograd în ambiţiosul şi organizatul Capricorn, lucrurile sunt clare, persoanele născute sub acest semn, cu Ascendentul în acest semn sau cu un puternic marcaj de Capricorn tind să devină mai meditative, mai introspective, mai atente la ce se petrece în jurul lor şi la modul cum este implicată propria persoană în evenimente. Şi pentru că semnul face parte din grupul semnelor cardinale, cu acelaşi conflict, dintre suflet şi raţiune, se vor confrunta şi nativii celorlalte trei semne  – Berbec, Rac şi Balanţă.
            Ştim deja că Mercur a intrat în mers aparent retrograd din 5 gr 54 Capricorn, dar într-un segment al zodiacului destul de bine susuţinut, într-un moment în care Venus, zeiţa iubirii, a frumuseţii şi a banilor cash primea un aspect armonic superb dinspre Mercur. Numai că hoţomanul Mercur a intrat în retrogradare şi mai făcea şi o conjuncţie cu Pluto, stăpânul transformărilor şi a lumii subterane şi cu acest macho astral care este arţăgosul şi flambabilul Marte. Cu alte cuvinte, Mercur este făcut sandwich între Marte, Pluto, şi Nodul Nord-semnul expansiunii cosmice şi a tiparelor karmice în acţiune. Ei bine, Mercur va activa acest stelium, săptămâna aceasta mai mult decât am crede.
            Am văzut ce a produs Pluto de când este în Capricorn, el a transformat nu doar lumea noastră interioară, percepţiile şi reacţiile noastre ci şi lumea exterioară. Iar conjuncţia de care aminteam este un semnal, în special, cu privire la relaţia dintre forţele ascunse ale lumii, controlul, dispciplina şi puterea acestora. Aşa că susţinătorii teoriei conspiraţiei pot să înceapă, să îşi ia notiţe!
            Strategii, informaţii, eveniemnte şi idei, toate concentrate pe putere, cum să fie preluată, cum să fie stăpânită dar mai ales cum să fie folosită. Investigaţia, psihanaliza, refacerea, cosmetizarea, evaluarea şi susţinerea financiară vor fi puse sub lupă, atent, în această perioadă, şi studiat modul lor de acţiune. Marte deşi aduce o doză de nepăsare, îşi va băga nasul peste tot, va deveni violent şi agresiv cum îi este firea, mai ales că el este un instinctiv care iubeşte mai mult ca orice acţiunea, aşa că vom avea eveniemnte de natură să motiveze acţiunile fizice, în special în sfera...politicii. Planuri, metode şi strategii vor fi puse în mişcare şi ideile transformate în realităţi fizice. Venus în Scorpion, flambată de Marte şi de Pluto, aduce emoţiile la punctul de fierbere, ba vor da şi pe dinafară şi gata gelozia şi dorinţa de răzbunare!!
            Ideea că planurile şi metodele de acţiune vor fi activate este semnalată, pe de altă parte, de trigonul Lună – Saturn care arată impactul transformator al lui Mercur care va favoriza mai de grabă, seriozitatea, sobrietatea şi lucrul sistematic în relaţia cu publicul şi oamenii obişnuiţi decât tentativa de manipulare a maselor de către liderii carismatici. Succesul va venit prin tact şi diplomaţie şi nu prin forţă sau prin impunere. Răbdarea şi perseverenţa vor fi recompensate acum. Beneficiul acestui aspect este sporit de conjuncţia Lunii cu steaua fixă Alnair, stea norocoasă care exaltă prin idealism, iar Saturn, stăpânul Capricornului este conjunct cu steaua fixă Merga, şi ea stea norocoasă, este o conjuncţie separantă, Merga este departe de ecliptică. Beneficiile sunt minore în sine, dar este un aspect care îi favorizează pe miniştrii, economiştii, înalţi funcţionari cât şi pe cei angrenaţi în proiecte sociale de anvergură.
            Fiind vorba despre o planetă retrogradă, trebuie să fim atenţi totuşi, la modul cum înţelegem anumite lucruri, cum folosim anumite utilaje sau cum ajungem într-o anumită locaţie. Dacă trebuie să plecaţi undeva pe nepusă masă, luaţi-vă măsuri de siguranţă că ştiţi cum să ajungeţi acolo, interesaţi-vă despre starea drumurilor şi despre vreme, dacă vă deplasaţi cu autoturismul propriu daţi fuga pentru o ultimă verificare la service, să aveţi cauciucuri de iarnă şi lanţuri, dacă mergeţi în concediu verificaţi încă odată biletele, ce fel de cazare aveţi câte stele are hotelul.
            Dacă cumpăraţi un autoturism, verificaţi, mai ales dacă este la mâna a doua, provenienţa lui şi actele maşinii, la fel, dacă cumpăraţi calculatoare sau aparatură HI-FI, să funcţioneze şi să aibă garanţia valabilă, la fel şi echipamentul sportiv. O atenţie deosebită ar trebui acordată aspectului de sănătate – intervenţii chirurgicale, extracţii dentare dar şi celui de cosmetică – tratamente faciale, epilarea, tăierea părului ş.a. Serviciul medical şi educaţia, sunt domenii care necesită, de asemenea o atenţie deosebită. Proiectele necesită mai mult de răbdare şi de obicei de concentrare. Tot acum, în această perioadă, oamenii pot fi geloşi şi puşi pe răzbunare şi pot acţiona compulsiv, neaşteptat cu finaluri dintre cele mai dramatice, aşa că rezistaţi oricărei tentaţii de a reacţiona violent ca să nu provocaţi o situaţie ostilă. Atenţie la agresivitatea în şcoli!
            În schimb, este o perioadă foarte bună pentru a vă evidenţia talentele ascunse, de toate tipurile, pentru a studia şi a cerceta misterele lumii, pentru a găsi noi întrebuinţări unor lucruri vechi, pentru a evalua şi a investi în activele de toate tipurile. Mercur în Capricorn  induce critica  pătrunzătoare şi oarecum mintea limpede, clară, raţională, favorizându-i pe cei atenţi la detaliu şi au talent diplomatic. Acest tranzit îi favorizează pe cei care lucrează în spionaj, servicii secrete, cercetare judiciară, având capaciatea de a devoala secrete sau a-i provoca pe ceilalţi să dea la lumină lucruri pe care le ţin ascunse.
Oamenii de ştiinţă trebuie să fie foarte atenţie la documentaţia cu care lucrează, la roadele muncii lor, nu cumva să fie copiate sau subtilizate. Imaginaţia noastră poate fi limitată doar la lumea materială, pragmatică.
În schimb, pot debuta sau amplifica probleme ale pielii, cum ar fi psoriazisul, de exemplu, tensiunea arterială dar şi cea nervoasă şi stresul. Reumatismul îşi poate arăta colţii, în special la nivelul genunchilor şi a spatelui, pot apărea indeigestiile, tulburările intestinale de tip constipaţie din cauza problemelor cotidiene, chiar depresii, flatulenţă. De asemenea, poate fi compromisă starea sistemului imunitar.
-         va urma - 

2 comentarii:

  1. Buna ziua ,dna.Minerva sunt Caraiman de la Turnu-Severin, va rog frumos spuneti-mi cum stam cu astrele pe 14 dec. ptr. ca avem proces la curte. Va multumesc din suflet si o sa mai vin pe la Pitesti .21 aug 1961 in jurul orei 19 com. Devesel ,jud. Mehedinti.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am mutat la Bucuresti. Nu mai sunt in Pitesti. Cabinetul il am aici la EtnoTv. Posibil ca procesul sa fie intors la fond. La fel de bine este posibil sa se plateasca despagubiri...

    RăspundețiȘtergere