Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

26 decembrie 2010

Gemeni 2011

Gemeni
21.05 – 21.06
Astral, 2011 ar trebui să reflecte încununarea efoturilor depuse în 2010, mai ales în domeniul relaţional şi care vor fi efectele acestora, indiferent de circumstanţe. Într-adevăr impulsul uranian, talonat strâns de cel marţian şi cel saturnian, va crea facilităţi notabile în această direcţie, obligându-i pe nativii Gemeni să se schimbe şi să-şi clarifice principiile vis-a-vis de ce înseamnă o relaţie. Noile alegeri devin posibile cu atât mai uşor cu cât aceşti nativi vor accepta că trebuie să lase impulsivitatea deoparte şi să ţintească clar obiectivele pe care şi le propun. Şi, lăsând deoparte agitaţia care le este proprie, vor şti ce drum au de urmat, bineînţeles, acest lucru va fi posibil şi cu ajutorul prietenilor care nu îi vor părăsi şi le vor fi alături, aşa că vor avea spaţiu de desfăşurare.Segementul muncii va sta, în 2011, sub semnul lui Saturn şi a lui Venus. Influenţele acestora îi vor crea condiţii favorabile, neliniştitului Gemeni, să-şi materializeze visele şi ambiţiile. Mai mult ca niciodată va simţi nevoia să i se recunoască meritele, să se bucure de imagine, ceea ce se va şi întâmpla. Contactele, interviurile, susţinerea de proiecte, cercetarea, prezentarea de programe îl vor aduce în centrul atenţiei, va fi tratat pe măsura talentelor sale care, trebuie să recunoaşte, că le are, iar schimbările în viaţa lui vor fi mult mai armonioase, mai liniştite şi mai personale.
Pe de altă parte însă, Gemenii care au autoritate socială sau politică, par să facă un pact cu diavolul ca să meargă mai departe atât vor fi de dibaci şi de diplomaţi în ceea ce îşi propun sau fac. Vor avea nevoie de timp şi de spaţiu, ca să spun aşa, pentru a găsi soluţia care va fi, în acelaşi timp, şi o mare provocare. Relaţiile profesionale le vor deschide uşile, le vor aduce şanse şi câştiguri frumuşele mai ales celor care lucrează direct cu clienţii, în domeniul relaţiilor publice dar şi în domeniul comerţului, a industriei de consum şi a produselor de bunuri de consum.
Banii şi afacerile vor fi  în progres şi tot ceea ce le trezeşte atenţia din punct de vedere financiar  va avea şansa să materializeze sau să le aducă un câştig cât de mic. Conturile vor spori, afacerile în curs de desfăşurare şi tot ceea ce îmbracă aspecte financiare vor fi în avantaj în primele şase luni ale lui 2011.
            Clarificarea situaţiei lor financiare precum şi îmbunătăţirea acesteia va fi motivaţia care va sta la baza analizei atunci când vor trebui să decidă dacă trebuie să cheltuiască sau sau nu pentru un anumit lucru deoarece vor fi situaţii care îi va obliga să urmeze un anumit drum şi o anumită conduită dacă vor dori să le intre bani în cont, în special de pe urma muncii lor. Va veni un moment când vor realiza că trebuie să crească, să-şi sporească veniturile, dar cum ei sunt şi nişte cheltuitori fără pereche le-aş sugera să fie foarte atenţi, în octombrie, cum vor umbla cu actele oficiale proprii, nu cumva să le piardă sau să le fie furate, cum îşi vor administra bugetul şi lichidităţile, nu cumva să se întindă mai mlt decât le este plapuma. Dacă le place să mai joace, din când în când, la jocurile de noroc, vor trebui să fie atenţi nu cumva să fie traşi pe sfoară.
Influxurile conjuncţiei Jupiter - Uranus vor fi mai atenuate dar vor fi şi este posibil să îi conducă pe nativii Gemeni uneori pe căi ciudate, să retrăiască o serie de evenimente, e drept, la o altă scară, pe care le-au mai parcurs în urma cu patru ani şi care vor avea reflexie în următorii patru ani. Nevoia de libertate, tipică semnelor de Aer, va fi în 2011 pentru Gemeni, asemeni unei centuri de siguranţă, mai ales atunci când se implică, alături de echipă şi de proiectele la care lucrează şi trebuie să avanseze. În acele momente, relaţiile pe care le au, le vor fi de mare ajutor şi îi vor spirjini să ia deciziile corecte şi chiar să obţină foloase mai mari decât credeau de pe urma acestora.
O altă caracteristică a lui 2011 va fi cota de piaţă pe care vor trebui să ştie să o întreţină nu de alta dar mai au obiceiul să piardă timpul fără să facă nimic şi s-ar  putea ca, în plan personal, să aibă probleme. Ce este cert însă, este că dacă nu vor fi pe fază şi nu vor prinde momentul oportun, ar putea pierde şanse importante, mai ales profesionale. Deci, ei trebuie să înţeleagă că vor fi permanet în priză altfel, dacă vor coborî steagul, nu le va fi moale deloc.
Cu sufletele larg deschise, pasiunea şi farmecul va intra în viaţa lor încă din primele zile ale lui 2011. Totul va începe cu o plecare sau pregătirea pentru o plecare. Impulsurile planetare care îi vor atinge, vor trezi în ei o stringentă nevoie de dragoste pe care vor trebui să înveţe să o armonizeze cu problemele vieţii de zi cu zi şi să dovedească că ştiu să păstreze echilibrul între viaţa profesională şi cea personală. Dacă vor fi într-un complex de situaţii, vor avea prezenţă de spirit şi vor simplifica sitaţia, mergând direct la esenţă, asemeni lui Alexandru cel Mare care nu a avut răbdare să desfăcă nodul gordian şi l-a tăiat.
            Anul acesta, nativilor Gemeni le va fi mult mai uşor să alunge iluziile, vor avea mai multă încredere în propria persoană, în simţurile lor, în logică dar mai ales în adevăr. Gata cu minciunile, gata cu micile neadevăruri sau cu adevărurile spuse pe jumătate, ei vor fi capabili să ia lucrurile cum sunt şi să tragă concluziile care trebuie din fiecare.
            Iubita /ul sau partenera/ul de viaţă vor avea mai multă încredere în ei decât anul trecut şi chiar vor avea încredere în feelingul lor, vor fi capabili să înveţe de ce şi cum să rezolvă problemele şi îi vor învăţa şi pe alţii că nu există reacţii care să nu poată fi neutralizată, chiar dacă lor însăşi li se întâmplă să nu se înţeleagă. Se pare că zburdalnicul Gemeni a obosit să tot intre în încurcături sentimentale şi a învăţat că nu este musai să dai timpul înapoi ca să fi fericit.
            Impulsul venusian va crea mari ocazii în care Gemenii să-şi poată demonstra capacitatea de seducţie, mai ales în lunile aprilie şi august. Dacă sunt prinşi într-o relaţie sau sunt proaspăt căsătoriţi vor învăţa mai uşor că arta dialogului poate fi chiar atrăgătoare, că mai mult calm aduce farmec în discuţii şi că mai mult dor de casă face lucrurile mai încântătoare. Vor alerga să demosntreze că ţin la relaţia lor, că interferenţele întâmplătoare pot fi creative, în special dacă ştiu să fie selectivi.
Efectul combinat dintre Uranus şi Mercur va face că Gemenii să-şi trăiască viaţa mult mai intens în 2011. În fapt, vor simţi că lucrurile mărunte se fac cu un consum energetic mai mare decât de obicei. De fapt, la întrebarea legată de responsabilitate, vor răspunde printr-un efort dublat, mai ales că anturajul le cere mai mult decât pot da. Sistemul imunitar va fi ranforsat, vitalitatea lor va răbufni, de peste tot, până prin iunie. Apoi, vor trebui să fie atenţi la alimentaţie pentru a preveni orice indigestie sau intoxicaţie alimentară, vor trebui să fie atenţi cu sistemul lor digestiv până spre sfârşitul lui 2011.
Trecerea în 2011 îi va găsi pe Gemeni cu Jupiter în Casa a 10-a, a profesiei, a aspiraţiilor, a puterii, a succesului şi a reputaţiei publice. Aş spune că se vor bucura, cel puţin până va intra Soarele în semnul lor, de imagine şi de aprecierea celor din jr.
Cum Casa a 10 –a cade în Peşti, semn pe care Jupiter îl stăpâneşte,  cei vizaţi sunt cei care lucrează în instituţii de stat, ministere, agenţii guvernamentale, multinaţionale, instituţii cu carcater restrictiv – arest, penitenciar, sanatorii de boli mintale, şcoli de corecţie, mânăstiri sau în organizaţii non-profit etc, în domenii care solicită răbdare, generozitate şi caritate.
Dar indiferent în ce instituţie lucrează, de stat sau particulară, Jupiter le va da tot ce este mai bun şi le va uşura drumul celor tineri spre cariera pe care o doresc, spre succesul visat, nu trebuie decât să fie consecvenţi cu ceea ce îşi doresc. Dacă aspectele pe care Jupiter le primeşte de la celelalte planete sunt tensionate, pot apărea probleme profesionale, mai mlte decât ar fi normal, dar cum Jupiter este totuşi Marele Benefic, va aduce şi seninătate şi bucurie, mai gre, dar le va aduce.
            În Berbec, semn în care intră pe 22 ianuarie, Jupiter amplifică entuziasmul şi spiritul de pionierat, pasiunea şi neliniştea interioară, dar şi disponibilitatea de a concura la bursa de idei şi proiecte de televizine ambiţioase în cazul că lcrează în mass-media. Dacă mai fac echipă şi cu Vărsătorii, au asigurată intrarea în top. Berbecul le dă generozitate, entuziasm, farmec şi agitaţie, le zgândăre natura competitivă care nu înseamnă nici egoism şi nici doar ceva mai multă energie, ci şi tipul de energie ludică de care are nevoie, descătşează copilul din ei. Iar Jupiter îi va infuza cu optimimsm încât vor avea momente în care vor crede că pot schimba lumea în totalitate.
Când Soarele va trece în semnul Gemenilor, Jupiter tocmai îşi va începe excursia prin Casa a 11-a, a pritenilor, a protectorilor, a parteneriatelor sociale, a celor care lucrează în reţele, a Internetului. Dacă în Peşti, atenţia Gemenilor era îndreptată spre lucrurile colective, spre cooperarea cu colegii sau partenerii de afaceri, în Berbec, vor simţi mai acut nevoia de competiţie, vor fi mai entuziaşti şi mult mai întreprinzători. Se vor simţi asemeni unui atlet care se pregăteşte pentru concursul vieţii sale. Se pot lansa în afaceri pe Internet pornind de la un site, vor simţi nevoia să socializeze mai mult, să adere la diverese asociaţii sau mişcări umanitare, indiferent în ce mediu se va lansa, are şansa de a deveni leader din start. În schimb nu va trebui să îi fie teamă că este prea impetuos, prea dominator sau prea încăpăţânat, pentru că în Jupiter în Casa a 11-a aflată sb semnul Vărsătorului, le stimulează energia şi starea de spirit.
Pe 4 iunie, când Jupiter va trece în Taur, se va schimba perspectiva. Aici Jupiter ca orice planetă aflată într-un semn căria îi place să se ştie protejat financiar, căruia îi place tot ce este material şi confortul,  îi va face pe Gemeni să se concentreze mai mult asupra statutului social, asupra lor înşişi şi totul se va raporta la pentru...mine. ştim deja că Taurul răspunde de tot ce înseamnă câştig din muncă proprie, avere, dezvoltare personală, venituri proprii nete cât şi propria stimă. Ca şi Taurii, şi Gemenii pot deveni mai precauţi, încăpăţânaţi fără motiv şi conservatori. Le va plăcea şi lor o mâncare bună şi un vin bun, ba chiar o viaţă confortabilă şi aşezată.
Numai că abia se vor aşeza la masa lor şi Jupiter ar putea trece în Casa a 12-a şi odată poposit aici şi starea de spirit a Gemenilor se va schimba. De ce? Simplu, pentru că această casă este, pe de o parte, atribuită Peştilor, iar pe de alta este casa duşmanilor, a lucrurilor ascunse, a bolilor neştiute, a autodistrugerii, a secretelor, dar şi a misterelor spiritului, a facultăţilor paranormale, a carităţii, a generozităţii şi a autosacrificiuli. Dacă Jupiter are relaţii bune cu celelalte planete putem vorbi despre un spirit şi o atitudine aventuroasă, a curajului de a se arunca în lucruri complicate numai de dragul de a vedea cum face faţă sitaţiei. Activitatea financiară derulată prin organizaţii susţinute de fonduri nerambursabile poate fi una profitabilă cu condiţia să u fie încălcate legile. În acelaşi timp se va remarca o creştere a interesului pentru spiritualitate, pentru activităţile cu substrat psihologic şi emoţional, pentru participarea la strângerea de fonduri pentru săraci şi chiar pentr ocultism.

Saturn va fi pentru aceşti nativi în Casa a 5-a, casa copiilor, a plăcerilor, a romantismului, a animalelor mici, a hobby-urilor, a creativităţii, a luxului şi a fericirii, în Balanţă. Cu Balanţa implicată, Saturn aduce provocări la nivel relaţional – dragoste sau prietenie, capacitatea acestor nativi de a rezista într-o relaţie de dragoste, de prietenie sau de afaceri, mai ales acele afaceri care implică partea de creativitate – muzică, teatru, impresariat artistic, gastronomic, creşterea animalelor de casă ş.a. Cineva sau ceva ar putea să îi provoace, chiar dacă nu le place modul cum se produce această deoarece îi va face să nu se simtă în largul lor sau să n u le lase vreme şi pentru relaxare. Atât ei cât şi partenerii lor ar putea avea probleme deoarece nu mai apucă să facă nimic împreună, nici să glumească dară-mi-te să mai zîmbească. Tot timpul vor fi preocupaţi de ideea că trebuie să se simtă bine şi să fie fericiţi. Ne-am jucat îndeajuns? Am acordat atenţie cuvenită iubirii în doi? Am avut destul timp pentru o provocare vacanţă în doi? Apreciem împreună binecuvântările vieţii? Ne-am urmărit, de comun acord, latura creativă a relaţiei? Aceste întrebări vor reveni frecvent în sufletul nativilor acestui semn considera cel mai jucăuş semn al zodiacului, cu atât mai mult cu cât Saturn îi avertizează ceva de genul – mai întâi munca şi apoi plăcerea. Or s-ar putea ca Saturn să îi facă să se reîntoarcă la vechi obiceiuri, la hobby-uri demult uitate, tocmai acum când cariera reclamă mai multă atenţie ca niciodată.
Ei trebuie să se aştepte ca Saturn să-i oblige să înveţe lecţii de viaţă legate de animalele mici de casă, de copii şi cele de-a joaca de-a părinţii. Dacă nu vor ignora semnalul lui Saturn şi vor învăţa ceva din experienţa de la nivelul Casei a 5-a, atunci garantat, Saturn va răsplăti abnegaţia şi silinţa învăţăcelului dându-i ceea ce îşi doreşte.

Trecerea în 2011 il va gasi pe Uranus, pentru Gemeni, în ultimul grad din Casa a 10-a, casa aspiraţiilor, a reputaţiei publice şi a succesului. Prezenţa lui Uranus aici poate fi şi supărătoare dar şi bine dispune.  Pentru nativii care lucrează în domeniul telecomunicaţiilor, a tehnologiei Internet, în cercetare, sunt web designeri, crează şi depanează dispozitive electronice, în industria telefoniei mobile, vor avea  ocazia să-şi dea măsuraşi să devină reprezentativi în domeniu, pentru colegi şi şefi şi să aibă succesul după care a alergat în ultimii doi ani şi jumătate.
            Dacă serviciul lor reclamă munca în echipă, reţelele sociale, un grup larg de activităţi cum ar fi munca în organizaţii non-profit sau în asociaţii profesionale ş.a., vor găsi cu uşurinţă un numitor comun, faptul că toţi aceştia sunt uniţi de un ţel comun şi că numai împreună au posibilitatea să îl materializeze.
            În acelaşi timp, cei care sunt şefi, au autoritatea într-un anumit domeniu sau sunt reprezentanţii vreunui trend de marcă s-ar putea confrunta cu incapacitate de concentrare, cu imposibilitatea de a-şi aduna gândurile, cu incertitudini şi, cu toate acestea, vor face faţă şedinţelor de lucru, vor avea idei şi se vor arunca cu entuziasm în transpunerea acestora în practică. Ar putea de asemenea să-şi dorească la un moment dat, atunci când nu mai există motivaţia, un alt loc de muncă sau cel puţin să dea nişte telefoane şi să se intereseze pe la cunoştinţe de anumite posturi, dar aceştia sunt Gemenii şi trebui luaţi ca atare.
Vor avea starea de spirit să-şi asume libertatea propriei alegeri şi să  preia conducerea, dacă va fi nevoie, atunci când vor simţi că şefii încearcă să îi domine şi să le înfrângă libertatea de mişcare, şi îşi vor susţine cu brio punctul de vedere, doar că vor simţi pe pielea lor zicala că de la măreţie la căderea în disgraţie este mai puţin de un pas. Trebuie să fie atenţi cum îşi vor regiza ieşirea la rampă altfel există riscul să rămână făr loc de muncă, fapt care s-ar putea produce pe neaşteptate.dacă însă vor sta în espectativă, atenţi şi raţionali, vor evita riscurile inutile şi stările emoţionale tensionate şi, în acelaşi timp, vor fi capabili să folosească energia uraniană pentru a-şi pune în practică planurile şi proiectele.
Când Soarele va trece în Gemeni, Uranus se va afla şi el în Casa a 11-a, a prietenilor şi protectorilor, a asocierilor profesionale dar şi politice, a ştiinţei, lumea calculatoarelor şi a Internetuli. Iar aici, Uranus este stăpân pentru că este casa guvernată de el. Este asemenea nui rege pternic, stăpânitor a TOT şi a TOATE. El îi va încuraja pe Gemeni să socializeze şi să se întâlnească, să-şi formeze grupri de prieteni cu care să frecventeze diverse clubur sau să adere la diverse forme de mişcare culturală. Altfel spus, Gemenii vor fi puşi în situaţia să renunţe la prietenii care nu le sunt bune şi să încerce altceva.
Dacă anturajul, grupul de prieteni este prea posesiv şi încearcă să la controleze fiecare mişcare sau să le impună ideile de grup, Uranus va acţiona în forţă, Gemenii se vor răzvrăti şi se vor rupe de acestea urgent. Lui Uranus nu îi place să se ştie stresat, forţat să acţioneze împotriva vrerii lui, nu îi plac oamenii exclusivişti şi egoişti, materialişti şi posesivi, dar se poate folosi de aceştia nu în măsura în care însă, s-ar minţi pe sine, nu, el este adeptul libertăţii şi fraternităţii, dă nativilor o personalitate puternică şi prin aceasta, detaşarea cu uşrinţă de problemele şi lucrurile care nu îi plac, dându-le astfel nativilor dramul de autenticitate şi de individualitate de care au nevoie.

Începtul lui 2011 îl va găsi pe Neptun în Vărsător pe pragul dintre  Casa a 9-a, casa călătoriilor lungi, a limbilor străine, a culturii, a filosofiei, a studiilor aprofundate, a mass-mediei, a ideologiilor religioase şi Casa a 10-a, casa aspiraţiilor sociale, a onorurilor şi demnităţilor, a imaginii sociale, a reputaţiei şi a succesului.
Pentru Gemeni poziţia lui Neptun în Casa a 9-a, este o poziţie delicată. De ce? Pentru că această casă răspunde de tot ce înseamnă lucruri absolute, diferenţiază şi definitivează evenimentele şi faptele. Neptun înseamnă intuiţie, spirit, sentiment premonitoriu, lucruri vagi care pot fi destul de greu explicate, poate să îi placă ceva, să adore acea idee sau concepţie, aderă la un anumit tip de filosofie, face totul la modul exacerbat, irealist şi de aici dezamăgirea în faţa realităţii, deziluzia şi altele.
Astfel, cei cu poziţie a lui Neptun aici pot foarte uşor fi dezamăgiţi de politică, de leaderii pe care i-a ales, de dogmele religioase şi de academisml din învăţământ provocând haos în sufletul multora. Deci poziţia este extrem de delicată deoarece între a cnoaşte, a absoarbe, a trăi eveniemntul şi până la descoperirea realităţii momentului este o cale destul de lungă. Deci, este foarte important pentru cei care îl au pe Neptun în această poziţie să distingă clar între realitate şi ficţiune.
            Trecerea lui Neptun în Casa a 10-a, este deja o uşurare pentru că Neptun va aduce un soi de magie în cariera Gemenilor, ajutorul vine deodată, neaşteptat şi nesperat. Atunci când lucrurile nu merg bine, când nu ştim încotro să ne îndreptăm sau ce direcţie să luăm în viaţă - influenţele neptuniene ţin de domeniul sensibilităţii şi afectivlui pentr că, să nu uităm, Neptun este totuşi o planetă de apă -, se întâmplă ceva, este ca şi cum am şti şi am cunoaşte fără să ne amintim de unde sau cum am dobândit această cunoaştere, este ceea ce numim intuiţie şi aceasta va fi ghidul pentru durmul care îl avem de parcurs. Totul seamănă cu un labirint, iar Neptun este acel fir al Ariadnei care trebuie urmat. Alteori, Neptun poate crea o breşă în siguranţa noastră emoţională şi să ne prăbşim. În aceste situaţii urmând calea spiritalităţii – rugăciunea, compasiunea, ajutorul necondiţionat pot fi o cale de ieşire din labirint. De asemenea, discuţia cu un psiholog poate fi de mare ajutor şi poate ajuta în sensul suportării cu cal, şi acceptare a tranzitului neptunian.
            Pe de altă parte, Neptun aduce în viaţa Gemenilor visarea, teama şi nesigranţa legate de profesie – oare nu am greşit, oare pot face asta, oare aş putea încerca, întrebări care pot destabiliza emoţional. Dacă trăiesc asemenea stări este bine să încerce să le canalizeze şi să le sublimeze cât mai cretiv posibil - artă, muzică sau industrie muzicală, hobby-uri de meticulozitate care îi pot scoate din starea de teamă. Dacă îşi doresc o carieră tradiţională, cu o asemenea stare sufletească, s-ar putea să fie o greşeală din start. Poate răspunsul va trebui dat  prin răbdare, rugăciune, meditaţie, ajutor necondiţionat, cum aminteam şi mai sus.
            Deci, ca o conclzie, ar trebui să spunem că pentru Gemeni, Neptun semnifică... ceva ce va fi cândva...şi îşi va lăsa amprenta atât asupra vieţii profesionale, cât şi a celei personale.

Pluto în Casa a 8-a, în Capricorn, le dă nativilor Gemeni sentimentul unui rege stăpân în castelul său. Casa a 8-a este casa încrederii şi a moştenirilor , a intimităţii şi a fidelităţii, a  loialităţii, o casă a finanţelor îmbinată cu spiritul de aventură, cu investiţiile de orice fel şi cu riscul asumat vizând investiţiile, a comisioanelor şi a burselor, a brokerajului şi a loteriilor de orice fel, de la cele de stat la cele de tip bingo, a regalităţii dar şi a oricărei forme de profit asumat. Pluto stăpâneşte dincolo de încredere şi alegere, sexul şi obţinerea de profituri de pe urma acestia. Capricornul guvernează integritatea şi succesul.
Dar Pluto în Casa a 8-a este de două ori mai puteric, odată prin ceea ce reprezintă şi apoi, este în domiciliu, el împărţind stăpânirea Casei a 8-a cu Marte. Deci, Gemenii vor fi uimitori de energici şi de atraşi de sex şi de romantism în 2011. De asemenea, o energie incredibilă şi pasională de pe urma căreia dacă vor ştii să profite, vor avea numai de câştigat din punct de vedere profesional. Deoarece este implicat Capricornul, mai mult ca sigur banii vor veni din muncă proprie, în niciun caz nu vor fi rodul vreunui joc de noroc sau a vreunei moşteniri neaşteptate.
            Altfel spus, Gemenii au norocul ca planeta pasiunii şi a resurselor neştiute să se afle într-un sector în care, finanţele şi cariera pot cunoaşte creşteri nebănuite. Mai poate însemna şi faptul că ei ştiu unde să caute banii şi resrsele profesionale, iar din punct de vedere afectiv vor avea abilitatea să ştie intuitiv cine este de încredere şi cine nu.

3 comentarii:

 1. Imi place! e chiar incurajant! am atatea planuri demarate deja in ultimele 3 luni, pe care astept sa le dezvolt in anul care vine...! Otilia M

  RăspundețiȘtergere
 2. Bafta, Otilia! siiiii...La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna,
  * Aveți finanțare proastă?
  * Căutați investiții sau împrumuturi personale?
  * Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile?
  * Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă?
  * Ai nevoie de împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă.

  Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit.
  "REGINA FINANCE" este aici pentru a vă oferi zâmbetul financiar pe față.

  Oferim toate tipurile de împrumuturi la o rată a dobânzii superlativă.
  Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem un furnizor de asigurări de renume, legitim și acreditat.
  Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar.
  Contactați-ne prin e-mail: (reginafinance90@gmail.com).

  RăspundețiȘtergere