Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

14 septembrie 2010

Marte a intrat şi el în Scorpion


După Venus iată că a venit şi rândul lui Marte să ia semnul Scorpion în picioare. Marte în Scorpion iubeşte provocările. Altfel spus cei care au Marte în Scorpion, tot ceea ce doresc să facă este binevenit, gustul lor pentru aventură poate fi satisfăcut. Acum se concentrează extrem de bine şi au energie să facă orice. În aceeaşi măsură, sunt adversari redutabili deşi, în aparenţă, sunt liniştiţi discreţi, nicidecum fanfaroni sau să dea dovadă de bravadă. Calmi şi liniştiţi în aparenţă, în realitate sunt un cazan sub presiune, în care se amalgamează emoţii de tot felul şi rare ori lasă să se întrevadă acest lucru. Cei cu Marte în Scorpion au capacitatea de a-i exploata pe  cei din jur deoarece marea lor calitate este de a trece dincolo de aparenţe şi a sesiza ce se ascunde, de fapt, dedesubt.
Celor cu Marte în Scorpion le place să se testeze pe ei înşişi. Fac un adevărat slalom printre reguli şi scopuri pe care are plăcerea să şi le satisfacă unul câte unul. Pot fi profund provocatori dar de o manieră controlată. Cei care au însă o părere proastă despre sine devin sadici sau maniaci, transformând această ură de sine într-o adevărată dorţă de persuasiune cu care îi manipulează pe cei din jur. Cu Marte în Scopion, ei ştiu că adesea nu joacă cinstit dar acceptă acest tip de duplicitate ca pe un dat necesar. Au dorinţe şi emoţii puternice pe care ştiu să le stăpânească şi sunt extraordinar de senzoriali şi de senzitivi. Sunt puternici, eficienţi, încrezători în propriile forţe şi este dotat cu o doză serioasă de autodisciplină. Au un puternic simţ al realităţii şi al dreptăţii, poate nu întâmplător majoritatea poliţiştilor şi a celor care lucrează sub acoperire, au Marte în Scorpion. Se enervează greu iar atunci când o fac cel mai bun lucru este să fugiţi din calea lui.  De regulă sunt calmi dar de o calmitate care mai de grabă, sperie. Sunt mândri, puternici şi demni. Au o memorie ieşită din comun şi nu îi iartă pe cei care le fac rău. Îl fascinează moartea, pericolul dar mai ales, ocultismul. Nu întâmplător aceşti nativi îngroaşă rândul astrologilor, a chiromanţilor şi a clarvăzătorilor.
Că sunt femei sau bărbaţi, sunt extrem de senzuali. Îi atrage sexul opus indiferent de cum arată din punct de vedere fizic. Magnetismul lor este puternic şi intens ceea ce este prea mult pentru cineva care se consideră normali. Fascinaţia pe care o exercită asupra celorlalţi este deosebită. Sexul este pentru ei o experienţă atotcuprinzătoare, are rezistenţă fizică, emoţională şi erotică. Pot deveni cu uşurinţă obsedaţi de sex şi de partea de câştig de pe urma acestuia.
Marte este co-guvernator al Scorpionului şi prezent în semnul pe care îl stăpâneşte le oferă acestor nativi un întreg arsenal de arme psihologice care pot fi folosite bine sau rău. În mare parte, nativul este cel care decide cum să gestioneze aceste capacităţi. Dotaţi cu asemenea calităţi, nativii Scorpion nu au decât două căi de aevoluţie, în bine sau în rău. Persoanele  cu Marte în Scorpion sunt pătimaşe, greu de condus, muncitoare, buni strategi, buni conducători şi când sunt la comandă, disciplina este cuvântul de ordine, au o excepţională forţă fizică şi o rezistenţă pe măsură de aceea ei nu se lasă doborâţi. Pierd o luptă dar cârştigă un război.
            De regulă, Marte în Scorpion, mai ales pentru un bărbat, indică o persoană ahtiată după sex. Spun asta, deoarece Scorpionul se găseşte în a doua jumătate a zodiacului, în sectorul care se referă la problemele patrimoniale pe linie maternă, la taxe şi impozite, la  subconştientul colectiv dar şi la sexului, însă nu  despre actul sexual în sine, este vorba cât despre posibilitatea de a face bani de pe urma sexului. Preferă un partener exotic şi misterios. Impulsul erotic poate fi sublimat într-o cauză nobilă. Nevoia lui de a domina este exacerbată iar dacă Marte se găseşte în Taur, atunci aceasta se complică şi cu nevoia imperioasă de a poseda. Este dispus să lupte până în pânzele albe pentru convingerile sale.
Emoţiile puternice ale Scorpionuli sunt intensificate de pasionalul Marte şi de aceea este esenţial să găsească în exprimarea sexuală, plăcerea şi satisfacţia. Dar acest fapt nu trebuie generalizat. Împlinirea sexuală este un deziderat biologic pe care îl avem toţi, dar aceasta este greu de împlinit pentru un Scorpion cu Marte în domiciliu şi adesea, atunci când partenerul său nu va mai avea ce să dea va pleca fără să privească în urmă, poate şi pentru că nu îi plac lacrimile, ca să nu mai spun reproşurile şi întrebările. Şi cum lui nu îi place jumătatea goală a paharului, gelozia va fi o mare problemă pentru el.
            Este vital pentru aceste persoane să se implice energic ca să-şi construiască o carieră pe măsura impetuozităţii lor, ca să nu mai spun de modul de a face bani, în care ei sunt maeştrii, şi în care energiile marţiene sunt pe deplin exprimate.
Datorită energiei lui Marte, Scorpionii trebuie să consume mari cantităţi de apă. Le place mâncarea bună, rafinată care trebuie să stârneaască pasiunea papilelor gstative şi bineînţeles dorinţa dar şi dragostea de viaţă. Dacă face o pasine de nestăvilit pentru mâncare şi băutură aceasta vine să compenseze lipsa de împlinire emoţională.
            Şi cum şi Venus este în Scorpion să te ţii scântei şi strălucire. Citiţi materialul despre Venus în Scorpion.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu