Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

31 decembrie 2014

Berbec 2015


21 martie – 20 aprilie

Este greu de imaginat viața cuiva ca fiind altfel decât o cunoşti şi totuşi…nu este o sarcină dificilă dacă vorbeşti despre nativi Peşti şi Rac cunoscuţi pentru mondenitatea lor dar când este vorba despre un semn de Foc cum este Berbecul se schimbă perspectiva.
Pentru nativii Berbec anul 2015 promite să fie interesant, plin de evenimente și, ceea ce este important, ușor - nu vor trebui să facă niciun efort supraomenesc ca să atragă succesul și pur și simplu se vo simți fericiţi. Cui ar trebui să îi mulțumească? Lui Jupiter pe care noul an îl va găsi  în Leu, în Casa a 5-a, casa creativitaăţii, a  copiilor, a iubirii, a plăcerilor de orice fel dar și a speculațiilor financiare şi a jocurilor de noroc. Pe de altă parte, Jupiter în Casa a 5-a vorbeşte despre copilul din noi, despre modul în care ştim să ne distrăm și să ne relaxăm, cât timp acordăm pasiunilor sau hobby-urilor noastre. Fiind domiciliul natal al Leului, Casa a 5-a este, de asemenea legată şi de mândria faţă de propriile realizări, este casa care vorbeşte despre creaţie la propriu si la figurat. Apoi, ea este şi o casă a divertismentului, a distracției dar şi o Casa care ne sugerează să acceptăm riscurile. De fiecare dată când creăm ceva, riscăm - riscăm când investim într-o afacere, riscăm când ne îndrăgostim ... fiecare pas pe care il facem în această direcţie cere să ne exprimăm așa cum suntem și să luăm şi lucrurile aşa cum sunt.
Până pe 11 august 2015, Berbecii pot avea noroc în toate domeniile pe care Casa a 5-a le are în diriguire. Jupiter le va îmbunătăți viața sentimentală, ei oricum au noroc în dragoste și mai ales cei care sunt singuri ar putea întâlni anul acesta marea iubire. Vor fi tentaţi să se distreze mai mult, să se relaxeze, să se bucure mai mult viața și plăcerile pe care aceasta le-o oferă și vor deveni mai veseli, mai jucăuși dar și mai romantici. Devin conștienți de potențialul lor creativ și vor fi înclinați să experimenteze noi forme de exprimare. Acest tranzit tinde să le crească încrederea în ei și îi face să se simtă confortabil în propria lor piele. Vor avea curajul să fie ei înşişi, să se exprime așa cum se simt în interiorul fiinţei lor. Dacă, în vreun fel sau altul au legătură cu domeniul artistic, va urma o perioadă în care creativitatea lor va spori aşa cum nu li s-a mai întâmplat lor de foarte multă vreme.
În primele 7 luni ale lui 2015 ar putea avea şanse la jocurile de noroc, la loterie, de exemplu, în funcție de tema natală a fiecăruia și de felul cum este aspectată Casa a 5-a, practic, toată perioada cât Jupiter se va afla aici ar putea fi o perioadă norocoasă din această perspectivă cum de altfel este favorizat tot ce ține de speculații financiare sau riscuri asumate într-o afacere. Poate fi vorba, în acest ultim caz şi despre fonduri europene pentru a dezvolta o afacere, de ce nu?!
Dacă îşi doresc un copil, femeile Berbec au toate şansele să rămână însărcinate sau bărbaţii Berbec să devină tată iar în cazul că au deja copii, aceştia le vor aduce bucurie, îi vor face să fie mândri de ei și dacă au existat unele probleme relaţionale  şansele ca relaţia lor să fie îmbunătățită este foarte mare.
Jupiter va intra în Fecioară pe 12 august şi va ajunge în Casa a 6-a, Casa muncii, a rutinei profesionale, a micilor probleme de sănătate, a igienei şi a nutriţiei dar şi a serviciilor  oferite comunității, o lună mai târziu, pe 12 septembrie. Este o invitaţie cât se poate de serioasă la…muncă. Nativii Berbec sunt îndemnaţi să muncească cu sârg pentru a beneficia de oportunități legate de locul de muncă. Dacă nu au un loc de muncă, în următoarele săptămâni au toate şansele să găsească unul.
Dacă doresc să schimbe locul de muncă cu unul mai bun, la fel, șansele sunt foarte mari si pot realiza ceea ce îşi doresc. Norocul vine de la felul în care muncesc, de la serviciile pe care ei le oferă la serviciile pe care alții le fac pentru ei. Se pot aștepta la condiții mai bune la locul de muncă și, de asemenea, la relații mai bune cu colegii. În cazul în care nu se simt împliniţi prin ceea ce fac, s-ar putea ca în ultimele 3 luni ale lui 2015 să-şi reconsidere poziţia şi nu le va părea la fel de rău ca altă dată, ci vor vedea părțile pozitive ale muncii lor. Dispun de energia necesară care le permite să se achite cu optimism și înțelepciune de sarcinile de zi cu zi. Tot acum, ar putea să plece şi să lucreze în străinătate dacă doresc sau prin intermediul locului de muncă să fie tot pe drumuri.
În ceea ce privește sănătatea Berbecului, lucrurile par să funcționeze destul de bine, doar sunt protejaţi de Marele Benefic cel mult ar putea simti ca au mai multă vitalitate şi energie. Nu trebuie decât să fie atenţi la ce mănâncă și să facă suficient de multă mişcare deoarece au tendința de a mânca mai mult în această perioadă şi să pună ceva kilograme în plus....

Dragoste şi probleme relaţionale
2015 pentru Berbec promite să fie plin de iubire, de noi relații, noi întâlniri și popularitate în rândul sexului opus. În perioada 21 februarie – 19 martie mulţi Berbeci vor da în clocot de iubire si vor fi plini de romantism. Sunt atractivi pentru sexul opus deoarece cele mai extraordinare calităţi vor ieşi la iveală. Chiar şi unui Berbec căsătorit îi va fi greu să reziste tentaţiei de a nue întoarce un compliment sau nu a răspunde la un flirt. Cei singuri pot începe prima lor relație serioasă, o promisiune serioasă care aduce nu doar romantismul de care aminteam, dar aduce şi afecţiune şi senzualitate. Sentimentele pe care le vor trăi îi poate face incandescenţi dar le-aş sugera să fie atenţie deoarece o relaţie pasională se consumă foarte repede şi ar putea să îi rănească profund. Dacă sunt deja un cuplu, îi sfătuiesc să acorde ceva mai multă atenţie propriilor nevoie înainte de a da totul partenerului de viaţă.  
Apoi, perioadele 6 iunie – 18 iulie şi 1 august – 9 octombrie, sentimentele și relațiile celor mai mulţi nativi Berbec vor fi supuse unor adevărate teste de anduranţă. Berbecii căsătoriţi să fie atenţi la capitolul fidelitate deoarece vor fi tentaţi să calce pe de lături doar că de această dată lucrurile se vor sfârşi urât. Celor care sunt într-o relaţie le sugerez să nu se mai lupte cu iubita/iubitul pentru orice fleac.  Sau relaţia va fi strepezită de un grăunte de neîncredere care poate incolti în urma unor zvouri si le va otrăvi destul de mult sufletul. În schimb Berbecii care s-au despărțit sau au încheiat o relaţie mai forţat, mai de acord vor avea ocazia să o reia pe neaşteptate. Vor constata cu surprindere că sentimentele pe care le-au crezut uitate vor ieşi la suprafaţă parcă cu mai multă pasiune iar fostul sau fosta parteneră nu vor fi deranjaţi de acest lucru, dimpotrivă. Sau dacă îşi doresc să reia o relaţie încheiată ar trebui să folosească aceste perioade pentru a o reînvia. Cei care decid să se despartă în aceste zile vor face o mare greşeală pe care oricât o vor regreta nu vor putea să o mai îndrepte. Berbecii căsătoriți sau aflaţi într-o relație de mult timp vor da un examen dificil la capitolul cat de puternice sunt sentimentele lor, care sunt ele cu adevărat. Relația poate este lipsită de imaginaţie, de picanterii, de altceva dar să nu-şi facă problemecă pentru că vor trăi şi experienţele pe care le doresc, şi emoţiile iubirii şi multe altele care le vor face bine pe moment, nu trebuie decât să caute acolo unde încă nu au căutat şi vor găsi pasiunea şi ardoarea. Cu toate acestea, ar trebui să fie atenţi, deoarece există riscul de a rămâne cu aripile pârjoite de flacăra iubirii.
Între 9 noiembrie şi 6 decembrie, Berbecii îşi pot găsi nu doar jumătatea dar pot stabili şi data de nunta. Este o perioadă propice pentru începerea unei noi relații aşa că să fie pregătiţi să găsească dragostea la care au visat mereu.

Profesie şi carieră
Un an intens și plină de evenimente din acest punct de vedere. În prima jumătate a anului, cei care nu au un loc de muncă vor fi în măsură să găsească unul care va fi satisfăcător din punct de vedere financiar. Noile responsabilități sunt interesante și promițătoare iar salariul poate fi privit ca o recompensă și de perspectivă, poate unul dintre cele mai generoase locuri de muncă.
Cei care însă au un loc de muncă vor avea șansa de-aş demonstra aptitudinile și talentele în a doua parte a anului. Se pot aştepta la noi responsabilități și ca urmare şi un salariu mai bun. Ar putea, de asemenea să i se încredinţeze o poziţie de autoritate dar pâmă la a face acest progres în carieră au mult de tras însă rezultatele vor fi pe măsură, să nu uite asta!
Mutarea lui Jupiter în semnul Fecioarei se va dovedi pntru aceşti nativi mai mut decât benefic pentru că vor demostra lejer ce pot, în primul rând vor surpinde pe toată lumea cu…calităţile organizatorice. Astfel că în perioadele 20 ianuarie – 11 februarie, 19 aprilie – 11 mai şi 17 septembrie – 9 octombrie vor trebui să pună accentul pe acţiune - să fie mai activi, mai atenţi, mai harnici şi mai comunicativi la locul unde îşi desfăşoară activitatea. Cei care lucrează cu documente vor trebui să fie extrem de atenți atunci când redactează contracte, în special, deoarece orice greșeală îi poate costa poziţia şi chiar o sumă substanţială din salariu. Este recomandabil, dincolo de orgolii, să facă orice ca să îşi păstreze locul de muncă nu de alta dar le va fi destul de greu să-şi găsească unul la fel de bun ca să nu spun că li se vor închide toate uşile în nas. Mă adresez acum, în mod special, Berbecilor născuţi între 3 şi 6 aprilie, să fie foarte atenţi la această perioadă, mai ales atunci când discută sau interacţionează cu şefii ierarhici deoarece poate izbucni un conflict din te miri ce şi îşi pot pierde locul de muncă sau stârnesc animozităţi care vor duce la acelaşi lucru. Berbecilor care au afaceri îi sfătuiesc ca în aceste perioade să nu  investească, să nu cumpere sau să vândă ci pur şi simplu să lase lucrurile să meargă de la sine. Cu toate acestea, în prima jumătate a anului ar fi bine să îşi găsească noi parteneri de afaceri, cu care să lucreze în siguranţă, pe piata de desfacere. De ce sugerez asta? Deoarece vechii parteneri vor face o serie de schimbări care pe ei ca Berbeci nu îi avantajează deloc. Deci, pot extinde afacerea dacă îşi doresc acum, pot face studii de fezabilitate şi de marketing care să vizeze noi segemente de piaţă şi să semneze contracte profitabile.

Financiar
Anul 2015 promite să fie de succes pentru Berbec, în sensul cel mai strict al cuvântului. În primele 6 luni pot conta pe un fluxul de lichidităţi care le intră în cont, din diverse surse, neconvenționale aş spune -  bani pentru copii, cadouri scumpe de la cei dragi sau bani proveniţi din pasiuni colaterale. O altă sursă de venit ar fi locul de muncă și aceste venituri se pot dovedi chiar mai mari decât salariul lor datorita compensărilor sau bonusurilor.
Totuşi între 15 iunie şi 18 septembrie s-ar putea confrunta probleme asociate cu împrumuturi vechi, datorii și credite. Dacă nu vor să aibă surprize neplacute să încerce să-şi achita toate ratele şi taxele pe care le au de plătit. Le-aş recomanda să se abţină de la a face alte împrumuturi mari pentru că le va fi foarte greu să dea banii înapoi. Dacă împrumuta cuiva bani să se gândească foarte bine deoarece vor alerga destul de mult ca să şi-i recupereze.
Între 25 iulie şi 8 august vor trebui să fie atenţi la cheltuielile pe care le fac deoarece sunt predispuşi să arunce banii pe toate nimicurile care le încântă ochii şi care vor sfârşi, bineînţeles într-un sertar şi acolo vor rămâne dar achiziţionarea cărora le-a dat adevărate goluri în buget. De asemenea, trebui să evite cadourile scumpe acum pentru că, oricum, nimeni nu le va aprecia. Cel mai bine este să cheltuie cu copiii, să plece în concediu, în vreun parc de distracţii ş.a. În scopul de a-şi proteja bugetul să încerce să-şi controleze impulsurile.
În a doua jumătate a anului 2015, când Jupiter va trece în semnul Fecioarei Berbecul se poate aștepta la o creștere salarială. De asemenea, pot găsi un loc de muncă mai bine plătit fără să se obosească prea mult. Perioade une pentru investiţii sunt 10 ianuarie – 2 februarie, 21 aprilie – 9 mai ţo 6 – 30 decembrie.

Sănătatea
În prima jumătate a anului 2015 sănătatea Berbecului va lăsa mult  de dorit. Unii dintre ei vor ieşi din 2014 cu sistemul imunitar slăbit și puseele unor boli cronice se vor resimţi mai des; deşi fac pe vitejii, îi sfătuiesc să-şi facă timp şi să meargă la medic. Trebuie să fie atenți la răceli; să-şi ferească picioarele de umezeală. Chiar și în timpul lunilor de vară va fi predispus la raceli; astfel, sugestia cea mai bună este să se îmbrace în funcție de vreme. Să nu ducă răcelile pe picioare ci să margă la medic, repet!
În perioada 13 ianuarie - 20 februarie Berbecii se vor simți obosiţi și deprimaţi. Criza îşi poate avea originea în cronicizarea unor suferinţe. De asemenea, în această perioadă este sensibil la boli infecțioase care apar într-o formă latentă. În caz de febră, chiar dacă în opinia lor este absolut normal, ar trebui să ceară sfatul medicului de familie.
Între 13 mai şi 24 iunie ar trebui să se protejeze de boli ale tractului respirator superior, răceali, roşu în gât, amigdale inflamate şi agravarea unor alergii, cei care le au.
În lunile de vară, de pe la mijlocul lunii iunie până pe la mijlocul lui septembrie sunt predispuşi la accidente de pe urma cărora se pot alege cu fracturi serioase. Oasele si dinţii vor fi deosebit de vulnerabile. Nu este recomandabil să apeleze la proceduri dentare în toată această perioadă, în special formele de protezare.
Perioada 26 septembrie - 12 noiembrie este una dintre perioadele cele mai dificile pentru sănătatea lor când organismul lor este foarte slăbit și are nevoie de sprijin. Este o perioadă excelentă pentru proceduri preventive rapide care urmăresc îmbunătățirea răspunsului imunitar și acutizarea bolilor cronice. De asemenea, să acorde o atenție deosebită, obiceiurilor alimentare și calităţii nutriției. Riscul de intoxicaţii alimentare este mare. 
Intervenţiile de chirurgie estetică se vor dovedi un succes dacă sunt făcute în perioada 21 februarie  şi 31 martie. Să nu-şi planifice nicio procedură estetică între 25 iulie și 6 septembrie când se recomandă să stea departe, în special, de procedurile prin injecctare (Botox, acid hialuronic, etc.), de ridicare a pielii, de intervenţii chirurgicale plastice, de tatuare sau de piercing pentru că rezultatele vor fi devastatoare pentru ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu