Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

5 noiembrie 2010

Transformări şi conexiuni cu planurile subtile

Scorpionul înseamnă transformare. Nimic nu va mai fi ca înainte de-acum. Dacă în vară Careul în T anunţa noi direcţii pentru cei care voiau să facă acest lucru, pentru unii dintre noi chiar s-au apucat să mute munţii din loc prin propriile puteri iar aceste eforturi se vor concretiza, mai mult sau mai puţin vizibil, pe întreg parcursul anului viitor. Dar, cum spunea Shakespeare, este o mare diferenţă între a planifica o lungă călătorie şi întâmplarea care face să pleci spre noi aventuri, pe nepusă masă.
 Ultima Luna Nouă a avut loc în Balanţă şi ne-a obligat să vedem în acest semn , o nouă cale de convieţuire cât şi manifestarea acesteia în existenţa noastră. Mesajul era clar. Cu Luna Nouă din 6 noiembrie, care se va produce la ora 6.49 aceste transformări se vor manifesta la nivelul Eu-lui, a lumii noastre interioare care se va aliana astfel, schimbărilor care deja se produc în viaţa noastră. Este un dans continuu şi, dacă vreţi, constant. Pe când se aflau înpreună la Luna Nouă de luna trecută, Soarel şi Luna nu făceau aspecte strânse cu alte planete iar majoritatea acestora din urmă făceau încă parte din Careul în T de care aminteam: Saturn aflat la 12 gr Balanţă – Uranus la 27 gr Peşti – cu Pluto la 4 gr Capricorn focar. Deşi Careul s-a dizolvat, îi simţim încă efectele pe care le-aş asemăna cu prima respiraţie a unei flori când îmboboceşte.
            Legătura dintre Luna Noua şi Careul în T aparent pare să nu fie uşor de citit, de aceea trebuie să privim nu mai departe de Pluto, stăpânul Scorpionului. Pluto era focarul acestuia în vară, dar continuăm să-i resimţim încă tensiunea în conflictele care mocnesc aproape în fiecare dintre noi. Consecvenţi cu simbolismul lui Pluto, trebuie să recunoaştem că, pentru foarte mulţi dintre noi, aceste tensiuni care au acţionat asemeni unui tampon câteva luni înainte ca această configuraţie să se formeze, au însemnat schimbarea unei concepţii, a unei atitudini, chiar a unui drum spiritual, a dus la adâncirea propriei conştiinţe dar şi la conştientizarea nevoii de a privii lucrurile din perspectiva viitorului, lucruri care, repet, pentru foarte multă lume se producea pentru întâia oară.
            Pe urmă nu doar Pluto este stăpânul acestei Luni Noi, el este talonat strâns de Nodul Nord, pe care noi, ce pasionaţi de astrologie, îl asociem Destinului. Pe de altă parte, Ceres, asteroidul care răspunde de ciclul morţii şi al transformării, este într-un aspect separant (se depărtează) cu Pluto. Adică tranformarea noastră este dictată de Destin şi se va produce fie că vrem noi, fie că nu. La nivel personal, această transformare presupune cesiunea acestui atribut celest, actualei existenţe. Dacă nu aţi realizat aceste schimbări, este posibil să le conştientizaţi în preajma perioadei 4 – 8 noiembrie.
            Iar dovada evoluţiei conştiintizării stă tocmai în momentele de pe care le trăim, vis-a-vis de diverse evenimente şi ni se pare că le-am mai trăit cândva dar nu ne putem aduce aminte când. Se pare că sunt urmele existenţele anterioare care vin, asemeni unui semnal, să ne avertizeze că se apropie momentul să facem saltul şi trebuie să dăm un răspuns, altul decât l-am mai dat. Timpul, ştim, este o iluzie, este o dimensiune pe care am stabilit-o noi ca să ne marcăm existenţa efemeră, să ne ajutăm şi să ne planificăm viaţa, să ne raportăm din perspectiva OMULUI la evoluţie şi, implicit, la DIVINITATE, indiferent de cum ne-o închipuim noi. Posibilitatea de a vedea în Viitor şi în Subtil este atributul prin excelenţă a Scorpionului, cred că de aceea şi există atât de multe tradiţii care implică comunicarea cu cei Plecaţi în alte Dimensiuni, în acest moment al anului.
            Un alt eveniment planetar pe care l-aş lega de Luna Nouă de mâine, este faptul că Neptun este în perioada de staţionare, pregătindu-se să-şi reia mersul direct în Vărsător, tot mâine, dar după amiază la 17.44.  Dacă Saturn reprezintă Timpul şi Limitările care ne permit să funcţionăm în acest plan, Neptun reprezintă Disoluţia Timpului, Neantul care în cea mai mare parte nu este manifest. Nu ştiu ce mă face să cred că, mulţi dintre noi, vor avea vise sau viziuni despre un Trecut pe care nu l-am trăit în această existenţă, dar pe care le percepem acut, ca făcând parte din noi ca fiinţă cosmică. De asemenea, să nu surprindă pe nimeni, aşa numita legătură telepatică cu alţii.
            Dacă ne gândim la Comunicare, să mai spunem că Mercur în Scorpion se află într-un trigon strâns cu Uranus din Peşti, pe când Neptun şi Uranus sunt în recepţie mutuală, o legătură care presupune afinitate în manifestări şi sprijină unul acţiunile celuilalt. Iar acest sprijin face şi mai probabilă predispoziţia pentru a primi Mesaje de Undeva sau că vom primi, brusc semne de la cei cu care poate nu ne-am mai văzut sau auzit de ani de zile ori poate de la cei care sunt plecaţi în alt Plan.
            Jupiter este în continuare în urmărirea lui Uranus şi se pregăteşte de perioada de staţionare pentru a reveni în mers direct, mişcare pe care o va relua pe 18 noiembrie, în aceeaşi zi cu Venus. Aceasta din urmă, a ajuns în primul grad din Scorpion pentru ca duminică să se întoarcă în domiciliu, adică să reintre în Balanţă. De aceea, dacă vreţi să luaţi vreo decizie care vizează cuplul sau relaţia, vă sfătuiesc să aşteptaţi intrarea în mers direct a lui Venus în Balanţă. S-ar putea să constataţi că motivaţiile acestei decizii dispar, una câte una, sau că şi-au pierdut din forţa de persuasiune. Poate că nu o să daţi înapoi, dar sigur veţi vedea lucrurile mai clar şi simplificate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu