Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

5 octombrie 2010

Dialogul şi meditaţia - Lună Nouă în Balanţă la 14 gr 23








Saturn va fi prezent în Balanţă când va avea loc fenomenul de Lună Nouă, la 14 gr 23, ora 21.44, potolindu-ne elanul şi reamintindu-ne ce avem de făcut.  Momentul va fi, dacă vreţi, dramatic, pentru unii melodramatic chiar,  deoarece Luna Nouă face parte dintr-un stelium, alături de Saturn, Soare şi Lună, aflându-se şi Mercur, Saturn şi Mercur în decanul lui Venus, iar Soarele şi Luna în cel stăpânit de Uranus.


Conjuncţia cu Saturn dă substanţă şi consistenţă Lunii Noi. Mercur implică aducerea aminte, meditaţia, rememorările afective. El a ajuns în Balanţă după o staţionare îndelungată în Fecioară, reamintindu-ne să ne întrebăm apelând la vocea interioară ce va urma şi pregătindu-ne pentru următoarele explicaţii. El va face conjuncţie cu Saturn la doar cinci ore după Luna Nouă. Da, taciturnul Saturn! Nepoliticos, brutal, stângaci şi mai puţin vorbăreţ, ne va duce încotro ne duce valul.
Păi, şi atunci cine poate beneficia de pe urma unei relaţii de acest tip? Luna Nouă semnifică renaştere, noi începuturi, startul nui nou ciclu. Această Lună Nouă în scoate în evidenţă sau ar trebui să scoată, calităţile Balanţei – echilibru, obiectivitate, socializare şi ale Casei a 5-a - iubire, dragoste pătimaşă, copii, creativitate. Relaţia Balanţă – Lună Nouă un amestec de dragoste şi suflet, aruncă lumină asupra relaţiilor noastre, indiferent de tipul lor – intimă, platonică, de afaceri, de familie şi chiar cea cu duşmanii. Împreună cu Saturn – realitate, baze, temelie şi Mercur – atingere, comunicare, sunt elementele din Balanţă, capabile să ne facă să înţelegem bazele şi semnificaţia unei relaţii care se construieşte zi de zi, practică, bazată pe respectul dintre parteneri şi capabilă să şteargă minciuna, care să contribie la creşterea persoală a fiecărui partener sau să sufoce şi să o facă să devină stresantă, după caz. Mercur în Balanţă ar putea să ajute prin comunicare şi înţelegere, în timp ce Saturn aduce scheletul pe care se pun muşchii relaţiei şi care annţă că avem ceva de muncă dacă vrem ca această relaţie să meargă. Deci, din această perspectivă, această Lună Nouă poate aduce o gura de aer de care are nevoie o relaţie.
Când pui toate acestea alături, nu putem deveni decât persoanele care se gândesc foarte serios la conceptul de dragoste şi de relaţie. Venus – dragoste, iubire şi bani, stăpâna Balanţei, este în Scorpion şi va fi staţionară doar câteva zeci de minute după Luna Nouă, când va intra în mers aparent retrograd (8 octombrie până în 18 noiembrie), alt factor care alimentează sentimentul că trebuie să se schimbe ceva la nivel de relaţie.
Semi-sextilul strâns dintre Venus şi Luna Nouă adânceşte conexiunea şi intensifică efectul şi datorită conjuncţiei cu Marte, unul din stăpânii Scorpionului. Numai că, în aceste condiţii,  sentimentele năvalnice care alimentează o relaţie de dragoste tind să se răcească repede. Din păcate, ştiind foarte puţine despre senzalitatea Scorpionului, foarte mulţi care nu au o relaţie sau au una care nu pare prea strânsă, aleg să nu se complice încă, să nu îşi asume responsabilitatea unei relaţii, preferând să-şi ţină partenerii în şah, dintr-un motiv sau altul.
Posibil ca Venus retrograd să încerce să aducă la suprafaţă, momente de la începturile relaţiei, când totul era frumos, cald, sincer. Nu vă iluzionaţi că aceste momente vor şterge prezentul, toate problemele vor dispărea iar relaţia va fi iar cea de la început, nu, dar prin analiza ei, prin disecare atentă, relaţia ar putea fi mai bună ca niciodată.


Ascendentul acestei Luni Noi este în Gemeni 19 gr 23 şi în decanul lui Venus, arată că felul în care vom comunica unul cu celălalt stă sub semnul echilibrului deşi poate părea un dialog superficial, dar şi a seriozităţii, că s-ar putea să fim mai atenţi la relaţiile de afaceri, cei care le au, că atenţia generală va fi îndreptată mai mult asupra aspectului economic şi comercial. Şi ajungând în acest punct, să vedem ce ar putea aduce României. Evident vor fi puse sub lupă relaţiile sociale, politice şi economice şi impactul lor asupra vieţii de familie, Luna Nouă se petrece la nivelul Casei a 7-a, care nu este doar casa relaţiilor internaţionale şi a diplomaţiei, ci poate arăta şi duşmanii pe care îi are.
Mundan, vor fi vizate vânzarea cu amănuntul, telecomunicaţiile, transporturile internaţionale, din industria manufacturieră, industria de agrement şi petrecere a timpului liber, cosmeticele şi moda, dar şi antreprenoriatul, afacerile imobiliare, utilităţile, forme de capitalizare, piaţa imobiliară. Conjuncţia Venus – Marte trece peste Luna natală a României, problemele economice sunt stringente şi arzătoare, posibil să apară un nou lider, charismatic, cu priză la sexul frumos în special, care spune lucrurilor pe nume şi fascinează auditoriul, să nu uităm că Luna din tema natală a României este în Scorpion şi această poziţie explica apetenţa românilor pentru liderii de tip scorpionic – Ceauşescu, Constantinescu, Băsescu, Oprescu ş.a. şi care să aibă o soluţie viabilă pentru ieşirea din criză. Este o părere obiectivată de realitate.
            Jupiter şi Uranus sunt încă conjuncţi în Peşti, încă în semi-sextil cu conjuncţia Neptun – Chiron din Vărsător. Ei par să stea în espectativă- un dialog al muţilor într-o ţară a surzilor, aşteptând să iasă la lumină cu alte ocazii.   
            Luna Nouă se produce cum spuneam la 14 gr 23 în Balanţă. Va fi resimţită puternic de cei născuţi în preajma acestui grad, în Balanţă şi în Berbec, dar şi cei născuţi în perioada 4 – 11 octombrie, având în vedere imapctul aspectului de Lună Nouă, sau cei care au planete în preajma gradelor 14 – 15 grade din celelalte semne cardinale.

Un comentariu:

  1. buna ziua dna gabi!am fost la d-voastra acum 2 ani cu prietena mea si vreau sa va spun ca sunteti fantastica!intr-adevar ceea ce ne-ati spus s-a intamplat !avertismentele d-voastra au fost aur curat!pt mine chiar daca nu am fost la alti astrologi ramaneti nr.1!dar pe langa acest lucru m-a frapat faptul ca mi-ati spus ca voi avea o trezire extraordinara,eu fiind pasionat de astrologie de mic copil dar neavand acces la informatie m-am intrebat retoric :ce trezire?!acum razand in sinea mea ,dar cu ochii pe harta mea imi dau seama ca soarele progresat prin casa 12 pana anul trecut si lovit pe rand de lilit,nodul nord,jupiter,pluto,marte...dar si un marte progresat in patrat cu luna de ani buni m-au tinut in lanturi asa cum a-ti spus dvoastra!daca mai punem si tranzitele planetelor lente care au lovit in luminarii mai ales dar si in celelalte rand pe rand ,inteleg perfect ce a-ti vrut sa spuneti ca din 2011 va fi altceva si ca nici nu ma mai astept la nimic bun...intalnirea cu dvoastra a fost decisiva iar cand a-ti spus ca voi studia ani buni a-ti avut dreptate iar!sunt anul 3 la psihologie ...dar pe langa asta citesc astrologie non stop..cu siguranta vom reveni la d-voastra la cabinet in curand !stiu ca va confruntati cu probleme de sanatate asa ca va doresc multa sanatate ,si sa aveti multa credinta in d-zeu ca pana la urma va fi bine !sunteti o persoana deosebita cu un suflet extraordinar si aceste incercari va vor intari si mai mult!va doresc succes!cristi-un client

    RăspundețiȘtergere