Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

9 noiembrie 2018

Nodurile Lunare 2



Nodul Nord în Rac  - Nodul Sud în Capricorn

   27.10.1925 - 16.04.1927
   12.05.1944 - 03.12.1945
   24.12.1962 - 25.08.1964
   25.09.1981 - 16.03.1983
   10.04.2000 - 13.10.2001

La ce ar trebui să ne așteptăm când Nodul Nord este în Rac și Nodul Sud în Capricorn?
Racul este semnul în care Sufletul intră în viață atunci când se naște un OM sau iese din viață atunci când părăsește această existență. Un ciclul infinit care începe și se încheie în același loc.
Când Nodul de Nord este în Rac, nativul trebuie să-și dezvolte talentul de a-l îngriji pe celălalt și un sentiment de apartenență. S-ar putea să simtă că face totul pentru oricine altcineva într-o situație domestică fără a se referi la propriile nevoi, sentimente și emoții interioare. Trebuie să învețe să simtă dragostea cu care se îngrijește de sine, ceea ce îi va da un puternic sentiment de securitate interioară. Are tendința de a-și controla emoțiile atunci când îi susține pe ceilalți. Ar putea să se simtă că nu a avut sprijin emoțional și securitate maternă în anii copilăriei și a adolescenței sau că aceste lucruri i-au fost luate într-un moment crucial în dezvoltarea timpurie. A crescut pentru a se ajuta singur. Prin urmare, nu îi  place ca oamenii să aibă controlul asupra lui. Lipsa suportului emoțional a dat atitudinea față de viața de familie. A simțit că trebuie să se ajute singur, să fie și mamă și tată și și-ar fi dorit ca altcineva trebuia să îi fi fost mamă și tată în timpul anilor de creștere. Este posibil să fi trăit o viață de familie disciplinată din cauza rolurilor diferite jucate de membrii familiei. Unul din aceștia, mama sau tata, poate să fi fost detașat sau strict față de ei din cauza altor probleme. Acest lucru le-a influențat atitudinea față de viața de familie. Au avut nevoie de o susținere puternică din partea familiei dar ar fi putut să simtă că a fost privit ca un sprijin pentru familia sa mai degrabă decât ca o ființă umană cu nevoi afective și emoționale. Pentru a simți că aparține unei familii, trebuie să își susțină propria familie, cu accent pe cultivarea dragostei și a îngrijirii acesteia.
La nivel individual, nativului îi este dificil să înțeleagă de ce ceilalți nu îi arată respectul cuvenit așa cum s-a întâmplat în existențele anteriaore și ale cărei urme retrezesc frânturi de amintiri despre cum a fost. Ca urmare, prestigiul și deminitatea continuă să fie o motivație pentru acțiunile lor. De aceea, mulți nativi cu această poziție a nodurilor lunare vor încheia căsătorii care să îi ajute să atingă statutul social care rezidă în memoria subconștientului Capricornului crezând că prin aceasta va câștiga și respectul de sine ceea ce, de multe ori nu este așa.
În viețile trecute, Sufletul a lucrat din greu pentru reconaștere socială. Dacă și-a pierdut respectul de sine și-a pierdut și calea de a atrage atenția. Uneori acest lucru a însemnat și o pedeapsă dată sieși, mai ales dacă a știut că ceilalți îl observă. A dorit ca lumea să știe cât de greu i-a fost și ceilalți să îl privească ca pe un martir. În această viață, va continua să muncească, mai mult deât a făcut-o în alte existențe, deoarece nimeni nu va putea să termine sau să preia din responsabilitățile și obligațiile vieții curente. Și din moment ce trăiește mai mult în Trecut, deobicei ajunge să conștientizeze povara Trecutului, iar acest lucru face ca viața actuală să fie mai grea decât ar trebui. Un singur lucru pe care nu l-au învățat încă este să admintă că eșecul le aparține lor și nu altora. Este foarte posibil să se îmbolnăvească fizic și chiar mental pentru că evită să lupte împotriva situațiilor pe care le simte ca fiind nepotrivite.
Vede lumea prin atitudinea proprie de neprihănire prin care acțiunile celorlalți sunt rare ori trecute cu vederea și pe care le condamnă ori de câte ori are ocazia. În viețile trecute se pare că a avut opinii puternice dar și o rezistență mare la a accepta sfaturile care i-ar fi putut afecta felul de a fi și stima de sine. Viața materială l-a transformat într-un oportunist, ducându-l mereu acolo unde avea ceva de câștigat pentru sine. Când a realizat care sunt avantajele a devenit rece și calculat, astfel încât nicio slăbiciune în sine, nu l-a împiedicat să își atingă scopurile pe care le avea. Mereu și-a văzut slăbiciunile în ceilalți considerând asta un avantaj pentru sine. Intenția lui va fi de a conduce tot ce  se petrece în jurul său, transformând acest lucru într-o cruciadă persoală care îi pune la încercare calitățile personale.
În viețile trecute, sufletul și-a însușit arta desăvârșirii de Sine. Pentru a face asta nu a fost nevoie decât de o privire la ceea ce fac ceilalți. Acum prin Nodul Nord în Rac, trebuie să învețe cum să dea celorlalți dar și cum să primească. Mulți dintre nativii, cu această poziție a Nodului Nord în tema natală, trăiesc experiența poverii familiale pentru ca ei să ajungă să înțeleagă nevoile emoționale ale celorlalți.
În ce privește sexualitatea, sufletul învață cum să își exprime sensibilitatea. Tranziția se face de la răceală la căldură ca formă de interiorizare emoțională. Mulți dintre cei care au Nodul Nord în Rac învață de la an la an să își asume propria sexualitate ca să își câștige încrederea în sine. Atitudinea rigidă a Capricornului scade treptat iar găsirea securității emoționale este direct proporțională cu relația afectivă care o are cu Sinele, prin onestitatea cu care privește lucrurile.
În această viață trebuie să învețe cum să își ceară scuze cu sinceritate atunci când greșește și să să nu creadă că are vreun avantaj asupra celorlalți atunci când are dreptate, eventual să vadă că toate depresiile, fricile și grijile sale nu sunt decât o parte a martiriului creat de el au legătură cu circumstanțele creării lor. Trebuie ca încet, încet să se disocieze de dorința nestăpânită de a controla pe toată lumea și tot ce este în jurul lor. Cu alte cuvinte, trebuie să dezvolte un nou tipar emoțional dacă gândirea s-a conformat direcției în care sufletului îi este destinat să meargă. 

Marele câștig în această viață este de a-l hrăni pe cel care are nevoie. Pentru a dobândi și apoi a realiza acest lucru, trebuie să muncească cu Sinele până când devine un corn de abundență spirituală pentru cei înfometați. Mai mult, va fi capabil să îi facă fericiți pe ceilalți ca o condiție a propriei fericiri. În viețile trecute Sufletul a tot primit. Acum, în această viață trebuie să învețe să dăruiască.
Casa în care se află Nodul Sud, arată domeniul în care disponibilitatea de a dărui din preaplinul nostru este maxim (resursa) iar casa în care este Nodul Nord simbolizează vasul gol care trebuie umplut al celor care așteaptă să fie hrăniți.
Nodul Sud în Capricorn aduce un puternic sentiment de autosuficiență, de responsabilitate personală, de pragmatism, precum și capacitatea de a manifesta dorințe și idei.
Capcana: nativul este convins că depinde de ajutorul altora și legăturile emoționale, în general, sunt un semn de slăbiciune. Persoana se adâncește în munca, își pune cariera în fața nevoilor ei personale și se termină consumând o mulțime de timp și energie, fără să facă nimic pentru viața personală.
Scopul: atunci când lucrăm la Nodul Nord în Rac, trebuie să învățăm să ne ducem pe drumul nostru, să dărâmăm niște ziduri și să ne deschidem inima la conexiunile emoționale, permițându-le și altora să aibă grijă de noi.

13 comentarii:

  1. Mersi mult scumpa Doamna. Foarte adevarat din cele scrise aici de Dumneavoastra!
    Am Nodul Nord pe Rac la 21 grade.
    Minunea este ca el face patrat cu Saturn, Marte, si Pluto din Balanta.
    In schimb am un trigon frumos Soare in Pesti cu Nodul Nord din Rac.
    Iata datele mele 07 Martie 1982. 11.05 Botosani. Cel putin generalitati as dori sa aflu de la Dumneavoastra. Sinteti cel mai bun Astrolog. Mersi anticipat!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Venus sextil cu Uranus ar putea sa imi aduca succes in electronica si finante odata cu intrarea in Taur. Mersi. Cu respect Nicolaie!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Well I definitely liked reading it. This information offered by you is very constructive for proper planning 토토

    RăspundețiȘtergere
  4. I needed several examples to write an article on this subject, and your article was of great help to me 온라인경마
    경마사이트

    RăspundețiȘtergere
  5. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I will try and check back more often. How frequently you update your site? 립카페

    RăspundețiȘtergere
  6. An outstanding share! I have just forwarded this onto a co-worker who was doing a little homework on this. And he actually bought me dinner simply because I discovered it for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to talk about this topic here on your web site. 외국인출장

    RăspundețiȘtergere
  7. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is magnificent blog. An excellent read. I’ll definitely be back. 마사지

    RăspundețiȘtergere
  8. Enjoyed every bit of your blog post. 토토사이트
    Thanks Again. Great.

    RăspundețiȘtergere
  9. 스포츠토토 It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks.

    RăspundețiȘtergere
  10. 온라인카지노 To a great degree lovely and captivating post. I was hunting down this kind of information and acknowledged examining this one. Keep posting.

    RăspundețiȘtergere
  11. 온라인카지노사이트
    Great article! All the articles you have, they enjoy reading and learning a lot. Your article is very helpful for me. I hope you will continue to write such good articles as well

    RăspundețiȘtergere