Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

9 august 2018

Eclipsa parţială de Soare din 11 augustEclipsa parțială de soare de sâmbătă, ar putea declanșa o schimbare semnificativă, și energii cosmice pe măsură, potrivit astrologilor care le urmăresc. Dar astrologii care cred că mișcările stelelor și planetelor au puteri ezoterice susțin că eclipsa ne va influența viețile în zilele următoare.
Potrivit astrologului Michael Conneely, un val de energie foarte mare, un adevărat trzunami, a măturat efectiv lunile iulie și august, şi care se va stinge odată cu eclipsa din această seara. Este un moment de inspirație intens deoarece planeta revoluției și a inspirației, Uranus, este implicată în aceste eclipse. Eclipsa va avea loc la 18 grade în Leu, cu Nodul Sud conjunct cu Marte, care se presupune că şi el va elibera energii puternice. Se pare că eclipsa are mai multe nivele de manifestare, aduce abilități tehnice, dar şi agresiune și război, politică și, bineînțeles, la nivelul personal fiecare dintre noi decide cum să o folosească.
Cheia acestei eclipse este să vă amintiți că, Marte este încă retrograd. Dacă lucrurile nu se mișcă cât de repede doriți, relaxați-vă, eliberați-vă de stres, abandonați-vă prezentului și permiteți lucrurilor să se întâmple doar pentru că s-ar putea să fiţi plăcut surprinși. Uneori, când renunțăm la instinctul de dominare, eliberați controlul și lăsați universul să vă aducă tot ceea ce trebuie să vă aducă. S-ar putea să ai o surpriză foarte plăcută.

Eclipsa parţială de soare din 11 august este conjunctă cu un asteroid care se spune, ne dă, ne susţine puterea de a rezita viața. Asteroidul Pallas dă curaj și spirit de luptă, dar și inteligență creatoare și înțelepciunea de a delibera pentru a găsi adevărul înainte de a judeca și de a lua măsuri.
Eclipsa îl include şi pe Mercur retrograd, care este conjunct cu Soarele şi Luna şi care are într-adevăr cea mai puternică influență a eclipsei. În general, aceasta înseamnă o mulțime de gânduri, de discuții și argumente legate de problemele de putere și de controlul relațiilor. La nivel social, aceste decizii vor viza feminismul, mişcarile sociale de tipul Mea Too, vom asista la declarații provocatoare și insulte de la ambele părți ale celo implicaţi, vorbeşte despre dezechilibrele de putere și abuzul de putere exercitat de cei aflaţi în poziții de autoritate.
Mercur retrograde sugerează că ar fi mai bine să ascultați atent și să vă gândiți de două ori și ce atitudine veţi adopta înainte de a vă spune părerea. Influența exagerată a lui Jupiter înseamnă lăudăroșenie și mândrie şi ar putea duce la jenă și pierdere. Jupiter guvernează filosofia astfel încât această eclipsă parţială de soare poate promova o bătălie de idei dar și de credințe. Aspectul dificil al lui Pluto complică dezbaterea cu minciuni și propagandă falsă, cu teorii ale conspirației, investigații și spionaj.
Pallas în conjuncție cu eclipsa şi cu luna nouă poate intensifica şi amplifica relația dintre tată și fiică. Aspectul tensionat al lui Pluto va evidenția problemele legate de putere și control în astfel de relații iar pentru femei, cum a influențat credința și atitudinea despre bărbați, în general. Deci, va fi interesant să vedem ce rol joacă dinamica eclipsei în pariul cu viaţa.


Eclipsa parţială de soară este conjunctă cu Luna Nouă, unde Luna se află între Pământ și Soare. Cu toate acestea, eclipsa este mai puternică decât Luna care întunecă Soarele. În eclipsa parțială de soare, cea mai mare parte a Soarelui va fi tot timpul vizibilă. Luna nouă reprezintă sfârșitul unui ciclu și începutul unuia.
Cel mai puternic și mai important aspect astrologic este Soarele în conjuncție cu Luna. Aceasta înseamnă că avem toate posibilitățile la-ndemână și puteți să vă faceţi, pe bună dreptate, noi planuri pentru viitor. Este timpul să vă opriţi o clipă asupra vechilor obiceiuri și comportamente în timp ce căutați metode noi și inventive de a merge mai departe
Este momentul ideal pentru a începe un nou început, așa că scrieți-vă noile obiective pe o foaie de hârtie. Daţi-i foc şi împrăştiaţi cenuşa în cele patru vânturi. Cel mai bun moment pentru a face ceva nou început pe eclipsa parţială de soare va dura până la luna plină 26 august. Influența lunii durează patru săptămâni, dar o eclipsă durează, de obicei, aproximativ șase luni. Eclipsa parţială de soare din 11 august o înlocuiește pe cea din 12 iulie, se combină cu eclipsa de lunp din 27 iulie care va dura până la eclipsa de soare din ianuarie 2019.

Pe de altă parte, eclipsa parţială de soare din 11 august este complexă și dificil de descifrat din cauza numărului de aspecte planetare implicate. Lista de mai jos arată că eclipsa solară se produce între un asteroid și o stea fixă. Voi vorbi mai întâi despre aceste conjuncții și despre aspectele planetare. Conjunctiile apropiate au intotdeauna cea mai puternica influenta in orice horoscop.
Să vedem cadrul astral: la 1353 – steaua fixă Acubens, Mercur retrograd în Vărsător, la 1526 - steaua fixă ​​Dubhe, la 1706 - Asteroidul Pallas, la 1841 – se produce eclipsa parţială de soare şi la 1941 - steaua fixă ​​Merak.
Steaua fixată Merak aduce plăcerea de a comanda și de a domina. Cu eclipsa parţială de soare, vă crește în mod special puterea de a ne continua viața. Dar în astrologia mundană, Merak este deosebit de dăunătoare în ceea ce privește afacerile unor state și regalitatea.
Asteroid Pallas înseamnă înțelepciune, curaj, război, strategie și pricepere. Ea guvernează inteligența creatoare, recunoașterea politică, recunoașterea modelului relațional dintre tată și fiică. În mitologie, Pallas este femeia frumoasă al cărei tată era Zeus. Vorbim despre un personaj feminin, investit cu toată puterea lui Superman plus toată aura unei femei frumoase. Atât de frumoasă încât adesea era comparată cu Afrodita, înțeleaptă ca Athena, mai puternică decât Hercule și mai rapidă decât Hermes. În timp Pallas şi Atena s-au contopit. Pallas intenționează să găsească adevărul înainte de a trece la judecată și la a lua măsuri. Ea este defensivă nativ și își foloseşte inteligența creativă și strategică pentru a evita violența, dar atunci când toate celelalte eșuează, ea va lua măsuri.

Mercur conjunct cu eclipsa întărește inteligența strategică şi creativă a lui Pallas. Aceasta înseamnă că această eclipsă ne va face să gândim, să întrebăm, să discutăm și să deliberăm. Mercur retrograd complică toate negocierile și deciziile. Se poate juca şi poate face ravagii printre gândurile noastre, cu comunicarea, călătoriile și electronica. Acordați o atenție deosebită cuvintelor și încercați să nu reacționați prea impulsiv cu niciun argument sau dacă sunteți provocat.
Mercur retrograd ne poate face să ne simțițim nervoşi și anxioşi. Așadar, faceți lucrurile din timp ca să nu începeţi să vă simţiţi copleșiți de ritmul agitat. S-ar putea să pierdeţi lucruri, să vă amintiți de trecut sau să te întâlneşti în mod neașteptat cu oamenii din trecutul nostru. Negocierile și problmemele de afaceri ne pot coborî din rai în Iad şi retur, cu foarte multă uşurinţă. Unele detalii importante vă pot scăpa sau alte persoane nu vor fi fiabile sau oneste.
Acubens conjunct cu Mercur aduce multă activitate, atmosferă malefică, otravă, minciună și crimă. Vă poate face să vă simțiți neechilibraţi, plin de nervi, neliniștiți și neajutorați.  Se spune că una din semnificaţiile lui Acubens semnifică folosirea forțată a inteligenței aplicate atunci când se găsește în luptă la cererea altcuiva. Dar, în general, o calitate mai bună de la Acubens este cea a unui intelect clar și ușurința de a face față problemelor, pentru care ar putea câștiga un înalt renume public. Dar, din nou, cu accent de a face acest lucru sub presiunea altora care ne împing de la spate.

Faptul că eclipsa parţială de soare este în pătrat cu Jupiter. Asta înseamnă o sabie cu două tăișuri. Te poate face sa te simti extrem de increzator, mândru, norocos şi optimist. Modul în care vă exprimați exuberanța este esențial pentru a determina rezultatul, care poate varia de la bine și succes, la pierderi și ruşin. Cel mai bun mod de a face față acestei eclipse este să arătăm respect, moderare și disciplină. Nu vă băgaţi în prea multe proiecte, deoarece acest lucru ar putea să vă risipească energia și să nu ajungeți nicăieri. Concentrați-vă energia pe unul, maxim două obiective.
Fiţi atenţi la finanțele voastre din cauza tendinței de a acumula lucruri de care nu aveţii nevoie. Există, de asemenea, o tendință de a mânca sau să vă supraestimaţi şi să daţi în patima consumului de droguri și de alcool sau de alți demoni ai dependenței, cum ar fi jocurile de noroc. Îți poți face propriul noroc făcându-ți temele și muncind din greu. Cel mai bine este să folosiți moderarea în toate domeniile vieții, atât ca şi comportament cât și ca moral. Această eclipsă vă poate aduce partea generoasă, dar chiar și atunci, asigurați-vă că nu lăsați totul la întâmplarea. Distrează-te, dar nu exagera.
Mercur în pătrat cu Jupiter este cel mai puternic aspect al temei astrale a eclipsei în afară de eclipsa în sine, cu un orb de numai 0 ° 06 '. Aspectul face ca această eclipsă să fie o bătălie a ideii și credințelor. Va reînvia dezbaterea asupra știrilor false sau mai precis felul cum se vad evenimentele din casă.
Acest aspect oferă o perspectivă optimistă și largă, dar şi o tendință de a exagera și de a supraestima lucrurile. Nu uitați să vă concentrați asupra detaliilor. Lipsa de concentrare sau incapacitatea de concentrare pot duce la unele erori de judecată sau greșeli. Pătrat dintre Jupiter şi Mercur retrograd, înseamnă că trebuie să fiţi atenţi cu cuvintele și atitudinea. Valul de confidenţe ne poate face aroganţi, încrezători sau chiar bigoţi. Nu promiteţi prea mult sau nu vă supraestimați abilitățile atunci când faceți planuri pentru viitor.

Inconjuncţia cu Pluto transformă această eclipsă într-un punct de cotitură în viață care poate fi resimțit ca o criză sau o amenințare. Cu toate acestea, nu este la fel de intensă ca eclipsa parţiaă de soare din 12 iulie, care era în opoziţie cu Pluto. Aceasta înseamnă că puteți face ajustări și compromisuri pentru a ușura presiunea și intensitatea eclipse de soare anterioare. Acesta leagă cele două eclipse solare și sugerează și o temă continuă legată de problemele de putere și de control sau de comportamentul obsesiv și distructiv.
Un eveniment sau o persoană poate declanșa acest punct de răsturnare prin îndepărtarea puterii personale. În relații nu încercaţi să îl controlați și să îl manipulați pe celălalt pentru că ar putea duce la conflicte și orgolii greu de echilibrat. Orice criză, punct de cotitură sau decizie greu de luat sunt văzute ca exercițiu de auto-îmbunătățire. Puteți să vă transformați viața în bine și să aveți o influenţă pozitivă asupra unei persoane sau a omenirii în general.
Acest aspect arată, de asemenea, dezechilibrul de putere în raport cu feminismul, ceea ce sugerează o creștere a tensiunii care ar putea duce la evenimente dramatice, cum ar fi acuzațiile de abuz sexual sau alte abuzuri de putere. Secrete nebănuite vor ieşi la iveală și reputațiile vor fi distruse. Pluto guvernează miscări politice mari și corporații multinaționale. Deci, vor exista schimbări politice și sociale care sporesc tensiunile pentru unii, dar fac lucrurile mai bune pentru majoritatea. De asemenea, va exista o schimbare a balanței puterii dintre partidele politice, națiuni și rolul social şi politic al femeii în cadrul acestora.


2 comentarii:

  1. Acest lucru a fost chiar mai rapid decât mi-am putut imagina, dr. Noble (templeofjoyandprosperity1@gmail.com) Vă mulțumesc că ați luat timp să mă ascultați și să răspundeți la toate e-mailurile mele. Mă simt din nou emoțional puternic. Încrederea mea este din nou și îmi văd clar viitorul. Sunt pentru totdeauna recunoscător pentru ajutorul tău pentru re-unirea cu iubirea mea veche.
    Contactați-l prin templeofjoyandprosperity1@gmail.com
    Whatsapp Număr +1 405990-5764

    RăspundețiȘtergere