Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

2 noiembrie 2016

Invitatie

"Se pare ca natura umana este construita astfel sa ne impotrivim schimbarii, alege Schimbarea ca optiune nu ca reactie!"
Pentru prima oara in Romania, dr Joe Dispenza vine in luna Noiembrie la Bucuresti. Conferinta "Tu esti Placebo" este locul de plecare pentru a invata cum sa devii Creatorul Realitatii tale! Ai toate instrumentele deja in interiorul tau! Tot ce este necesar sa afli este cum sa accesezi mintea care ne conduce zi de zi in aceleasi tipare pe aceleasi sine asteptand rezultate diferite .
Mai multe detalii despre Conferinta:
 

4 comentarii:

 1. Sa tineti cont de faptul ca Mantuirea nu se obtine accesand mintea cosmica. Mintea...te minte. Programele negative mostenite de la stramosi nu se elimina prin placebo, ci parcurgand drumul invers, adica eliminand acele pete de culoare inchisa de pe harta astrala, prin fapte bune. Daca bunicul a furat, opresc karma negativa sa treaca la urmasi daruind. Va rog, nu mai propagati minciuni, pentru ca si-asa acest popor are karma colectiva incarcata. Ei, nu chiar ca americanii care au produs multa suferinta pe teritoriile altor popoare, dar avem si noi muste pe caciula.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună ziua, eu sunt Theresa Williams După ce a fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aducă înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut înapoi atât de mult din cauza iubirii am pentru el, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea la prietenul meu și ea a sugerat că ar trebui mai degrabă să contactați un aparat de turnare vraja care ar putea ajuta să-mi arunce o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vraja, am avut de ales decât să-l, încerc mail rolă vraja, iar el mi-a spus că nu a existat nici o problema ca totul va fi în regulă, înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător, în a doua zi, a fost în jurul valorii de 16. Fostul meu ma sunat, am fost atât de surprins, i-am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că el a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat că el a vrut să se întoarcă la el, că el mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și sa dus la el, care a fost modul în care am început să trăiască împreună fericit din nou. De atunci, am făcut promit că cineva știu că au o problemă relație, aș fi de ajutor pentru astfel de persoane de către el sau ea referindu-se la singura rolă vraja reală și puternic, care m-au ajutat cu propria mea problemă. e-mail: drogunduspellcaster@gmail.com puteți să-l e-mail dacă aveți nevoie de ajutorul lui în relația ta sau orice alt caz.

   1) Dragoste vraji
   2) vraji dragoste pierdută
   3) Vrăji Divorțul
   4) Vrăji Căsătoria
   5) ortografică obligatorii.
   6) Vrăji Breakup
   7) Alunga un iubitor rămas singur
   8.) Vrei să fie promovat în birou
   9) doresc să satisfacă iubitul
   Contactati acest mare om, dacă aveți orice problemă pentru o soluție durabilă
   prin drogunduspellcaster@gmail.com

   Ștergere
  2. :)) Stiu si eu pe cineva care rezolva astfel de probleme: un psiholog bun care sa va explice cum este cu mintea si autosugestia. Pe taramul sufletului, lucrurile se complica, deoarece acolo invatam ca orice fortare a unui sistem se plateste karmic, inclusiv prin boli psihice, boli degenerative, boli fara leac nici la doctor, nici la vrajitoare. Cel mai grav este ca incalcarea grava a programelor universului trece la urmasi. Egoistii care isi doresc din tot sufletul sa fie iubiti de o persoana anume, sa aiba bani, bani, bani multi, fericire, casa cu zece etaje, iau de la urmasi, care se vor naste, de se vor mai naste, cu foarte putina Lumina. De aceea se nasc copii lipsiti de vlaga. Vrajitoria este pusa mai presus decat Dumnezeu. Orice pui mai presus decat Dumnezeu este bariera intre tine si Dumnezeu. Cand esti la ananghie, te rogi la Dumnezeu, iar raspunsul iti vine de la ce ai creat tu singurel deasupra capului. Unii au adevarate palarii sandwich deasupra capului. Merg printre noi cu nasul pe sus, se cred onorabili sau mai presus decat animalele ce pastreaza legatura cu universul si-si vad de treaba lor desi omul ii distruge habitatul. Merg cu nasul pe sus, cu palarii sandwich pe capete. Cred ca este o asa distractie printre ingeri, Arhangheli si spiritele naturii...Cred ca tot Cerul se cruceste de nerozia omului modern ce n-a iesit nici pana acum din pestera cea plina de umbre, dupa toti Profetii si Invatatorii trimisi pe pamant ca sa ajute oamenii cazuti in animalitate sa redevina oameni. Maaaare e gradina!

   Ștergere
 2. Nici nu va dati seama cat rau a fost provocat sufletului colectiv romanesc prin aceste metode importate de la altii. Daca toti acesti maestrii ar fi autentici, ar vorbi despre suferinta provocata de catre om planetei, asa cum face Lazarev. De fapt, in acest moment este singurul maestru autentic in viata. Restul...niste egoisti care invata alti egoisti sa devina si mai egoisti. Oamenii care doar iau dar nu dau nimic in schimb sunt vampiri energetici. De aceea atat de multe cazuri de cancer, boala ce blocheaza distrugerea urmasilor. Si fara Lazarev, avem medicina sacra a dacilor si proverbul: " Parintii mananca agurida iar copiilor li se strapezesc dintii. Si mai avem si basmul " Fata babei si fata mosneagului", pilda pentru toti cei ce se comporta ca fata babei, acumuland bogatii pe pamant si ramanand reci si indiferenti la ce se intampla in jurul lor.

  RăspundețiȘtergere