Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

5 iulie 2016

Emisiunea din 2 iulie 2016

7 comentarii:

  1. Buna si spornica sa va fie ziua de sambata!
    Tare frumoase prezentarile, motiv pentru care deja cautam inregistrarea din 10 iulie si abia acum am realizat ca astazi este ziua cu pricina si nu am cum sa vizionez ceva ce va fi transmis pe seara, presupun.
    Sunt foarte curioasa sa imi raspundeti, cand puteti, ce luam in considerare cand o persona are, spre exemplu: zodia in taur iar ascendentul in varsator? Ce reguli aplicam, luam in considerare predictiile pentru ambele zodii?
    Va multumesc,

    Cu deosebita consideratie,
    Lili Oprea (taur cu ascendent in varsator, evident :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Caracteristicilor Taurului li se adauga dupa 30 de ani, si cele ale Varsatorului. Semn de pamant, Taurul va ancoreaza in realitatea materiala, Varsatorul insa ca semn de aer, deschide oportunitatea metafizicii si de aici pasiunile oarecum eclectice. Taurul, dar si in functie de ce aveti in tema natala, aduce teama si nesiguranta in ceea ce priveste ziua de maaine, Varsatorul dimpotriva, va detaseaza de aceste ingerinte si va propune sa cunoasteti lumea senzorial.
    Coroborati pentru ca uneori par ca se bat capa in cao si atunci, daca ne cunoastem tema natala, putem observa ce se petrece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taurul aduce insa si o mare chibzuiala, o mare atentie la propriile venituri si aduna, Vardsatorul da o nota de originalitate acestora tuturor, dar face s[ dispara sentimentul acela de a poseda cu orice pret.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va speriati, din greseala postasem de doua ori ambele raspunsuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuze, dar nu am stiut cum sa intru din nou . Multumesc mult de tot. Nu ma sperii usor si nu imi fac asemenea probleme :) Spor in toate! Voi reveni!

    RăspundețiȘtergere