Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

28 aprilie 2014

Previziunile lunii mai

Berbec
Realizează tot ce şi-au dorit, încet și sigur. Vor fi mult mai sensibili la nevoile partenerului și vor da importanță aspectelor senzuale și materiale ale vieţii. În acelaşi timp însă vor trăi acut senzaţia că toate sunt prea lente după gustul lor. Dacă vor să reuşească să înveţe să aibă răbdare. Să petreacă mai mult timp cu familia dacă vor o viață plăcută.
            La serviciu posibile frecuşuri cu colegii de birou, dar vor fi susţinuţi de şefi în ce doresc să facă. Accentul lunii însă va cădea pe extinderea contactelor sociale și construirea vieţii interioare.
Financiar vor avea succes dacă vor rezolva sarcinile care le primesc. Veniturile și capitalul vor crește dacă vor ştii să valorifice oportunitățile. Cei care au afaceri vor avea o lună plină şi vor vedea efectiv cum le sporeşte averea.
În ce priveşte sănătatea nu vor fi probleme.

Taur 
Luna mai le aduce acestor nativi materializarea tuturoro lucrurilor pe care şi le propun. Se pot aventura spre noi orizonturi deoarece au capacitatea şi puterea de a-şi atinge scopurile.
Se pot lega noi relaţii iar cei care sunt într-o relaţie vor sesiza consolidarea acesteia. Cei care sunt singuri vor avea parte de pasiune din plin. Relațiile cu familia va fi una liniștită.
În schimb, luna aceasta o vor lăsa ceva mai moale cu aspectul profesional în favoarea celui personal. Cei care se gândesc la schimbarea locului de muncă vor avea parte de oportunităţi în acest sens.
Din perspectivă financiară se arată o creștere neaşteptată a veniturilor. Indiferent ce vor începe, totul va fi profitabil. Este timpul să ia în considerare şi ideea externalizării afacerilor.
În ce priveşte sănătatea vestea bună este că aproape toate afecţiunile anterioare vor dispărea. Să ţină de dietă şi de mişcare.

Gemeni
Deși sunt de aşteptat turbulențe pe frontul carierei, pe parcursul lunii însă îşi vor recâştiga suflul, în viața privată totul va merge excelent. Au un scop bine determinat în tot ce-şi planifică.
Stau bine la capitolul iubire şi cei singuri este posibil să-şi găsească un partener. Atenţie, orice relaţie care va începe acum va avea tendinţa să devină permanentă şi să le aducă acestor nativi stabilitatea afectivă dorită. Relațiile de familie necesită diplomaţie și toate diferențele de opinie ar trebui să fie analizate. Partenerul de viaţă are nevoie de mai multă atenţie!
La serviciu, noile idei vor fi apreciate de către superiorii lor. Pe de altă parte, trebuie să mențină relații armonioase cu colegii.
Perspectivele financiare sunt excelente, vor intra în buzunarele lor suficienţi bani cât să le satisfacă toate plăcerile şi să le acopere cheltuielile personale. Mai mulți bani vor fi alocate pentru problemele tale personale.
La capitolul sănătate trebuie să înveţe să se relaxeze pentru a putea face față acțiunilor care necesită foarte multă energie. Fitness-ul le poate fi de folos!

Rac 
Aspectele legate de cariera vor prevala faţă de celelate. Trebuie să decidă exact ceea ce doresc în viață și planetele îi vor sprijini cu puterea și libertatea necesară. Îşi petrec timpul cu consolidarea contactelor sociale.
Perspectivele de dragoste sunt armonioase pentru persoanele singure. Noi parteneriate cu persoane influente care vor dura mult timp. Se vor dedica partenerului și vor rezolva micile problemele inerente. Cu cât vor ieşi mai mult cu familia și prietenii cu atât vor deveni mai puternici.
De aceleaşi relaţii armoniose au nevoie şi la serviciu. Prima jumătate a lunii este de bun augur pentru lansarea unor noi proiecte .
Câștigurile vor fi mari, dar fluctuante pe tot parcursul lunii. Veniturile lor se vor îmbunătăți după data de 15 a lunii.
Sănătate nu le va ridica probleme în această lună.

Leu
Nativii Leu se vor concentra mai mult pe profesie, acordând mai puţină atenție familiei și modelelor de socializare. Vor fi liberi să ia deciziile care le vor fără să ceară aprobarea celorlalţi.
Cât priveşte dragostea şi viaţa de familie ar trebui să fie mai atenţi cu partenerii lor pentru a evita argumentaţiile de tot felul doar ca să păstreze liniştea. Cu relațiile de familie vor pluti în ape tulburi deoarece sunt concentraţi pe carieră. Situația se va îmbunătăți abia în a doua jumătate a lunii.
Cu toate acestea nu-şi vor atinge obiectivele decât prin muncă asiduă şi cu eforturi susţinute, aşa că să fie siguri că ştiu ce-şi doresc.
Financiar se vor lovi de unele probleme de tipul întârzieri ale plăţilor şi de aici convulsiile. Le-aş sugera să fie atenţi cei care doresc să facă o nouă investiţie deoarece veniturile vor fi neregulate iar cheltuielile neplanificate.
Ca sănătate, dacă doresc să fie în formă le recomand odihnă pentru a rămâne în formă. Cel mai bun lucru este să se concentreze pe sanatatea mentală decât pe cea fizică.

Fecioară 
Mai ar trebui să le aducă acestor nativi evenimente notabile, legate de carieră dar şi de viaţa personală. Vor fi mult mai agresivi și independenţi în ce priveşte propria soartă. Le recomand răbdare că ar putea din cauza grabei să fie incomodaţi de repeziciunea cu care se petrec schimbările.
Chiar dacă vor întâlni o veche iubire nu se pune problema căsătoriei ci a unei relaţii de durată ca să nu spun târşâită. Pentru cei căsătoriţi noutatea vine cu…barza care le mai aduce un membru fie prin naşterea unui copil, fie prin căsătoria unuia dintre copii.        
            La capitolul carieră stau excelent, aş spune că sunt la apogeu. De acunm toate eforturile trebuie să se îndrepte spre păstarea poziţiei şi pe promovare, în cazul că vorbim despre afaceri.
Financiar au intrat într-o perioadă de prosperitate, care va continua şi în următoarele două luni. Nu vor fi suișuri și coborâșuri care să le afecteze evoluţia.
Accentul însă se va pune pe sănătate deoarece lipsa odihnei îi poate face să clacheze ca şi nativii Lei. Ar fi bine să înveţe să se relaxeze şi ei.

Balanţa
Persoanele născute în semnul Balanţă trebuie să se concentreze pe probleme arzătoare de la serviciu şi care le dă o stare de angoasă. Mişcarea astrelor nu le este favorabilă şi situaţia va evolua lent. Sfatul meu este să apeleze la contactele sociale și diplomație dacă vor să progreseze.
Vor fi grijulii cu cei din familie, mai ales cu copiii și dificultățile cu care se confruntă aceştia. Le spun de pe acum că au nevoie de răbdare pentru rezolvarea acestora .
Vor fi surprinşi de cât de ușor vor câștiga adepţi în rândul colegilor dar şi susţinători din afară punând bazele unor relaţii profesionale sau de afaceri de perpectivă.
Totuşi să fie atenţie la problemele de legalitate care vor pune la încercare răbdarea angajatorilor şi mulţi se pot trezi fără loc de muncă şi dacă ne gândim cât valorează un loc de muncă astăzi…
Financiar, curba este descendentă pe tot parcursul lunii mai. Veniturile vor depăşi cheltuielile și vor trebui să depună mai mult efort pentru a obține banii de care au nevoie.
Noroc că la capitolul sănătate stau foarte bine.

Scorpion 
O lună extrem de intensă. Aceşti nativi trebuie să se concentreze pe aspectele profesionale mai degrabă decât pe problemele personale. Să-şi folosească abilităţile de socializare dacă vor să-şi atingă obiectivele, nu de alta dar încrederea în propriile forţe este destul de scăzut. Na, că am ajuns să o văd şi pe asta! Psihologic puterea interioară nu are susținere aşa că să depună eforturi serioase pentru a redeveni ce au fost.
Cei care sunt singuri vor avea de unde alege un partener şi chiar vor fi capabili să-şi găsească partenerul de viață până la sfârșitul lunii. Cei care sunt într-o relaţie au şanse serioase să se căsătorească. În viaţa de cuplu au toate şansele să se împotmolească din considerente financiare. Tensiunile generate de problemele financiare vor fi proiectate asupra partenerului de viaţă.
Schimbări profesionale - reorientări, reinsertări, schimbarea locului de muncă sau reprofilări, toate vor fi posibile în această lună. Cei care au afaceri vor intra în noi proiecte iar angajații fideli vor fi răsplătiți pentru munca lor.
Îşi vor reveni financiar, în a doua parte a lunii, datorită sprijinului activ datorat contactelor sociale sau vor găsi un partener de afaceri cu bani creând astfel noi relaţii care să ducă la consolidarea bugetului lor.
Cu sănătatea stau mai prost în sensul că sunt epuizaţi fizic şi vor trebui să se gândească la asta dacă vor să meargă mai departe, în acelaşi ritm.

Săgetător
Pentru nativii Săgetător activitățile sociale și financiare domină restul problemelor. Deși încrederea în sine nu este ceea ce ne-am dori de la el socializarea face să recupereze semnificativ. Dacă nu vor păstra echilibrul între viața personală și cea profesională, aceasta le va aduce numai probleme.
Relaţional ar putea traversa o perioadă de turbulenţe, mai ales în prima jumătate a lunii. Cei necăsătoriţi vor întâlni pe cineva în ultima săptămână a lunii. Vor avea o viață socială activă alături de prieteni și familie, totuşi relaţia cu cei dragi va fi supusă la numeroase teste.
Profesional, cei care nu au un loc de muncă au toate şansele să găsească unul, pentru cei care lucrează, în sfârşit, a venit vremea să le fie recunoscute meritele.
Urmarea? Sporeşte fluxul de bani în buzunarele lor pe tot parcursul lunii. Specualţiile financiare vor fi profitabile pentru cei care se ocupă de aşa ceva.
În ultima parte a lunii se pot confrunta cu probleme de sănătate cauzate de stres. Trebuie să-şi organizeze ziua de asemenea manieră încât să alterneze munca fizică cu cea mentală şi cu relaxarea.

Capricorn 
Pentru aceşti nativi este caracteristic ritmul de creștere economică care însă va fi lent dar constant pe parcursul lunii. Vor trebui să acorde o atenție mai mare abilităților sociale, munca în echipă fiind una din cheile progresului. Cei care au afaceri în comercializarea de produse vor avea o perioadă excelentă și toate promotiile lor vor fi de succes .
Persoanele singure îşi vor găsi parteneri, în timp ce cele care sunt deja într-o relație vor vedea cum parteneriatul lor creşte. Problemele casnice sunt axate mai mult pe copii dar asta nu va însemna că nu vor exista și multe oportunități de a petrecere timpul liber alături de familie.
Din punct de vedere profesional, ar putea găsi un loc de muncă mai bun, ar putea primi oferte de colaborare nu trebuie decâtsă depună mai mult efort pentru a-şi realiza obiectivele lor.
Şi financiar sunt pe un trend ascendent şi chiar pe termen lung. Veniturile vor creşte substanțial după a treia săptămână a lunii mai.
Nu se pune problema de sănătate alterată, dimpotrivă, sportivi declaraţi, vor face exursiile care le plac la fiecare sfârşit de săptămână.

Vărsător
Luna mai va fi o lună ciudată pentru aceşti nativi. Pe deoparte ar trebui să evite reveria mentală, adică să nu mai viseze şi să facă planuri aiurea, iar pe de alta trebuie să se concentreze pe folosirea energiei interioare în scopuri constructive. Nu este momentul să abordeze viaţa cu agresivitate ci să permită lucrurilor să-și urmeze cursul firesc.
Cei căsătoriţi, din a doua jumătate a lunii, se vor bucura de revenirea armoniei în cuplu, unii cchiar vor încerca să-şi revigoreze relaţia, alţii se vor bucura pur şi simplu pentru orice.
În schimb, există perspective excelente pentru a începe noi proiecte şi noi afaceri. De asemenea, este posibilă schimbarea locului de muncă pentru cei care doresc, iar tinerii au oportunități foarte bune pentru a intra în afaceri.
Financiar este o lună volatilă care poate induce probleme de bani. Investiţiile riscante vor produce profituri bune.
Ca sănătate le sugerez mişcare prin fitness şi execiţii cardio şi să nu îşi mai asume responsabilităţi care nu sunt ale lor pentru că riscă tulburări cardiace, de somn dar şi nervoase.

Peşti 
            Aceşti nativi ar trebui să se concentreze pe menținerea puterea lor psihologice de a face față situațiilor dificile, să fie diplomaţi în relațiile cu ceilalți şi ce este mai important îşi vor extinde cercul social.
Celibatarii pot întâlni partenerul dorit în cercurile pe care le frecventează. În familie trebuie să fie mai toleranţi și să nu-i deranjeze comentariile și comportamentul rudelor apropiate. Să evita orice conflict cu soțul sau cu copiii.
In ce priveşte profesia, avantajaşi sunt cei care lucrează în domeniul vanzărilor şi marketingului deoarece vor avea şansa de a-şi folosi idei practice pentru a promova produse noi, dar să fie atenţi, căci se vor confrunta cu imprevizibilitatea colegiilor.
Vor fi la fel de productivi şi din punct de vedere finanaciar cu atât mai mult cu cât economiile lor vor crește considerabil. 
Ca sănătate stau bine, dar este recomandat să ia pauze când se simt obosişi dacă vor să-şi conserve energia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu