Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

29 septembrie 2013

Previziunile lunii octombrie

Berbec
O lună banală aş spune, după cum îi cunosc eu pe Berbeci. Cariera și finanțele merg, cu sănătatea stau destul de bine şi vor lega noi relaţii.  
Ce este de reţinut este că octombrie le aduce acestor nativi un partener compatibil. Romantismul și dragostea de viață vor fi revigorante aşa că, să se aştepte să găsească adevărata dragoste, posibil chiar la locul de muncă. Berbecii familişti se vor bucura de armonie în familie. Dragostea și înțelegerea reciprocă îi va ajuta să se achite mai bine de obligații faţă de cei dragi. Octombrie nu este un moment bun pentru călătorii pe distanțe lungi deci, i-aş sfătui să amâne planurile de vacanţă luna aceasta.
Cariera și afacerile se află într-un punct de echilibru. Eforturile lor şi munca din grea vor fi apreciate, iar provocările le vor depăşi fără nici o problemă.
Şi financiar stau bine. Oportunităţi şi investiţii pe terment lung, cam aceastea ar fi cuvintele de ordine, deci să nu-şi facă probleme.
Trebuie să fie consecvenţi şi să respecte obiceiurile alimentare şi habituale, adică să-şi respecte orele de somn pentru că unele afecţiuni minore ar putea ridica probleme.

Taur
Pentru nativii Taur, octombrie este o lună, în general, bună cu condiţia să accepte ceea ce va trăi, mai ales să fie gata să-şi asume evoluţiile bruşte.
Afectiv, ei vor trebui să depună un efort suplimentar pentru a-şi face relații, mai ales la locul de muncă. Pe de altă parte, cei care sunt căsătoriţi vor avea parte de  armonie și fericire în căsnicie. Cei care sunt singuri vor da un nou sens ideii de compatibilitate amoroasă cu celelalte semne zodiacale. Este, în schimb, o perioadă bună pentru a merge într-o vacanţă cu familia, departe de stresul pe care îl implică profesia sau afacerile, iar familia îi va sprijini în deciziile pe care le vor lua, legat de muncă.
Cât priveşte cariera s-ar putea confrunta cu mici probleme la locul de muncă sau dacă au afaceri, cu desfăşurarea acestora. Trebuie să depună un efort în plus pentru a finaliza sarcinile pe care le primesc.
De asemenea, şi financiar pare să fie o lună a extremelor, cu înclinarea balanţei spre probleme cu un grad de dificultate neaşteptat, dar cu un control asupra cheltuielilor şi administrarea banilor care le intră în cont vor depăşi problemele.
Ca sănătate stau excelent cu condiția să țină pasul cu un regim de alimentar adecvat şi cu antrenamentul la sală.

Gemeni
Gemenii se vor bucura, în ansamblu, de o lună care le va aduce stabilitate şi angajamente. Fie că este vorba despre dragoste, despre carieră sau despre sănătate nu trebuie decât să păstreze echilibrul.
Dragostea şi iubirea le promite multe plăceri acestor nativi în luna octombrie. Pentru unii ar putea să nu fie vorba despre un angajament serios, dar pentru cei implicaţi într-o relaţie, octombrie le va aduce echilibru şi stabilitate şi lor. Unii ar putea pleca într-o excursie, pe neaşteptate, cu prietenii, alţii, mai ales cei care doresc să dea o turnură oficială relaţiei, se vor căsători. Posibil ca unii memebrii ai familiei să aibă nevoie de sprijin şi vor sări în ajutorul acestora. Indiferent însă ce va fi, se vor bucura din plin de compania prietenilor și familiei.
Abilităţile lor pentru comunicare îi va face plăcuţi la locul de muncă şi nu puţini vor fi aceia care vor apela la serviciile lor pentru a rezolva anumite situaţii conflictuale. Mai mult comunicare îi va ajuta să depăşească toată adversitatea la locul de muncă .
Financiar, vor începe luna cu cheltuieli neaşteptate, deci prudenţă şi înţelepciune atunci când este vorba să daţi bani, dar sfârşitul lunii îi va prinde cu buzunarele pline. Cu toate acestea lor li se va părea că nu le merge chiar atât de bine. Eu le spun să nu-l mânie pe Dumnezeu!
Ca sănătate, luna octombrie pare să le fie prielnică. Armonia dintre corp, minte și suflet poate fi garantată dacă ştiu să-şi păstreze calmul.

Rac 
Octombrie ar putea aduce nativilor Rac multe nopţi nedormite, datorită comfruntărilor atât în viața personală cât și cea profesională .
În schimb stau bine la capitolul iubire! Nu vor rata ocazia să-şi răsfeţe partenera/ul cu cine romantice printre lumânări şi plimbări pe plajă dacă vremea mai permite sau prin parc. Să evite călătoriile pe distanţe lungi care implică nu doar consum nervos ci şi material.
Cât priveşte cariera, octombrie pare să fie o lună agitată asta şi pentru că vor avea grijă colegii, în ghilimele spus, şi şefii să le facă zile negre. Nu vor avea prea mult timp pentru a petrece cu familia datorită presiunii de la locul de muncă.
Vor trebui să păstreze controlul asupra finanțelor propri. Nu vor avea cheltuieli neașteptate şi cu toate acestea vor trebui să fie parcimonioşi cu banii lor şi cât mai chibzuiţi.
Sănătatea lor va fi delicată pe parcursul întregii lunii de aceea sugerez atenţie, mai ales la alimentaţie. Să respecte regimul de somn de 8 ore pe noapte pe cât se poate.

Leu
Atenţia acestor nativi se va dovedi distributivă deoarece se va concentra pe lucruri diferite în octombrie.
Le-aş sugera să nu se așteapte la prea multe de la partenerii sau de la iubiţi/tele lor. Sfatul meu este ca ei să dea dovadă de puţină condescenţă şi lucrurile vor intra pe făgaşul normal. Este posibilă o excursie în străinătate, dar este şi o lună foarte bună pentru a petrece timpul cu prietenii și familia. Casa lor va fi plină cu oaspeți și cu rude, ce mai nativii Leu vor socializa serios în octombrie. După ce Pluto retrograd i-a cam ţinut departe de familie, tendinta lor este de a petrece mai mult timp cu părinții, soțul/ia și copiii, odată cu revenire în mers normal a acestuia.
Profesional, cariera lor se consolidează aşa că să se aştepte să înceapă proiecte noi care îi va ţine destul de ocupaţi. Aşa cum ne-am obişnuit, pentru ei succesul este un lucru destul de uşor de atins.
Din punct de vedere financiar se anunţă o lună stabilă. Este o perioadă bună pentru a investi în comerţul cu amănuntul, de exemplu, dar totul în funcţie de tema astrală a fiecăruia.
Ca sănătate, Leii îşi păstrează vigoarea şi luna aceasta. Dar asta nu înseamnă că e musai să exagereze și să sfârșească prin a cădea la pat.

Fecioara 
Pentru nativii Fecioară se pare că luna octombrie este definitorie în ceea ce priveşte cariera.
Sentimental este o lună în care se vor simţi foarte bine alături de partenerii sau iubiţii/tele lor. Să nu uite însă că orice angajament serios este o datorie de onoare pentru ei. Viața de familie pentru ei este plină de satisfacţii, distracțiii și incitantă. Le place să-şi petreacă timpul cu cei dragi, numai bine să planifice o vacanţă exotică pentru anul viitor.
Octombrie este o lună excelentă pentru cariera şi afacerile acestor nativi. Iar provocările de pe frontul de lucru le vor oferi satisfacţii nebănuite.
Şi financiar, va fi o lună plină de satisfacții pentru cei care au Soarele în semnul Fecioarei. Unele investiții îşi vor arăta roadele spre fericirea Fecioarelor care sunt foarte atente cu banii lor.
Nici la capitolul sănătate nu stau rău, mai ales că ele nu sunt persoane înclinate spre abuzuri alimentare. Le-aş sugera să încerce un complex de exerciţii fizice regulate care, în timp, îşi vor dovedi utilitatea.

Balanţă
Octombrie pare să fie o lună specială pentru nativii Balanţă pentru că vor primi tot ce-şi doresc şi tot ce le place.
Cât priveşte dragostea vor primi iubire, serios, doar spre sfârșitul lunii. Unele Balanţe ar putea găsi adevărata dragoste în timul unor întâlniri, la un sfarşit de săptămână sau în alte activități de grup. Trebuie să fie atenți atunci când pleacă în concediu. Ar fi bine să evite deplasările cu autoturismul pe distanţe lungi. În schimb vor fi foarte populari printre prieteni. Toată lumea apelează la ei şi îi consultă ca să-i ajute să-şi rezolve problemele.
Profesional îşi vor realiza obiectivele și target-ul pe care şi l-au propus. Concentrarea şi eforturile depuse vor atrage succesul. Intuiția joacă un rol important în a-i ajuta să ia deciziile corecte în carieră.
Din punct de vedere financiar, octombrie va fi o lună benefică pentru Balanţe. Veniturile și cheltuielile vor fi pe măsura aşteptărilor iar investiţiile într-o afacere prosperă poate fi o opţiune sigură.
Sănătate va fi şi ea excelentă. Dar să nu exagereze cu mâncatul și să neglijeze mişcarea. Octombrie este un moment bun pentru a se răsfăța cu tratamente de înfrumusețare, masaje spa și un make-over complet.

Scorpion 
O luna excelenta pe toate fronturile.
Dragoste de viață şi faptul că se ştiu iubiţi îi va face fericiţi. Vor fi răsfățaţi de partenerii lor. Cei necăsătoriţi vor intra în angajamente pe termen lung iar cei ce abia acum iniţiază o relaţie să se pregtească de drum lung. Octombrie este o lună numai bună pentru a face o scurtă excursie cu prietenii și familia în străinătate. Dealtfel, vor  petrece mai mult timp cu familia și prietenii. Vor acţiona independent și se vor bucura de compania celor apropiaţi .
De asemenea, octombrie le va aduce satisfacții la locul de muncă iar eforturile depuse pentru a face o afacere să meargă vor fi recompensate aşa cum speră. Celor angajaţi li se vor da responsabilități importante la locul de muncă.
Din punct de vedere financiar este o perioadă excelentă pentru planificarea cheltuielilor. Vor fi atenţi şi îşi vor controla atât bugetul lor cât şi al familiei și nu vor cheltui mai mult decât îşi vor putea permite .
Vindecarea spirituală va juca un rol important în viața de zi cu zi. Întreţinerea  sănătăţii lor depinde de exerciţiile fizice regulate şi de o dietă adecvată .

Săgetător
Şi pentru aceşti nativi se arată o perioadă favorabilă atât în plan personal cât şi în plan profesional. Prietenii se vor dovedi adevărată mană cerească.
Se spune că în această lună, Săgetătorii vor avea noroc în dragoste. Cei care sunt singuri îşi vor găsi parteneri în împrejurările cele mai neașteptate. Pe de altă parte vor fi foarte activi social aşa că să te ţii petreceri!!
Ca şi carieră și afaceri vor avea parte de oferte avantajoase și asociații de tot felul. Vor fi extrem de energici la locul de muncă și îşi vor îndeplini toate sarcinile pe care le vor primi. O serie de călătorii de afaceri vor întregii preocupările profesinale ale Săgetătorului în această lună.
De asemenea, venituri excelente în octombrie. Salariul va spori și veniturile vor fi creşte. Bani din investiții le vor depăşi așteptările.
Şi cu sănătatea stau bine. Dar au nevoie pentru a se întării şi a-şi conserva starea fiziologică le-ar putea fi de ajutor unele mijloace de vindecare alternativă cum ar fi aromoterapia, masajul reflexogen sau shiha-tsu și terapia cu cristale.

Capricorn 
Nativilor Capricorn le va fi aşa şi aşa, de aceea este nevoie de o atenţie sportiă la tot ce fac, ar putea apărea unele probleme de sănătate. Cariera și finanțele trebuie gestionate în mod corespunzător .
La capitolul dragoste vor stagna poate şi pentru că aşteptările pe care le au de la partenerii lor i-ar putea dezamăgi. Părinții sau copiii s-ar putea confrunta cu unele probleme în relațiile lor aşa că vor trebui să se asigure că le acordă tot sprijinul. Mutarea într-un apartament sau casă nouă este prielnică pentru persoanele care doresc să se mute.
Din punct de vedere a carierei  vor avea parte de o lună favorabil cu condiția să ştie spre ce priorități să se îndrepte drepte. Încrederea și munca le vor aduce oferte de afaceri care le va mai lumina luna.
În schimb, din punct de vedere financiar va fi o lună dificilă pentru nativii Capricorn. Să evite cheltuielile nedorite și să nu investească în orice ofertă riscantă sau speculații financiare.
Ca sănătate luna octombrie ar putea fi un pic dificilă. Problemele cardiace și probleme legate de diabet le-ar putea da bătăi de cap. Să mănânce sănătos și să facă  exerciţii fizice regulate pentru a evita alte boli nedorite .

Vărsător
Pentru aceşti nativi octombrie este o lună plină de provocări dar și de plăceri. Dragoste se va împlini, dar dificil, cu banii vor sta bine, ofertele de muncă şi de afaceri vin şi ele, doar sănătatea va avea nevoie de ceva mai multă atenţie.
Pentru unii Vărsători se prezice o lună romantică. Partenerii lor le vor crea toate premizele şi cadrul pentru a face din ei partenerul ideal, dar să fie pregătiți şi pentru unele lucruri care se ascund deocamdată în spatele perdelei de fum. Bineînţeles, sexul va juca, în continuare, un rol foarte important în relaţiile lor. Părinții, copiii și soțul/soţia îi vor ajuta să îşi atingă obiectivele. Trebuie să îşi păstreze  calmul în situaţiile dificile .
Cariera va fi bombardată cu oportunităţi de tot felul, de la promovarea la locul de muncă sau să le sporească faima la locul de muncă, la propuneri de a intra în afaceri. Acum ae vor dovedi de nădejde prietenii şi grupurile sociale din care fac parte. Pentru cei care fac afaceri, numeroase călătorii luna aceasta.
O sumă de cheltuieli neaşteptate îi va aştepta şi luna aceasta aşa că să fie atenţi cum îşi administrează bugetul.
În asamblu, vor sta bine la capitolul sănătate, dar vor trebui să îi dea atenţie undeva spre sfârșitul lunii. Trezirea spirituală îi va ajuta să fie calmi.

Peşti 
Octombrie va fi o lună cu accent pe emotivitate pentru nativii Peşti. Să se asigure că acțiunile lor au finalitate și să nu încerce să facă pe altcineva țap ispășitor pentru acțiunile lor. Să nu încerce să joace pe două fronturi că nu le va fi bine.
În schimb, romantismul va juca un rol important în viaţa lor în această lună. Chimia sexuală dintre aceşti nativi şi partenerii lor va fi fantastică. Este o perioadă excelentă pentru călătorii și excursii cât mai departe de locurile natale.
Pe de altă parte, multe insatisfacţii legate de muncă și de viaţa profesională. Dacă nu sunt atenţi la ceea ce fac, s-ar putea ca priceperea lor să fie pusă la îndoială. Noroc cu familia sau partenerul/a de viaţă care îi vor susține în deciziile pe care le vor lua.
Riscuri atunci când se pune problema de investiţii. Au posibilitatea să investească în mod inteligent în aur, de exemplu.
La capitolul sănătate lucrurile stau bine, chiar excelent aş spune. Pentru nativele Peşti este o luna bună pentru un exercițiu de rutină ca să obțină o siluetă perfectă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu