Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

21 mai 2012

Urmează o perioadă interesantă

De la o Lună Nouă la alta...


V-aș ruga să nu vă așteptați să fac această analiză și luna viitoare pentru că este posibil să nu am timp, de aceea îmi cer scuze anticipat. Vă multumesc, Minerva.

 20 mai: Soarele intră în Gemeni pe o eclipsă parțială de soare în Gemeni
Este posibil să ne confruntăm cu tulburări de somn în această săptămână deoarece Soarele intră în Gemeni și la doar câteva ore se produce eclipsa parțială despre care am vorbit.  Eclipsa sugerează ca indiferent cât de multe idei şi discuţii aveți, chiar dacă vi se par dificile, trebuie să ajungeți la un consens și de ce nu, la o concluzie. Oamenii pot spune lucruri pe care le doresc să le spună demult dar până acuma nu au avut ocazia, așa că păstrați-vă cumpătul și tăceți dacă nu aveți argumente. Să nu uităm că tensiunea provocată de Neptun poate aduce elementul surpiză neplăcută - la urma urmei, conjuncția Mercur- Jupiter, este recunoscută pentru amploarea și exagerarea sensurilor unor cuvinte. Fiți gata pentru o mulţime de vești de ultimă oră, şi să aveți pregătit un plan de rezervă!

21 mai: Mercur înconjuncție cu conjuncția Saturn - Jupiter
Mercur intră într-un aspect setresant cu conjuncția Jupiter – Saturn, cunoscuta inconjuncție, aspect care focalizează atenția tuturor mai ales asupra acelora care trebuie să înceteze cu excesele. Putem fi puși în situația jenantă de a demonstra ceea ce afirmăm și dacă nu există argumentele doveditoare nu îi văd deloc bine pe unii. Fiți gata să vă revizuiți opiniile şi ideile bazate pe informaţiile superficiale.

23 mai: pătratul dintre Soare și Neptun
Este posibil ca în ultimelezile să fi avut senzația ca ați înnotat în cerc. Indiferent pe ce logică sunt axate aspirațiile tuturor, că țin de profesie, că țin de afirmare politică sau de afaceri, încercați să fiți clari, conciși, la obiect pentru că fără o perspectivă realistă asupra acțiunilor pe care doriți să le întreprindeți veți avea sezația că totul este învăluit de ceață.  Ar fi bine să faceți o pauză, să vă reculegeți în liniște sau să marșați pe o escapadă în sânul naturii câteva zile. Astăzi, cu siguranţă nu este o zi în care să încercați să rezolvați problemele – ale voastre sau ale celorlalți.

24 – 26 mai: Mercur intră în Gemeni;  face pătrat Neptun; este conjunct cu Nodul Sud.
Trei dintr-o lovitură! Cu planeta comunicării în domiciliu,  mentalul acestor nativi devine mai maleabil, mai plastic, asemenea unui atlet care face echilibristică la mare înălțime fără centură de siguranță, ceea ce îi poate face să confundate realitatea cu ficțiunea, în cine să creadă şi ce să creadă. Acest lucru se datorează tensiunii dintre Mercur și Neptun, un tranzit, care le poate suprastimula imaginația! Folosiți-vă intuiția și bunul simț pentru a evita declaraţiile sau punctele de vedere contradictorii. Totodată, apropierea lui Mercur de Nodul Sud poate face să spuneți mai multe decât gândiți și de aici problemele. Este un moment potrivit pentru a arunca plasa în larg, să explorați modalităţi diferite de gândire, să purtați conversaţii interesante; să decoperiți articole surpriză în revistele preferate; să marcați site-urile favorite. În schimb dacă vreți să luați decizii importante atunci v-aș sfătui să mai așteptați câteva zile, tocmai pentru a evita ceea ce am amintit mai sus: confuzia dintre realitate și ficțiune. Mercur va fi in Gemeni până pe 7 iunie.

28 mai: Soarele este în sextil cu Uranus si în inconjuncție cu Pluto
Pătratul în perspectivă, care îi va lega pe Uranus și Pluto, ambii grei fiind în tranzit, care se va produce din iunie şi va dura până aproape la mijlocul lunii iulie 2013, va conecta toate planetele personale, inclusiv Luminariile, cu acest aspect tensionat, cu impact neștiut în viața fiecăruia în următoarele săptămâni și luni. În timp ce Soarele în Gemeni este entuziasmat de dinamismul lui Uranus din Berbec, inconjuncția cu  Pluto devine neliniştitoare. Pluto cere o revizuire a ideilor nativilor Gemeni, le cere să nu se mai lege de niciun punct de vedere conservator, să nu își facă planuri pentru nu vor putea schimba cursul eveniementelor orice ar face, ci să accepte lucrurile de facto, mai ales că circumstanțele o vor impune. Le cere să fie flexibili, originali, să accepte că lucrurile sunt în permanentă mișcare, să nu se agațe de Trecut și nici de vreo umbră stânjenitoare.

30 mai: pătratul Mercur - Marte
Acest pătrat este pur şi simplu unul argumentativ! Mercur în Gemeni este plin de idei - chiar dintre cele mai extraordinare , doar că acestea nu sunt neapărat și practice; Marte în Fecioară este un cal de povară, care acordă o atenţie deosebită eficienţei. Un dezacord între aceste două principii poate încinge atmosfera până la dialog fără sens. Unora li se va părea că ideile Gemenilor sunt nerealiste, în timp cele ale Fecioarelor vor fi considerate lipsite de imaginație.  Soluția este de negociere și găsire a unui numitor comun. În niciun caz să nu se discute astăzi vreun tratat de asociere! Se cere analiză în detaliu!

1 – 3 iunie: conjuncție Mercur –Venus; trigon Mercur – Saturn.
Sunteți gata să faecți planuri? Acum este momentul  ideal, aşa că profitați cât puteți de această  pereche de aspecte armonioase. Comunicativului Mercur i se alătură sociabila Venus – vor fi zile care vor străluci prin întâlniri și conversaţii plăcute iar oamenii, că sunt din cei simpli, politicenii sau de afaceri vor găsi agreabil să se deconecteze de la stresul din ultimele zile. Repet, profitaţi de acest moment pentru a găsi soluții la dificultăţile din ultima vreme. Şi fiți atenți că oportunitatea unor negocieri apare din umbra unei banale conversații.

4 iunie: eclipsă de lună în Sagetator;
Eclipsă are loc pe un Careu in T mediat de Neptun aflat deja în mișcare retrogradă, un tranzit, care pune accentul pe puterea convingerii și pe imaginatie. Dacă vă este clar ceea ce vă doriţi, folosiţi acest moment pentru a lăsa să iasă la suprafață sentimentele și gândurile voastre cele mai intime. Logica însă nu vă va ajuta prea mult acum, şi nici nu vă sfătuiesc să duceți muncă de lămurire legată de planurile voastre. Dacă aveţi alte obiective decât până acuma, găsiți și noi căi să vă atingeți scopurile.  Dacă ceva vă captează atenţia înseamnă că ați găsit firul Ariadnei în Labirintul Cunoașterii ceea ce v-ar putea conduce spre rezultate interesante, chiar profitabile. Este un moment extraordinar pentru a explora şi a trece într-o nouă dimensiune, superioară, a Cunoașterii.

4 iunie: Neptun intră în mișcare retrogradă
Tot în această noapte, Neptun va intra în mișcare retrogradă, după o perioadă de staționare de 45 de zile, din Pești, adică din domiciliu. Face acest lucru odată pe an pentru câteva luni. În fiecare dintre aceste retrogradări, veţi fi uimiți, suprinși chiar, de importanţa pe care o veți acorda dezvoltării unei anumite practici spirituale. Lumea nevăzută - nu numai imaginația, visele și idealurile, dar și planul pentru ceea ce construiți mental şi considerați spăiritual și în care ați investit energie are acum putere extraordinara. Acordaţi o atenţie sporită gândurilor voastre. Vă ajută sau vă trag în jos? Deşi poate are să vi se pară ilogic, veți dori să meditați în liniște la obiectivele voastre, veți simți nevoia imperioasă de a vă regăsi pe voi înșivă dar mai ales veți simți nevoia comuniunii cu Universul Divin. Perioadele de retrograde vă poartă întotdeauna spre teritoriile prin care aţi mai călătorit deja. Dar poate s-a pierdut calea. Până în 10 noiembrie când Neptun va reveni în mers normal, veți avea timp să vedeți unde ați greșit și să reconstituiți Drumul. Ciclul retrogradării neptuniene se încheie în ianuarie 2013.

07 iunie: Mercur intră în Rac
Bucuraţi-vă de aceste prime zile ale intrării planetei comunicării în semnul sinonim cu intelectualitatea și cultivarea! Conversațiile sunt infuzate cu puterea sentimentelor  si de dorința de a ne exprima compasiunea şi dragostea. Multitudinea de preocupări și de activități la care ne-a supus Mercur prin volubilii Gemeni, cere acum un moment de respiro și avem, în sfârșit, posibilitatea să încetinim ritmul. Profitați acum, deoarece peste câteva zile Mercur va ajunge focarul unui Careu în T mediind între Uranus - Pluton și când comunicarea va amenința să devină din ce în ce mai înflăcărată.

07 iunie: Soarele se contrează cu Marte
Tot astăzi, Soarele în Gemeni, curios peste poate, este mai superficial, mai locvace, mai enervant și vrea să le știe pe toate. Marte din Fecioara  investeşte în  tot felul de planuri de îmbunătăţire a eficienţei pe care o doreşte la cote maxime. Și gata conflictul! Aspectul arată că deși lucrăm ca să accedem la un nivel superior de cunoaștere nu acționăm așa cum ar trebui. Cel mai bun lucru este să fim atenți la comportamentul nostru. Dacă aveți ceva de spus, alegeți-vă nu doar cuvintele ci și momentul pentru că cei din jur stau cu muniția pregătită, gata să tragă cu prima ocazie. Sunt vremuri tulburi și mulți dintre noi nu sunt acolo unde ar trebui să fie, așa că evitați discuțiile în contradictoriu.

11 iunie: Jupiter intră în Gemeni
Este o veste bună, deoarece Jupiter are nevoie de 12 ani ca să revină într-un semn. Marele Benefic se mută de pe Casa banilor munciți și a proprietăților, într-o casă a explorării opțiunilor și a comunicării, în special. Accentul se va pune în următorii 12 ani pe comunicarea activă. În Casa comunicării, Jupiter influenţează deciziile personale și nu doar atât. Jupiter este unul dintre semnificatorii economici importanți alături de Saturn, deci influenţează mediul economic şi social direct și implicit va influența și stilul nostru de viață. Pe parcursul anului trecut, mulți dintre noi s-au confruntat cu situații financiare deosebite, cu pierderi mai ales și cu atenție sporită la bugetul propriu pentru a supraviețui. Acum vom căuta idei care pot atenua din avalanșa marilor modificări în mai bine. 

11 iunie: Mercur este în pătrat cu Uranus şi în opoziție cu Pluto
Unul dintre aspectele puternice ale lui 2012 este pătratul dintre Uranus și Pluton, care se va forma grad pe grad pe 24 iunie. Pe parcursul lui 2012 până pe la jumătate lui 2013 tranzitul tuturor planetelor personale care vor intra în aspect cu acest pătrat ne vor orienta spre nevoia de a ne revizui radical viața sau cel puțin să adoptăm o atitudine flexibilă vis-a-vis de cei din jurul nostru. Mercur este un mesager iar faptul că va media în calitate de focar Careul în T cu Uranus versus Pluto, ne va provoca să ne deschidem spre idei noi și să ne schimbăm modul de a comunica, de a asculta şi de a be planifica viața.

13 iunie: Soarele în trigon Saturn
Cu acest aspect veți avea parte de înțelegere și progres. Soarele din Gemeni se va alia cu Saturn din Balanță ca să facă mai suportabil momentul. Acum suntem mai receptivi și nu ne vom lăsa chiar atât de ușor intimidați de ceilalți. Conștienți de calitățile noastre, vom aborda lucrurile și evenimentele cu chibzuință și sunt slabe șanse să fim dominați de alții. Saturn este staționar și se pregătește să revină în mers normal la sfârșitul lunii, așa că va fi nevoie să cântârim cu atenție responsabilitățile pe care le avem în această săptămână dacă vrem să să ne atingem scopurile. Nu acţionați copilărește.  

19 iunie: Luna Nouă în Gemeni
O imensă sursă de informaţii sunt disponibile acum; sunt acolo Luna Nouă, Jupiter, Venus, Nodul Sud. Dar despre aceasta vom vorbi la vremea cuvenită!

3 comentarii:

  1. L-AM CITIT SI VOI MAI CITI TOT CE APARE IN MATERIE DE ASTRO .CINE NU AGREEAZA NICI-O SUPARARE MERGE MAI DEPARTE LA ALTE TEME DE CITIT SAU STUDIAT .MIE -MI PLACE SI O SA MAI TREC PE AICI CAND VOI AVEA TIMPUL MEU LA MINE SAU CU MINE .

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o figura Auramea!! Imi place nonsalanta ta! u oricum scriu pentru voi si, bineinteles, si pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pt atentionari.As dori,daca se poate sa-mi spuneti,cum ma poate influenta careul Uranus-Pluton?Sunt Balanta(Soarele la 24 grade)cu Ascendent Fecioara la 3 grade si Mercur natal este in casa a 3-a.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere