Pentru programări sunaţi la:

004 0740 769 144

004 0774 464 463

25 mai 2017


Câteva cuvinte despre Luna Nouă în Gemeni

În mod normal, Luna Nouă în Gemeni este cunoscută ca fiind una liberă și ușoară ca un zmeu care zboară susţinut de o briză primăvăratecă, dar această Lună Nouă de pe 25 mai, poartă o povară uriaşă pe umăr. Pluton și Învăţătorul Saturn fac parte din tablou, o imagine din care mai face parte şi pătratul Venus-Pluto care sugereză faptul că emoțiile pot retrezi sentimente rănite. Vulnerabila Venus caută dragoste, dar Pluto aduce mai mult decât o poveste romantică. Această Lună Nouă creează aspecte anxioase cu ambele planete, confruntându-ne cu partea de umbră a relațiilor noastre. Suntem atrași de partea frumoasă a iubirii, dar ignorăm latura întunecate care face ca lucrurile să se înrăutățească când ne aşteptăm mai puţin. Aducerea la suprafaţă şi conştientizarea aspectelor neplăcute ale relaţiei nu este una distractivă, dar pune în evidenţă lucruri pe care trebuie să le învăţăm din aceaste experienţe.  
Cu toate acestea, s-ar putea să fim obligați să o luăm pe un drum necunoscut pentru a avea satisfacţia Cunoaşterii pentru că Mercur, stăpânul Comunicării, este în seschipătrat cu Saturn, un aspect dificil care limitează fluxul comunicării. De obicei, vorbind despre o problemă care se poate rezolva, dar aspectul tensionat face să muncim mai mult pentru asta. Deși Luna Nouă Gemeni ne ispitește cu relaxarea restricțiilor personale și profesionale, ne vom lovi de obstacole când se pune problema autodepăşirii.
Stabilirea intențiilor pentru noi obiective este doar primul pas; Trebuie să fim hotărâți atunci când respectăm angajamentele noastre față de noi înșine și față de ceilalți.

Berbec – deşi sunteţi ademeniţi în diverse direcţii este mult mai probabil să vă confruntați cu o dilemă emoțională complexă. Cei apropiați ar putea fi lezaţi de modul direct de a pune problema, vor aprecia onestitatea mai târziu. Nu uitaţi că zonele de confort sunt cele mai des extinse prin disconfort interior.

Taur  - vă simţiţi presat să vă reevaluaţi economii şi să descoperiţi o altă valoare financiară decât cea așteptată. S-ar putea chiar să vă panicați când vă dați seama de gravitatea situației, dar puteți repara rapid greşeala. De asemenea, aveţi nevoie de răbdarea pentru că nu vă veți atinge obiectivele clarificate peste noapte.

Gemeni – posibil să vă doriţi mai multă stabilitate, dar nu va fi aşa pentru că încercările de a menține funcționarea sistemelor așa cum au făcut în trecut nu mai este de actualitate. Viteza cu care se schimbă viața voastră în raport cu celelalte ar putea să vă inducă puţină teamă. Dacă nu vă atingeți obiectivele, opriți și reevaluați planurile, astfel încât să puteți încerca din nou. Adaptabilitatea este cuvântul cheie.

Rac – chiar dacă vreţi să fiţi mai expeditivi la locul de muncă s-ar putea să fiţi destul de împrăştiaţi. Realizările voastre nu sunt vizibile pentru cei la care Luna Nouă are loc în Casa a 12-a de confidențialitate. Din fericire, intuiţia vă dezvăluie o nouă direcție pe care ar trebuie să o urmaţi. Nu vă opuneți gândurilor, chiar dacă acestea par scandaloase în contextul actual. Nimănui nu-i pasă cât de multe știi, până când nu află cât de mult vă pasă.

Leu - Se pare că toată lumea trage de voi. Un șir neașteptat de evenimente vă atrage chiar dacă nu doriți să vă implicaţi. Cu toate acestea, viaţa voastră publică nu mai este o distragere a atenţiei ca până acum. Trebuie să fii în mijlocul acțiunii, deoarece conexiunile sociale reprezintă veriga lipsă, care vă oferă sprijinul necesar în timp util. Fiți prietenul pe care doriți să-l aveți.

Fecioara - Capacitatea voastră de concentrare este testată deoarece sunteți tentat să începeți ceva nou luând-o pe mai multe căi deodată. Este un moment bun pentru a discuta despre viitorul vostru proiect. Cu toate acestea, nu prea aveţi timp. Ascutaţi-vă intuiţia şi alegeţi dar rămâneți suficient de flexibil pentru a schimba direcția în timpul drumului.

Libra - Nu vă puteți aștepta să împărtășiți planurile de călătorie cu alții. Deși este distractiv să fabulezi despre următoarea aventură, trebuie să fiţi serioşi dacă intenționaţi să vă transformaţi visele în realitate. Creați o listă de priorităţi dacă nu aveți deja una, căci viaţa este scurta. Faceți tot ce trebuie pentru a vă transforma visele în realitate.

Scorpion - Sistemul vostru nervos este conectat, în mod natural, la cele mai intense schimburi, motiv pentru care sunteți atras de situații extreme. Sinceritatea voastră dezarmantă este și mai dificilă pentru ceialți, deoarece vorbiți despre subiecte sensibile pe care alții încearcă să le evite, dovedind că există încă mult spațiu pentru compromis. O abordare mai relaxată a lucrurilor vă va permite să susţineţi discursuri  profunde și semnificative fără să vă speriaţi audiența.

Săgetător - Dinamica relațiilor se află în vârtejul unor schimbărilor majore, determinându-vă să cereți ceea ce doriți în timp ce energia lucrează intens pentru voi. Alegerea cuvintelor potrivite pentru a transmite mesajul vostru este extrem de importantă. Dacă observaţi că lucrurile nu sunt lămurite, luaţi-o de la capăt până veţi avea certitudinea că vă înţeleg toţi. Vorba ceea inima este liberă, ai curajul să o urmezi.

Capricorn - Presupuneți corect că schimbarea atitudinii voastre este cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți viața, dar să vă rupeți de vechile obiceiuri poate fi o provocare descurajantă. Obligațiile voastre vă trag în direcții conflictuale, făcând dificil un curs stabil. Din fericire, câștigurile mici pe care le aveţi acum vor crește din ce în ce mai mult.

Vărsător - Programul vostru este extrem de încărcat şi ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă neglijaţi responsabilitățile. Sunteţi convinşi că puteţi realiza mai mult dacă vă bucurați pe voi decât să suferiţi în tăcere. Din fericire, decizia vă aparţine. Puteți pe la colţuri de viaţa voastră mizerabilă, în pauzele de lucru sau puteți schimba jocul fredonând o melodie veselă.


Peşti - Învăţaţi o lecție importantă despre Încredere atunci când vă dezvăluiţi vulnerabilitatea în faţa cuiva în care spuneţi că aveţi încredere. Din fericire, Luna Nouă vă energizează Casa a 4-a a securităţii emoționale, inspirându-vă să vă dezvăluiți nevoile personale. Deschiderea inimii îi încurajează pe alții să facă același lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu